תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמדת ההנהלה - לא עולים לליגת העל
הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 21:48 
המטרה היחידה צריכה להיות עליה מהמקום הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 21:55 
mkorman1 כתב:

בדיוק. להתעסק בשינו מספר העלות מבחינתי זה קומבינה בדיוק כמו לעלות מהמקום השני כשיש עולה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אבל מה היא אותה "אגודה" שאתה מדבר עליה, אשר החליפה ידיים כ"כ הרבה פעמים?
זה ישות משפטית? היו לה משרדים? היו לה נכסים?

הנקודה שאני מנסה להעביר רועי, והיא הדבר היחיד בעל החשיבות פה בעיני, שלהסתדרות ולכל העמותות שניהלו את הפועל ת"א מאז הפרטתה, היה רק נכס אחד משותף ושום דבר מלבדו - הזכות לנהל קבוצת כדורסל בוגרים במסגרות איגוד הכדורסל הישראלי תחת השם הפועל תל אביב. זה הכל.
וזה מה שיש היום לעמותת הפועל אוסישקין ת"א.

ה"אגודה" שהייתה פעם לתפיסתך, מעולם לא התקיימה במציאות. מאז הפרטת המחלקות אין אגודה ואין כלום. אגודה הייתה כשהייתה אכן התאגדות של מספר מחלקות בענפי ספורט שונים שנוהלו ע"י גוף משותף והתחרו תחת אותו שם בענפים המקבילים.
מאז ההפרטה יש קבוצות נפרדות בענפים שונות שמתנהלות ע"י עמותות וחברות שמתחלפות מדי פעם, שלכל אחת מהן נכסים משלהן, מנהלים משלהן, רואי חשבון ומשרדים משלהן וכן הלאה.
אין להם שום דבר מן המשותף אחת עם השניה בענפים המקבילים, ושום דבר משותף לכל אחת מהן עם יורשתה מלבד דבר אחד - זכויות ניהול וחתימה למנהל הנוכחי של הגוף המשפטי המחזיק את הזכות לנהל את קבוצת הספורט הספציפית במסגרת התאחדות הספורט הרלבנטית בענף שלה תחת השם הפועל תל אביב.

ולכן אין שום שאלה בכלל אם אתה אוהד את אותה "אגודה" או לא. אתה אוהד את "אותה אגודה" מעצם כך שאתה אוהד הפועל תל אביב. נקודה, רות סוף.
כל השאר זה פתפותי ביצים

לוודא שהבנתי - בעצם מהפרטת ההסתדרות אין גוף שהוא כולו הפועל = אין רישום של התארים כשייכים לגוף מסויים ?
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי , תודה רבה :ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 23:30 
רועי, אתה יכול ליצור קשר עם נפתלי גושן ולשאול אותו בדבר שיוך תארי העבר של הפועל תל אביב.
מעניין מה הוא יגיד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם באסיפה ידברו על זה..אבל חשבתי על משהו קטן שאני לא בטוח שקראתי פה בנושא..
נניח ויקרה ויהיה רוב בעד העלייה, אנחנו גורפים בכלל 2/3 מהתקציב שצריכים להעמיד בליגת העל? מאיפה נביא את כל שאר הכסף?
אני אישית רואה בזה סיכוי קלוש..
ודרך אגב, אני אצביע גם נגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 00:43 
אם עמדת ההנלה היא נגד, אני מניח שרוב חברי העמותה יצביעו גם נגד כי הם סומכים (בצדק) על ההנלה בצורה עיוורת.

אני מניח שאם זה לא יקרה - ההנהלה תצטרך למצוא משאבים או להתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 01:15 
רדנקו כתב:
mkorman1 כתב:

בדיוק. להתעסק בשינו מספר העלות מבחינתי זה קומבינה בדיוק כמו לעלות מהמקום השני כשיש עולה אחת.

לגבי התעסקות בשינוי לפני שהתחילה העונה - זה לא קומבינה אלא לגיטמי לחלוטין. עד לפני עונה היו 2 עולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1230844.html

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

גם בישראל היום:
ציטוט:

הפועל ת"א בכדורסל מתרחקת מליגת לוטו
הוועד המנהל של הקבוצה המליץ להישאר בליגה הלאומית • ההחלטה הסופית בידי חברי העמותה

אבי סגל
הסיכויים שהאדומים ימשיכו בליגה הלאומית גברו בסוף השבוע אף שההחלטה הסופית תהיה בידי 1,600 חברי העמותה של הפועל ת"א.
בסוף השבוע החליט הוועד המנהל של הקבוצה להמליץ לחברי העמותה להישאר בליגה הלאומית. ההחלטה תוצג באסיפת חברים ביום שלישי ואחר כך יישלחו לחברי העמותה מעטפות להצבעה. למרות שמדובר בהמלצה בלבד יש לה משקל גדול לפני ההצבעה.
בהחלטה שפירסם הוועד המנהל של הפועל ת"א נאמר: "היינו מוכנים לשקול את האפשרות לעלות לו היתה הליגה גדלה ל-12 קבוצות והיינו מוזמנים להצטרף אליה על סמך הגעתנו לגמר הפלייאוף של הליגה הלאומית. בפועל החליטה המינהלת להשאיר את הליגה על עשר קבוצות ולאפשר לכל קבוצה שהיא להצטרף תמורת דמי כופר."
בהמשך ההודעה נאמר: "כל קבוצה שיש בידי בעליה את הממון הנדרש יכולה לפנות בבקשה לשחק בליגת העל ללא כל תלות בהישגיה הספורטיביים או בהיסטוריה שלה. מצב זה נוגד לחלוטין את תפיסת העולם של העמותה ושל חבריה הרואים בהישגיות הספורטיבית ערך מרכזי ולא להביא לכך שרק ההון יקבע את התוצאות על הפרקט."
אם גם עירוני אשקלון תחליט לא לעלות תישאר הליגה על עשר קבוצות.
אם אשקלון תצטרף לליגת לוטו יצטרכו במינהלת להחליט אם לשחק עם מספר אי זוגי של קבוצות דבר שמעדיפים שלא יקרה או לנסות לגייס קבוצה אחרת.
יו"ר מינהלת הליגה אבנר קופל אמר לגבי ההחלטה: "רצינו מאוד את הפועל ת"א אבל ההחלטה שהתקבלה על ידיהם היא לגיטימית. הליגה שלנו לא תלויה בקבוצה אחת. כל אלה שאמרו שהמהלך במינהלת נתפר בשביל הפועל ת"א רואים שזה לא נכון. גם לשחק עם עשר קבוצות זה בסדר גמור בשבילנו."
לאחרונה עלתה ספקולציה כאילו עירוני נהריה תהיה הקבוצה ה-12 אולם קופל אמר שאין שום מגעים בנושא.

ומשהו דומה גם בידיעות (מאת אחד, ערן גולן ...)

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 09:05 
אם ככה אז אני באמת לא מבין למה צריך לקיים אסיפה מיוחדת לענין הזה
ומה הקטע עם הצבעה במעטפות? אין איזו דרך משוכללת מהירה וזולה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 09:14 
יתכן ונשלח מייל לחברי העמותה בנושא ולא קיבלתי אותו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
נשלח
הנוסח שלו באתר העמותה

ציטוט:
המלצת הועד המנהל בנושא ליגת העל

הוועד המנהל של עמותת "הפועל אוסישקין תל אביב" התכנס בסוף השבוע לבחינת החלטות מנהלת ליגת העל בנושא מבנה ליגת העל בשנה הבאה והשפעתן על משחקי קבוצת "הפועל SP תל אביב" בעונה הבאה.

הוועד המנהל ממליץ לחברי העמותה להצביע בעד ההצעה שהקבוצה תמשיך לשחק בליגה הלאומית בעונת 2011/12 מתוך כוונה לזכות במקום הראשון ולעלות ממנו לליגת העל. כלומר, העמותה לא תנצל את האפשרות העומדת היום בפני כל קבוצה בישראל לפנות למנהלת ליגת העל בבקשה לשחק בליגה זו בשנה הבאה.

כידוע, היינו מוכנים לבחון את האפשרות להצטרף ל'ליגת העל', לו זו היתה גדלה ל-12 קבוצות והיינו מוזמנים להצטרף על סמך הגעתנו לגמר הפלייאוף בליגה הלאומית. בפועל, החליטה מנהלת ליגת העל להשאיר את ליגת העל במבנה של 10 קבוצות אבל היא נתנה אפשרות לכל קבוצה שהיא להצטרף תמורת דמי כופר (במקרה שלנו דמי הכופר אמורים להיות רבע מליון ₪).

כלומר, מעכשיו תוכל כל קבוצה בישראל, שיש בידי בעליה את הממון הנדרש, לפנות בבקשה לשחק בליגת העל, ללא כל תלות בהישגיה הספורטיביים או בהיסטוריה שלה. מצב זה נוגד לחלוטין את תפיסת העולם של העמותה ושל חבריה הרואים בהישגיות הספורטיבית כערך מרכזי בחיי כל קבוצה, והמבקשים להגביר את התחרותיות בכדורסל בישראל, ולהביא לכך שלא רק ההון יקבע את התוצאות על הפרקט.

החלטת הוועד המנהל תוצג בפני אספת חברים מיוחדת שתתקיים ביום ג' השבוע (14 ביוני 20:30 בהדר יוסף) ותובא אחר כך להצבעת כלל החברים.

הוועד המנהל מצפה לתמיכה גורפת של חברי העמותה בהמלצתו. המשך ההשתתפות בליגה הלאומית מעמיד בפני החברים וההנהלה אתגר מיוחד. נעשה את הכל בכדי שכל החברים, וכל נותני החסות, ימשיכו לתת בנו את אמונם ונוכל גם השנה להעמיד קבוצה מצויינת.

חידוש החברות לעונת 2011/12

אנחנו חוזרים ומבקשים מהחברים לחדש את חברותם בעמותה מוקדם ככל האפשר. אנחנו זקוקים ל'מימון הבעלים' בתקופת הקיץ והדבר תלוי רק בכם. לכן אנחנו גם מודים מראש למי שיחדש את החברות על ידי תשלום במזומן או בצ'ק - ההזדמנות הקרובה היא באספת החברים. להזכירכם, דמי החבר נשארו ללא שינוי - 300 ש"ח לעונה. השנה הוספנו את האפשרות להוראת קבע רב-שנתית 'לכל החיים אדום' באמצעות תשלום שנתי או חודשי. אנא הורידו את טופס החידוש בקישור זה או התקשרות לטלפון 03-6960450 בין השעות 1300-0900.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
נשלח. אמש.

את לשון ההודעה תוכל לקרוא גם פה:

http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אם ככה אז אני באמת לא מבין למה צריך לקיים אסיפה מיוחדת לענין הזה
ומה הקטע עם הצבעה במעטפות? אין איזו דרך משוכללת מהירה וזולה יותר?

כי כשהסיטואציה היתה שונה, והדיברו על הצעה שונה שהיתה הרבה יותר מפתה וקונרטית ההנהלה
הבטיחה שתהיה הצבעה בנושא בכל סיטואציה שלא תהיה. עכשיו הם עומדים מאחורי המילה שלהם.
לבטל את זה באסיפה / לעלות את זה להצבעה באסיפה זה מפםגר כי מדובר על גג 300 איש שיבואו
מתוך 1600

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 11:15 
תקראו את מה שאומר קופל ותזכרו כמה שאנשים פה כתבו שוב ושוב שקופל רוצה אותנו ויעשה הכל כדי שנעלה.

תראו כמה מהר הוא אומר דברים הפוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
תקראו את מה שאומר קופל ותזכרו כמה שאנשים פה כתבו שוב ושוב שקופל רוצה אותנו ויעשה הכל כדי שנעלה.

אני לא מאלה שחושבים שהוא מת עלינו אבל מה ציפית שהוא יגיד אחרי שסירבנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אגב
כל שנה בשנים האחרונות יש הצבעה חשובה,
או בחירות,או שינוי שם או עליית ליגה.
לדעתי זה רעיון מצוין שכל שנה תהיה הצבעה כלשהי, כדי להכניס עניין בפגרה המשעממת הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
אגב
כל שנה בשנים האחרונות יש הצבעה חשובה,
או בחירות,או שינוי שם או עליית ליגה.
לדעתי זה רעיון מצוין שכל שנה תהיה הצבעה כלשהי, כדי להכניס עניין בפגרה המשעממת הזו

כבר השנה אני בעד לעלות לדיון חוק שאומר שאסור לך להופיע או להתבא בשום נושא הקשור לקבוצה להפועל או בכלל.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 13:39 
r200 כתב:
רדנקו כתב:

אני לא מאלה שחושבים שהוא מת עלינו אבל מה ציפית שהוא יגיד אחרי שסירבנו?

זה בדיוק הענין - אנשים התרשמו מזה שהוא אמר שהוא רוצה אותנו וחשבו שזה באמת משקף דיעה של מישהו ולא הבינו שזה הכל למראית עין.

בדיוק כמו הדברים שהוא אומר עכשיו.

אני אחזור על מה שאמרתי גם במחיר של זה שאנשים פה יקראו לי נודניק (שוב): אף אחד לא רוצה אותנו בליגת העל ואפילו מעדיפים שלא נהיה שם וצריך שיפנימו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:52 
אדום אופטימי כתב:
גם לטעמי הפועל אוסישקין היא קבוצה חדשה. מאוד רציתי שהשם אוסישקין ישאר בה כי היא קבוצה אחרת ממה שהפועל ת"א היתה ב- 15 השנים שלפני כן.
.

אופטימי,
נניח ואחד הבנים (תירגע, תיאורטי לחלוטין :-) )שלך היה בכיתות ג' וד' תלמיד גרוע, מופרע, לא מכין שיעורי בית, מרביץ למורים, זורק כסאות על המנהלת וכו'.
פתאום, בכיתה ה', הוא "מקבל שכל". מתחיל לשבת ללמוד. להכין שיעורים. מתנהג יפה למורים. משקיע. תורם לזולת.
היית רוצה שהילד שלך ישנה את השם כי הוא אחר ממה שהוא היה קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
גולפיטק יקירי,
ככל שאני זוכר, ביקשתי ממך ואם לא ממך אז מאחר שיניח לילדי.
איני חושב שילד או אישה דומים לקבוצת ספורט, גם אם אתה חושב אחרת ועבורך הפועל ת"א היא אישה או ילד או ילדה.
בדיוק כמו שאיזה דביל מעיר הערה גיזענית ומייד הופכים אותו בפורום לחבר בתנועה הנאצית או אפילו להיטלר.

יכולת לשאול את אותה שאלה באופן יותר מעודן אם כוונתך היתה כל כך טהורה. למשל : שם משפחתך הוא גלותי. איך תגיב אם מישהו מילדך יחליט לשנות את שם משפחתו לשם אחר ? ותשובתי היתה האלן וסהלן אם זה רצונו, בכייף.
האם אלפי או אולי עשרות אלפי אנשים שהחליטו לשנות את שם משפחתם לדוגמא מ"גולד" לזהבי ראויים לגינוי או למבט משתהה ?
לדעתי לא. האם זה מנתק אותם מההיסטוריה של משפחתם בגרמניה (בהנחה שהשם גולד הוא ממוצא גרמני) ? לטעמי לא.

ואני לא חושב שרבים ששינו שם משפחתם עשו זאת בגלל שמשפחתם הרביצה למורים או לילדים אחרים או היתה משפחת פשע בחו"ל ומעוניינים להישתחרר מהזיקה אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי הרבה מאוד ילדים נשלחים בימינו לאימוץ או למשחות אומנה ופנימיות כאלו ואחרות בעקבות נסיבות
שונות ומשונות. בכל זאת בהגיעם לבגרות או אף לפני זה חלק גדול מהם חוזר הביתה, האם באיזה שהוא שלב הם
הפסיקו להיות ילדים להוריהם? ברור שלא. ככה גם הפועל ת"א, היא יכולה לעבורה אופטרופוסים רבים, להיכנס
תחת מסגרות ועמותות שונות ומשונות, היא עדין תשאר אותה הפועל ת"א שאנחנו האוהדים אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:31 
האמת שהדוגמאות היתה בשיא התמימות, אבל סבבה, קיבלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אופטימי הרבה מאוד ילדים נשלחים בימינו לאימוץ או למשחות אומנה ופנימיות כאלו ואחרות בעקבות נסיבות
שונות ומשונות. בכל זאת בהגיעם לבגרות או אף לפני זה חלק גדול מהם חוזר הביתה, האם באיזה שהוא שלב הם
הפסיקו להיות ילדים להוריהם? ברור שלא. ככה גם הפועל ת"א, היא יכולה לעבורה אופטרופוסים רבים, להיכנס
תחת מסגרות ועמותות שונות ומשונות, היא עדין תשאר אותה הפועל ת"א שאנחנו האוהדים אוהבים.

נכון,
ולי לא היתה בעיה אם היו משנים את שמה ל"הפועל אוסישקין ת"א" . לדעתי זה היה מהלך נכון מהפן השיווקי.
הייתי אוהב אותה בדיוק באותה מידה. יתכן שאף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גולפיטק יקירי,
ככל שאני זוכר, ביקשתי ממך ואם לא ממך אז מאחר שיניח לילדי.
איני חושב שילד או אישה דומים לקבוצת ספורט, גם אם אתה חושב אחרת ועבורך הפועל ת"א היא אישה או ילד או ילדה.
בדיוק כמו שאיזה דביל מעיר הערה גיזענית ומייד הופכים אותו בפורום לחבר בתנועה הנאצית או אפילו להיטלר.

יכולת לשאול את אותה שאלה באופן יותר מעודן אם כוונתך היתה כל כך טהורה. למשל : שם משפחתך הוא גלותי. איך תגיב אם מישהו מילדך יחליט לשנות את שם משפחתו לשם אחר ? ותשובתי היתה האלן וסהלן אם זה רצונו, בכייף.
האם אלפי או אולי עשרות אלפי אנשים שהחליטו לשנות את שם משפחתם לדוגמא מ"גולד" לזהבי ראויים לגינוי או למבט משתהה ?
לדעתי לא. האם זה מנתק אותם מההיסטוריה של משפחתם בגרמניה (בהנחה שהשם גולד הוא ממוצא גרמני) ? לטעמי לא.

ואני לא חושב שרבים ששינו שם משפחתם עשו זאת בגלל שמשפחתם הרביצה למורים או לילדים אחרים או היתה משפחת פשע בחו"ל ומעוניינים להישתחרר מהזיקה אליהם.

לטעמי זה מעשה שהוא הרבה יותר גרוע מלהוסיף את השם "אוסישקין" לשם הקבוצה.
מותר לעשות זאת לדעתי רק במקרים קיצוניים (נגיד אם אתה ישראלי ששם משפחתו הוא "מיטלר", שזה דומה מאוד ל"היטלר").
ותשים לב שגם להרבה הורים חשוב מאוד שהילד לא ישנה את שם המשפחה,
וגם להרבה אוהדי הפועל היה חשוב מאוד לא לפגוע בשם המקורי של הקבוצה.
זאת הסיבה, אגב, שהצבעתי לשם "הפועל תל אביב", כי ידעתי שיש כאלה שזה חשוב להם מאוד.
יש אנשים (כמוך אולי או כמו ישראלים רבים, או כמו אבי) שזה בשבילם דבר של מה בכך, אבל יש כאלה שלהם זה לעולם לא יהיה כבר אותו דבר אחרי שינוי השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
Royan כתב:
הפועל תל אביב במתכונתה החדשה, לא הייתה מעולם בליגת העל או שאני טועה ופספסתי משהו?

התחלנו מ-0. עלינו מליגה ב' לא', מא' לארצית, ומהארצית ללאומית. השנה זו תהיה הפעם הראשונה שנשחק שנתיים רצוף באותה הליגה.

לא מדויק.
הקבוצה שיחקה בליגת העל בניהול העמותה הקודמת.
העמותה הנוכחית עוד לא הייתה בליגת העל, הקבוצה כן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
ראצ'ו כתב:
Royan כתב:
הפועל תל אביב במתכונתה החדשה, לא הייתה מעולם בליגת העל או שאני טועה ופספסתי משהו?

התחלנו מ-0. עלינו מליגה ב' לא', מא' לארצית, ומהארצית ללאומית. השנה זו תהיה הפעם הראשונה שנשחק שנתיים רצוף באותה הליגה.

לא מדויק.
הקבוצה שיחקה בליגת העל בניהול העמותה הקודמת.
העמותה הנוכחית עוד לא הייתה בליגת העל, הקבוצה כן.

רשם מתכונתה החדשה למה אתה מתחכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 04:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
דני גולפיטק כתב:
רועי כתב:
דני גולפיטק כתב:
מה העניין של מתי העמותה הזאת הוקמה?
החברה בבעלות מוני הראל ואלי טביב שמנהלת(?) היום את הפועל תל-אביב כדורגל קיימת שנתיים או שלוש לדעתי. זה אומר שהפועל תל-אביב כדורגל הנוכחית לא לקחה דאבל בשנת 2000?!
תפסיקו להתייחס לקבוצה הזאת כאילו היא קיימת 5 שנים. אין דבר שיותר מרתיח אותי מזה. זה לא קשור לותק או לכמה זמן אתה אוהד או לכמה משחקים היית באוסישקין. גם אוהד שהתחיל ללכת למשחקים רק השנה יכול להיות כזה שמבין שהוא אוהד קבוצה שקיימת עשרות שנים ולא 5.

לא , כי החברה של מוני קיבלה מסגול את אותה הקבוצה שהייתה בעבר של ההסתדרות , ועברה מיד ליד
ההקבלה הנכונה היא - אם אני מקים קבוצת כדורגל בליגה ב' , הפועל שאנחנו מכירים מתפרקת ואני קורא לקבוצה שלי הפועל תל אביב
האם הקבוצה שלי קיבלה את התארים ? האם היא נוסדה ב- 1927 או ב- 2011 ?

גם העמותה קיבלה את הקבוצה משאול (בתיווך דרך אוהד אלמוני שקנה אותה עבורה). בדיוק כמו שמוני קיבל מטביב

למיטב זכרוני העמותה נוכחית קיבלה משאול (דרך האוהד ההוא) רק את זכויות השימוש בשם "הפועל תל אביב".

ממה שהבנתי היא קיבלה מהאוהד שקנה משאול את הפועל תל אביב את הזכויות על הפועל תל אביב כאשר החובות נשארים אצל מפרק שפירק את העמותה הקודמת.
לכן פורקה דווקא הקבוצה של העמותה הקודמת ולא זאת של העמותה הנוכחית (נשארו שתי קבוצות תחת אותה עמותה שהיו צריכות להפוך לאחת בדרך כלשהי והדרך המתבקשת הייתה שההישגית יותר והרקובה פחות תמשיך).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: