אבו-דגל כתב:
אני בעד עלייה לליגת העל ולפני שחורצים את גורלי אני אסביר -
1.הסיבה הכלכלית שבגינה עתידנו מעורפל בכל מקרה אז עדיף לנסות להיות בליגת העל ואם לא נצליח לגייס תקציב אז בכל מקרה עוד שנה בלאומית לא תועיל לשום דבר.
2.והיא הסיבה החשובה זה שאם חס וחלילה יקבע כי אשקלון וקבוצה נוספת יעלו וזה מה שקורה בפועל כרגע זאת חייבת להיות הקבוצה שלנו. למען ההגינות לא יכול להיות שיש קבוצה אחרת חוץ מאיתנו שמגיע לה לעלות בטח לא נהריה. אני חושב שיש משהו שהוא קצת יותר גדול מאיתנו וזה ההגינות הספורטיבית (ערכי הספורט) שכולכם מרימים כמו דגל בכל פעם שמדברים על ליגת העל אבל אם יש 12 קבוצות הקבוצה ה12 צריכה להיות אנחנו כי אמירת לא למנהלת וכן לנהריה זה לעשות עוול לספורט שכן אם יש בכל מקרה 12 קבוצות בליגה הראשונה ונהריה תהיה שם זה אקט לא ספורטיבי בעליל שאנחנו גם שותפים אליו מעצם אמירתנו לא.
אני קצת יעדן את מה שרשמתי,
אני בעד לעלות רק במידה ואין קבוצה שמגיע לה ספורטיבית יותר לעלות מאשר לנו וכנראה שאין כזאת אלא אם מישהו רוצה להפתיע אותי.
אם בסופו של יום ישחקו 12 קבוצות בליגה הראשונה ואנחנו לא נהיה שם ונהריה\יבנה\ב"ש או מי שזאת לא תהיה כן, אז כל המאבק הזה של "ערכים ספורטיביים" לא שווה כלום כי נתנו יד לדבר שהוא עוד יותר לא ספורטיבי לקרות.
נ.ב אני אומר את הדברים האלה כי אני משוכנע שקופל לא יתן לליגה שלו לצאת לדרך עם 11 קבוצות זה פשוט לא יקרה, אני מתאר לעצמי שגם אם בסוף הוא ימצא את עצמו ביולי בלי קבוצה 12 הוא יתרפס להזמין אותנו.
זאת דעתי הלא פופולרית.
לא רוצה לפגוע בך אבל אתה כנראה לא מבין את מה שרוצים לעשות בליגת קופל. הם החליטו שבעיקרון יש 10 קבוצות בליגה (למרות שגם בתוך ה10 יש קבוצות כמו חולון למשל שלא מסוגלות להעמיד את התקציב ואני לא בטוח שהבקעה יוכלו גם)
אשקלון קיבלו את הפאשרות לקנות!! את מקומם בכסף, ואת הקבוצה ה12-30 (לדברי קופל) יקבעו לפי מי שתרצה ותוכל לעלות.
מבחינתו שיהיו גם עוד 10 קבוצות שיוכלו להעמיד מינ' של תקציב ויהיו מוכנות לקנס שלו...
אנחנו נמצאים באותו מצב של נהריה,ב"ש או בית"ר עפולה כולנו לא עלינו ליגה מהמקום הראשון ולכן מי שבא לו קופל יהיה מוכן לקבל אותו...
אני מאוד מקווה שתבוא לאסיפה תשמע את דעת רוב החברים ותשתכנע להצביע נגד עליה