פאביו כתב:
גבעתיים כתב:
פאביו כתב:
its-sick כתב:
לצערנו במקרה של הטבבת לא מדובר בפסימיזם אלא בריאליזם.
תראה איני מתומכי טביבי,ההפך הוא הנכון.
אך מאז שהאדון דרך
לצערי בהפועל,אנחנו דיי אימפריה.
ועם תוצאות קשה להתווכח.
אני מניח שהתכוונת לגוטמן.
טביב הביא איתו בעיקר את מזל שחלק גדול ממנו זה גוטמן שהשביח את שחקניו כשם שהשביח כמעט כל שחקן בהפועל ששותף בהרכב (ואת שחקני כ"ס היתה חובה לשתף).
כששיחקו בכ"ס אף אחד באירופה לא התעניין בהם. ומצד שני לגוטמן שובל ארוך של כוכבים ששדרג כולל אוואט ורוסו.
להגיד שרק גוטמן אחראי, זה מעשה טביבי.
אם היה כשלון אני מניח שהיית מאשים את טביב ולא את גוטמן.
כמו שאם יהיה כשלון העונה חלילה,וטביב יהיה בעלים יחיד חלילה,תאשים גם אותו גם את דרור קשטן.
אין ספק שלגוטמן אחריות רבה על התוצאות ב-3 שנים האחרונות אך גם לטביב יש אחריות על ההצלחה של הפועל.
לא תתכחש לעובדה שאחרי הדאבל הראשון בניגוד לאחרון שוחררו מיטב כוכביך בניגוד לאחרון שבו כמעט כל השחקנים הכוכבים הושארו וחוזיהם שודרגו.
ושוב אני ממש לא מתומכי הסרטן טביב,ההפך הוא הנכון.
בסך הכל טביב הציל את מוני בגב הכספי הנידרש אבל לא בהוצאות.
בכך ואיפשר לו לעשות שטויות במקום להביא מליארדר נורמטיבי.
כל ההצלחות בלי יוצא מהכלל החל מחצי שנה לפני הגעתו היו של גוטמן שניהל את הענינים עד כמה שטביב איפשר לו.
ובשיתוף פעולה מסוים של מוני בעזרה בהחתמות והשארות שחקנים.
טוב טביב/קצרה הורידו במו"מים. אבל מעללי קצרה כמו היעדר חוזה לנאתכו ולזהבי כשעוד היו קטנים ללא סעיף יציאה, או החתמת הפצועים/מובתים/ליגות 2 עלו פי 10 וכנראה שגם פי 100 כולל חיסכון הסנדביצ'ים לשחקנים שמחוזרים מאירופה.
מקבל שטביב הציל את מוני, להבדיל מלהציל את הפועל, בכך שנתן גב כספי כשזה נידרש. בקופה שגוטמן עשה זה כבר לא נידרש.
גם את 3 השחקנים שגוטמן שגוטמן השביח איני מחשיב כי קיבל תמורתם הרבה יותר - 50% מהפועל.
במה תרם בנוסף ? בכניסה לחדר ההלבשה שהדהימה אפילו את יוסי ? בהתנכלויות לגוטמן ? לגב למעללי קצרה ? בהיעלמות למיאמי ?
מוצאי שבת כייפים (מצטער, אני יוצא למרות שמה זה סקרן לדעת במה טביב תרם לקבוצה).