תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: החלטת המנהלת( לפי אתר ערוץ הספורט)
הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 11:54 
דובראש כתב:
villa crespo כתב:
איגור שקווירין כתב:
היו שטענו שהם בעד להעלות ליגה מהמקום השני בגלל שאם הוחלט שבסוף שתיים עולות ולא אחת אז כדאי לקבל את זה. מעניין אותי איזה עילה יש לאותם אנשים להצדיק את העלייה כרגע, הרי בסופו של דבר אין שום משמעות למקום השני שלנו וההצעה לעלות ליגה מונחת לכל הקבוצות בארץ על השולחן. אם מכל עשרות העסקנים שמסתובבים בליגות השונות, אנחנו נהיה אלה ששמים את הצ'ק זאת באמת תהיה בושה גדולה.

היו גם כאלה שטענו שהקבוצה עלולה לקרוס אם נהיה עוד עונה בלאומית ושעדיף הפועל בלי עקרנות, מאשר עקרונות בלי הפועל.
אני מניח שהם עדיין בעד לעלות ליגה.

אתה קורא כליות ולב?
ישנם סוגים של אוהדי הפועל?

מה ז"א?
יש כאן אוהדים שכתבו שחור על גבי לבן שהפועל חייבת לעלות ליגה, אם תוכל, כי היא עלולה לפשוט רגל עם עוד עונה בלאומית. אני ממציא את זה? הם גם רשמו שמי שירצה להישאר בגלל פרנציפים, עלול לחרוץ את גורלה של הפועל.
אני מצפה מאותם אוהדים להמשיך לתמוך בעלייה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:07 
אגב, באותו עניין, רון קופמן שוב מוכיח כמה שהוא סמרטוט רצפה שטוב בעיקר בלדבר ולצווח על חלשים, אבל בפועל כולו פודל קטן וצבוע.
רואים את זה בראיונות החנפנות שלו עם שמעון מזרחי ושמעו את זה אתמול כשהוא הצליח בחצי דקה להגיד שלהפועל אסור לעלות ליגה, שלא דרך המגרש, כי זו קומבינה מלוכלכת, אבל לא הייתה לו בעיה להגיד לקופל שיצרף לליגה הראשונה את הפועל אילת והפועל ב"ש.
השקר הכי גדול בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
רון קופמן הוא חתיכת פוזה מהלכת סמרטוט ריצפה בתחפושת של עיתונאי לוחם.

אילת יכול להעמיד תקציב לליגה למקומות עבודה וגם זה בקושי.

אין משהו שישמח אותי יותר מאשר לראות את הצדיק המקובל שאול אייזנברג עולה לליגת העל בכסף ואונס את כל מי שישחק /יאמן אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:19 
villa crespo,

אני לא רואה בעיה בדברים שכתבת -

אני הייתי בעד עליה אם היה מדובר על 12 קבוצות ו-2 עולות , כאשר מוגדר שאין הבדל ביניהן.

אני נגד מוחלט עליה בצורה הזו, כי מדובר פה ב"קניה" של עליה.

הייתי שמח אם ההנהלה היתה חוסכת מאיתנו דיון בנושא הזה, ומוציאה הודעה חד משמעית שהפועל ת"א לא תהיה שותפה בקומבינות ועליות לא ספורטיביות, ושנתמודד על עליית ליגה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אינקוגניטו כתב:
villa crespo,

אני הייתי בעד עליה אם היה מדובר על 12 קבוצות ו-2 עולות , כאשר מוגדר שאין הבדל ביניהן.

הייתי שמח אם ההנהלה היתה חוסכת מאיתנו דיון בנושא הזה, ומוציאה הודעה חד משמעית שהפועל ת"א לא תהיה שותפה בקומבינות ועליות לא ספורטיביות, ושנתמודד על עליית ליגה בעונה הבאה.

אכן עצם ההבאה לדיון והצבעה מוציאה אותנו קטנים אבל נראה כי אין ברירה מכיוון שאנו עמותה דמוקרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
איך היא מוציאה אותנו קטנים? זה מוציא אותנו הכי גדולים שיש.
זאת הדרך שהעמותה צריכה להתנהל, החלטות חשובות כגון אלו צריכות לבוא להחלטת כלל החברים, ולא להישאר ברמת חברי ההנהלה בלבד. זה כל הרעיון במועדון המנוהל ע"י אוהדיו.
אנחנו צריכים להיות גאים בכל רגע בתהליך הזה, מהדיון הראשוני בפורומים וביציעים, וההודעה למנהלת שדורשת החלטה בהקדם, ועד לקיום אסיפת הסברה ושליחת המעטפות להצבעה.

יום ההצבעה יהיה בסה"כ עוד יום חג לעמותת הפועל אוסישקין ת"א, דוגמה ומופת לדרך שבה צריכים להתנהל כל מועדוני הספורט המובילים בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:27 
לא כל החלטה עולה לדיון של אסיפת חברים - תפקידה של ההנהלה הוא בין היתר (לשם כך היא נבחרה) לקבל החלטות.

במקרה הזה , כל עוד שההנהלה מחליטה לדחות על הסף את ההצעה הזו, והקבוצה ממשיכה להתנהל במתכונת הרגילה שנובעת מעצם זה שסיימנו במקום ה-2, אין פה הכרח לזמן דיון מיוחד.

הפועל - בוא נקווה שהצעה הזו תיפול ברוב מוחץ ולא נופתע חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זאת הדרך שהעמותה צריכה להתנהל, החלטות חשובות כגון אלו צריכות לבוא להחלטת כלל החברים, ולא להישאר ברמת חברי ההנהלה בלבד. זה כל הרעיון במועדון המנוהל ע"י אוהדיו.
אנחנו צריכים להיות גאים בכל רגע בתהליך הזה, מהדיון הראשוני בפורומים וביציעים, וההודעה למנהלת שדורשת החלטה בהקדם, ועד לקיום אסיפת הסברה ושליחת המעטפות להצבעה.

יום ההצבעה יהיה בסה"כ עוד יום חג לעמותת הפועל אוסישקין ת"א, דוגמה ומופת לדרך שבה צריכים להתנהל כל מועדוני הספורט המובילים בישראל

גם אם יוחלט לעלות ליגה זה יהיה יום חג בעינייך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
לא כל החלטה צריכה לעלות להצבעה. אבל אני חושב שאין שום ספק קל שבקלים שהחלטה שכזאת היא בסדר גודל שחייב לעלות להצבעת החברים.
אי אפשר להתחמק מקיום הצבעות רק בגלל שהתוצאות עשויות שלא למצוא חן בעיני מי שדעתו תהיה בדעת המיעוט.

גם אם החברים יצביעו בניגוד לדעתי האישית ויחליטו לעלות ליגה בתשלום, זה לא טיעון ראוי נגד קיום ההצבעה.
דרך ההסתכלות הנכונה היא לראות את עצם קיום ההצבעה כיום גדול לכולנו, וכמשהו שאינו מובן מאליו - אור לגויים, ואור לאדומים.

על רקע הנכבה שמתרחשת כרגע במחלקת הכדורגל, אני חושב שזה מודגש אפילו יותר מתמיד. ככה מועדון שמכבד את עצמו, וקהל אוהדים שמכבד את עצמו, צריכים להתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לא כל החלטה צריכה לעלות להצבעה. אבל אני חושב שאין שום ספק קל שבקלים שהחלטה שכזאת היא בסדר גודל שחייב לעלות להצבעת החברים.
אי אפשר להתחמק מקיום הצבעות רק בגלל שהתוצאות עשויות שלא למצוא חן בעיני מי שדעתו תהיה בדעת המיעוט.

גם אם החברים יצביעו בניגוד לדעתי האישית ויחליטו לעלות ליגה בתשלום, זה לא טיעון ראוי נגד קיום ההצבעה.
דרך ההסתכלות הנכונה היא לראות את עצם קיום ההצבעה כיום גדול לכולנו, וכמשהו שאינו מובן מאליו - אור לגויים, ואור לאדומים.

על רקע הנכבה שמתרחשת כרגע במחלקת הכדורגל, אני חושב שזה מודגש אפילו יותר מתמיד. ככה מועדון שמכבד את עצמו, וקהל אוהדים שמכבד את עצמו, צריכים להתנהל.

אני מסכים איתך בהכל אבל באמת שאלתי איך תרגיש אם יוחלט לעלות ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
גם אם יוחלט לעלות ליגה זה יהיה יום חג בעינייך?

כן. ההחלטה לא תמצא חן בעיני כאמור (למרות שאגב לשלם חצי מיליון שקל זה בעיני הרבה יותר לגיטימי מאשר הדרך הראשונית שהוצעה של "כרטיס נוסף" מתחת לשולחן).
אבל לפחות מדובר בהחלטה של קהל האוהדים.
כמו שאנחנו רואים בשביל קבוצה בליגת על לא צריך הרבה היום. אם היינו רוצים איזה שאול או גוסינסקי שינהל לנו את המועדון, היינו מגיעים לליגת העל בסוף כנראה, עם כל שיטות קופל האלו.
אבל אני חושב שלכולנו ברור כמה חרא זה בסופו של דבר להיות במודל הניהול הזה.
עוד שנה שנתיים אני מאמין שזה גם יהיה הרבה יותר ברור לאוהדי הכדורגל.

הרוב לא תמיד צודק, אבל בהחלטות שכאלו הוא צריך לקבל את הזכות להביע את דעתו. בשביל זה קמה עמותת הפועל אוסישקין, בשביל שהמועדון יהיה בידיים הכי טובות שיש ולא ינחיתו עלינו החלטות רק כי איזה קריזיונר חלאה שבמקרה הוא הבעלים של הבייבי שלנו החליט שזה הדבר שמתאים לו (אני מדגיש - מתאים לו, לא למועדון ולא לנו).
יום חג אני אומר, אחושרמוטה יום חג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
דובראש כתב:
villa crespo כתב:
איגור שקווירין כתב:
היו שטענו שהם בעד להעלות ליגה מהמקום השני בגלל שאם הוחלט שבסוף שתיים עולות ולא אחת אז כדאי לקבל את זה. מעניין אותי איזה עילה יש לאותם אנשים להצדיק את העלייה כרגע, הרי בסופו של דבר אין שום משמעות למקום השני שלנו וההצעה לעלות ליגה מונחת לכל הקבוצות בארץ על השולחן. אם מכל עשרות העסקנים שמסתובבים בליגות השונות, אנחנו נהיה אלה ששמים את הצ'ק זאת באמת תהיה בושה גדולה.

היו גם כאלה שטענו שהקבוצה עלולה לקרוס אם נהיה עוד עונה בלאומית ושעדיף הפועל בלי עקרנות, מאשר עקרונות בלי הפועל.

אתה קורא כליות ולב?

מה ז"א?
יש כאן אוהדים שכתבו שחור על גבי לבן שהפועל חייבת לעלות ליגה, אם תוכל, כי היא עלולה לפשוט רגל עם עוד עונה בלאומית. אני ממציא את זה? הם גם רשמו שמי שירצה להישאר בגלל פרנציפים, עלול לחרוץ את גורלה של הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:45 
אינקוגניטו כתב:
villa crespo,

נכון, אתה כתבת שאם יש 12 קבוצות בליגת העל, אז עפ"י הטבלה הפועל צריכה להיות ביניהן ועל הדרך גם רשמת שזה נכון כלכלית.
אבל לא דיברתי עלייך...
יש כאלה שרשמו שאין כאן מקום לעקרונות, אלא צריך לחשוב רק על עתידה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חשבתי שצריך לעלות אם מתקבלת החלטה שמגדילים את ליגת העל ל-12 קבוצות.
ובטח אם מחליטים על ליגה סגורה.
ברגע שאין שינוי במספר הקבוצות, אין גם שינוי בעולות וביורדות בעונה הבאה, ממש אין טעם אפילו לקיים הצבעה (חוץ מעניין יחסי הציבור, שכולם ירצו להראות כמה אנחנו צדיקים ומוסריים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אתם צודקים באמירה שלכם ולא צודקים.
המנהלת נותנת 1.2 מיליון שקל לכל קבוצה שמשחקת בליגה, מי שעולה לליגה או לא רוצה לרדת פשוט תקבל 900 אלף שקל במקום 1.2 מיליון.
ושוב השאלה היא כלכלית האם כדאי או לא כדאי לעלות במצב הנתון שכן השאלה הגדולה מה יקרה איתנו מבחינה כלכלית בעוד שנה בלאומית לעומת עליה עכשיו שאני מאמין שיהיה גידול נוסף בחברי עמותה דבר שלא בטוח לחלוטין במצב שנשאר בלאומית.

אני לא בעד עליה לליגה העל אבל אני מאוד חושש לעתידנו הכלכלי שהוא הרבה יותר חשוב לי מאשר מה יגידו עלינו במידה ו"נקנה" עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 13:09 
villa crespo כתב:
דובראש כתב:
villa crespo כתב:
איגור שקווירין כתב:

אתה קורא כליות ולב?

מה ז"א?

נכון, אבל בלי לדבר על כמויות ואחוזים (כי באמת אין לנו שום יכולת להעריך), נראה שקבוצה משמעותית מתוך תומכי העלייה (אלה של "אם יוחלט על שתי עולות אז צריך לעלות") אמורה על פניו להתנגד לעלייה במצב הנוכחי, בדיוק כפי שציין אינקוגניטו. בין התומכים נשארים רק אלה שרואים באי עלייה אסון כלכלי לעמותה. לעומתך, אני לא מסכים שיש לצפות מהם בהכרח להמשיך לתמוך בעלייה מפני שהדברים הם לא שחור-לבן ואני בטוח שגם אצל תומכי העלייה משיקולים כלכליים יש משקל לדרך בה עולים: וכאמור ל"קנות עלייה" שונה לחלוטין מלעלות במסגרת הרחבת העולות לשני המקומות הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:16 
הפועל כתב:

כל מילה .
וכמו שכבר כתבתי, אם נדע לעשות זאת נכון אפשר יהיה לצאת תקשורתית הכי גדולים שיש ולתת נקודות זכות ענקיות למועדון הזה ולהתנהלות שלו.
עצם העובדה שהחלטה כזו תובא לאישור חברי העמותה בהצבעה דמוקרטית היא דבר ענק ראשון, וסרוב של חברי העמותה לעלות שלא על המגרש
היא דבר ענק שני והגיע הזמן שנדע להרוויח מהדבר האדיר הזה שאנחנו עושים גם חשיפה תקשורתית ופרגון ראויים שיכולים להיות שווים עוד חברי
עמותה ועוד כסף מחסויות לקבוצה. זו לא בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
צריך להגיד תודה לאבנר קופל. הוא הפך את העניין לפשוט הרבה יותר, אני לא מאמין
שמישהו ירצה לעלות על ידי זה שנשלם כסף למנהלת ובדרך עקיפה למכבי תל אביב.

אתה טועה.

דרך אגב, אחרי שהוחלט שהייתה עולה יחידה ויורדת יחידה, ותהיה עולה יחידה ויורדת יחידה גם בעונה הבאה, וכל קבוצה אחרת יכולה לקנות השתתפות בליגת העל אני לא רואה למה צריך בכלל הצבעה.
אין שום שוני בין מצבנו עכשיו למצבנו כשעלינו מהארצית ללאומית (לפי חוקי איגוד הכדורסל ומנהלת הליגה) ולא זכור לי שכשהוצע לנו לעלות ישירות מהארצית לליגת העל הייתה הצבעה בנושא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

יום ההצבעה יהיה בסה"כ עוד יום חג לעמותת הפועל אוסישקין ת"א , דוגמה ומופת לדרך שבה צריכים להתנהל כל מועדוני הספורט המובילים בישראל

סביר יותר שבבוא התוצאות הוא יהפוך ליום אבל לעמותת הפועל אוסישקין תל אביב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 16:03 
למה אבל?
אני סמוך ובטוח שההצעה לעלות תדחה ברב גדול
נכון שהעמדות בפורום אינן מהוות מדגם מייצג אבל
אין כאן משתמש אחד שאומר כרגע שצריך לעלות
מקסימום יש כמה שמתלבטים ורוצים לשמוע את עמדת ההנהלה
שמעתי גם הרבה חברי עמותה שאינם כותבים כאן וגם הם מתנגדים לעליה
מספיק לדעתי להזכיר לחברים שאם נעלה נאלץ לשחק בנוקיה ואז שעור ההתנגדות
יחצה את ה-90%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 16:05 
בסופו של דבר, אם לא פנו אלינו והציעו לנו לעלות, אז המצב שונה מזה שהיה קודם.

אם ההנהלה חושבת שצריך לעלות מכל מיני סיבות, היא צריכה להציע הצעה כזו ואז נצטרך להצביע.

אם ההנהלה לא חושבת שצריך לעלות, אז אין למעשה על מה להצביע, כי לא עומדת איזושהיא הצעה על הפרק שאנחנו צריכים להחליט אם לאשר או לא.

פשוט ממשיכים כאילו לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 16:14 
אז עכשיו אנו ממתינים לשמיעת עמדת ההנהלה
ולשם כך האסיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 16:28 
נדמה לי שהיתה צריכה להיות אסיפה בכל מקרה בלי שום קשר לסיפור הזה. רק המועד שלה שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 16:32 
אז יש מצב שבכלל לא ידונו בענין באסיפה אלא רק בשינויים המוצעים בתקנון?
אם ככה אני מבקש להודיע מעל במה מכובדת זו שהשינויים הם טפשיים ומיותרים
ואני מצביע נגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:03 
אני מניח שבכל מקרה ידברו באסיפה על נושא העונה הקרובה מבחינה תקציבית.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 07 יוני 2011, 17:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 17:06 
ברור
סתם צחקתי
חוץ מזה אני צריך להחזיר ספרים לכל מיני משתמשים כאן
אז נבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 18:27 
הייתי בעד, אילו באמת השתנה משהו. ליגה סגורה וכבר התבטאתי היתה בוודאות מביאה אותי לידי הצבעה בעד. ללא שום שינוי, הרי שצריך להמשיך כפי שהיה ואיני חושש מעוד עונה בלאומית ולבטח אין התלבטות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד ההנהלה תביא הצעה סדורה ועניינית, אני אתמוך בהצעת ההנהלה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
כל עוד ההנהלה תביא הצעה סדורה ועניינית, אני אתמוך בהצעת ההנהלה.

סלח לי אבל אין לך דעה משלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי על מה יש להצביע ובמה יש לתמוך אם אין שום הצעה מעבר לקניית מקום בליגת העל (כמו שכל קבוצה עם כסף יכולה), דבר שהוצע לנו גם כשעלינו מהארצית ולא הייתה עליו שום הצבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 169 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: