אנשים שוכחים או מתעלמים, אבל דרור קשטן מאמן גדול. לקח עם הפועל דאבל וגביע נוסף, הביא אותנו לרבע גמר גביע אופ"א בחורף הכי חם שהיה לי בחיים, והוא מבין כדורגל לא פחות מאלי גוטמן. בנבחרת ישראל קשה להצליח, זה שונה מאוד מלאמן קבוצה, וכמוהו נכשלו שם כל המאמנים הנחשבים בכדורגל הישראלי שבאו לפניו. בתקופה שלו בהפועל היו שנים עם כדורגל יחסית אפור, אבל זה רק בגלל שהשחקנים בהפועל באותה תקופה היו יחסית אפורים. בהקשר הזה, קשטן יודע להוציא מים מהסלע. בעונה האחרונה שלו בהפועל הוא סיים בהישגים זהים לשל גוטמן העונה (חוץ מהופעה בצ'מפיונס כמובן) ושיחק כדורגל לא פחות התקפי.
אני מאוד מאמין במינוי הזה, דרור מתאים מאוד להפועל מבחינת האישיות, והגיע הזמן שיהיה פה מישהו שיכניס בשחקנים סדר ומשמעת. אני לא יודע מאיפה כולם פה החליטו את מי דרור יעיף, ואת מי הוא יביא, אבל אני מאמין שזה מאמן שעם הסגל הנוכחי וחיזוק ראוי אפשר וצריך להלחם על כל התארים, בלי קשר לכל הבלאגן. זה גם מאמן שמושך שחקנים, הרבה יותר מיוסי אבוקסיס, שזה כבר דבר טוב.
אגב, טביב במסיבת עיתונאים איתו כשנשאל על אבוקסיס אמר שהוא ראוי, אבל שיש עוד שמות, וכולנו יודעים על חיבתו לקשטן. אחרי מה שיוסי עשה ברוב במזיד או בגלל שמוני הצליח להפיל אותו בפה, מגיע לו להיות מחוץ להפועל תל אביב. לא אני המצאתי לו את הכינוי "הקושר האחורי", אבל הוא עשה את התרגיל שלו פעם אחת יותר מדי.
קשטן, שיהיה בהצלחה, מקווה שתעמוד על שלך ותאנוס את הבעלים להחתים רכש איכותי. מקווה לעוד חורף אירופאי מרגש.