redead כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:
אין ללוזון למי למכור את דמארי בסכומים האלה.
ודמארי לא יאריך את החוזה אם לא ימכרו אותו הקיץ.
אתה באמת רואה סיטואציה שבה שחקן של מכבי פ"ת מסיים חוזה והופך לשחקן חופשי ?
אם לא ימכרו אותו עד סוף הקיץ אז יחתימו אותו על חוזה חדש, גם אם הוא לא ממש יתלהב מזה.
העובדה שנכון לעכשיו החוזה שלו נגמר בקיץ הבא, לא תהיה פקטור במחיר או ברצון של הלוזונים למכור אותו.
למה שיחתום על חוזה חדש כשהוא יודע שכל הקבוצות הבכירות רוצות אותו?
כאילו מה? יקשרו אותו באזיקים ויאיימו עליו שיחתום על חוזה?
קצת נסחפת עם הדמוניזציה של לוזון.
מכיר אחד בשם עומר גולן ?
כמה זמן לעידן טל וסלים טועמה לקח להשתחרר מהמחויביות אליהם אתה יודע?
דווקא לעידן טל לא לקח יותר מדי זמן. סלים טועמה עזב לטורקיה וחתם שאם הוא חוזר לארץ זה רק לפ"ת כי הוא יצא באמצע החוזה. לגיטימי. הם לא פראיירים כמו תאומים.
עומר גולן? יש בינו לעמוס לוזון הרבה מעבר לכדורגל ובסופו של דבר אם מכבי היתה משלמת כמו שצריך הוא היה אצלה בשעתו. לא מחזיקים אותו שם בכוח, תאמין לי. דמארי הוא לא גולן. אם לא ימכרו אותו הם לא יראו עליו מעבר להשבחה ולוזון יודע את זה. אני מקווה שגם טביב.
NARKOTIKA כתב:
הולכים לשלם חצי מליון יורו על שוער, כי לא מוכנים לעלות את ההצעה לשארנוב ב100 אלף דולר למשך 4 שנים,
שבמקרה הזה, דווקא חסכנו כסף. ועוד לא אמרנו כלום על אפריקה.
לא בטוח שהסרבי הצעיר עדיף על איינוגבה. לא חושב שהבדלי הרמות כאלה גדולים. ובכלל, אני חושב ששוער יותר מבוגר, יותר מנוסה, שמשחק בארץ כמה שנים ומכיר את ישראל והמנטליות פה וקצת עברית, עדיף לנו. רק חסר לי שוער צעיר שפעם ראשונה יוצא מסרביה ואחרי חודש לא מתאקלם, מתגעגע להורים, לחברים, חם לו, הוא בודד וכו'. לאיינוגבה כמו אניימה לא יהיו קשיי התאקלמות. וכשמדובר בשוער זה קריטי לביטחון שלו וכו'.