yos כתב:
עוד בידיעות אחרונות - המדור של עמיר פלג:
המסכנים
דני ובן מחפשים אהבה
בן שהר ודני בונדר הם לטעמי שני השחקנים הכי פחות מוכשרים בהפועל ת"א. אחד חלוץ, השני מגן, אבל יש ביניהם לא מעט קווי דמיון. שניהם מוגבלים בצד הטכני, לוקים מאוד ביכולת האישית, ובעייתיים למדי במשחק הקבוצתי. אילו עומרי קנדה לא היה נוטה להסתבך בשטויות, ואיתי שכטר ומהראן לאלה לא היו נפצעים, סביר להניח שבונדר ושהר היו שחקני ספסל מן המניין.
ויש להם עוד משהו משותף: שניהם מתבכיינים כרוניים. השבוע, לרגל הפרידה מהמועדון, זה קרה להם שוב. "סבלתי תקופה ארוכה", יילל בונדר לפני שהמריא לקבוצת התחתית הרוסית וולגה נובוגורוד, והוסיף: "לא קל להיות שחקן בהפועל תל-אביב. כשאתה מגיע לפה אתה חוטף המון כאפות. לא זימנו אותי לשיחות על חידוש החוזה. קיבלתי הצעה שלא מכבדת אותי בתור שחקן, שהשאיר את הבריאות שלו על הדשא בשביל המועדון הזה. לא קיבלתי פידבק גם כשהיה מגיע, אני כל כך שמח להתנתק מהמדינה ומהכדורגל".
גם האוהדים של הפועל לא ממש מתאבלים על ההתנתקות, דני. רק תשמור את הבריאות בנובוגורוד ואל תשאיר אותה חלילה על הדשא. החורף שם לא קל, והמשאית עם התרופות והצל"שים עלולה להיתקע בדרך.
ובן שהר נפרד עם קינה אופיינית משלו: "אני לא מקבל את כל הכבוד והפירגון הראויים לי. אם היה לי שם אחר גם הייתי בנבחרת העונה. חלוץ בן 21 צריך את הביטחון של המאמן ושל האוהדים, ולא קיבלתי את זה. ציפיתי שגם אחרי כמה משחקים לא טובים אני לא אוחלף". למה שלא תוחלף? כי אמא בתיה לא מרשה? ומה גוטמן יגיד לאמא של ויקטור מרעי באסיפת הורים?
אז עכשיו בן מחפש קבוצה, כי כמו שקרה בצ'לסי, שלא נתנה לו גב, גם האנשים כפויי הטובה באספניול חשבו שאחרי כמה משחקים לא טובים צריך להחליף אותו. ככה זה כשהצד הכי חזק שלך ככדורגלן, זה הסוכן.
בינתיים שהר כבר הצהיר שאם הוא ישחק בארץ, זה יהיה רק במכבי חיפה. עם חלוצים כמו תומר חמד, ומועמדים כוויאם עמאשה ועדן בן-בסט, לא הייתי בונה על מקום קבוע בהרכב. גם אם תשנה את השם לבן שחר.
דווקא אחרי שאספניול בקשיים פחתו הסיכויים שהוא יגיע לחיפה
סהר לא יסכים להימכר לישראלית, לא לכבוד שלו
אם הוא יימכר לאחרת לא בטוח שהיא תעשה כמעשה אספיונל ותשאיל אותו
יתכן גם ואספיונל תצליח למכור אותו רק בשלהי הקיץ ועד-אז אלישע גם יהיה סגור עם ההרכב
בקיצור, סהר, אינשאללה:
א - תיתקע על הספסל באספיונל אחרי שלא יצליחו למכור אותך.
ב - תימכר ליובנס מסן מרינו.
ג - תושאל לבירקירקארה (אלפות מלטה)