villa crespo כתב:
שוהם יפת כתב:
chimpfive כתב:
ראוי להערכה המידע שהבאת , אפשר גם מידע דומה על מוני?
חבל לכם על הזמן,דברים כאלה על מוני בחיים לא תמצאו .
אולי לא שילם כמה שקלים לנטלי .
אז יכול להיות שמוני הראל פחות עבריין, אולי בכלל לא, אבל בואו נמנה את הדברים שהוא עשה בהפועל. זה קצת יותר רלוונטי.
* גזר קופון על רביבו וברח
* חזר אחרי עשור וחצי כדי לקבל את הכסא, למרות שהוא ידע שאין לו רבע מהיכולות של ג'קי בן-זקן (מכל הבחינות), חוץ מזה שהוא אשכנזי. אצל מושיק תאומים זה כנראה הקריטריון הקובע
* התנהלות שכונתית של מקורבים ולובי בקהל, הרבה לפני המקורבים של טביב
* סגירת שער 2, כדי שלא יצטרך לשמוע קללות חלילה
*יחס מחפיר לשחקני עבר בניצוחם של מוני הראל ושחר בן-עמי, עוד בדיחה שמוני הראל הביא לנו
* 250 שקל לכרטיס נגד טוטנהאם ומחיר מופקע עוד יותר לליגת האלופות, מה שגרם לי ולעוד רבים (לא כ"כ רבים לצערי) לפספס את הפועל במעמד הכי גבוה שלה
* ספינים בתקשורת ללא הפסקה, כשהמשמעותיים מהם הם בתקופה שהוא היה צריך לקנות את הפועל מסמי סגול תמורת 5 מיליון ש"ח, אבל כדי שחס וחלילה הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית, אז הוא התחיל להלחיץ את המערכת ולהסית את הקהל נגד סגול, כדי שייתן לו את הפועל בחינם. בצירוף מקרים מפתיע ובלי שיהיה לו יד בדבר כמובן, הלכו כמה אוהדים נאיביים (אין לי מילה אחרת, כי מדובר באמת באוהדים הטובים והמסורים שלנו וחלקם הגדול גם חברים טובים שלי) לעשות בלאגן במשרדי כתר, מה שגרם לסגול להתייאש סופית ולתת את הקבוצה למוני הראל
* וכמובן, הכי חשוב ושלא תשכחו את זה לעולם. כדי להמשיך לנהל את הפועל בלי להביא כסף, הוא הביא לנו את אלי טביב
שניהם חייבים ללכת הביתה.
*הקומבינה על חיים רביבו - מכר אותו בשקל תשעים ולכאורה קיבל מרשרשים מתחת לשולחן.
*הביא לפה את סיני כמאמן, וב- 2005 ניסה להביא אותו שוב, הסוף ידוע מראש.
*קומבינה נוספת עם לוזון הדוד בשביל שגיא לוזון יאמן בהפועל, התעקש להשאיר אותו פה בהתאם לקומבינה מה שכמעט עלה לנו בירידת ליגה.
*בשותפות שלו ביפנאוטו הוא הספיק להסתכסך עם כולם שם, כשבמסגרת הסכסוך זרקו רימון על משרדי ההנהלה שם, המנכ"ל אלי דוד סיפר אז שמוני הראל איים עליו שהוא "יטפל בו". היה שם בלאגן עם אנשים עולם תחתון שהופעלו כחלק מהסכסוך, רק אלוהים יודע מה באמת קרה שם.
*משה הראל, אותו אחד שמוני הראל דחף אל תוך חיינו, זה ההוא שהואשם (ואני לא יודע מה נפסק בנושא, זה התחיל ב- 2009) באחזקת נכס שהושג בפשע, בקבלת דבר במרמה ובקשירת קשר לביצוע פשע אחרי פרשת הסוס הטרוייאני והריגול העסקי של קפה גרג על קופי-טו-גו.
*מוני הראל זה ההוא שהואשם בתקיפה של ארי שמאי במהלך משחק של הפועל, והתיק במשטרה נסגר בנושא בגלל שהראל התנצל והודה במעשים.
*מוני הראל במהלך השנה הואשם באחזקת סמים בדירתו, הוא כמובן טען שזה של מישהו אחר.
אני בטוח שיש עוד הרבה טינופת, זה רק על קצה המזלג מרגעי הקסם של העבריין הנערץ עליכם.