IdanTheLittle כתב:
אדום כתב:
הריאיון עם דוידוביץ' זה אחד הראיונות היותר הזויים ומצחיקים שקראתי... הבן אדם חי במציאות מדומה. אני מרחם עליו.
מישהו יכול להביא את הפנינים משם?
"כשהייתי צעיר, היה לי מאמן שוערים שהיה שוער ענק בעצמו - חיים לוין", הוא פותח בסיפור. "שאלתי אותו למה כל הזמן אומרים שחודורוב היה טוב ממנו. הוא ענה לי בפשטות 'הוא שיחק בהפועל ת"א', מאז אני לוקח את זה איתי, מבין למה יש צרות עין לגביי".
למה?
"כי אני במכבי חיפה ולא בהפועל ת"א".
מאיפה הגעת למסקנה שרוצים לפגוע בך?
"בת"א יודעים שכל עוד אני בשער של מכבי חיפה, יהיה להם מאוד קשה לקחת אליפויות. אולי בגלל זה מנסים בתקשורת לגרום לחיפה לוותר עליי".
בשנה שעברה הפועל לקחו אליפות כשהיית בשער.
"מבחינתי הם לא לקחו אליפות. סיימנו את העונה עם יותר נקודות. אם אתה שואל אותי כמה אליפויות יש לי במכבי חיפה, אז אני אומר לך שמונה. את התואר הם קיבלו, אבל אני לא נותן אותו".
תמליץ על אמיר אדרי כיורש שלך?
"אתה מכניס אותי לפינה. זו שאלה קשה. אמיר שוער מצוין, אבל הולכים לעונה ארוכה ויש שוערים צעירים שמתדפקים על הדלת וירצו אולי לתת לו לשחק יותר".
אז אתה לא ממליץ?
"אני בקושי יכול להמליץ על עצמי".
נפגעת כשקטן הזמין את בנאדו להניף את צלחת האליפות?
"מאוד. התפוצצתי מכעס".
תסכים שבנאדו נתן עונה גדולה, וזו היתה מחווה ראויה.
"עושים מבנאדו הו-הא. אומרים שהוא שחקן העונה. הוא באמת עשה עונה מעל הציפיות. הלוואי על כולם עונה כזו בגיל שלו, אבל לא צריך לשכוח שבעונה שעברה הוא שיחק בבית"ר וקיבל 40 גולים".
נראה אותך מפרגן לאניימה. הוא היה השוער הכי טוב בארץ?
"אני לא אוהב לדרג, אבל עם סטטיסטיקה אי אפשר להתווכח".
אתה טוב ממנו?
"אני מדבר על מספרים. אין כמו מספרים".
תסכים שהוא השוער הזר הכי טוב שהיה בישראל?
"אובארוב הגיע ואמרו שלא היה דבר כזה ולא יהיה. גם איינוגבה מעולה, לא פחות טוב. גם צ'אנוב היה שוער מעולה. אי אפשר לקבוע בעניין הזה. כן, אני יכול להגיד לך שהוא שוער ענק".
עד היום אתה מתגורר בדירה שכורה. למה?
"לא מצאתי דירה לטעמי".
אתה רציני?
"ממש כן. מחפשים. עכשיו נוח לנו בדירה שכורה".