תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אחת התופעות המעצבנות שיש לנו בקהל (שירי שחקנים)
הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
הצעה לשירים לעונה הבאה:
אווווו יניב צ'יצי'אן, יניב צ'יצ'יאן יניב צ'יצ'יאן יניב צ'יצ'יאאאאאן......
אווווורן סגרון המלךךך אווווורן סגרון המלךךךך
עידן סרור עולה עולה עולה
ויקטור מרעי נשמה ויקטור מרעי נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
HapoelTelAvivFc כתב:
יש לנו בקהל תופעה מעצבנת לחלוטין, בה נתקלים לרוב בינואר או בתקופת המלפפונים. מגיע שחקן חדש, ורוצים להתאים לו שיר. מי החליט שדווקא האחים לבית משפחת דפני וחבורתם יקבעו מה השיר? יש כל כך הרבה אוהדים מוכשרים שהכשרון שלהם מבוזבז. ואותם דפנים נחמדים, שכן, יש להם לפעמים יציאות נהדרות, פיתחו תורה שלמה של חוקים ומנהגים. אי אפשר לשיר שיר שמכבי שרו בעבר, או חיפה או באר שבע. מיותר לציין שבכל העולם הלחנים הם אותם לחנים בכל הליגה, אבל לא , אצלנו אנחנו עאלק מקוריים. אתם מדמיינים לעצמכם את הקהל של חיפה או מכבי פוסל שיר בטענה שהפועל כבר שרו אותו? תעשו לי טובה. הדפנים רוצים לקחת פיקוד? סבבה. שיפתחו יוזר מיוחד בפורום אליו יהיה אפשר לשלוח הצעות ובסוף מועד ההצעות יפתח סקר. כשישלחו להם שיר אגב, שלא יפסלו אותו כי פ"ת שרו את זה ב2001. זה ילדותי.
תודה והמשך שבוע אדום.

את הכתוב הנ"ל ביקשו ממני להעלות כי לאותו האדם אין פה יוזר.

חה חה חה.
בלי לפגוע באף אחד, מספיק לראות כמה מההצעות שעולות לפורום הזה, כדי להבין כמה שההודעה שלך הזויה.
אפשר לחשוב שמישהו מרוויח תמלוגים מההצעה שלו. כשהיו הצעות טובות, הן נבחרו, כשלא, אז לא.
על כל החכמולוגים שמציעים שירים אני שומע שנים, אבל כשמנסים להכניס שירים חדשים בשער 5, בכדורסל או בק"ש, אף אחד מהם לא באזור כדי לעזור.
מי שלא נמצא בשירי שחקנים, שלא יציע ולא יפריע. קודם כל תהיה.
אבל זה רק חגבי הכישרון של אוהדי הפועל שהזכרת. זה הקהל הכי חסר קצב בארץ. זה עוד מיתוס כמו זה שהקהל של הפועל הכי אינטיליגנט בארץ? ה
הודעה שקרית, אבל די משעשעת.

כמה עצוב שזה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
ממתי צריך קהל אינטליגנט כדי להרעיד איצטדיון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
villa crespo כתב:
HapoelTelAvivFc כתב:
יש לנו בקהל תופעה מעצבנת לחלוטין, בה נתקלים לרוב בינואר או בתקופת המלפפונים. מגיע שחקן חדש, ורוצים להתאים לו שיר. מי החליט שדווקא האחים לבית משפחת דפני וחבורתם יקבעו מה השיר? יש כל כך הרבה אוהדים מוכשרים שהכשרון שלהם מבוזבז. ואותם דפנים נחמדים, שכן, יש להם לפעמים יציאות נהדרות, פיתחו תורה שלמה של חוקים ומנהגים. אי אפשר לשיר שיר שמכבי שרו בעבר, או חיפה או באר שבע. מיותר לציין שבכל העולם הלחנים הם אותם לחנים בכל הליגה, אבל לא , אצלנו אנחנו עאלק מקוריים. אתם מדמיינים לעצמכם את הקהל של חיפה או מכבי פוסל שיר בטענה שהפועל כבר שרו אותו? תעשו לי טובה. הדפנים רוצים לקחת פיקוד? סבבה. שיפתחו יוזר מיוחד בפורום אליו יהיה אפשר לשלוח הצעות ובסוף מועד ההצעות יפתח סקר. כשישלחו להם שיר אגב, שלא יפסלו אותו כי פ"ת שרו את זה ב2001. זה ילדותי.
תודה והמשך שבוע אדום.

את הכתוב הנ"ל ביקשו ממני להעלות כי לאותו האדם אין פה יוזר.

חה חה חה.
בלי לפגוע באף אחד, מספיק לראות כמה מההצעות שעולות לפורום הזה, כדי להבין כמה שההודעה שלך הזויה.
אפשר לחשוב שמישהו מרוויח תמלוגים מההצעה שלו. כשהיו הצעות טובות, הן נבחרו, כשלא, אז לא.
על כל החכמולוגים שמציעים שירים אני שומע שנים, אבל כשמנסים להכניס שירים חדשים בשער 5, בכדורסל או בק"ש, אף אחד מהם לא באזור כדי לעזור.
מי שלא נמצא בשירי שחקנים, שלא יציע ולא יפריע. קודם כל תהיה.
אבל זה רק חגבי הכישרון של אוהדי הפועל שהזכרת. זה הקהל הכי חסר קצב בארץ. זה עוד מיתוס כמו זה שהקהל של הפועל הכי אינטיליגנט בארץ? ה
הודעה שקרית, אבל די משעשעת.

כמה עצוב שזה נכון

ודווקא יהלי סובול התהלב בעבר המאוד לא רחוק מהיכולות של כולנו

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/ ... tml?more=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא דיבר על הסולם, לא על הקצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של המשתמש וילה קרספו.
ועוד כמה שלי: כמה עלוב לצאת בהכפשות (כמעט כל הטקסט שם לא נכון עובדתית) ולציין שמות של אנשים ספציפים בקהל, אבל מצד שני להתחבא
מאחורי כינוי. למען הדיוק, אפילו מאחורי כינוי הוא לא התחבא, אלא מאחורי חבר עם כינוי.
אפשר לחשוב שהאחים דפני הם מאפיה מאורגנת שתבוא לחסל אותך באמצע הלילה.... פשוט עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
ועוד כמה שלי: כמה עלוב לצאת בהכפשות (כמעט כל הטקסט שם לא נכון עובדתית) ולציין שמות של אנשים ספציפים בקהל, אבל מצד שני להתחבא
מאחורי כינוי. למען הדיוק, אפילו מאחורי כינוי הוא לא התחבא, אלא מאחורי חבר עם כינוי.
אפשר לחשוב שהאחים דפני הם מאפיה מאורגנת שתבוא לחסל אותך באמצע הלילה.... פשוט עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אחרי שתעבור 15 שנה של כתיבת שירי שחקנים, תשקיע את הזמן בכל קיץ, תגיע מוקדם למשחקים, תדפיס שירונים
ותנחיל את שירי השחקנים לקהל, שנה אחרי שנה, בלי "שנה הפסקה", לכל שחקן, כולל לשחקנים שעלו מהנוער- אז תוכל להעביר ביקורת
ולחשוב שאתה יכול להחליף את אותם האנשים.
בינתיים אתה תמיד מוזמן לפנות אליהם ולהציע להם שירים שאתה חושב שהם טובים, בסופו של דבר לא מדובר רק על השמות שהזכרת
אלא על קבוצה קצת יותר גדולה שיושבת כל קיץ וכותבת ובוחרת שירים חדשים.

מסכם את כל הדיון המיותר הזה.
כמו שראצ'ו אמר, אתה כמו כל אחד אחר יכול להציע את השירים שלו ואם הם יהיו מספיק טובים יריצו אותם.
מעבר לזה כל האשכול הזה מיותר וניתן למחוק אותו במהרה. חבל שאנשים מלכלכים על אנשים אחרים שתורמים ועושים מאהבה נטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו חסרי קצב כי כשכולם שרים ביחד אתה לא שומע את מה שאלה שיותר מ2 מטר ממך שרים, כי המתופפים מרוכזים בנקודה אחת(ואם יש מתופף בשער 7 אז המצב עוד יותר גרוע), וכי גם בשירים שיש בהם כוראוגרפיה כלשהי(קפיצות, מחיאות כפיים, תנועות ידיים, לזוז מצד לצד, להניף צעיפים מצד לצד/קדימה אחורה, וכ'), ככה שאפשר לשמור על קצב ויזואלית, כמעט כולם מתעצלים ומפסיקים במקרה הטוב אחרי 2 בתים.
השיר היחיד שלא, וזה גם השיר היחיד שיחסית כולם בקצב אחיד, זה בכל מקום שבאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אנחנו חסרי קצב כי כשכולם שרים ביחד אתה לא שומע את מה שאלה שיותר מ2 מטר ממך שרים, כי המתופפים מרוכזים בנקודה אחת(ואם יש מתופף בשער 7 אז המצב עוד יותר גרוע), וכי גם בשירים שיש בהם כוראוגרפיה כלשהי(קפיצות, מחיאות כפיים, תנועות ידיים, לזוז מצד לצד, להניף צעיפים מצד לצד/קדימה אחורה, וכ'), ככה שאפשר לשמור על קצב ויזואלית, כמעט כולם מתעצלים ומפסיקים במקרה הטוב אחרי 2 בתים.

הכל נכון, אבל הכי מטריף זו בעיית הקצב, כמו שהיא נשמעת היטב בכל פעם שמוחאים כפיים (ב"אלך איתך לכל מקום" במיוחד):
כולם שרים פחות או יותר לפי הקצב, כולם שומעים את כולם, אבל אף אחד לא מסוגל למחוא כפיים בהתאם לקצב של השיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

הכל נכון, אבל הכי מטריף זו בעיית הקצב, כמו שהיא נשמעת היטב בכל פעם שמוחאים כפיים (ב"אלך איתך לכל מקום" במיוחד):
כולם שרים פחות או יותר לפי הקצב, כולם שומעים את כולם, אבל אף אחד לא מסוגל למחוא כפיים בהתאם לקצב של השיר.

זה הכנת שינה לקראת הבית - "שחולדאי ימות היום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 10:20 
החתול של שרדינגר כתב:

כשאני אומר "חסרי קצב" אני מתכוון בעיקר לחוסר ההתאמה בין מקור השיר (הביצוע המקורי או הביצוע המקורי ביציעים אחרים בעולם) לביצוע שלו ע"י הקהל של הפועל. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש איך אפשר לזייף ככה (ואני רחוק מלהיות בעל כישרון מוזיקלי כלשהו). את השיר "בליבך" של דיויד ברוזה (כמו השור שרץ אל האדום) לקח שנים עד ששרו את "או או או) כמו שצריך ובשונה מהבית. כששרים בין היציעים "הפועל היום יוצאים למלחמה" אף אחד כמעט לא מצטרף ל"נה נה נה" ומי ששומע את זה מהצד שומע רק את הקריאה הזו וזה די מביך.
בשיר של אלרואי כהן יש אנשים שאיכשהו, בכישרון רב, מצליחים לשיר "אלרואי כהן עולההההה" במקום "אלרואי כהן עולה עולה". איך? אין לי מושג.
בשיר של דגלאס, כששרים "הו דגלאס דה סילבה" 4 פעמים במקצבים שונים, התעקשו משום מה לשיר את הפעם השלישית באותו טון של הפעם הראשונה. בצורה מונוטונית. קשה לשמוע פעם אחת את השיר "אם" של שמוליק קראוס ולשיר אותו כמו שצריך?
בשיר "איך הקהל באטרף כדי לראות הפועל" אנשים מצליחים איכשהו לשיר את השורה הראשונה "איך הקהל באטרף כדי לראות הפועל" כשהדגש הוא על החלק הראשון במשפט בדיוק באותו טון של השורה השלישית "איך הקהל באטרף כדי לראות הפועל" כשהדגש הוא על החלק השני של המשפט. זה כל הקטע של השיר הזה והם הורסים אותו.
בקיצור, קהל גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 10:31 
אוהד עלום שם יקר, אקדים ואבהיר שמתוקף היותי אוהד שפוי, ישר ושומר חוק אני תומך בהתלהבות רבה בכל מי שיוצא נגד הדפנים ולא ממש משנה על איזה נושא מדובר.
אין זה סוד שמדובר בשני אחים מושחתים, שבאים ממשפחה עוד יותר מושחתת, שמהווים נגע ממאיר בקהל הקדוש שלנו ובמדינה בכלל. המצב האבסורדי שנוצר, שלשני עלובי נפש אלו יש השפעה כלשהי בקהל האוהדים חייב להיפסק ומיד.
אני מפציר בך - התעלם מכל אותם עלובי נפש ובראשם ה"אוהד" המתכנה עמי נאווי, שמנסים לשים אותך ללעג ולקלס קבל עם ועדה. המשך במאבקך הצודק. מי יודע, אם נאחד כוחות ונדבוק במטרה אולי נצליח להרחיק אותם לא רק משירי השחקנים אלא משער חמש בכלל ולבסוף גם מהמקדש עצמו.
לא נותר לי אלא לקרוא: ישר כח, אוהד עלום שם שכתב את ההודעה!
הלאה הדפנים! חופש לאוהדים!
במיוחד הדפני הגדול
הקטן לא כל כך מפריע
למרות שעדיף שגם הוא ילך

[לא המשתמש המקורי]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
קשור ולא קשור: מי הטמבל שהחליט שהשיר של מאריו הואו נמס ממך ולא רדיו רמאללה ?! בכיה לדורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 13:05 
אם כבר בשירים עסקינן... הצעה לשיר חדש:

(לפי על גגות תל אביב)

שער 5: הפועל תל אביב
שער 7 : הפועל עולה עולה או
שער 5: את בלב שלי תמיד
שער 7: את בנשמה

שער 5: הפועל תל אביב
שער 7: הפועל עולה עולה או
שער 5: את האצטדיון נרעיד
שער 7: יאללה מלחמה

ואז שני השערים ביחד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
שי כתב:
אוהד עלום שם יקר, אקדים ואבהיר שמתוקף היותי אוהד שפוי, ישר ושומר חוק אני תומך בהתלהבות רבה בכל מי שיוצא נגד הדפנים ולא ממש משנה על איזה נושא מדובר.
אין זה סוד שמדובר בשני אחים מושחתים, שבאים ממשפחה עוד יותר מושחתת, שמהווים נגע ממאיר בקהל הקדוש שלנו ובמדינה בכלל. המצב האבסורדי שנוצר, שלשני עלובי נפש אלו יש השפעה כלשהי בקהל האוהדים חייב להיפסק ומיד.
אני מפציר בך - התעלם מכל אותם עלובי נפש ובראשם ה"אוהד" המתכנה עמי נאווי, שמנסים לשים אותך ללעג ולקלס קבל עם ועדה. המשך במאבקך הצודק. מי יודע, אם נאחד כוחות ונדבוק במטרה אולי נצליח להרחיק אותם לא רק משירי השחקנים אלא משער חמש בכלל ולבסוף גם מהמקדש עצמו.
לא נותר לי אלא לקרוא: ישר כח, אוהד עלום שם שכתב את ההודעה!
הלאה הדפנים! חופש לאוהדים!
במיוחד הדפני הגדול
הקטן לא כל כך מפריע
למרות שעדיף שגם הוא ילך

[לא המשתמש המקורי]

האח הקטן הרביץ לי כי טעיתי בסולם !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 13:52 
רועי כתב:
קשור ולא קשור: מי הטמבל שהחליט שהשיר של מאריו הואו נמס ממך ולא רדיו רמאללה ?! בכיה לדורות

הנה למשל דוגמא לאוהד חסר מושג, שאם היו בוחרים שירים לפי ההצעות בפורום ואפילו לפי הרוב בפורום, היינו מקבלים שירים כמו "רדיו רמאללה", שבחיים לא היו מצליחים לסחוף אף אחד, כי חוץ מזה שזה מתלבש בהברות, אין לשיר הזה שום דבר ואין סיכוי שישמעו אותו חזק. אתם מוזמנים לנסות את זה בשנה הבאה ולבדוק.
אותו דבר היה עם איליה יבוריאן שכמה אוהדים בפורום וביציע התעקשו לשיר לו לפי "נומה נומה אה" ושרו אותו בכח, במקום לשיר את "אני שוב מתאהב" שלא היה מספיק טוב לדעתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
במקרה יצא לי גם להיות נוכח בלא מעט הופעות של פוליקר וגם להופיע עם רדיו רמאללה
אין לך מושג כמה השיר הזה סוחף

למה , שער הרחמים זה שיר סוחף ?! והשיר של יבואה היה אחד המוצלחים של השנים האחרונות

זה ששיר מופיע באלבום "אפר ואבק" לא אומר שהוא חלש . להיפך , דווקא רדיו רמאללה זה שיר אצטדיונים קלאסי

אה , ותפסיק לזלזל. חסר מושג תקרא למישהו אחר , תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:11 
רועי כתב:

למה , שער הרחמים זה שיר סוחף ?! והשיר של יבואה היה אחד המוצלחים של השנים האחרונות

זה ששיר מופיע באלבום "אפר ואבק" לא אומר שהוא חלש . להיפך , דווקא רדיו רמאללה זה שיר אצטדיונים קלאסי

אל תזלזל באחרים, לא יזלזלו בך.
ולדעתי גם השיר של יבואה לא היה טוב, למרות שהוא הצליח. רדיו רמאללה לא היה מצליח.
אבל לאף אחד אין מונופול על הקהל. אתה מוזמן לנסות לשיר אותו בעונה הבאה. זה מתלבש על לירוי (במלעיל) צעירי ודלה איינוגבה.
אתה רק צריך שיחתימו אחד מהם ולהדפיס שירונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אוי על מה אתם רבים,אין שחקנים לשיר להם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
רועי כתב:

הנה למשל דוגמא לאוהד חסר מושג, שאם היו בוחרים שירים לפי ההצעות בפורום ואפילו לפי הרוב בפורום, היינו מקבלים שירים כמו "רדיו רמאללה", שבחיים לא היו מצליחים לסחוף אף אחד, כי חוץ מזה שזה מתלבש בהברות, אין לשיר הזה שום דבר ואין סיכוי שישמעו אותו חזק. אתם מוזמנים לנסות את זה בשנה הבאה ולבדוק.
אותו דבר היה עם איליה יבוריאן שכמה אוהדים בפורום וביציע התעקשו לשיר לו לפי "נומה נומה אה" ושרו אותו בכח, במקום לשיר את "אני שוב מתאהב" שלא היה מספיק טוב לדעתם.

אחרי השיר הסוחף שהוחלט לבן סהר אני חושב שמוטב לפעמים להגיב בשתיקה.

וכל מה שהמשתמש הלא מקורי שי כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:15 
el dudernio כתב:
villa crespo כתב:
רועי כתב:

א. הבן-אדם שהציע את השיר לבן-סהר יכול ליפול בשיר עוד מאה פעם ועדיין מוטב שלא ישתוק לעולם.
ב. לבן סהר לא היו הצעות טובות יותר. שם קשה. מה לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
רועי כתב:

אל תזלזל באחרים, לא יזלזלו בך.
ולדעתי גם השיר של יבואה לא היה טוב, למרות שהוא הצליח. רדיו רמאללה לא היה מצליח.
אבל לאף אחד אין מונופול על הקהל. אתה מוזמן לנסות לשיר אותו בעונה הבאה. זה מתלבש על לירוי (במלעיל) צעירי ודלה איינוגבה.
אתה רק צריך שיחתימו אחד מהם ולהדפיס שירונים.

אף אחד לא מתנשא עליך קודם כל
עכשיו כמה שאלות
1. על סמך מה אתה קובע שרדיו רמאללה לא היה מצליח ? אני למשל חושב שהוא היה מצליח הרבה יותר מגן השקמים או מהשיר של גלי עטרי
2. אין מונופול על הקהל , אבל כיושב שער 7 אתה יודע בדיוק מה אני יכול לעשות עם שירונים . ואם הייתי יושב בשער 5 גם היו דואגים להשתיק אותי , בעדינות או לא בעדינות
3. השיר של יבואה לא היה טוב אבל הצליח ? אז מה הקריטריון לשיר טוב ? שיר טוב לדעתי זה שיר שדוחף את הקהל ואת השחקן . השיר של יבואה סחף את כל הקהל והכניס למוד של עידוד (כי היה השיר האחרון) - כלומר הצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
villa crespo כתב:
רועי כתב:

א. הבן-אדם שהציע את השיר לבן-סהר יכול ליפול בשיר עוד מאה פעם ועדיין מוטב שלא ישתוק לעולם.
ב. לבן סהר לא היו הצעות טובות יותר. שם קשה. מה לעשות?

אם יש לי הצעות , מה היעד שלהן ?
האם בכלל יש אוזשהי פתיחות כלפי הצעות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo, גם אם הכל היכולת לבקר את רדיו רמאלאה כשיר לא קיצבי כאשר נבחר גן השיקמים מבוטלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:25 
א. אולי לא זלזלת בי, אבל למישהו אחר קראת טמבל, כי הוא לא בחר בשיר שלך. ואתה עוד מדבר על שיר שהצליח.
ב. אתה מוזמן לשלוח פרטיות למשתמשים איזיביטו ואינקוגניטו או אליי ואני אעביר להם כבר.
ג. אני באמת לא מבין את השאלה. כאילו מה? אנשים מרוויחים כסף מלהכניס שירים שלהם? יש הצעה טובה היא נשקלת, אם לא, אז לא. בסופו של דבר, בגלל שאין בן-אדם אחד שמחליט, עושים הצבעה. מי מצביע? אנשים שבעשור וחצי האחרון הספיקו להתגייס, להשתחרר, לסיים תואר או שניים, להתחתן ולהביא ילדים ועדיין להתעסק בשטויות האלה כל עונה מחדש. לפחות חצי מהשירים ביציע, לא קשורים בכלל לפורום האנשים הזה. איך זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:28 
השיר של בן סהר היה משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
השיר של בן סהר היה משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
השיר של בן סהר היה אחד הטובים.
לא מבין את הביקורת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: