נושא ההודעה: מלפפונים מקולקלים, זרים מונפצים, אשכול הסקאוטים הרשמי
פורסם: 09 יוני 2011, 23:01
זה תפס בשנה שעברה, אין שום סיבה שזה לא יתפוס גם השנה. אומנם הזר היחיד שטביב יביא לנו יהיה כורה פחם מפרו שכבש 15 שערי נגיחה בליגה למקומות עבודה של צפון פרו אבל למה שלא נפנטז קצת?
אז הזר הראשון שאנחנו חייבים להחתים הוא יאניס זיקו (Ianis Zicu) הרומני בן ה-27. אנחנו חייבים להחתים אותו משתי סיבות עיקריות, בראש ובראשונה הוא סיים כמלך השערים של הליגה הרומנית עם 18 שערים ב-30 משחקים, בנוסף, הסיבה השניה היא שהקבוצה שלו בקשיים כלכליים וירדה ליגה. מדובר בשחקן אגף/קשר התקפי/חלוץ סוג של ערן זהבי רומני כזה שאפשר לתקוע בכל מיני תפקידים במגרש, את הקריירה שלו הוא התחיל בדינמו בוקרשט הרומנית וב-2004 נרכש על ידי אינטר שראתה בו פוטנציאל גדול והשאילה אותו לפארמה שם הוא שיחק 9 משחקים, בעונת 2005/2006 הוא הושאל לדינמו בוקרשט וכבש 12 שערים בליגה, עונה אחר כך הוא הושאל לראפיד בוקרשט וכבש 13 שערים. ב-2007 הוא עזב את אינטר שהוא רושם 0 הופעות באימפריה האיטלקית, הוא חתם בדינמו בוקרשט וב-3 עונות לא הרבה לשחק בעקבות פציעות וקשיי הסתגלות במועדון עד שעזב אותו ב-2010 שהוא רושם ב-3 השנים האלה רק 39 הופעות ו-5 שערים. את עונת 2010/2011 הוא פתח בקבוצת פולי טימישורה איתה סיים את העונה במקום ה-2 מרחק 4 נקודות מהאלופה אטלול, שהוא מסיים כמלך השערים של הליגה עם 18 כיבושים ב-30 משחקים. למרות שסיימה את העונה במקום ה-2 ירדה טימישורה לליגה ה-2 בעקבות חובות כבדים, ובעצם יאניס השחקן החם ביותר ברומניה מוצא את עצמו הקיץ בקבוצה שמיועדת לשחק בליגה השניה. ערך השוק שלו נע בסביבות ה-1.5 מיליון יורו, אבל אני מאמין שאפשר לרכוש אותו בפחות בעקבות הבעיות הכלכליות של טימישורה.
_________________ I'd rather die on my feet, than live on my knees
נושא ההודעה: Re: מלפפונים מקולקלים, זרים מונפצים, אשכול הסקאוטים הרשמי
פורסם: 09 יוני 2011, 23:21
פיליפ קיס, קשר אחורי מסלובן בראטיסלאבה (לקחה העונה דאבל בסלובקיה). בן 21, 1.86, פתח ביותר מ30 משחקים העונה, כבש שישה שערים (לא רע עבור קשר אחורי) ונחשב לשחקן מבטיח בסלובקיה. משחק גם בנבחרת סלובקיה עד גיל 21 (נכון לעונה החולפת, אם אני לא טועה גם שותף באיזה משחק או שניים של הנבחרת הבוגרת. ייתכן ואני טועה) השווי שלו כ300 אלף יורו ממה שמצאתי באינטרנט. נראה לי די מציאה, לא כ"כ יקר (אפילו עבור טביב...) ואפשר להשתמש בסופר מריו כסקאוט
פורסם: 09 יוני 2011, 23:28
עוד שחקן נחמד מהליגה הבולגרית,
SPAS DELEV ספאס דאלב
חלוץ/קשר התקפי בן 21, בולגרי ( ), גובה 1.70 מ' ידוע בכך שהוא בעל בעיטה חזקה בשתי הרגליים סיים את העונה עם 13 כיבושים בליגה, עוד 1 באירופית ועוד 1 בגביע. מדובר בשחקן מהיר, אחד המהירים בליגה.
גם ערך השוק שלו לא בשמיים ועומד על 700 אלף יורו.
_________________ http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882 הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר"
פורסם: 09 יוני 2011, 23:48
כיפה אדומה כתב:
GARRA DEMBÉLÉ גארה דמבלה
חלוץ בן 25 ממאלי, משחק בקבוצת לבסקי סופיה בבולגריה. סיים כמלך השערים עם 26 כיבושים. מתנשא לגובה 1.86 מ'. ערך השוק שלו הוא 1.2 מיליון יורו.
נראה שחקן אדיר, ערך השוק שלו הוא 1.7 מיליון יורו (ע"פ טרנספרמרקט) ובשנה הבאה הוא שחקן חופשי, יש מצב לקנות אותו בפחות בטח.
_________________ "נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)
פורסם: 09 יוני 2011, 23:53
RedFox כתב:
זה תפס בשנה שעברה, אין שום סיבה שזה לא יתפוס גם השנה. אומנם הזר היחיד שטביב יביא לנו יהיה כורה פחם מפרו שכבש 15 שערי נגיחה בליגה למקומות עבודה של צפון פרו אבל למה שלא נפנטז קצת?
אז הזר הראשון שאנחנו חייבים להחתים הוא יאניס זיקו (Ianis Zicu) הרומני בן ה-27. אנחנו חייבים להחתים אותו משתי סיבות עיקריות, בראש ובראשונה הוא סיים כמלך השערים של הליגה הרומנית עם 18 שערים ב-30 משחקים, בנוסף, הסיבה השניה היא שהקבוצה שלו בקשיים כלכליים וירדה ליגה. מדובר בשחקן אגף/קשר התקפי/חלוץ סוג של ערן זהבי רומני כזה שאפשר לתקוע בכל מיני תפקידים במגרש, את הקריירה שלו הוא התחיל בדינמו בוקרשט הרומנית וב-2004 נרכש על ידי אינטר שראתה בו פוטנציאל גדול והשאילה אותו לפארמה שם הוא שיחק 9 משחקים, בעונת 2005/2006 הוא הושאל לדינמו בוקרשט וכבש 12 שערים בליגה, עונה אחר כך הוא הושאל לראפיד בוקרשט וכבש 13 שערים. ב-2007 הוא עזב את אינטר שהוא רושם 0 הופעות באימפריה האיטלקית, הוא חתם בדינמו בוקרשט וב-3 עונות לא הרבה לשחק בעקבות פציעות וקשיי הסתגלות במועדון עד שעזב אותו ב-2010 שהוא רושם ב-3 השנים האלה רק 39 הופעות ו-5 שערים. את עונת 2010/2011 הוא פתח בקבוצת פולי טימישורה איתה סיים את העונה במקום ה-2 מרחק 4 נקודות מהאלופה אטלול, שהוא מסיים כמלך השערים של הליגה עם 18 כיבושים ב-30 משחקים. למרות שסיימה את העונה במקום ה-2 ירדה טימישורה לליגה ה-2 בעקבות חובות כבדים, ובעצם יאניס השחקן החם ביותר ברומניה מוצא את עצמו הקיץ בקבוצה שמיועדת לשחק בליגה השניה. ערך השוק שלו נע בסביבות ה-1.5 מיליון יורו, אבל אני מאמין שאפשר לרכוש אותו בפחות בעקבות הבעיות הכלכליות של טימישורה.
הקבוצה טרם ירדה, יהיה דיון בהתאחדות הרומנית ב20 לחודש. אם הם ישארו בליגה, סביר להניח שהם ישתתפו בגביע אופ"א מה שיכניס להם קצת מזומנים. בכל המקרה המצב שלהם עדיין קטסטרופה ואפשר בהחלט לנסות להביא אותו
פורסם: 09 יוני 2011, 23:56
מה שעצוב באשכול הזה, שאני בטוח שיש אוהדים שיש להם יותר ידע וסקאוטינג על שחקנים מאשר קשטן. שכל זר שהוא יביא זה על פי המלצת סוכן שאיתו הוא עובד במשך השנים.
פורסם: 10 יוני 2011, 00:00
אגב סתם לידע כללי, ערך השוק של שחקני הפועל:
שכטר 2.6 מיליון יורו אניימה 1.7 מיליון יורו גילי 1.4 מיליון יורו בן שהר 1.3 מיליון יורו תמוז 800 אלף יורו זהבי 880 אלף יורו בלבד.
לעומתם השווי של שחקני הליגה: מדוניאינין 1.7 מיליון יורו רנגלוב 1.3 מיליון דבאלשווילי 1 מיליון גלבאן 880 אלף ברוכיאן 880 אלף מסיללה 880 אלף קטן 880 אלף קולאוטי 880 אלף רפאלוב 880 אלף עטר 800 אלף גולסה 800 אלף יבואה 800 אלף בוזגלו 800 אלף
_________________ http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882 הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר"
פורסם: 10 יוני 2011, 00:28
mbracha כתב:
כיפה אדומה כתב:
GARRA DEMBÉLÉ גארה דמבלה
חלוץ בן 25 ממאלי, משחק בקבוצת לבסקי סופיה בבולגריה. סיים כמלך השערים עם 26 כיבושים. מתנשא לגובה 1.86 מ'. ערך השוק שלו הוא 1.2 מיליון יורו.
נראה שחקן אדיר, ערך השוק שלו הוא 1.7 מיליון יורו (ע"פ טרנספרמרקט) ובשנה הבאה הוא שחקן חופשי, יש מצב לקנות אותו בפחות בטח.
הוא נראה הכי טוב פה ...הוא מדהים . מי צריך להשקיע כל כך הרבה על דמארי שאפשר להביא אותו בחצי מחיר מדמארי
_________________ אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)
פורסם: 10 יוני 2011, 00:51
זה שחקן ששלחתי עליו המלצה בתחילת העונה אצל אחד ה"סקאוטרים" בקבוצה מובילה בליגת העל. http://www.transfermarkt.co.uk/en/emman ... 20630.html כשהוא עלה לליגה הראשונה בטורקיה שווי כרטיס השחקן שלו היה 200 אלף דולר, בסוף החודש שילמה עליו פנברחצ'ה 7 מליון יורו! ה"סקאוטר", סבר שהשחקן לא מספיק טוב לישראל.
אני הייתי שם עיין על אלברט אדומה, שחקן מגאנה עם אזרחות אנגלית ונבחר לשחקן השנה בבריסטול סיטי. קשר ימני שמשלב טכניקה טובה עם כח פריצה, מאסה ומהירות.
פורסם: 10 יוני 2011, 01:00
שחר כתב:
זה שחקן ששלחתי עליו המלצה בתחילת העונה אצל אחד ה"סקאוטרים" בקבוצה מובילה בליגת העל. http://www.transfermarkt.co.uk/en/emman ... 20630.html כשהוא עלה לליגה הראשונה בטורקיה שווי כרטיס השחקן שלו היה 200 אלף דולר, בסוף החודש שילמה עליו פנברחצ'ה 7 מליון יורו! ה"סקאוטר", סבר שהשחקן לא מספיק טוב לישראל.
אני הייתי שם עיין על אלברט אדומה, שחקן מגאנה עם אזרחות אנגלית ונבחר לשחקן השנה בבריסטול סיטי. קשר ימני שמשלב טכניקה טובה עם כח פריצה, מאסה ומהירות.
איך אתה עדיין לא סקאוט בהפועל, איך לעזאזל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה