האדס כתב:
נו באמת.
יוסי העיף את גוטמן?
אתה ראית את הראיון עם אלי? ראית איך הוא מדבר על יוסי בהערצה?
אפשר להגיד שיוסי שקרן,
שהוא קנה משחקים,
שהוא כלב בן זונה. מה שתרצה.
אבל לומר שהוא חתר תחת אלי? שבגללו גוטמן לא בהפועל היום?
אבוקסיס הוא כלבלב של טביב. זה לא סוד שטביב שונא את גוטמן, וזה גם לא סוד שטביב ואבוקסיס מסתדרים מצויין. אבוקסיס ראה איך גוטמן משניא עצמו על טביב כשלא שמע להוראותיו במהלך העונה. אבוקסיס החליט להיות חכם, והראה לטביב שהוא יהיה פודל צייתן, יהיה יד ימינו של השטן ולא בדרכו. חודשי ינואר-פברואר היו חודשי ההתקפה של אבוקסיס. הוא פעל בכמה חזיתות: הצהיר שקשה להביא רכש טוב בינואר(וככה הראה לטביב את הנכונות שלו ליישר קו עם מדיניות האין-רכש שלו), הצהיר שלא ימשיך כעוזר מאמן(איתות לטביב שהוא רוצה לקבל את משרת המאמן, ואין לו שום סנטימטים כלפי גוטמן) ועלה בהפגנתיות לראיון בONE, יומיים אחרי שהקבוצה יצאה בהודעה נדירה על חרם נגד האתר רק בגלל הרעל שהוא מוציא על גוטמן. טביב מצידו החזיר לו טובה. בONE(האתר של טביב) צוטטו "גורמים בהנהלה" שזועמים על חוסר הפגיעה של גוטמן ברכש, תוך שהוא "מסתמך על קלטות ולא צופה בשחקנים בלייב, כמו שעשו עם דאגלס", והודיעו שמעכשיו אבוקסיס אחראי על הרכש. כאילו יש איזה תקדים בכל העולם שעוזר מאמן מקבל יותר כוח מהמאמן עצמו.
לדעתי כל אלה מעידים איך התקבלה ההחלטה לא להמשיך עם גוטמן בעונה באה, במקרה שטביב יהיה הבעלים. בגלל זה גוטמן הודיע על העזיבה רק אחרי שטביב הודיע שיישאר, ובגלל זה כבר במסיבת העיתונאים שבה טביב הכריז על קניית החלק של מוני, הוא מיהר, לפני שאלות העיתונאים, להתייחס לנושא של גוטמן ולעובדה ש"הוא בכלל לא רוצה לשמוע על הפועל". איתות לגוטמן, שלא יחשוב בטעות שההחלטה לחתוך אותו השתנתה.
יכול להיות שאני טועה, ואם אלה היו אנשים אחרים אולי הייתי מפקפק. אם כל עוד מדובר באבוקסיס, אדם עם עבר של חתרנות ורצון להיות האיש החזק, אני בטוח שזה נכון.
(מופנה גם לרוי)