תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'-דיונים
הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:
1. היתרון של הפועל השנה הוא ששוק השחקנים מת. בשנה שעברה לא התחזקנו כמו שרצינו בעיקר בגלל שמכבי השתוללה וחיפה גם ניסתה לצוד לנו שחקנים פה ושם. השוק יכול להתעורר כבר מחר בבוקר אם סוחר הנשק הרוסי ימכור את הקבוצה שלו לפסיכופת והסכיזופרן האמריקאי. לכן חייבים להתעורר ומהר. זה יפה שיש שמות, אבל חייבים להתחיל לנהל מו"מ במקביל בכל החזיתות כבר אתמול.

2. חייבים לסגור עם שארנוב לפני שחיפה קופצת עליו. אחרי הראיון של הבכיין מחיפה אני לא רואה אותו ממשיך בתפקידו, וחיפה כבר הוכיחה שהיא גם רוצה וגם יכולה להשיג את כל מה שאנחנו רוצים. לפני ששחר יתעורר, פשוט חובה להחתים אותו, בהנחה שהוא כשרון כמו שמחזיקים ממנו (ומבחינתי שוער שמוערך במיליון וחצי אירו, בן 23, גבוה מאניימה בראש וסרבי - זה שילוב מוצלח).

3. דמארי, עבאס, ימפולסקי וצעירי ואנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזאת של שנה שעברה. אם יביאו מגן שמאלי ברמה וחלוץ טוב נוסף במקום מרעי (ובהנחה שמהראן, עם כל האהבה, שווה חלוץ רביעי כרגע) ותהיה לנו קבוצה לכל התארים, שעל הנייר עולה על היריבות (ותסלחו לי אם אני לא מצטרף לממצצה סביב מכבי חיפה וכמה שהיא טובה).

ברור, איבדת את ורמוט וזהבי ובמקומם אתה מביא עבאס. ברור שאנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזו של שנה שעברה. ושאר השחקנים בכלל, ימפולסקי וצעירי, שני שחקנים שלא היו מתקרבים בכלל להרכב בהפועל של השנתיים האחרונות. תהיו לי בריאים...

אין ספק, ורמוט היה גורם מכריע העונה, אקס פקטור שכזה, תמיד היה שם כשצריך אותו, לא הפסיק לכבוש ולבשל... זהבי התבזבז בהרבה משחקים בעמדת הקשר האחורי, עמדה שבה ימפולסקי עולה עליו בכל פרמטר. צעירי קשר פנטסטי לטעמי לרוטציה יחד עם טועמה. דמארי עולה על בן בשלוש רמות, ואני עוד מפרגן פה לבן (וזה גם מבלי לקחת בחשבון את בתיה). ועבאס פשוט כשרון ענק, ואם היית מוציא את הראש מהתחת אולי היית רואה את זה.

הראש שלי בתחת?
הבאת לי פה כמה שחקנים, שעם כל הכבוד להם, עוד לא הוכיחו שום דבר, בטח לא בקבוצה שאמורה להתמודד על אליפות. פוצצת על כל אחד שמות תואר, כאילו מדובר על מסי, צ'בי ואינייסטה. מזלזל בשחקן כמו גילי ורמוט שזה שהוא לא היה טוב בעונה הקודמת, זה אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום. את העזיבה של שכטר (שגם הפציעה שלו היא אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום) בכלל ביטלת. ערן זהבי, שחקן מספר אחד בליגה בעונה האחרונה "בזבזת" בתור קשר אחורי (שזו מן הסתם הסיבה שצריך להביא קשר אחורי, אלא אם אתה חושב ששי אבוטבול שווה הרכב בקבוצה שרוצה אליפות שזו כבר בעיה אחרת לגמרי). גם אם אני מסכים שדמארי טוב מבן סהר (יכול להיות שכן, אבל בן סהר הבקיע 15 גולים בהפועל ת"א, דמארי בנתיים שיחק כולה במכבי פ"ת שזו קייטנה ביחס להפועל, עם כל הכבוד), אז השתדרגת פה בעמדה אחת ביחס לעונה הזו, מבחינת ההרכב. משום מה, על זרים לחלק ההתקפי בכלל ויתרת. מה אני אגיד לך, אני מקווה שאתה לא יוסי אבוקסיס.

הסיבה שאתה לא אלוף היא לא היעדרותם של הצמד ורמוט-שכטר, אלא של שחקנים שזרקו זין בסיום העונה בשילוב של מאמן שחזר אחר לגמרי מחופשת מחלה. חמישה מחזורים לסיום האליפות הייתה בידיים שלך. אני לא מזלזל בורמוט, אני פשוט לא מוכן לזכור לו חסד נעורים, כי השנה הוא פשוט היה בזבוז של שחקן הרכב (מכיוון שהוא לא באמת נגע בכדור או עשה משהו משמעותי - בלעדיו יכולת לשחק עם שחקן נוער שהיה נותן לך יותר). במקום שכטר הביאו את תמוז והוא מבחינתי חלוץ אדיר, אולי לא תואם שכטר, אבל מבחינת תפוקה נותן עבודה באותו סדר גודל פלוס מינוס. ולגבי זהבי, הוא שחקן קלאץ' שבא ברגעים הגדולים, אבל בסוף העונה גם הוא זרק זין, ולאורך השנה הוא היה מאבד הכדורים מספר אחד שלנו בכל משחק נתון (ואתה מוזמן לחזור לצפות בכמה משחקים ולבדוק אם אני טועה או לא).

כדי להצליח בקבוצה קטנה ואפורה צריך הרבה כשרון, כדי להצליח בקבוצה גדולה צריך גם אופי. אני מאמין שלשחקנים שרשמתי לעיל יש את זה והם יוכיחו את עצמם אם יגיעו לכאן. אגב, כשורמוט הגיע להפועל בקדנציה השנייה אנשים צעקו פה לאורך כל העונה שהוא שווה ספסל (ובצדק). זהבי הגיע בתור שחקן מליגה שנייה שלא עשה הרבה בעונה הראשונה שלו פה וגם בעונה השנייה הוא נכנס לעניינים רק בגלל פציעה של שחקן הרכב ראוי יותר (נמה). על הנייר, להביא את דמארי היום זה הרבה פחות הימור מלהביא את שכטר לפני שנתיים, ולהביא את ימפולסקי, עבאס וצעירי זה הימור קטן בהרבה מלהביא את זהבי בזמנו.

ואגב, אם זה לא השתמע מדברי, ימפולסקי צריך להגיע לפה כדי להיות קשר מרכזי בהרכב, כששי והוא עושים רוטציה על העמדה בהתאם לצרכים של המאמן. אני אוהב את שי, אבל לא חושב שהוא מספיק יציב בשביל להביא אליפות.

את זהבי אף אחד לא הביא כי הוא גדל בהפועל.
הבעיה היא שאנשים זוכרים את ימפולסקי של שנים קודמות שהיה שחקן עם מהירות אדירה אבל בלי תכלית במשחק,השנה הוא עבר שיפור עצום והוא בהחלט יכול להיות שחקן חיזוק מצויין ויחסית זול(1.2 מיליון שקל זה בערך 350 אלף דולר).
לגבי ההשוואה בין טוטו לשכטר אני חושב שאתה טועה,טוטו הוא ללא ספק מה שהיה חסר לנו לפני שנתיים אבל השנה במקום להביא רק שחקן אחד כזה הבאנו שניים,בן וטוטו הם אותו שחקן פלוס מינוס,שחקן רחבה קלאסי שמקבל כדור ברחבה ועושה גול.
השנה מה שבלט בחסרונו זה חלוץ כמו שכטר שידע לצאת למתפרצת ולנהל אותה לבדו עם מהירות ויכולת טכנית,או לחילופין להיות עוד אופציה להנעת כדור מה שבן וטוטו פשוט לא הצליחו לעשות כי הם תקעו את ההתקפה כל פעם.צריך בלי ספק חלוץ או שניים שיש להם לפחות יכולות ברמה דומה לאלה של שכטר.

שארנוב/איינוגבה
שיש פאצ'אלקה פרנסמן/ישראלי קנדה

אביחי זר

ימפולסקי אלרואי

דמארי טוטו

ספסל: קליימן,מגן מחליף,פרנסמן/ישראלי,אבוטבול,טועמה,בן חיים,לאלה.

סגל רחב: עבאס,חוטה,גורדנה,מרעי,שבחון.

סגל קטלני שיכול להתמודד עם כל קבוצה ובנוסף לעשות עבודה טובה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:44 
הגזמת קצת לא? :D
יביאו גם את דמארי וגם את בן חיים כשהאחרון יבוא רק כדי לשבת על הספסל?
ואני מעדיף קשר התקפי זר במקום ימפולסקי (הוא לא מגן בכלל?). וכמובן אני לא חושב ששבחון , מרעי , גורדנה , חוטה ועבאס יירצו להיות בהפועל במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
הגזמת קצת לא? :D
יביאו גם את דמארי וגם את בן חיים כשהאחרון יבוא רק כדי לשבת על הספסל?
ואני מעדיף קשר התקפי זר במקום ימפולסקי (הוא לא מגן בכלל?). וכמובן אני לא חושב ששבחון , מרעי , גורדנה , חוטה ועבאס יירצו להיות בהפועל במצב הזה.

תשמע חלומות לחוד ומציאות לחוד.
חוץ מזה אם זה תלוי בי אני מוכר את טוטו ומשחק עם דמארי ובן חיים בהרכב.
אתה שבחון,מרעי,חוטה וגורדנה לא צריך לשאול בכלל,הם שחקני הקבוצה וזה מה שהקבוצה צריכה.
לגבי עבאס זה כבר סיפור אחר.
אני אומר מה אני רוצה,מה שיקרה מעכשיו לא תלוי בי או בך.
שיתחילו מלהחתים מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
צריך להביא מחליף רק למי שהולך
אניימה, זהבי, ורמוט ובן (שכטר לא נחשב כי הוא לא היה חלק מהסגל בעונה הקודמת. במקומו הביאו את תמוז).
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש
ואנחנו עוד צחקנו על מכבי שנה שעברה.

אל תשכח מחליפים לבאדיר,בן דיין ושבחון.
וגם לשכטר צריך מחליף כדי שלא תגיע למצב שמרעי יהיה המחליף הראשון שלך.
אין מה לעשות אבוקסיס כבר אמר, 8-10 שחקנים חדשים.
יהיה קשה,עד שהכל יתחבר אבל אם יביאו כל-כך הרבה שחקנים כישרוניים וצעירים נסתדר כבר.

באדיר בלם מחליף לגיטימי, אין צורך להחליף. אם הוא פורש, תביאו מהנוער. סעמק.
בן דיין יכול להשאר בהפועל, לא רואה סיבה שלא. הוא וגל שיש הם צמד מגנים לגיטימי. אם בן דיין עוזב, צריך להחליף מה לעשות.
שבחון שיחק במצטבר 90 דקות העונה...סלח לי שאני לא מתייחס לזה.
שכטר לא צריך מחליף כי הוא מעולם לא היה בתוכניות. היה לך בן טוטו לאלה ומרעי. בן עוזב, תביא חלוץ. מרעי עוזב, תעלה מהנוער, סעמק.
אני מבין שכולם פה רוצים לראות קבוצה חדשה, אבל אותי לא תשכנעו

שכטר זו אחת הסיבות שלא לקחת אליפות בעונה הקודמת. הקבוצה נבנתה עם 3 חלוצים ברמה גבוהה. זה גם מה שאתה צריך לעשות השנה. זה כמובן אם אתה רוצה אליפות. אם אתה רוצה לוותר על העונה הקרובה בשביל להכשיר 3-4 שחקני נוער לקבוצה שתתמודד על האליפות עוד שנתיים (כלומר לא בעונה הקרובה ולא בזו שאחריה), לעלות מהנוער יכולה להיות אסטרטגיה טובה.

שכטר הוא ממש לא הסיבה שלא לקחת אליפות.
כן, הוא שחקן ענק. אבל הבעיה שלך לא היו החלוצים, שברוב הזמן עשו עבודה מעולה.
אני גם לא מסכים שהקבוצה נבנתה על 3 חלוצים ברמה גבוהה... יותר מזה, אני לא חושב שזה נכון לעשות דבר כזה, כי אז אחד מהם יהייה על הספסל ממורמר. אני רוצה מאוד אליפות, ואני לא חושב שזה מה שצריך לעשות השנה.
אני גם לא אמרתי לוותר על העונה בשביל שחקני נוער...וזה גם למשתמש קנדה שטען שהנוער של חיפה מדהים..
אנחנו צריכים חלוץ נוער במקום מרעי שיעזוב (הוא חייב להתחיל לשחק, על הספסל הוא לא ישתפר-ולדעתי הוא שחקן טוב), ויש לנו אחד כזה- אייזנשטיין קוראים לו. אנחנו צריכים גם בלם מחליף מהנוער במידה ובאדיר פורש. למה לא לתת את זה לגל מיו?
יש גם מגן ימני בנוער שיכול להיות מחליף..שכחתי את שמו..

לכן, ואני חוזר על מה שאמרתי.. צריך להביא מחליפים ל: אניימה, זהבי, ורמוט ובן. אם טוטו עוזב-זה עוד אחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 06:51 
אז הנה. מי אמר שאין סיבה לאופטימיות? אני מצאתי אחת- המשתמש "אדום נחמד" לא אחראי על בנית הסגל.
יש תקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אז הנה. מי אמר שאין סיבה לאופטימיות? אני מצאתי אחת- המשתמש "אדום נחמד" לא אחראי על בנית הסגל.
יש תקווה

יפה...מצחיק... תודיע לי להבא ואני אסכים איתך מראש.
אני גם שמח על התגובה שלך..יש בה המון תוכן ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תכנוניו של אבוקסיס :
הרשימה כוללת את צמד החלוצים של מכבי פתח תקווה, עומר דמארי וטל בן חיים, קשר מכבי נתניה, קובי דג'אני, קשר הפועל אשקלון, מחמוד עבאס, שוער OFK באוגרד, בויאן שאראנוב, חלוץ לך פוזנאן, דרווידס שרנאס ובנוסף מגן ימני זר וקשר ימני זר.
http://one.co.il/Article/180776.html
.

:) כן בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
היום בחמישי עמיר פלג קוטל בידיעות את בונדרב וסהר, הן על היכולת והן על הבכיינות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 08:14 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
בגלל שזה קרה אתמול:
יאיא פטי עבר לאשדוד. לדעתי יש להם את אחד ממרכזי ההגנה הטובים בליגה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 08:48 
זו לא באמת עונת מלפפונים בלי פרסום כל יומיים שטועמה מתקרב, מתרחק, מתקרב,
קר, קר, מתחמם, מתחמם, רותח! מתקרר, קר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: