סימרוטיץ כתב:
yatur כתב:
מכל מה שקראתי וממה שאני מבין המצב הוא פשוט:
למוני אין שקל
עסקיו קורסים ומעוקלים
אשתו מטילה עיקולים על כל מה שזז כולל הקבוצה
הוא נאחז בקרנות המזבח לשווא
מבחינתי מסיבת העיתונאים שכינס היום הייתה הפגנת שרירים ומלחמת אגו של מוני בטביב. הוא לא חידש כלום. הוא חיזק את התחושה שרק מאבקי אגו מוליכים אותו ולא טובת הקבוצה !
אני אישית לא מאמין לו. הבנאדאם אכל תרגיל מהסרטים מטביב כי לא האמין שטביב יקנה אותו ואז התחרט.
וכן, למרות כל חרטוטי מוני ושות' במבי שממבי בלי התניות: אין ולא תהיה ולא יכולה להיות ולא קבילה שום עיסקה ללא קבלת סחורה נקייה ולא כשהצד נותן המניות פועל שלא בחוסר תום לב. גם אם לא היה עיקול - ידע מוני כי נטלי אורבת למניות ולכסף.
מוני, שחרר אותנו מהמטלה הזאת שנקראת מוני הראל. תפסיד בכבוד, תן לטביבי לעבוד ולהוכיח מה הוא שווה. אתה רק מקלקל ויוצר לחץ וחוסר שקט במערכת.
כנראה שיש לך בעיה בהבנה ! אני דווקא הבנתי (לא ממסיבת העיתונאים) שיש להראל יותר כסף מטביב!
אולי, מאיפה הבנת את זה?
אולי מכל עיתוני הכלכלה ודיווחי הבורסה על עסקיו שקרסו..
אולי מהעובדה שאמר שיש בקופת המועדון כסף מליגת האלופות?..
אולי מהעובדה שנטלי הראל אורבת ומטילה עיקול על כל מה שקשור למוני כולל על הפועל?..
אגב הענין כרגע מעבר לעובדה למי יש יותר כסף זה מי יכול להשתמש בכספו בלי שצד שלישי כמו נטלי יתערבו ויעשו בלאגאן. אני חושב שהתשובה ברורה. תקן אותי אם אני טועה. אין לי חצי דבר נגד מוני ולא חצי דבר בעד טביב. אני מנסה לקרוא את המצב ולשחרר את הקבוצה מתסבוכת שתקשה על התפקוד של העונה הבאה. לא צריך להיות עיוור. מוני אחלה אוהד, אני שומר לו מקום לידי ביציע