redead כתב:
kobster כתב:
redead כתב:
כעקרון כל מה שכתבת הוא קשקוש אחד גדול
כמה שחקנים עברו כבר מבני יהודה להפועל??
אם מישהו יעבור זה יהיה כי הפועל שילמה על זה כסף ולא כי קשטן אימן שם השנה
בקשר לדאבל 2000 אין לי אפילו כוח לעבור איתך על סגל השחקנים כי זאת השטות הכי גדולה שיש להגיד שאלי כהן בנה את הקבוצה הזאת....
אתה טועה ומטעה.
הבסיס של הקבוצה שלקחה דאבל ב-2000 נבנתה ע"י אלי כהן החל מעונת 97/8.
שביט,גרשון,ישראל כהן,אוחיון,אודי,בלילי,תקווה,רופניק,סימרוטיץ' - כל אלו כבר לקחו גביע עם הפועל ב-99.
עליהם נוספו בכר ואנטבי כמגנים,רצ'וניצה ופישונט בקישור וחרזי בשפיץ (אונישנקו הגיע במהלך העונה).
קשטן הגיע לקבוצה כמעט מוכנה, אם כבר הקרדיט צריך להגיע לשריף, שבעונת השרוכים יצא למחנה עם 12 שחקנים בערך ובנה קבוצה ששמה סוף לשנות התשעים הארורות.
כשבקיץ של 2003 כולם ברחו, קשטן בנה את אחת הקבוצות הגרועות שידענו בעשור החולף, אני רק מקווה שזה לא יהיה המקרה עכשיו.
כרגע, הוא חייב לפגוע עם שוער וחלוץ (ואולי גם מגן ימני). כל השאר כבר די קיים, צריך לעבות את הסגל עם השחקנים הנכונים ובטוח שלא לקנות חצי מבני יהודה. זה הפתרון הכי קל והכי מטומטם שאפשר לעשות.
לפי מה שכתבת כאן דאבל 2000 כולו שייך למשה סיני!
הוא זה שהביא להפועל ת"א את שביט ושלום תקווה
קשטן דרך אגב היה זה שהכניס את גרשון להרכב הפועל כאשר הגיע להציל את הקבוצה מירידה בעונת 96-97
קשטן הביא
רק את בכר , אנטבי , ראצוניצה , פישנוט וחרזי ???
רק???? אם השנה הוא יביא
רק 5 שחקנים כאלה דומיננטיים המצב יהיה יותר מטוב.
ידידי - פישונט וחרזי באמת לא חכמה (גם בכר ואנטבי לא היו שחקנים גרועים כשהגיעו). לגבי רצ'וניצ'ה מדובר על שחקן מהגדולים שהגיעו להפועל שבתרומה ליכולתו שוחרר מהפועל בסיום עונת הדאבל. הזכרתי פה את סיפור אילן כבר בסוף העונה האירופאית שלא לדבר על אבי תקוה וילא חסרים עוד.
אם ה- 5 שיביא יצליחו הלואי אבל כפי שכתבתי איני זוכר הרכב שהוא ממש בנה בהצלחה.
אבל זה בסדר בוא נחזור לתקופת העבדות (לא לשחרר את שכטר - מעניין אם אתה עובד ואיך היית "מגיב" אם מקום העבודה שלך לא היה משחרר אותך למשכורת פי שניים (כנראה שיש אנשים שלא שמעו על כך שהעבדות פגה מהעולם).
אם פעם אנשים הגיעו לשם קשטן היום זה אינו מותג מוצלח במיוחד ואני בספק כמה שחקנים באמת יירצו להגיע.
אני לא מתעסק בנבואות אלא מתמקד בעובדות. לא אהבתי את קשטן מאז הזובור שעשה להנהלה לפני המשחק עם מילאן, השבתת אילן בכר וניהול משחק שערורייתי בחיפה (שויון דקה 94) ובעיקר משחקו האחרון בהפועל בקדנציה הארוכה בה ישב במשך כל המשחק על הספסל כהתנצחות בהנהלה שהחליטה לא לחדש עמו חוזה (זה המטיף לכדורגל מעל לכל - שער מחומצן וכיו"ב).
לדעתי תמיד היה אוברייטד והצליח בזכות מנהלים "מוצלחים וממולחים" (דדש למשל שהביא שחקנים בכסף על המפית). כשהיה צריך להתמודד באמת כשל (נבחרת , הפועל חיפה, הפועל פ"ת , בני יהודה התעוררה תמיד בסוף ולא רק אצלו).
כמובן שנשמח אם הפועל תצליח אך יש לי ספקות כבדות בנושא.
התכונות שצצות ממנו בימים האחרונים עוד יותר לא מתאימות לי.