תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון מזרחי לא מנע ביזוי ראשי המנהלת
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו
1.לאורך תקופה לא קצרה אליפות אירופה שוחקה כמשחקי סדרות עד הסוף.
2.אוסף של טיעונים מטומטמים -אתם דואגים לעצמכם ואתם מעונינים שכולם ישרתו אותכם ואם זה לא יקרה תקומו ותלכו.
יש לי חדשות בשבילך אתם יכולים להתכופף עוד שנה ולקבל את כל הצינור הזה(לפי תפיסת עולמכם) עמוק בתוך התחת.
יש פה עוד 9 קבוצות והם הרוב...לא מתאים לכם לקבל את הכרעת הרוב כי במשך שנים התרגלתם להיות המחליטים היחידים בליגה הזו ...קומו ותלכו.

ואתה יודע הרי שאין סיכוי שתעזבו את הליגה הזו אז שבו בשקט ותסתמו את הפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 22:31 
אולי מספיק להתייחס אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 08:33 
ציטוט:
"מודה שהשיטה לא ספורטיבית. טענות למכבי? היו, אבל נרגענו"
אחרי שהעביר ביקורת נגד הצהובים על מחאת הקהל והכניסה לליגה האדריאטית, אבנר קופל מרכך: "אם המפעל מכניס להם כסף, אני לא יכול לעשות כלום". והאוהדים? "מותר למחות, אין צורך לייצר מחלוקות"
הרבה דברים נאמרו, האשמות הוחלפו ועימות בין מנהלת ליגת העל למכבי תל אביב נולד. היו"ר אבנר קופל לא אהב את ההצטרפות של הצהובים לליגה האדריאטית, וגם לא את מחאת האוהדים נגד הפיינל פור הנהוג בליגה, והאשים את מכבי בהתססה, יחד עם איומים שנגעו להתנגשות בלוח המשחקים.
והיום אפשר לומר: קופל לוקח צעד קטן לאחור. "לפני יומיים היו לנו טענות נגד מכבי, אבל יכול להיות שהזמן עושה את שלו ואנחנו קצת נרגענו", אמר יו"ר המנהלת, "הטענות היו נגד מכבי כי התרענו לגבי התנהגות האוהדים עוד לפני גמר הפיינל פור. אני לא כועס על מכבי. מותר לקהל לצעוק ולמחות. אין לנו עימות או ויכוחים עם מכבי תל אביב ולא צריך לייצר מחלוקות. יש נקודות שצריך לפתור אותן וזה לגיטימי עד גבול מסוים".
"אנחנו בעד מחאות וזה לגיטימי שרוצים לשנות את שיטת הפיינל פור", הודה יו"ר המנהלת והוסיף התבטאות נדירה: "אני לא בורח מזה שלגבי מכבי, השיטה היא לא ספורטיבית. זאת המציאות. כל עוד אי אפשר יהיה לשכפל את פדרמן, שיודע לתת ורוצה לתת ברמות כלכליות ומקצועיות כמוהו, לא נוכל ליצור תחרותיות כי מדובר במשק קפיטליסטי".
"אנחנו פחות רואים בחיוב את העובדה שמכבי תשחק באדריאטית", המשיך קופל להביע חוסר שביעות רצון מהעניין, אבל הפעם בגישה נטולת איום, "זה נותן למכבי תוספת כוח כלכלית ונגד נקודה כזו אני לא יכול להגיד כלום. לוח זמנים? נצטרך למצוא פיתרונות, הודעתי להם את זה וניתן לזה יד עד הסוף".
ומה עם החוק הרוסי ודומיו? "צריכים להיות 4 זרים, ומי שיהיה באירופה יכול להחתים יותר. במשחק נתון ישחקו 4 זרים", אמר קופל, "אלו התקנות הכי מתאימות לרוב הקבוצות, למעט מכבי. לא נפעל נגד מכבי, ולא צריך ליצור בינינו אי נוחות".

קופל הכלבלב נזכר שהוא כלומניק והחליט לצנן את העסק,
כך שכל מה שנשאר מהאשכול הזה הוא איזה מכביסט שמשום מה מורשה להגיב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:30 
גם המעבר משיטה של ליגה לשיטה של סדרות פלייאוף היה לא ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
bumblebee כתב:
אתם לא הייתם מוכנים בשום פנים ואופן לשחק בליגת האלופות כדרך קבע אם היו מציעים לכם, אפילו אם זה לא על חשבון האלופה

המשפט הזה הוא אחת הסיבות לכך שאנחנו צריכים להתנגד לעלייה לליגת העל השנה - כדי לבדל את עצמנו ממכבי, ולהראות שבניגוד לה אנחנו מסרבים לקבל משהו שלא השגנו על המגרש.
ובמבלבי - איך בדיוק אתה יודע את זה? אתה יודע שבשנה שעברה הציעו לנו משהו שלא מגיע לנו - לקפוץ מהליגה השלישית לראשונה. וסירבנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: