תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 17:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמו צאן לטבח ,טביב שאלות תהיות והתפכחות
הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 15:08 
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:
סימרוטיץ', אתה מקרה קלאסי של בן אדם שמגבש דיעה ואז לוקח את כל המציאות ומסובב אותה לפי אותה דיעה. ואני עוד מחמיא לך פה. את הדיעה שלך אגב ינקת בהנאה מהפיטמות הנפוחות והגדושות בספינים של מוני ומשרד יחסי הציבור שלו.

קראתי הכל, אל תדאג. אין מקום להפרדה, שניהם תקועים לנו בגרון ואם אתה כותב אשכול נגד האחד כנראה שבחרת בשני. העניין הוא שמוני שותף לפשעיו של טביב, טביב אינו שותף לפשעיו של מוני. אגב, בכל התשובה שלך אין משפט אחד ענייני.

די מני אתה מעייף אותי .

בחייאת, כתבת פה בלוג שלם על טביב, ענה לך mbracha בצורה עניינית בלי שום ציניות(חוץ מהקטע עם הנאפיס שהיה די משעשע) והטיעון הנגדי שלך זה "אני עייף"???
והאמת אלו הם רוב התשובות שלך בשאר האשכולות, שלך ושל עידן הקטן, כשמנסים לערוך דיון נורמלי, כל מה שיש לכם להגיד זה: "רוצה ששניהם יעופו אבל קודם טביב" וכל מיני נאצות וירידות על תומכי טביב.

באמא שלך אין לי שום רצון לתת יד למשהו שאני חושב שהוא לא נכון ,כתבתי שזה אשכול נגד טביב כתבתי שזהו אשכול מידע כתבתי כתבתי שאני לא רוצה להתנצח מי שרוצה לעשות כך יעלה אשכול נגד מוני ושם היה מוכן להתנצח בו .
אני מבטיח לך שאני יכול לנסות להפריך את הטענות שמני כתב ואפילו להתעלם שרוב הדברים הם בגדר הערכות אישיות ,אבל כמו שכבר אמרתי אין לי כוח ,אולי מאוחר יותר .

נ.ב :
זו עמדתי לכן כתבתי אותה אתה מוזמן לא לקבל אותה

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 08 יוני 2011, 15:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 15:09 
mbracha כתב:
סימרוטיץ', אתה מקרה קלאסי של בן אדם שמגבש דיעה ואז לוקח את כל המציאות ומסובב אותה לפי אותה דיעה. ואני עוד מחמיא לך פה. את הדיעה שלך אגב ינקת בהנאה מהפיטמות הנפוחות והגדושות בספינים של מוני ומשרד יחסי הציבור שלו.

1. לציין שטביב נישל את כפ"ס מנכסיה זה בסדר, לא להתייחס לזה שמדובר בקומבינה שנרקמה יחד עם מוני הראל כדי להזין את הפועל בכסף ושחקנים טובים זה משהו שלא טרחת לעשות. אותם פירות הביאושים שהגיעו מכפ"ס הביאו לך לא מעט כסף, דאבל והצלחה מסחררת באירופה. אבל אין ספק, טביב פשוט מנוול שהוא מכניס לנו שחקנים כאלו לקבוצה. זה גם מתקשר לשאלה על כמה כסף טביב שם בהפועל - הכסף ששילמו על דגלאס ויבואה זה היה בשטרות של מונופול? הכסף שהפועל חסכה בהבאה של 4 שחקנים מוכשרים מאוד מכפ"ס היה וירטואלי מדי בשביל תיאוריות הקונספירציה שלך?

תתעלם כמובן מהעובדה שמעלליו הפליליים של טביב בכ"ס החלו הרבה לפני הקומבינה שאתה טוען לה. תתעלם שאוהדי כ"ס יצאו כנגד טביב כשהבינו מה קורה עוד הרבה לפני זה. גוטמן הוא זה שהפך את השמות האלה לשחקנים שבאמת שווים כסף
2. מנית כשיא שלילי של טביב את העובדה שמרגע שנכנס לכפ"ס ירד מספר הצופים באופן משמעותי, שכחת לציין שבהפועל קרה בדיוק ההפך. טביב הביא את הפועל לשיאים שהיא לא הכירה מבחינת כמויות של קהל. 10,000 מנויים? עד לפני כמה שנים אני לא בטוח אם היו לנו 10,000 אוהדים אקטיביים.

10,000 מנויים זה גוטמן ולא טביב . לא קשה יהיה לך למצוא שטביב רצה לסלק את גוטמן בסוף העונה לפני הדאבל.

3. אתה מדבר על ההון של טביב, אם יש לו 35 חנויות זה 35 חנויות יותר מלמוני. אם יש לו 20 שקלים בחשבון הבנק זה 20 שקלים יותר משלמוני יש. נכון, יש אנשים עשירים ממנו בעולם, אבל אני לא רואה אותם עומדים בתור לקנות את הקבוצה. שניידר למשל קנה את מכבי ב- 80 מיליון שקל אאל"ט, בשביל רבע מהסכום הזה אפשר לקנות את הפועל בלי להתאמץ, קדימה גיבור, לך תביא משקיע אחד כזה.

חייב לציין ששמות העסקים דומים לעמותות הדמיוניות של השאול

4. דמארי? מה הקשר לדמארי? טביב רוצה להביא אותו להפועל בגלל שהוא תימני? כחלק מעסקה לאכול כפי יכולתך בנאפיס? אולי בגלל שהוא מכיר מישהו בשם דמארי? הרי לא יכול להיות שהוא רוצה את דמארי בהפועל בגלל שזה החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה בעיני רבים, ושחקן תואם שכטר בסגנון משחק ובפוטנציאל. אגב, טביב רוצה להביא את מישל סלגאדו מבלקבורן לעונת פרישה. ממש קסם לו להביא שחקן שחולק שם משפחה עם עוד אחד משותפיו העיסקיים.

האמת לא יודע אם הוא שווה את הכסף אבל לא עושה רע לעשות עסקים עם משפחת לוזון במיוחד שעמוס יעזור לו לעבור את מחסום העבר הפלילי.

5. ושאלת מיליון הדולר שלך - למה לתת צ'אנס למי שהרס מועדון כדורגל? שאלה טובה. אבל אומרים שיהודי תמיד משיב ליהודי בשאלה, אז הנה השאלה שלי: למה לתת צ'אנס/לזבוח/להעריץ/להקריב קורבנות/לעוות את המציאות למי שהורס את הקבוצה שלך (הפועל ת"א אני מקווה) כרגע, בהווה, אל מול עיניך? ואם צריך לפרוט לך את זה לפרוטות - אתה משותפיו הגדולים ביותר של מוני לגניבת הדעת שהוא עושה על חשבונינו, למה?

לא לתת אבל כדי להציל את הפועל צריך קודם אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 15:22 
שוהם יפת כתב:
villa crespo כתב:
שוהם יפת כתב:
כל ה"אוהדי טביב" פה מזכירים לי את השמלאנים שחושבים שאם ניתן לערבים את השטחים נקבל שלום .

וואלה, להוציא אחד או שניים, לא ראיתי כאן יותר מדי אוהדי טביב.
לעומת זאת, אוהדי מוני יש כאן בלי סוף. וממש לא מובן לי למה אתם מתעקשים להמשיך לטמון את הראש בחול.
אני מתנגד לשניהם ומודע לעובדה שאם מוני הראל היה מנצח בבמבי, מצבנו היה טוב יותר, כי היה קלך יותר להעיף אותו אח"כ, אבל בכל פעם שאנשים יזכירו או ירמזו שרק טביב הוא הבעיה של הפועל, אני אכתוב את דעתי על מוני הראל. עד שתתעוררו.

כולם פה יודעים שמוני הוא חלק מהבעיה כרגע.
הבעיה הגדולה שלנו היא טביב ולא משנה כמה תזכירו לנו שמוני הוא גרוע .
תעזרו להעיף את טביב ואז תגידו לנו כמה מוני לא טוב .
כי אם נעיף את מוני עכשיו הקבוצה הזאת בחודשיים הקרובים תיהיה ללא בעלים . (האדון הנכבד טס לחודשים שבוע הבא)

אתה מדבר כאילו זה תלוי בנו ואנחנו נחליט מי יישאר. אני מזכיר לך שמוני הראל הביא את טביב, הכניס סעיף במבי בחוזה וככל הנראה הפסיד בבמבי הזה ונתן את הקבוצה לטביב ואתה עדיין מגן עליו כאן.
בנוסף, גם אם טביב היה הולך ראשון (וזה המצב האידיאלי מבחינתי כרגע), אז אתם הייתם ממשיכים לתמוך במוני הראל עד הקומבינה הבאה. אתה כל הזמן מדבר כאן על "תומכי טביב", אבל מי שהביא את האסון הזה על הקבוצה הם תומכי מוני הראל. ממש ככה.
גם אם יש תומכי טביב (ושוב, הם בודדים) אין להם שום השפעה על הנעשה בקבוצה. לעומת זאת, תומכי מוני הראל המליכו אותו הלכה למעשה. איפה הייתם כשמוני הראל הביא את טביב? וגם מי שהתנגד דיבר על הסימפטום ולא על הבעיה. אז טביב יילך ומוני הראל ימשיך לנהל את הפועל בקומבינות ויביא לנו משהו אחר במקומו.
שניהם חייבים ללכת, אבל יש לי הרגשה שאם מוני היה נשאר (ועכשיו הוא רק מזיק לקבוצה, בלי סיכוי ממש להישאר), אז הקהל היה ממשיך לסגוד לו.
אם אני אחלק את הקהל לשלושה אז יש בודדים שחושבים שטביב זה טוב ומוני רע. קבוצה גדולה שחושבים ששניהם רעים וקבוצה גדולה לא פחות שחושבת שטביב רע ומוני טוב. זו הבעיה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין איך יש אנשים שיכולים לצייר לעצמם סרט בו מוני הופך לבעלים יחיד מחר בבוקר, אני אפילו לא מדבר על היכולת להעיף אותו כשזה יקרה. מוני הפסיד בבמבי, הוא נאחז בקרנות המזבח כי יש לו כמה סיבות לעשות את זה, אבל הניסיון הזה לא יאריך ימים. הניסיון לתמוך במוני רק יקנה לו עוד כמה ימים בקבוצה, שבשורה התחתונה לא יועילו לו בכלום, אבל יתנו לו עוד פרק זמן לתפוס את המועדון חזק בביצים ולבקש מכם לנסות לשרוק.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכבר אמרתי, אני מאוד מקווה שהראל יצליח לנצח ולהעיף את הטביב האפס הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:02 
dino כתב:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:10 
dino כתב:

תסביר לי למה
אני באמת רוצה להבין לא למה טביב רע אלא למה מוני טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:16 
השאלה היא מי הרע במיעוטו. לא מי טוב.
במצב וחייב לבחור בין טביב למוני, הייתי בוחר במוני. ואני לא סובל את שניהם.
השאלה היא מי יותר בריא להפועל (לא בראיה של צלחת בסוף העונה הבאה, אלא ברמה של פגיעה תדמיתית קשה במועדון, פגיעה חסרת פרופורציות במחלקת הנוער, הותרת עיי חורבות אחריו ונזקים שילוו את המועדון הרבה שנים אחרי עזיבתו).

שניהם פוטנציאליים להביא לנזקים קשים להפועל.
השאלה היא את מי יהיה קל יותר "לגרש" ברגע שיהיה רוכש על הפרק, והתשובה היא הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:19 
את הראל אי אפשר לגרש כבר שנים
ע״ע סמי סגול
יש כאן קיבעון מחשבתי ברמה של שטיפת מח
ממש
וזה שכולם חוזרים כמו תוכים מסוממים על אותם מנטרות ממש לא עוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:27 
אני לא מתכוון להוכיח או לשכנע אותך למה טביב מסוכן להפועל.
מי שלא רואה את זה, או שזורה חול בעיניו שלו עצמו, או שפשט מערכיו בכל מה שקשור להפועל.
תמשיך לראות את הפועל כצעצוע תדמיתי של בעלי הון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
עזוב בינמן,זה רק כי אתה גזען וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם, במידת האפשר תמיד רצוי לבחור בטוב ביותר שבין הטובים.

גורלות החיים מביאים אותנו למצבים שבהם אנו נאלצים לבחור בטוב שבין הגרועים או ליתר דיוק בפחות גרוע.

טביב בהחלט גרוע. ידעתי זאת גם לפני פתיחת האשכול הזה. יש גרוע ממנו ולצערי הוא כרגע שותפו, ומביאו של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
מן הסתם, במידת האפשר תמיד רצוי לבחור בטוב ביותר שבין הטובים.

גורלות החיים מביאים אותנו למצבים שבהם אנו נאלצים לבחור בטוב שבין הגרועים או ליתר דיוק בפחות גרוע.

טביב בהחלט גרוע. ידעתי זאת גם לפני פתיחת האשכול הזה. יש גרוע ממנו ולצערי הוא כרגע שותפו, ומביאו של טביב.

לא מסכים עם המסקנה אבל לפחות הכיוון שלך נכון. יש גרוע וגרוע ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
תשאלו את עצמכם דבר כזה:
אם הפועל במצב שהיא הייתה עם גיא לוזון, טביב מביא את גוטמן או לא? לא משנה כמה מוני גרוע, ההתערבות שלו בסגל היא קטנה עד לא קיימת. מבחינת טביב, הוא המאמן.
הוא קובע איזה שחקנים להביא(טביב רוצה את דמארי! מרוב שאנחנו רוצים את דמארי, שכחנו עד כמה זה רקוב שבעלים קובע את ההרכב), מי לעלות ומי להוריד לספסל(בונדר בינואר עם כל בעיות החוזה, ואני מניח שהוא גם לחץ להוריד את אבוטבול). מוני, עם כל הריקבון שלו, רוצה בטובת הפועל. הוא הביא את אלי גוטמן, טביב בחיים לא מביא מאמן שלא יהיה בובה שלו. וצאו מהסרט, אני כמעט בטוח שקשטן הסכים להיות הבובה שלו בעונה הבאה. ברגע שהוא ראה שאבוקסיס קצת מראה התנגדות, עם פרסום ההודעה והפגישה עם מוני, הוא העיף אותו. עדיף אדם מגמגם כמו מוני מאשר אדם חזק ושתלטן כמו טביב. טביב יהרוס אותנו, ויסרב להודות בזה. מוני אולי יהרוס אותנו(והוא כבר הרס), אבל הוא יעשה הכל כדי לתקן את זה(והוא כבר תיקן).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:37 
אז למה הראל פחות גרוע?
כי הוא לא הרס את הפועל כפר סבא? (נכון הוא הרס והורס רק את הפועל)
כי הוא לא ישב בכלא? (רק הוא ואלוקים יודעים למה)
כי הוא אוהד?(טעון הוכחה ובכל מקרה עדיף בעלים שאיננו אוהד)
כל מה שאני מבקש זה את ההסבר שאף אחד כאן לא מוכן לספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסכים עם mbracha על הכל, אבל על משהו מהותי בהחלט כן:
מכל מה שאני מצליח לברר ולהבין, אלי טביב הוא הבעלים של הפועל.
זה יכול למצוא חן בעינינו או לא, אבל מוני הפסיד בבמבי. עכשיו זו שאלה של זמן מתי הוא יוותר או של מתי בית משפט יכריע.
כרגע - ושוב, זה על סמך מה שאני יודע, בהנחה שאני לא טועה - להעדיף את מוני הראל על אלי טביב שווה ערך להעדיף את גולדהאר על אלי טביב. לא מוני ולא גולדהאר יכולים להיות בעלי הפועל תל אביב בעונה הבאה.
בהנחה שמה שכתוב לעיל נכון, אין טעם להיאחז ביחד עם מוני בקרנות המזבח פשוט כי זה לא מה שיסלק את אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אז למה הראל פחות גרוע?

הראשון כאילו לא הספיק לך?
למה שאול גרוע? אז הרס את הפועל
אפילו לא ישב בכלא יום אחד (אין לי מושג איך אגב)
האיש הזה בא למצוץ כסף מהפועל וללכת,מצידו שהפועל תיזרק כגוויה בליגה השלישית אח"כ. הוא אסון גרוע מהראל שגרוע מאד בעצמו וחייב לעוף גם
אגב,עם ניהול נורמלי ולא עם נסיון להרוויח כספים דרך הקבוצה (יעקב שחר כזה נניח) יש לך 4-5 שנים בהן אתה יכול להיות עם תקציב מאוזן גם אם לא עשית שום דבר מיוחד. הכנסות רגילות אפילו בלי ליגה אירופאית יספיקו,על ליגת האלופות והשבחת שחקנים בכלל לא אדבר.גם לא על הניקוד הגבוה באירופה
זה היה הזמן להכות בברזל בעודו חם,ככל הנראה פספסנו אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אז למה הראל פחות גרוע?
יש הרבה סיבות, הראשונות שקופצות לי לראש:
1) מעולם לא ראיתי את מוני הראל מתראיין ומדבר על עצמו כסיבה העיקרית להצלחה, בטח שלא לפני משחקים חשובים.
2) מוני הראל מעולם לא נעלם מחוץ להישג יד של כל אנשי הקבוצה לתקופה ארוכה בזמן קריטי דוגמת תקופת ההעברות.
3) מוני הראל לא היה בעלים של קבוצה אחרת, רק הפועל. כנגזרת, הוא גם לא הראה את יכולתו להרוס קבוצה שבבעלותו ולעבור לקבוצה אחרת.
4) כן, למוני אין רקורד עברייני כשל טביב. אתה כעורך דין אולי לא רואה בזה נתון שאומר משהו על המציאות, ואני מבין אותך, אבל רובנו אכן מניח שיש סיכוי גבוה שככל שאדם עובר יותר על החוק כך כמות הרשעותיו יותר גדולה.

אף אחד לא אומר שמוני בעלים טוב להפועל. אבל כן, כל הסימנים (יש עוד סימנים, אני רק התעוררתי ועניתי מיד לשאלה שלך) מראים שטביב הרבה יותר גרוע- אין לו קשר אפילו קלוש להפועל, אין לו בעיה להרוס קבוצה במופגן מול עיני הציבור לצורך רווח כספי, יש לו רקורד עברייני, וכן, כששהוא מתראיין הוא אומר משפטי שאול אייזנברג יותר טוב משאול.
עד כמה שמוני רע להפועל, טביב רע פי אלף מונים. עם טביב אין לנו בכלל סיכוי, ברור לחלוטין שהוא ישמיד את הקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
עזוב איציק,תסביר לו מה זה שור מועד. אתה טוב בזה יותר ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
mkorman1 כתב:
אז למה הראל פחות גרוע?

הראשון כאילו לא הספיק לך?
למה שאול גרוע? אז הרס את הפועל
אפילו לא ישב בכלא יום אחד (אין לי מושג איך אגב)
האיש הזה בא למצוץ כסף מהפועל וללכת,מצידו שהפועל תיזרק כגוויה בליגה השלישית אח"כ. הוא אסון גרוע מהראל שגרוע מאד בעצמו וחייב לעוף גם
אגב,עם ניהול נורמלי ולא עם נסיון להרוויח כספים דרך הקבוצה (יעקב שחר כזה נניח) יש לך 4-5 שנים בהן אתה יכול להיות עם תקציב מאוזן גם אם לא עשית שום דבר מיוחד. הכנסות רגילות אפילו בלי ליגה אירופאית יספיקו,על ליגת האלופות והשבחת שחקנים בכלל לא אדבר.גם לא על הניקוד הגבוה באירופה
זה היה הזמן להכות בברזל בעודו חם,ככל הנראה פספסנו אותנו

ידידי,
יפה שאתה מכניס את שאול לדיון. מי שדומה לשאול מבין השניים הוא מוני ולא טביב.
טביב בא לעשות לעצמו ע"ח הפועל כשכולנו יודעים שהוא לא אוהד הפועל ולא יהיה אף פעם כזה ( הוא אוהד של האינטרס של עצמו).
לטעמי התכונה הבולטת ביותר של שאול, שאתה הבאת לדיון, היא הרצון לאאחז בקרנות המזבח תוך שימוש בסלוגן השחוק "אני אוהד הפועל".
מוני כבר נאחז בקרנות המזבח בעבר כאשר לקח בכוח את הפועל מסגול הביא עלינו את טביב רק בכדי לאאחז בקרנות המזבח ולהשאיר בידיו רמה כזו או אחרת של שליטה בקבוצה. "הציל את הקבוצה" עלק.

רק בגלל זה ורק בגלל זה אסור לנו לתת למוני לאאחז פעם נוספת בקרנות המזבח.
טביב גרוע. מוני הרבה יותר.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 08 יוני 2011, 17:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:01 
ערן כתב:
זה יכול למצוא חן בעינינו או לא, אבל מוני הפסיד בבמבי. עכשיו זו שאלה של זמן מתי הוא יוותר או של מתי בית משפט יכריע.
כרגע - ושוב, זה על סמך מה שאני יודע, בהנחה שאני לא טועה - להעדיף את מוני הראל על אלי טביב שווה ערך להעדיף את גולדהאר על אלי טביב. לא מוני ולא גולדהאר יכולים להיות בעלי הפועל תל אביב בעונה הבאה.
בהנחה שמה שכתוב לעיל נכון, אין טעם להיאחז ביחד עם מוני בקרנות המזבח פשוט כי זה לא מה שיסלק את אלי טביב.

אני גם כבר כתבתי טביב הוא הבעלים האדישות של הקהל הכריעה, נותר רק למחזר אשכולות טביב, כי בזה הקהל אלוף הארץ.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 08 יוני 2011, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
עזוב איציק,תסביר לו מה זה שור מועד. אתה טוב בזה יותר ממני
אין סיכוי, הוא עורך דין. הוא כנראה חושב שלשפוט אדם לפי עברו הפלילי זו דיעה קדומה. אולי אם יחשוב אחרת הוא עלול שלא להרגיש בנוח עם הכסף שהוא מרויח מלקוחותיו. איני מכירו אישית, זו תיאוריה שסתם קפצה לי לראש כי אני מלא בדיעות קדומות נגד עורכי דין (אלו הדיעות הקדומות היחידות הלגיטימיות בחברה המערבית...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ממה שאני הצלחתי להבין, מוני לא הפסיד בבמבי, כי טביב סירב לשלם את הכסף בתוך 48 שעות. להגיד שאתה מוכן לשלם ולא לשלם זה לא אומר לנצח בבמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,זה שטויות
מעולם לא העליתי לזכותו של מוני את הטענה כי הוא אוהד הפועל.על שאול אף בר דעת לא חשב כך,אז מה אם אמר? אמר עוד הרבה שקרים
מכל בחינה אחרת שהיא טביב יותר גרוע. הוסבר כאן מספיק מהן אותן בחינות,לא ארחיב שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:05 
עזוב - הוא כל כך שונא את מוני שמבחינתו כל אחד אחר, אפילו טביב, עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ערן כתב:

לא הבנתי את ההשוואה לגולדהאר, כסף? ניהול?
אני גם כבר כתבתי טביב הוא הבעלים האדישות הפסיבית של הקהל הכריעה, נותר רק למחזר אשכולות טביב, כי בזה הקהל אלוף הארץ.

לא. הכוונה בהשוואה לגולדהאר היא - אולי היה עדיף לכתוב את זה ככה - שלפי מה שאני מבין, הסיכוי שמוני הראל יהיה בעלי הפועל תל אביב בעונה הקרובה שווה לסיכוי שגולדהאר יהיה בעלי הפועל תל אביב בעונה הקרובה.
ולכן מי שעדיין שבוי בתפיסה שיש פה מוני נגד טביב פשוט לא חי את המציאות כפי שאני מבין אותה.
כלומר, יש רק טביב. אי אפשר להמשיך עם ההשוואות בין השניים כי הן לא רלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אופטימי,זה שטויות
מעולם לא העליתי לזכותו של מוני את הטענה כי הוא אוהד הפועל.על שאול אף בר דעת לא חשב כך,אז מה אם אמר? אמר עוד הרבה שקרים
מכל בחינה אחרת שהיא טביב יותר גרוע. הוסבר כאן מספיק מהן אותן בחינות,לא ארחיב שוב

נכון,
לא ציינת את האדתו להפועל. אחרים עושים זאת ומציינים את ההפך לגבי טביב.

בעיני האאחזות בקנות המזבח היא הדבר המסוכן ביותר. לכן אני נגד מוני ולא מעכשיו אלא מאז שלכך את הקבוצה מסגול.
ולא נישכח שכדי לאאחז בקרנות המזבח הביא עלינו את טביב שכולנו בלי יוצא מהכלל חושבים שהוא לא ראוי. חלקינו גם טען זאת בזמנו כשהגיע עם הנדוניה.
מי שאחראי לסוג כזה של נדוניה שכוללת בעלים כמו טביב.
כן בעיני השדכן מושחת יותר מהכלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
אין שום בעיה שתכריזו "מוני עכשיו הביתה כדי שנוכל להיאבק בטביב ולהעיף גם אותו"
שום בעיה,אני אתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אופטימי,זה שטויות

נכון,
לא ציינת את האדתו להפועל. אחרים עושים זאת ומציינים את ההפך לגבי טביב.

בעיני האאחזות בקנות המזבח היא הדבר המסוכן ביותר. לכן אני נגד מוני ולא מעכשיו אלא מאז שלכך את הקבוצה מסגול.
ולא נישכח שכדי לאאחז בקרנות המזבח הביא עלינו את טביב שכולנו בלי יוצא מהכלל חושבים שהוא לא ראוי. חלקינו גם טען זאת בזמנו כשהגיע עם הנדוניה.
מי שאחראי לסוג כזה של נדוניה שכוללת בעלים כמו טביב.
כן בעיני השדכן מושחת יותר מהכלה.

נו באמת,על השדכן אפשר לומר שטעה (ובינינו כולנו טעינו והיינו עיוורים)
לעומת זאת הכלה לא טעתה,היא עושה דברים מתוך כוונה מלאה
בכל הכבוד במקרה כזה בוודאות השדכן לא גרוע מהכלה. במקרה הטוב ברמה שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 17:12 
כרגע טביב הבעלים עד שבית משפט יכריע אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: