חוזה כתב:
Officer Barbrady כתב:
כמה קשרים התקפיים רוצים שיהיו בקבוצה? יש את אלרואי, טועמה, שבחון ומדברים על להביא שניים מהבאים: עבאס, גלאבן, צעירי וימפולסקי. האמת? עבאס הוא האחרון שצריך להגיע מבין הארבעה. הייתי הולך על גלאבן וימפולסקי, ובכלל קרוב לוודאי שאחד מהם יישב על הספסל. לא ראיתי את עבאס, אבל גם לא ממש שמעתי עליו העונה, כנראה לא עילוי גדול במיוחד. מה גם שהוא חוצפן גדול, שחקן שבא מקבוצה שירדה ליגה ומפוצץ מו"מ בגלל סעיף שחרור לאירופה? לא רוצה שחקנים כאלה בקבוצה. תשימו כסף על גלאבן וימפולסקי, ותעזבו את הבינוניות הזאת שאתם כל כך שואפים אליה.
עולים לי לראש שני שחקנים שהגיעו מקבוצה שנשרה לליגה השניה וחתמו בקבוצה גדולה: ורמוט ובוקולי, כך שהתאוריה שלך לא בהכרח נכונה. שנית, עם מה שהולך בקבוצה ובעיקר בעניין השחרורים ההתעקשות על סעיף שחרור לאירופה מראה שהוא (או הסוכן שלו) לא אדיוט.
וגם לי אין מושג מי הוא, חוץ מזה שאחרי אזאגי הוא כבר מגיע מחושל לטביב.
אני כמובן מקווה שהוא יתגלה ככישרון גדול וההצלחה שלו בהפועל תהיה מטאורית. ועדיין, אני זוכר שורמוט היה נחשב עילוי והייתה הפתעה גדולה כשהוא חתם בהפועל ולא בחיפה. כל הליגה דיברה עליו, ממש כמו שהיה עם אלרואי. על עבאס לא ממש שמעתי עד שטביב דיבר עליו, ומבחינתי שחקן שמפוצץ מו"מ על סעיף שחרור לאירופה, כשהוא בא מקבוצה שירדה ליגה, והקבוצה היחידה שרודפת אחריו חוץ מהפועל היא סכנין, הוא חוצפן ולא יודע את מקומו.
בכל מקרה, הוא כבר חתם, כל מה שנשאר זה לאחל לו בהצלחה.