תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 688 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי ספורט5 קשטן חתם בהפועל
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
במבה אדומה כתב:
שוהם יפת כתב:
רגע, זה אומר שברושון חוזר ?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:05 
Roman כתב:
redead כתב:
Roman כתב:
יש פה בפני קשטן כמה אפשרויות, לחזור למשחק שאפיין אותו ולשנות את הסגנון שהקנה להפועל את הממוצע הקהל הגבוה בליגה ואת ממוצע השערים הגבוה שלה בשנתיים וקצת האחרונות, או לעשות חריש עמוק, לשנות לגמרי את הסגנון וכנראה להפיל גל אדום שעלה מאוד חזק (אוהדים=כסף=הצלחה=עוד אוהדים), כל התקווה שלי זה שקשטן יצליח להעמיד קבוצה שתמשיך את הסגנון של קודמו, כדורגל של שליטה בכדור ומגרש, של אחזקה כדור והנעה מהירה, כדורגל שמביא לידי ביטוי יכולות אישיות לצד קבוצתיות, כדורגל ששווה הרבה גולים בהתקפה (אך עם חסרונות ברורים בהגנה), אם ישמיך בקו הזה צפוים לקשטן חיים קלים בהפועל כי הקהל יעריך את זה גם אם לא ניקח אליפות או לא נפרק את מכבי וחיפה. סגנון לפעמים חשוב לא פחות מהצלחה כתובה.

אני מהמר שהוא יבחר לעשות חריש עמוק ולזרוק את זהבי,ורמוט ושכטר

התגובה שלך קצת מצחיקה, למרות ששחקנים חשובים מאוד עוזבים אותנו, יש לנו עדיין המון שחקנים שגם נשארים וגם עברו את השיטת משחק הזאת, זה שהשנה הפועל נראתה פחות טוב משנה שעברה לא משנה את העובדה שהכדורגל במטרתו נשאר אותו דבר, שליטה והנעת כדור תוך כדי הרבה עומק ויציאות מהירות של החלוצים ובידודם לאחד על אחד, שכטר לא שיחקו חלק גדול מהעונה וורמוט לא שיחק הרבה גם כשהיה על המגרש, אני לרגע לא מוריד מהערך של אף אחד משניהם כי כמובן שככל שהשחקנים יותר טובים אז אפשר לשכלל את המשחק אפילו יותר אבל הדרבי הוא דוגמא מעולה לזה שהפועל יכולה וצריכה לשמר את השיטת משחק, ערן זהבי לטעמי הוא האיבוד הכי גדול שלנו ולמצוא לו תחליף יהיה הכי בעייתי אבל השחקנים עצמם יודעים את השיטה ואת המשחק, חריש עמוק הוא לא 2-3 שחקנים משמעותים ככל שיהיו ש2 מהם ההשפעה שלהם על העונה הייתה קטנה יחסית.

אם כל הכבוד לשיטת המשחק שרשמת ושאתה מאמין בה
גוטמן לא המציא את הכדורגל ותאמין או לא , אם תביא מחר את גאורדיאולה מברצלונה אז הפועל לא תשחק כמו ברצלונה.
מה לעשות השחקנים קובעים המון , כמו שגוטמן מאמין בהנעת כדור ככה גם קשטן.
אם יהיו שחקנים טובים הפועל תראה טוב מאוד , אם לא יהיו שחקנים אז הפועל תראה משעממת וזה בכלל לא יהיה קשור למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:09 
Noam כתב:
חוזה כתב:
קשטן הוא לא דמות חזקה עכשיו. הוא סמרטוט רצפה שנכשל בנבחרת, נכשל בבני יהודה ועכשיו הוא נואש לחזור לקדמת הבמה. הוא סמרטוט והוא יעשה כל מה שטביב אומר בשביל ההזדמנות הזאת. לא יכול לראות את הפרצוף שלו, לא יכול לשמוע אותו. חשבתי שנפטרנו ממנו לנצח.

:LOL2: :LOL2:

גם אני רוצה להכשל ככה, לקחת קבוצה שכל שנה נלחמת על חייה בליגת העל מאז שאני זוכר את עצמי ולהגיע איתה שנה שניה ברציפות(?)
לאירופה, אכן כישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
כשהיו לקשטן כלים התקפיים בבית'ר, במכבי ואפילו בהפועל בעונה הראשונה שלו - זה נגמר בתארים ובכדורגל שובה עין.
כשלא היו כלים, קשטן ידע להוציא מים מהסלע ולהתמודד מול קבוצות מוכשרות ועשירות מקבוצתו בכמה דרגות.

קשטן מאמן ענק שלא נס ליחו, וכל ההשוואה הזו לגוטמן מגוחכת כי האפשרויות הן לא קשטן או גוטמן כי אם קשטן או אבוקסיס. וכשאני צריך להכריע בין דרור ליוסי אני בוחר בדרור בלי להסס בכלל. ובהצלחה לגוטמן בנבחרת משאת נפשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:13 
redead כתב:
Roman כתב:
redead כתב:
Roman כתב:
יש פה בפני קשטן כמה אפשרויות, לחזור למשחק שאפיין אותו ולשנות את הסגנון שהקנה להפועל את הממוצע הקהל הגבוה בליגה ואת ממוצע השערים הגבוה שלה בשנתיים וקצת האחרונות, או לעשות חריש עמוק, לשנות לגמרי את הסגנון וכנראה להפיל גל אדום שעלה מאוד חזק (אוהדים=כסף=הצלחה=עוד אוהדים), כל התקווה שלי זה שקשטן יצליח להעמיד קבוצה שתמשיך את הסגנון של קודמו, כדורגל של שליטה בכדור ומגרש, של אחזקה כדור והנעה מהירה, כדורגל שמביא לידי ביטוי יכולות אישיות לצד קבוצתיות, כדורגל ששווה הרבה גולים בהתקפה (אך עם חסרונות ברורים בהגנה), אם ישמיך בקו הזה צפוים לקשטן חיים קלים בהפועל כי הקהל יעריך את זה גם אם לא ניקח אליפות או לא נפרק את מכבי וחיפה. סגנון לפעמים חשוב לא פחות מהצלחה כתובה.

התגובה שלך קצת מצחיקה, למרות ששחקנים חשובים מאוד עוזבים אותנו, יש לנו עדיין המון שחקנים שגם נשארים וגם עברו את השיטת משחק הזאת, זה שהשנה הפועל נראתה פחות טוב משנה שעברה לא משנה את העובדה שהכדורגל במטרתו נשאר אותו דבר, שליטה והנעת כדור תוך כדי הרבה עומק ויציאות מהירות של החלוצים ובידודם לאחד על אחד, שכטר לא שיחקו חלק גדול מהעונה וורמוט לא שיחק הרבה גם כשהיה על המגרש, אני לרגע לא מוריד מהערך של אף אחד משניהם כי כמובן שככל שהשחקנים יותר טובים אז אפשר לשכלל את המשחק אפילו יותר אבל הדרבי הוא דוגמא מעולה לזה שהפועל יכולה וצריכה לשמר את השיטת משחק, ערן זהבי לטעמי הוא האיבוד הכי גדול שלנו ולמצוא לו תחליף יהיה הכי בעייתי אבל השחקנים עצמם יודעים את השיטה ואת המשחק, חריש עמוק הוא לא 2-3 שחקנים משמעותים ככל שיהיו ש2 מהם ההשפעה שלהם על העונה הייתה קטנה יחסית.

גוטמן לא המציא את הכדורגל ותאמין או לא , אם תביא מחר את גאורדיאולה מברצלונה אז הפועל לא תשחק כמו ברצלונה.
אם יהיו שחקנים טובים הפועל תראה טוב מאוד , אם לא יהיו שחקנים אז הפועל תראה משעממת וזה בכלל לא יהיה קשור למאמן.

שיטה אפשר להכניס לפעמים ולהחדיר לשחקנים, הפועל שנתיים הייתה קבוצה של מאמן והעובדה היא גם להרבה קבוצות היו כלים מאוד חזקים ואף אחת לא שיחקה כמונו בגלל השיטה שהכניס המאמן. תשמע אני מאוד מקווה שהפועל תצליח ואני אוכל אלף מיליון כובעים מכל הצורות אבל אני זוכר עונות קשטן, שבהן היו גם שחקנים איכותיים וגם פחות ואני סקפטי כרגע, גם לגבי גוטמן הייתי והוכח שטעיתי אז אולי הפעם אני אטעה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
איזה יופי לראות את השערים מהמסע באירופה ששמו באתר של ספורט5. (רק שנעלם השער של קלשנקו מול מילאן...)

אחח... היו זמנים שרמי וייץ צעק בגולים שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
איזה יופי לראות את השערים מהמסע באירופה ששמו באתר של ספורט5. (רק שנעלם השער של קלשנקו מול מילאן...)

אחח... היו זמנים שרמי וייץ צעק בגולים שלנו...

חבל שעגיב לא חטף דלקת ריאות במוסקבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:23 
Roman כתב:
redead כתב:
Roman כתב:
redead כתב:
Roman כתב:

שיטה אפשר להכניס לפעמים ולהחדיר לשחקנים, הפועל שנתיים הייתה קבוצה של מאמן והעובדה היא גם להרבה קבוצות היו כלים מאוד חזקים ואף אחת לא שיחקה כמונו בגלל השיטה שהכניס המאמן. תשמע אני מאוד מקווה שהפועל תצליח ואני אוכל אלף מיליון כובעים מכל הצורות אבל אני זוכר עונות קשטן, שבהן היו גם שחקנים איכותיים וגם פחות ואני סקפטי כרגע, גם לגבי גוטמן הייתי והוכח שטעיתי אז אולי הפעם אני אטעה שוב.

להרבה קבוצות היו כלים מאוד חזקים ? היה לנו כמעט סגל חלומי השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:26 
לקשטן יש 2 יתרונות- הוא יודע להוציא מהבעלים של הקבוצה המון כסף לחיזוק, והמשמעת שלו היא פסיכית
בכל הנוגע לכדורגלן הישראלי (אבל לא לכל שחקן זה מתאים).
מצד שני, כל קבוצה שקשטן עזב התפרקה כלכלית וגם מקצועית (מכבי 96, בית"ר 98, אנחנו...), בעיקר בגלל
שברגע שהוא עוזב שחקנים מרשים לעצמם הרבה יותר ממה שהיו רגילים אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:27 
redead כתב:
להרבה קבוצות היו כלים מאוד חזקים ? היה לנו כמעט סגל חלומי השנה...

סגל חלומי זה לא באמת נתון שאפשר למדוד כי כמעט אותו סגל חלומי למעט קצת שינוים שיחק אחרת עונה לפני, הסגל הפך לחלומי ששחקנים עשו קפיצת מדרגה והראו הרבה יותר ממה שכולנו ציפינו מהם, והרבה בזכות שינוים שעשה המאמן, בשיטה ובהתנהגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:27 
מכבי לקחו אליפות אחרי שהוא עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
לקשטן יש 2 יתרונות- הוא יודע להוציא מהבעלים של הקבוצה המון כסף לחיזוק, והמשמעת שלו היא פסיכית
מצד שני, כל קבוצה שקשטן עזב התפרקה כלכלית וגם מקצועית (מכבי 96, בית"ר 98, אנחנו...), בעיקר בגלל

הוא גם יודע להוציא המון כסף לעצמו למשכורת.
תוך 5 דקות הוא הגיע לשכר שלגוטמן לקח הרבה מאוד התחננויות להגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

גם על גוטמן אמרו שהוא משאיר אדמה חרוכה.
לדעתי הבור המקצועי שהוא מגיע אליו, עמוק פי כמה מהבורות המשמעתיים שהוא משאיר. אני בספק אם הפועל של קשטן תציג אפילו מחצית מהפועל של גוטמן. השאלה היא אם הוא יודע לפתח שחקנים צעירים כמו גוטמן, כי כרגע יש כמה יהלומים בלתי מלוטשים(אלרואי, דמארי, בן חיים) שיצטרכו ליטוש מדוייק(במידה והשניים האחרונים באמת יגיעו), דבר שאני בטוח שהם היו מקבלים אצל גוטמן.

"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
RedBullet כתב:
ראצ'ו כתב:

לדעתי הבור המקצועי שהוא מגיע אליו, עמוק פי כמה מהבורות המשמעתיים שהוא משאיר. אני בספק אם הפועל של קשטן תציג אפילו מחצית מהפועל של גוטמן. השאלה היא אם הוא יודע לפתח שחקנים צעירים כמו גוטמן, כי כרגע יש כמה יהלומים בלתי מלוטשים(אלרואי, דמארי, בן חיים ) שיצטרכו ליטוש מדוייק(במידה והשניים האחרונים באמת יגיעו), דבר שאני בטוח שהם היו מקבלים אצל גוטמן.

מתי הם חתמו??
כנראה לא התעדכנתי בימים האחרונים והלוזונים דרשו פחות מ1.5 מיליון יורו על חצי מהכרטיס של דאמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:55 
Idandosh כתב:
RedBullet כתב:
ראצ'ו כתב:

לדעתי הבור המקצועי שהוא מגיע אליו, עמוק פי כמה מהבורות המשמעתיים שהוא משאיר. אני בספק אם הפועל של קשטן תציג אפילו מחצית מהפועל של גוטמן. השאלה היא אם הוא יודע לפתח שחקנים צעירים כמו גוטמן, כי כרגע יש כמה יהלומים בלתי מלוטשים(אלרואי, דמארי, בן חיים ) שיצטרכו ליטוש מדוייק(במידה והשניים האחרונים באמת יגיעו), דבר שאני בטוח שהם היו מקבלים אצל גוטמן.

מתי הם חתמו??
כנראה לא התעדכנתי בימים האחרונים והלוזונים דרשו פחות מ1.5 מיליון יורו על חצי מהכרטיס של דאמרי.

אתה מפריע לאופטימיים לחלום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לזרים: למעט הלמאי (וראצ'ו ואונישנקו שהתפספסו בענק לדעתי) אין לקשטן שום הישג . הלמאי היה פרוייקט של קשטן , שעקב אחריו שנים (קצת כמו גוטמן וטלקיסקי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
אחחחחחח ראצ'וניצה :HEART2: :HEART2: :HEART2:
אחד האהובים עלי בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
מכבי לקחו אליפות אחרי שהוא עזב.

אם התכוונת 7 שנים אחרי שהוא עזב, אז אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 15:08 
מה קשטן מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 15:13 
קשטן הוא מאמן גדול, ובסך הכל אחרי ההלם הראשוני - מדובר במהלך חיובי ראשון של שאול-כדורגל מאז הגיע להפועל. בעיקר חשוב שהוא לא הלך למכבי, כי קשטן ומכבי זה סיפור שבפעם האחרונה נגמר בדאבל.
חסרונותיו של קשטן מוכרים - יש לו טביעת עין בינונית ומטה בבחירת שחקנים (הוא אחראי להבאת כמה מהעגלונים היותר מגוחכים ששיחקו פה), והוא פצצת עצבים, וחולה כבוד. אבל דרור הוא אחד הרצים הטובים שהיו פה למרחקים ארוכים. הוא בונה את הקבוצות שלו לבנה אחרי לבנה עד שהמכונה רוקדת על המגרש, ראה ערך 2002.
אם לא גוטמן - בהחלט רק קשטן (ואלי כהן גם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 15:25 
אני עדיין בסוג של הלם ויש לי הרבה רגשות מעורבים סביב ההחתמה הזאת. אבל, צאו כבר מהסרט הזה של גוטמן מאמן התקפי שהקבוצות שלו רוקדות על המגרש וקשטן- בונקריסט שהחלוצים אצלן לא עוברים את החצי.

אני מזכיר לכם שלפני שגוטמן הגיע להפועל הוא נחשב לאמא של הבונקריסטים! כל מי שמדבר על קשטן כבונקריסט כנראה לא באמת ראה את הדאבל ב-2000, לבוא ולהגיד שאצל קשטן המגנים לא עוברים את החצי זה באמת בדיחה - לכו תסתכלו על הצמד אנטבי ובכר שהיה בתקופה של קשטן. בקיצור, החיים זה לא שחור ולבן - קשטן מאמן מצויין ומעוטר ואין שום סיבה, שאם יתנו לו את הכלים לעבוד, לא נרוץ חזק מאוד גם השנה!

עכשיו כדאי שנפעל למען זה שבאמת יתנו לו את הכלים לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אבי כתב:
dino כתב:
סימרוטיץ כתב:
בני12 כתב:
לא אהבתי את קשטן של השנים האחרונות בהפועל אבל במצב שנוצר עם שני הבעלים הדפוקים שלנו הוא עדיף
על כל אחד אחר.
אם הוא יביא את איינוגבה וגלבאן כבר יהיה טוב (כי קשטן ממש לא טוב בבחירת זרים, בטח זולים כמו שטביב אוהב).

:LAGUH!: אבוקסיס :LAGUH!:

תגידו אתם קוראים גם את מה שאתם כותבים ???

קשטן לא טוב במציאת זרים ??? הולמאי ,אוסטרץ,ראצ'וניצ'ה,אוגבונה(פנסטיל,פישונט) עכשיו תביא לי מאמן שהביא זרים יותר טובים ממנו לא כאלה ששיחקו בארץ !

את פישונט אלי כהן(הטוב במציאת זרים, תודה על סבי :HEART2: ) הביא, את פנטסיל לא זוכר מי הביא, אבל זה לא קשטן.
קשטן זה בעיקר חוטבי עצים.

אפשר לחשוב איזה זרים טובים גוטמן הביא לנו

שנה ראשונה - טופוזאקוב וטלקיסקי - 2/2
שנה שניה - לא הביא זרים חדשים (אני לא סופר את דגלאס ויבואה כי לא הוא הביא אותם)
שנה שלישית - ווציצביץ וורוצ'ינה - 1/2
שנה רביעית - פרנסמן, רוקי ופצ'אלקה - 1.5/3
סה"כ אחוזים די טובים (בטח יחסית לקשטן).

מנטש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
בקשר לזרים: למעט הלמאי (וראצ'ו ואונישנקו שהתפספסו בענק לדעתי) אין לקשטן שום הישג . הלמאי היה פרוייקט של קשטן , שעקב אחריו שנים (קצת כמו גוטמן וטלקיסקי)

דווקא עם הלמאי זה היה פספוס ענק.
קשטן לא נתן לו לזוז מהחצי ולעזור להתקפה.
ושהיה עובר את החצי היה מקבל על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 17:18 
אם קשטן מוכן שאחד כמו טביב יהיה הבוס שלו זה מעיד שפרט לעוד קצת כסף בחשבון בנק כל השאר לא ממש מענין אותו.
אם קשטן מקבל קבוצה לאחר שעזבו אותה כל כך הרבה שחקנים וכל כך חשובים והוא חותם לשנה אחת זה מעיד שהכדורגל הרבה פחות מענין אותו והכסף הרבה יותר.
מי שבונה על קשטן שבזכותו יהיה שקט וסדר במועדון יתאכזב מהר מאוד. אין לו כבר חשק והדברים האלו בכלל לא מענינים אותו. אלא אם משהו פה מחשיב משחקי כבוד וזובור לשחקנים כהשלטת סדר ומשמעת במועדון.
השנים האחרונות שלו בכדורגל מביישות את השגיו בעבר.
את ההתייחסות שלו לכדורגל, מועדונים, שחקנים ואוהדים אפשר לסכם במילה אחת.
הבט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 17:37 
קשטן אוהב כדורגל. גם אוהב כסף אבל במעמדו כיום בעיקר אוהב כדורגל. היה מוכן "לרדת" לרמה של בני יהודה כדי להשאר בתמונה של ליגת העל. קשטן מרגיש נוח בהפועל ת"א , הקבוצה בה אימן יותר שנים מכל מועדון אחר.
יחד עם זאת, אפילו קשטן לא יהיה מסוגל לעשות סדר אם הבעלים לא יסדירו את המצב ביניהם.
מוני הראל לא משך את פניתו לבית המשפט. אלי טביב ממשיך לטעון שהקבוצה שלו כי הוא מסר את הצ 'ק בזמן. בחזית הזו שום דבר לא השתנה. כדי לבנות סגל ראוי, צריך יותר ממאמן דומיננטי. לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שקשטן לא יתחיל את העונה אם לא תהיה מדיניות רכש לפי בקשותיו ו/או השיתוק במועדון ימשך.
הסכמתו של קשטן מארה"ב (דרך אגב, בפעם אחרונה שהגיע גם סוכם על הגעתו כאשר היה בארה"ב) לא מסיימת את האי וודאות הקבוצה. הכדור במגרשם של טביב-הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 17:39 
בכל מקום רשום "קשטן התחיל לעבוד"/"קשטן עובד".
מה עובד? על מי עובד? איפה שחקני רכש קיבינימט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
Noam כתב:
חוזה כתב:
קשטן הוא לא דמות חזקה עכשיו. הוא סמרטוט רצפה שנכשל בנבחרת, נכשל בבני יהודה ועכשיו הוא נואש לחזור לקדמת הבמה. הוא סמרטוט והוא יעשה כל מה שטביב אומר בשביל ההזדמנות הזאת. לא יכול לראות את הפרצוף שלו, לא יכול לשמוע אותו. חשבתי שנפטרנו ממנו לנצח.

:LOL2: :LOL2:

גם אני רוצה להכשל ככה, לקחת קבוצה שכל שנה נלחמת על חייה בליגת העל מאז שאני זוכר את עצמי ולהגיע איתה שנה שניה ברציפות(?)
לאירופה, אכן כישלון.

אני מסכים שהאימון שלו בבני יהודה הוא לא כישלון אבל בני יהודה היא ממש לא קבוצה שנלחמה על החיים שלה בליגה, שנה שעברה עם אותו סגל חוץ מאלירן עטר היא סיימה מקום רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל משהו שמעצבן אותי - החליטו שגוטמן שינה את התזה שלו בצורה רצינית רק במשחק נגד המבורג. האם משחק חוץ נגד יריבה שטובה ממך בשלוש רמות הוא מדד לסגנון משחק? אין לי ספק שבלי קשר לאותו מפנה ששכטר הביא - כמעט בכל משחקי הליגה גוטמן היה עולה במערך 4-4-2. כשגוטמן הגיע המטרה הייתה לשרוד ולכן טיבעי היה שבמשחקים מסוימים טל חן ישחק חצי קשר אחורי וחצי בלם. עונה אחר-כך, כשכבר בנו קבוצת צמרת לכל דבר ולי אישית לא היה ספק שניהיה קרובים לזכות באליפות וזה יהיה אפשרי - הפועל שיחקה לא רע וכבשה אותו מספר שערים כמו מכבי חיפה. מה לעשות שיבואה נכנס לבצורת של חצי שנה?

כן אני זוכר משחקי עונה נגד מכבי חיפה עם ארבעה קשרים אחוריים - אבוקסיס, הלמאי, פישונט ואונישנקו, כשרק חצי חלוץ למעלה. בהחלט מאכזב. אפשר לשכוח מניצחונות על מכבי חיפה.

אבל להגיד שהפועל הייתה בונקריסטית לגמריי זה קצת מצחיק. הייתה הגנת ברזל שניצחה הרבה משחקים גם בשל קישור חזק. לפני שמקשקשים צריך לבדוק ממוצע הבקעות בעידן קשטן בהשוואה למכבי או בית"ר. לדעתי מכבי עברו אותנו רק פעם אחת - עונת 2000-01. מכבי חיפה זו לא השוואה נכונה למשל כשהיו לה את שחקני ההתקפה הטובים בארץ - בניון, רוסו ויעקובו שבאו אחר-כך, ראובן עטר...

אני די בוטח בקשטן, מאמין שאצלו תיפסק השכונה בהנהלה וזה כבר טוב. מי שמצפה לאליפות זו טעות אבל אל תרימו ידיים מראש.
יש הרבה אנשים שכל הזמן נוהגים להגיד שהדרישות שלנו מהקבוצה מוגזמות - פתאום לא מסתפקים בגביע וצ'מפיונס ורוצים עוד אליפות - אנשים שכחו שהיה לא רע בכלל עם קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל - הפועל של תחילת העשור נראתה בקריית אליעזר הרבה יותר טוב מהפועל הזו , למרות שלא ניצחה , למרות שחיפה הייתה ענקית
לגבי גוטמן - זכור לי אפילו משחק בדוחא ששיחקנו בו מחצית במערך של 5-5-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
שער השיוויון הארור ההוא של קייסי בדקה ה-90..מי יודע מה היה קורה בלי הרגע הזה. הפועל בהחלט נתנו הופעה יפה באותו ערב.
אני זוכר גם שני משחקים סופר צמודים ב-2002-03, פעם אחת קלשנקו משווה בסוף ובמשחק אחר הפועל מחמיצה הזדמנות של מאתיים אחוז לקראת הסיום.
אבל המשחק הכי זכור מבחינתי בעידן קשטן היה ה-3-0 העצוב רגע אחרי שהדחנו את פארמה - באדיר כבר בדקה השנייה.

בקיצור - תשכחו מנצחונות על מכבי חיפה.
מילא לא לנצח אותם בחיפה - אבל ניצחנו בבלומפילד רק פעמיים - 2000-01, 2003-04.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 688 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: