תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'-דיונים
הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
מספיק עם הקובי דג'אני/ימפולסקי הזה ובטח שלא עזוז.
להביא זרים רציניים ורצוי בהקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
קשר אחורי זר.
בלם מחליף בתקווה שיהיה טוב מפרנסמן הלא יציב, שלא מגיע לחצי מהמשחקים.
מגן ימני, עם דגש על המילה מגן.
להתפלל שגל שיש יעשה קפיצת מדרגה, אחרת גם לשם צריך שחקן.
שוער ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
hay cohen כתב:
Officer Barbrady כתב:
חלוץ שיודע ליצור לעצמו מצבים זה דמארי. דמארי זה שכטר.

בדיוק, הוא המחליף האולטימטיבי לשכטר.
אבל לא שווה את מה שלוזון דורש עליו.

בחיים לא לשים עליו 2 מיליון יורו(1.5 מיליון+100 אלף יורו כפול 5 שנים) על חצי כרטיס.
אולי,אולי 1.5 מיליון יורו לכל הכרטיס וגם לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
מגן ימני ובלם בכל מקרה תביא.
בונדר עזב, ובאדיר פורש, כך מסתמן.

רואש סיים חוזה ד"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
קשר אחורי זר.
שוער ברמה.

מגן ימני, בדגש על מגן, יש לך. מגן ימני בכדורגל המודרני עולה להתקפה. עמדת המגן השמאלית הרבה יותר קריטית מאשר הימנית, הבעיה בעמדה הימנית זה סתם מיתוס.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:49 
כרגע צריך
שוער זר
קשר אחורי זר
קשר קידמי זר
חלוץ ישראלי
בלם מחליף (אלא אם באדיר ממשיך עוד עונה)
מגן ימני מחליף
חלוץ מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אנטיגונה כתב:
קשר אחורי זר.
שוער ברמה.

מגן ימני, בדגש על מגן, יש לך. מגן ימני בכדורגל המודרני עולה להתקפה. עמדת המגן השמאלית הרבה יותר קריטית מאשר הימנית, הבעיה בעמדה הימנית זה סתם מיתוס.

בעמדות המגנים אין לך שום בעיה,עומרי מגן מעולה שמאוד השתפר בתחום ההגנה ולגל שיש מגיע צ'אנס השנה כמו שטוואטחה קיבל.
אפשר לחשוב על מחליפים לשניהם מהספסל,דדי לא מתאים ובונדר עזב.
בעמדות הבלמים צריך לפחות בלם אחד ויהודה חוטה,או אם לא רוצים את חוטה אז צריך עוד בלם אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
כרגע צריך
שוער זר
קשר אחורי זר
קשר קידמי זר
חלוץ ישראלי
בלם מחליף (אלא אם באדיר ממשיך עוד עונה)
מגן ימני מחליף
חלוץ מחליף
מגן שמאלי מחליף

מגן שמאלי נוסף והסגל מושלם.
חוץ מזה לצרף עוד 2-3 קשרים מחליפים כמו ימפולסקי,עבאס וצעירי זה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
בונא אתם מזה מגזימים
צריך להביא מחליף רק למי שהולך
אניימה, זהבי, ורמוט ובן (שכטר לא נחשב כי הוא לא היה חלק מהסגל בעונה הקודמת. במקומו הביאו את תמוז).
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש
ואנחנו עוד צחקנו על מכבי שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:01 
ממש לא,צריך היה גם לשדרג את הקבוצה גם לפני כל העוזבים
אנחנו היינו ונשארנו חייבים מגן שמאלי מגן ימני וקשר אחורי לרוטציה בלי שום קשר למי שעזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
אניימה, זהבי, ורמוט ובן (שכטר לא נחשב כי הוא לא היה חלק מהסגל בעונה הקודמת. במקומו הביאו את תמוז).
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

אל תשכח מחליפים לבאדיר,בן דיין ושבחון.
וגם לשכטר צריך מחליף כדי שלא תגיע למצב שמרעי יהיה המחליף הראשון שלך.
אין מה לעשות אבוקסיס כבר אמר, 8-10 שחקנים חדשים.
יהיה קשה,עד שהכל יתחבר אבל אם יביאו כל-כך הרבה שחקנים כישרוניים וצעירים נסתדר כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

יהיה קשה,עד שהכל יתחבר אבל אם יביאו כל-כך הרבה שחקנים כישרוניים וצעירים נסתדר כבר.

באדיר בלם מחליף לגיטימי, אין צורך להחליף. אם הוא פורש, תביאו מהנוער. סעמק.
בן דיין יכול להשאר בהפועל, לא רואה סיבה שלא. הוא וגל שיש הם צמד מגנים לגיטימי. אם בן דיין עוזב, צריך להחליף מה לעשות.
שבחון שיחק במצטבר 90 דקות העונה...סלח לי שאני לא מתייחס לזה.
שכטר לא צריך מחליף כי הוא מעולם לא היה בתוכניות. היה לך בן טוטו לאלה ומרעי. בן עוזב, תביא חלוץ. מרעי עוזב, תעלה מהנוער, סעמק.
אני מבין שכולם פה רוצים לראות קבוצה חדשה, אבל אותי לא תשכנעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שבונים פה מהלך להביא את גלאבן במקום גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:16 
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

קודם כל, מי שעוזב זה בונדר, אניימה, ורמוט, זהבי, שכטר, וסהר. זה כבר 6 שחקנים.
הסגל של הפועל צריך להיראות לדעתי ככה, אם רוצים להתמודד על האליפות:
שוער (נניח זר)
הגנה: קנדה, מגן מחליף, דדי, שיש, פצ'אלקה, פרנסמן (התפשרות, אבל אמור להספיק לליגה), בלם מחליף סביר (חוטה, באדיר) ואולי עוד בלם ילד מהנוער.
קישור אחורי: ידין, קשר אחורי 50\50 ברמה גבוהה (לא רואה ישראלי כזה, לכן זר מן הסתם), אבוטבול, ועוד מחליף ישראלי סביר (דג'אני זו אופציה)
קישור התקפי: קשר ישראלי ברמה גבוהה (סטייל בוזגלו), קשר התקפי זר, אלרואי כהן, טועמה
חוד: טוטו, חלוץ ברמה גבוהה (דמארי), עוד חלוץ ליגה טוב, לאלא

זה אומר להביא 5 שחקנים ברמה גבוהה להרכב ראשון (שוער, 50\50, שני קשרים התקפיים וחלוץ), עוד קשר אחורי וחלוץ סבירים לספסל, מגן ימני מחליף ואם באדיר פורש, עוד בלם סביר. כמובן שאם טוטו הולך, אז עוד חלוץ ברמה גבוהה להרכב.
סה"כ בין 8 ל-10 שחקנים (תלוי בבאדיר וטוטו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

בן דיין יכול להשאר בהפועל, לא רואה סיבה שלא. הוא וגל שיש הם צמד מגנים לגיטימי. אם בן דיין עוזב, צריך להחליף מה לעשות.
שכטר לא צריך מחליף כי הוא מעולם לא היה בתוכניות. היה לך בן טוטו לאלה ומרעי. בן עוזב, תביא חלוץ. מרעי עוזב, תעלה מהנוער, סעמק.

מבחינתי אם היה לנו נוער טוב כמו של הזונה ממול או של חיפה שלא יביאו שום שחקן ורק יעלו שחקנים מהנוער,במקרה של הפועל בלי ספק צריך להשקיע בנוער אבל נכון להיום צריך להביא שחקנים צעירים מקבוצות אחרות.
באדיר עומד להודיע על פרישה ובן דיין כבר ממש לא מתאים לקבוצה עם שאיפה לאליפות.
תרצה או לא שבחון,שי רביבו ושכטר על אף שלא שיחקו הרבה היו חלק מהסגל ולכן צריך להביא מחליפים כדי שישאר סגל חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא טוב שהשמות האלה יצאו החוצה... מו"מ בתקופת טביב הם סיוט.
תהיו מוכנים נפשית להרבה "מתקרב, מתרחק, סוכם עקרונית, פוצץ, התקרבות שוב ואז חתם/לא חתם"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:25 
זה הכי אבל הכי הכי טעות להביא את ימפולסקי!!!

הוא מחמיצן ברמות שבא לדפוק את הראש בקיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

שוער (נניח זר)
הגנה: קנדה, מגן מחליף, דדי, שיש, פצ'אלקה, פרנסמן (התפשרות, אבל אמור להספיק לליגה), בלם מחליף סביר (חוטה, באדיר) ואולי עוד בלם ילד מהנוער.
קישור אחורי: ידין, קשר אחורי 50\50 ברמה גבוהה (לא רואה ישראלי כזה, לכן זר מן הסתם), אבוטבול, ועוד מחליף ישראלי סביר (דג'אני זו אופציה)
קישור התקפי: קשר ישראלי ברמה גבוהה (סטייל בוזגלו), קשר התקפי זר, אלרואי כהן, טועמה

זה אומר להביא 5 שחקנים ברמה גבוהה להרכב ראשון (שוער, 50\50, שני קשרים התקפיים וחלוץ), עוד קשר אחורי וחלוץ סבירים לספסל, מגן ימני מחליף ואם באדיר פורש, עוד בלם סביר. כמובן שאם טוטו הולך, אז עוד חלוץ ברמה גבוהה להרכב.

אתה צריך סגל גם לאירופה,גם לגביע וגם להתמודדות בגביע.
שזה משהו כמו 50 משחקים בשנה.
וכמובן שאתה שאם בונים גם על אליפות וליגת האלופות בעוד שנתיים אז צריך סגל הרבה יותר רחב ממה שהיה לנו השנה.
השנה היה לנו סגל איכותי אבל לא רחב,שחקנים כמו סהר,טוטו,ורמוט וזהבי כשהמחליפים שלהם הם מרעי,שיבחון ושי רביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
אל תשכחוהשבנוסף לכל שחקני ההרכב שעזבו,עוזבים גם כנראה מרעי,רביבו,שבחון ואולי אפילו באדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:28 
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

שכטר זו אחת הסיבות שלא לקחת אליפות בעונה הקודמת. הקבוצה נבנתה עם 3 חלוצים ברמה גבוהה. זה גם מה שאתה צריך לעשות השנה. זה כמובן אם אתה רוצה אליפות. אם אתה רוצה לוותר על העונה הקרובה בשביל להכשיר 3-4 שחקני נוער לקבוצה שתתמודד על האליפות עוד שנתיים (כלומר לא בעונה הקרובה ולא בזו שאחריה), לעלות מהנוער יכולה להיות אסטרטגיה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
idanoo כתב:
זה הכי אבל הכי הכי טעות להביא את ימפולסקי!!!

הוא מחמיצן ברמות שבא לדפוק את הראש בקיר

מחמיצנים לא חסר,זה לא עניין של יכולת זה עניין של מנטליות.
ברגע שהוא יעבור לקבוצה גדולה ויצבור קצת בטחון זה ישתפר,גם בן סהר וטוטו החמיצו לא מעט השנה ושלא נדבר על יבואה של לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:30 
עומרי קנדה כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
בונא אתם מזה מגזימים
זהו.
לא שום דבר אחר.
עאלק 8 שחקני רכש

שוער (נניח זר)

אתה צריך סגל גם לאירופה,גם לגביע וגם להתמודדות בגביע.
שזה משהו כמו 50 משחקים בשנה.
וכמובן שאתה שאם בונים גם על אליפות וליגת האלופות בעוד שנתיים אז צריך סגל הרבה יותר רחב ממה שהיה לנו השנה.
השנה היה לנו סגל איכותי אבל לא רחב,שחקנים כמו סהר,טוטו,ורמוט וזהבי כשהמחליפים שלהם הם מרעי,שיבחון ושי רביבו.

כן, מסכים. הסגל כמו שרשמתי אותו הוא רחב יחסית, בטח במונחים של קבוצה ישראלית. מחליף כמעט לכל שחקן (אולי חוץ מבלם) והבאה של שחקנים שמסוגלים להחליף ברמה את מי שעזב אותך. סה"כ 4 קשרים התקפיים ו-4 חלוצים, אמורים להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
1. היתרון של הפועל השנה הוא ששוק השחקנים מת. בשנה שעברה לא התחזקנו כמו שרצינו בעיקר בגלל שמכבי השתוללה וחיפה גם ניסתה לצוד לנו שחקנים פה ושם. השוק יכול להתעורר כבר מחר בבוקר אם סוחר הנשק הרוסי ימכור את הקבוצה שלו לפסיכופת והסכיזופרן האמריקאי. לכן חייבים להתעורר ומהר. זה יפה שיש שמות, אבל חייבים להתחיל לנהל מו"מ במקביל בכל החזיתות כבר אתמול.

2. חייבים לסגור עם שארנוב לפני שחיפה קופצת עליו. אחרי הראיון של הבכיין מחיפה אני לא רואה אותו ממשיך בתפקידו, וחיפה כבר הוכיחה שהיא גם רוצה וגם יכולה להשיג את כל מה שאנחנו רוצים. לפני ששחר יתעורר, פשוט חובה להחתים אותו, בהנחה שהוא כשרון כמו שמחזיקים ממנו (ומבחינתי שוער שמוערך במיליון וחצי אירו, בן 23, גבוה מאניימה בראש וסרבי - זה שילוב מוצלח).

3. דמארי, עבאס, ימפולסקי וצעירי ואנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזאת של שנה שעברה. אם יביאו מגן שמאלי ברמה וחלוץ טוב נוסף במקום מרעי (ובהנחה שמהראן, עם כל האהבה, שווה חלוץ רביעי כרגע) ותהיה לנו קבוצה לכל התארים, שעל הנייר עולה על היריבות (ותסלחו לי אם אני לא מצטרף לממצצה סביב מכבי חיפה וכמה שהיא טובה).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:40 
על הזין שלי כמה עולה דמארי. הכסף הזה לא יוצא מהכיס שלי וגם לא שלכם.
הקבוצה הזאת מפוצצת בכסף ושלא יספרו לכם סיפורים.
הפועל חייבת להביא את דמארי כי זה הכי קרוב לשכטר שנמצא (אם לא מכלילים זרים).
התפילה הכי גדולה שלי כרגע זה שיוסי יבנה לנו הגנת ברזל כמו שהיתה לנו בתקופה שהוא היה שחקן (גרשון/דומב וכו'..) ומשם להמשיך קדימה לקשרים כשרוניים וחלוצים טובים.
יאללה הפועל, לבנות ומהר :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:41 
mbracha כתב:
1. היתרון של הפועל השנה הוא ששוק השחקנים מת. בשנה שעברה לא התחזקנו כמו שרצינו בעיקר בגלל שמכבי השתוללה וחיפה גם ניסתה לצוד לנו שחקנים פה ושם. השוק יכול להתעורר כבר מחר בבוקר אם סוחר הנשק הרוסי ימכור את הקבוצה שלו לפסיכופת והסכיזופרן האמריקאי. לכן חייבים להתעורר ומהר. זה יפה שיש שמות, אבל חייבים להתחיל לנהל מו"מ במקביל בכל החזיתות כבר אתמול.

2. חייבים לסגור עם שארנוב לפני שחיפה קופצת עליו. אחרי הראיון של הבכיין מחיפה אני לא רואה אותו ממשיך בתפקידו, וחיפה כבר הוכיחה שהיא גם רוצה וגם יכולה להשיג את כל מה שאנחנו רוצים. לפני ששחר יתעורר, פשוט חובה להחתים אותו, בהנחה שהוא כשרון כמו שמחזיקים ממנו (ומבחינתי שוער שמוערך במיליון וחצי אירו, בן 23, גבוה מאניימה בראש וסרבי - זה שילוב מוצלח).

3. דמארי, עבאס, ימפולסקי וצעירי ואנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזאת של שנה שעברה. אם יביאו מגן שמאלי ברמה וחלוץ טוב נוסף במקום מרעי (ובהנחה שמהראן, עם כל האהבה, שווה חלוץ רביעי כרגע) ותהיה לנו קבוצה לכל התארים, שעל הנייר עולה על היריבות (ותסלחו לי אם אני לא מצטרף לממצצה סביב מכבי חיפה וכמה שהיא טובה).

ברור, איבדת את ורמוט וזהבי ובמקומם אתה מביא עבאס. ברור שאנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזו של שנה שעברה. ושאר השחקנים בכלל, ימפולסקי וצעירי, שני שחקנים שלא היו מתקרבים בכלל להרכב בהפועל של השנתיים האחרונות. תהיו לי בריאים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
mbracha כתב:

ברור, איבדת את ורמוט וזהבי ובמקומם אתה מביא עבאס. ברור שאנחנו מקבלים קבוצה שלא נופלת מזו של שנה שעברה. ושאר השחקנים בכלל, ימפולסקי וצעירי, שני שחקנים שלא היו מתקרבים בכלל להרכב בהפועל של השנתיים האחרונות. תהיו לי בריאים...

אין ספק, ורמוט היה גורם מכריע העונה, אקס פקטור שכזה, תמיד היה שם כשצריך אותו, לא הפסיק לכבוש ולבשל... זהבי התבזבז בהרבה משחקים בעמדת הקשר האחורי, עמדה שבה ימפולסקי עולה עליו בכל פרמטר. צעירי קשר פנטסטי לטעמי לרוטציה יחד עם טועמה. דמארי עולה על בן בשלוש רמות, ואני עוד מפרגן פה לבן (וזה גם מבלי לקחת בחשבון את בתיה). ועבאס פשוט כשרון ענק, ואם היית מוציא את הראש מהתחת אולי היית רואה את זה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 00:59 
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:

אין ספק, ורמוט היה גורם מכריע העונה, אקס פקטור שכזה, תמיד היה שם כשצריך אותו, לא הפסיק לכבוש ולבשל... זהבי התבזבז בהרבה משחקים בעמדת הקשר האחורי, עמדה שבה ימפולסקי עולה עליו בכל פרמטר. צעירי קשר פנטסטי לטעמי לרוטציה יחד עם טועמה. דמארי עולה על בן בשלוש רמות, ואני עוד מפרגן פה לבן (וזה גם מבלי לקחת בחשבון את בתיה). ועבאס פשוט כשרון ענק, ואם היית מוציא את הראש מהתחת אולי היית רואה את זה.

הראש שלי בתחת?
הבאת לי פה כמה שחקנים, שעם כל הכבוד להם, עוד לא הוכיחו שום דבר, בטח לא בקבוצה שאמורה להתמודד על אליפות. פוצצת על כל אחד שמות תואר, כאילו מדובר על מסי, צ'בי ואינייסטה. מזלזל בשחקן כמו גילי ורמוט שזה שהוא לא היה טוב בעונה הקודמת, זה אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום. את העזיבה של שכטר (שגם הפציעה שלו היא אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום) בכלל ביטלת. ערן זהבי, שחקן מספר אחד בליגה בעונה האחרונה "בזבזת" בתור קשר אחורי (שזו מן הסתם הסיבה שצריך להביא קשר אחורי, אלא אם אתה חושב ששי אבוטבול שווה הרכב בקבוצה שרוצה אליפות שזו כבר בעיה אחרת לגמרי). גם אם אני מסכים שדמארי טוב מבן סהר (יכול להיות שכן, אבל בן סהר הבקיע 15 גולים בהפועל ת"א, דמארי בנתיים שיחק כולה במכבי פ"ת שזו קייטנה ביחס להפועל, עם כל הכבוד), אז השתדרגת פה בעמדה אחת ביחס לעונה הזו, מבחינת ההרכב. משום מה, על זרים לחלק ההתקפי בכלל ויתרת. מה אני אגיד לך, אני מקווה שאתה לא יוסי אבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
על הזין שלי כמה עולה דמארי. הכסף הזה לא יוצא מהכיס שלי וגם לא שלכם.
הקבוצה הזאת מפוצצת בכסף ושלא יספרו לכם סיפורים.
הפועל חייבת להביא את דמארי כי זה הכי קרוב לשכטר שנמצא (אם לא מכלילים זרים).
התפילה הכי גדולה שלי כרגע זה שיוסי יבנה לנו הגנת ברזל כמו שהיתה לנו בתקופה שהוא היה שחקן (גרשון/דומב וכו'..) ומשם להמשיך קדימה לקשרים כשרוניים וחלוצים טובים.
יאללה הפועל, לבנות ומהר :hapoel:

בגלל גישה כזאת רוצים מיליוני יורו על כל שחקן ישראלי שמתעניינים בו.
להביא אבל לא בכל מחיר.
שישארו בבית הכלא על שם משפחת לוזון,עומר גולן נהנה שם מאוד.
מיליון-1.2 מיליון על כל הכרטיס ולא יותר מזה.
ב4 מיליון יורו שימכור לקנדי האוטיסט או לפסיכי מאמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:

הראש שלי בתחת?
הבאת לי פה כמה שחקנים, שעם כל הכבוד להם, עוד לא הוכיחו שום דבר, בטח לא בקבוצה שאמורה להתמודד על אליפות. פוצצת על כל אחד שמות תואר, כאילו מדובר על מסי, צ'בי ואינייסטה. מזלזל בשחקן כמו גילי ורמוט שזה שהוא לא היה טוב בעונה הקודמת, זה אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום. את העזיבה של שכטר (שגם הפציעה שלו היא אחת הסיבות לזה שאתה לא אלוף היום) בכלל ביטלת. ערן זהבי, שחקן מספר אחד בליגה בעונה האחרונה "בזבזת" בתור קשר אחורי (שזו מן הסתם הסיבה שצריך להביא קשר אחורי, אלא אם אתה חושב ששי אבוטבול שווה הרכב בקבוצה שרוצה אליפות שזו כבר בעיה אחרת לגמרי). גם אם אני מסכים שדמארי טוב מבן סהר (יכול להיות שכן, אבל בן סהר הבקיע 15 גולים בהפועל ת"א, דמארי בנתיים שיחק כולה במכבי פ"ת שזו קייטנה ביחס להפועל, עם כל הכבוד), אז השתדרגת פה בעמדה אחת ביחס לעונה הזו, מבחינת ההרכב. משום מה, על זרים לחלק ההתקפי בכלל ויתרת. מה אני אגיד לך, אני מקווה שאתה לא יוסי אבוקסיס.

הסיבה שאתה לא אלוף היא לא היעדרותם של הצמד ורמוט-שכטר, אלא של שחקנים שזרקו זין בסיום העונה בשילוב של מאמן שחזר אחר לגמרי מחופשת מחלה. חמישה מחזורים לסיום האליפות הייתה בידיים שלך. אני לא מזלזל בורמוט, אני פשוט לא מוכן לזכור לו חסד נעורים, כי השנה הוא פשוט היה בזבוז של שחקן הרכב (מכיוון שהוא לא באמת נגע בכדור או עשה משהו משמעותי - בלעדיו יכולת לשחק עם שחקן נוער שהיה נותן לך יותר). במקום שכטר הביאו את תמוז והוא מבחינתי חלוץ אדיר, אולי לא תואם שכטר, אבל מבחינת תפוקה נותן עבודה באותו סדר גודל פלוס מינוס. ולגבי זהבי, הוא שחקן קלאץ' שבא ברגעים הגדולים, אבל בסוף העונה גם הוא זרק זין, ולאורך השנה הוא היה מאבד הכדורים מספר אחד שלנו בכל משחק נתון (ואתה מוזמן לחזור לצפות בכמה משחקים ולבדוק אם אני טועה או לא).

כדי להצליח בקבוצה קטנה ואפורה צריך הרבה כשרון, כדי להצליח בקבוצה גדולה צריך גם אופי. אני מאמין שלשחקנים שרשמתי לעיל יש את זה והם יוכיחו את עצמם אם יגיעו לכאן. אגב, כשורמוט הגיע להפועל בקדנציה השנייה אנשים צעקו פה לאורך כל העונה שהוא שווה ספסל (ובצדק). זהבי הגיע בתור שחקן מליגה שנייה שלא עשה הרבה בעונה הראשונה שלו פה וגם בעונה השנייה הוא נכנס לעניינים רק בגלל פציעה של שחקן הרכב ראוי יותר (נמה). על הנייר, להביא את דמארי היום זה הרבה פחות הימור מלהביא את שכטר לפני שנתיים, ולהביא את ימפולסקי, עבאס וצעירי זה הימור קטן בהרבה מלהביא את זהבי בזמנו.

ואגב, אם זה לא השתמע מדברי, ימפולסקי צריך להגיע לפה כדי להיות קשר מרכזי בהרכב, כששי והוא עושים רוטציה על העמדה בהתאם לצרכים של המאמן. אני אוהב את שי, אבל לא חושב שהוא מספיק יציב בשביל להביא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2011, 01:22 
mbracha כתב:
שאתה לא אלוף היא לא היעדרותם של הצמד ורמוט-שכטר, אלא של שחקנים שזרקו זין בסיום העונה בשילוב של מאמן שחזר אחר לגמרי מחופשת מחלה. חמישה מחזורים לסיום האליפות הייתה בידיים שלך. אני לא מזלזל בורמוט, אני פשוט לא מוכן לזכור לו חסד נעורים, כי השנה הוא פשוט היה בזבוז של שחקן הרכב (מכיוון שהוא לא באמת נגע בכדור או עשה משהו משמעותי - בלעדיו יכולת לשחק עם שחקן נוער שהיה נותן לך יותר). במקום שכטר הביאו את תמוז והוא מבחינתי חלוץ אדיר, אולי לא תואם שכטר, אבל מבחינת תפוקה נותן עבודה באותו סדר גודל פלוס מינוס. ולגבי זהבי, הוא שחקן קלאץ' שבא ברגעים הגדולים, אבל בסוף העונה גם הוא זרק זין, ולאורך השנה הוא היה מאבד הכדורים מספר אחד שלנו בכל משחק נתון (ואתה מוזמן לחזור לצפות בכמה משחקים ולבדוק אם אני טועה או לא).

כדי להצליח בקבוצה קטנה ואפורה צריך הרבה כשרון, כדי להצליח בקבוצה גדולה צריך גם אופי. אני מאמין שלשחקנים שרשמתי לעיל יש את זה והם יוכיחו את עצמם אם יגיעו לכאן. אגב, כשורמוט הגיע להפועל בקדנציה השנייה אנשים צעקו פה לאורך כל העונה שהוא שווה ספסל (ובצדק). זהבי הגיע בתור שחקן מליגה שנייה שלא עשה הרבה בעונה הראשונה שלו פה וגם בעונה השנייה הוא נכנס לעניינים רק בגלל פציעה של שחקן הרכב ראוי יותר (נמה). על הנייר, להביא את דמארי היום זה הרבה פחות הימור מלהביא את שכטר לפני שנתיים, ולהביא את ימפולסקי, עבאס וצעירי זה הימור קטן בהרבה מלהביא את זהבי בזמנו.

ואגב, אם זה לא השתמע מדברי, ימפולסקי צריך להגיע לפה כדי להיות קשר מרכזי בהרכב, כששי והוא עושים רוטציה על העמדה בהתאם לצרכים של המאמן. אני אוהב את שי, אבל לא חושב שהוא מספיק יציב בשביל להביא אליפות.

קודם כל, את תמוז לא הביאו במקום שכטר. תמוז הובא, בצדק, בשביל להיות חלוץ בכיר בסגל של קבוצה שרוצה אליפות. קבוצה כזו צריכה 3 חלוצים בכירים בסגל גם בשביל שתהיה תחרות על ההרכב וגם לתת מענה למצב בדיוק כמו שקרה עם שכטר העונה.
לגבי זהבי, חבל להכנס פה בכלל לויכוח. אני חושב שהוא היה השחקן מספר אחד העונה ואם אתה עוד כותב כאלה דברים על ורמוט, תנסה לחשוב איך בכל זאת היית במירוץ לאליפות כמעט עד סוף העונה. זהבי מבחינתי הוא אחת הסיבות העיקריות לכך.
אני שמח שאתה מאמין בשחקנים שרשמת, אני יותר ממקווה שאתה צודק, אבך בגלל שאני גם קצת מכיר אותם, אני עוד לא רואה איך הם תופסים את המקום של השחקנים שעזבו. זה לא משנה אם דמארי הוא הימור יותר או פחות, משנה מי בסוף היה שכטר, מה הוא נתן לך ואיזה שחקן אתה מביא במקומו. דמארי זו אגב בחירה מצויינת. לגבי עבאס, ימפולסקי וצעירי, עם כל הכבוד, אלה לא שחקנים שהייתי בונה עליהם בשביל ריצה לאליפות.
לגבי למה הפועל הפסידו את האליפות, מן הסתם זה מכלול של סיבות (וגם מה שאתה רשמת לפחות לגבי היחס של השחקנים היא סיבה), אבל חסרון, או יותר נכון אי תפוקה של שני השחקנים המרכזיים שהביאו לך אליפות שנה קודם, זה בדיוק מה שעושה את ההבדל בין אליפות, לבין איך שהעונה הזו הסתיימה. הפועל אמנם היו במקום ראשון 4 מחזורים לסיום העונה, אבל כדורגל הם הפסיקו לשחק אחרי המשחק נגד חיפה בבלומפילד וגם התוצאות התחילו להידרדר משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: