תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון מזרחי לא מנע ביזוי ראשי המנהלת
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
פרלוב,ברור לך שהמניע האחרון היה קשור לקפיטליזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:49 
אחי, אתה חי בתל אביב?
כמובן שלכל הרולקסים ושאר החברים של חולדאי שיפצו את האולם
אוסישקין? גינה בגודל של חדר יותר חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
bumblebee כתב:
סומך כתב:
bumblebee כתב:
מכיר את אגדות הדון שעוברות בין אוהדי הכדורסל במשך הדורות.
גם אם הן נכונות (ומכבי מעולם לא הואשמה בדבר), הן לא מתחילות אפילו להסביר את השיטה ההזויה הזאת.

עד כמה שזכור לי, הפועל השנה נהנתה (ובצדק) מיתרון ביתיות גם בסדרת החצי וגם בסדרת הגמר של הליגה הלאומית בזכות העובדה שזכתה לסיים במקום הראשון את הליגה הסדירה.
ככה צריך להיות ואני משוכנע שלא הייתם מקבלים בהבנה אילו היו לוקחים ממכם יתרון זה.

אתה מתכוון ליתרון ביתיות כמו, למשל, לשחק את הפיינל-פור במגרש הביתי של אחת הקבוצות?
לא נראה לי שזה יקרה, זה לא ספורטיבי.
תכף תגיד שגם את משחקי חצי וגמר הגביע צריך לשחק במגרש הביתי של אותה קבוצה...

ביתיות מתחילה קודם כל בקהל.
ברגע ש-4 קבוצות מקבלות מספר כרטיסים זהה יתרון הביתיות לא קיים.
אפשר לחשוב שראשון לציון או הפועל ירושלים מרגישות בהיכל כאילו שהמחק בספרד.

מעבר לזה, גם אם מה שאתה אומר נכון אז יש פה חוסר צדק עבור שאר הקבוצות שלא מתאפשר להן לשחק בהיכל הביתי שלהן.
הבעיה של טורניר הפיינל פור היא שהיא מזיקה לכל המשתתפות בה ולא רק למכבי.

מכבי לא אשמה בעובדה שאין היכלי כדורסל ראויים במדינה הזאת.
אפשר כמובן לעשות טורניר פיינל פור במלחה, אבל יש לי תחושה שקופל לא יקבל את האופצייה הזאת.

נכון,
מכבי הרוויחה אולם מפואר בזמן שלהפועל הרסו את האולם הקטנטן שהיה לה.
זה בכלל לא תוצאה של מדינה קפיטליסטית דוחה

אין לי מושג איך זה קשור למילה ממה שרשמתי אבל לצורך העניין, מכבי לא הרוויחה שום אולם.
האולם אינו בבעלות מכבי.

וכמובן שאני חושב שראוי, צריך והכרחי לבנות אולם נוסף בת"א ועוד כמה אולמות ברחבי הארץ. חשבתי שזה היה די ברור בהודעה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
ברור,רק מה הקשר לקפיטליזם?
זו שנאת הפועל טהורה
לשים 220 מליון על נוקיה ולא 2 מליון שהיה עושה את אוסישקין בובה של אולם לא נבע מזה ששם אפשר לעשות כסף וכאן לו (ביחס להוצאות באוסישקין היית מרוויח יותר) בדיוק כמו שאף אחד לא קונהאת הבלוף של החולדה שזה קשור לטיילת או לתושבי המקום
הרעיון ניבט אצל שמעון מזרחי ביום שקלט מהו אוסישקין החדש בדרבי הראשון לאחר שעלינו ליגה (הדאנק של גילי). מי שראה את פניו באותו יום הבין פחד מהו . מיד לאחר מכן החלה הדמוניזציה לאולם בהשתתפות כלבלבי החצר שלו וכל מיני סיפורי "אוסישקין לא ראוי"

לא היה שום קשר לקפיטליזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
באמבל,אני מחכה לתשובה מדוע ביורוליג אתם לא נגד פיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
bumblebee כתב:
סומך כתב:
bumblebee כתב:
מכיר את אגדות הדון שעוברות בין אוהדי הכדורסל במשך הדורות.
גם אם הן נכונות (ומכבי מעולם לא הואשמה בדבר), הן לא מתחילות אפילו להסביר את השיטה ההזויה הזאת.

עד כמה שזכור לי, הפועל השנה נהנתה (ובצדק) מיתרון ביתיות גם בסדרת החצי וגם בסדרת הגמר של הליגה הלאומית בזכות העובדה שזכתה לסיים במקום הראשון את הליגה הסדירה.
ככה צריך להיות ואני משוכנע שלא הייתם מקבלים בהבנה אילו היו לוקחים ממכם יתרון זה.

אתה מתכוון ליתרון ביתיות כמו, למשל, לשחק את הפיינל-פור במגרש הביתי של אחת הקבוצות?
לא נראה לי שזה יקרה, זה לא ספורטיבי.
תכף תגיד שגם את משחקי חצי וגמר הגביע צריך לשחק במגרש הביתי של אותה קבוצה...

ביתיות מתחילה קודם כל בקהל.
ברגע ש-4 קבוצות מקבלות מספר כרטיסים זהה יתרון הביתיות לא קיים.
אפשר לחשוב שראשון לציון או הפועל ירושלים מרגישות בהיכל כאילו שהמחק בספרד.

מעבר לזה, גם אם מה שאתה אומר נכון אז יש פה חוסר צדק עבור שאר הקבוצות שלא מתאפשר להן לשחק בהיכל הביתי שלהן.
הבעיה של טורניר הפיינל פור היא שהיא מזיקה לכל המשתתפות בה ולא רק למכבי.

מכבי לא אשמה בעובדה שאין היכלי כדורסל ראויים במדינה הזאת.
אפשר כמובן לעשות טורניר פיינל פור במלחה, אבל יש לי תחושה שקופל לא יקבל את האופצייה הזאת.

האמת היא שביתיות מתחילה ונגמרת בהיכרות של הקבוצה עם המגרש.
לקבוצה בלי קהל הקהל לא יהיה איתה גם בבית וגם בחוץ, ולקבוצה עם קהל הקהל יהיה איתה גם בבית וגם בחוץ.
לעומת זאת לקבוצה שמשחקת במגרש הביתי שלה יש את היתרון לדעת למשל לאיזה סוג של זריקות יש יותר סיכוי להיכנס לאיזה סל, איפה יש נקודות עם דחיסות שונה של פרקט (אם יש) וכו'.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
באמבל,אני מחכה לתשובה מדוע ביורוליג אתם לא נגד פיינל פור

יורוליג זה טורניר גביע (למרות השם המטעה) שמתחיל בבתים, ממשיך בבתים ונגמר בהצלבה ופיינל פור. יש הרבה קבוצות שלא נפגשות בכלל במהלך הטורניר.

בארץ יש את גביע ווינר ואת גביע המדינה.
הפיכת הליגה לטורניר שמתעלם כמעט לחלוטין ממהלך העונה הסדירה (8 קבוצות מגיעות לרבע הגמר) היא המצאה מכוערת.

ליורוליג אין שום טורניר נלווה וזה לגיטימי.
אבל אם אין שום הבדל בין השיטה של הגביע לשיטה של האליפות, למה שפשוט לא יחליפו בניהם בכל שנה ככה שלפי רוטציה באחד מהם יזכו בצלחת ובשני גביע ולהיפך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:29 
איזה קשקוש.

איזה כיף שיש את הדון שיפריח באוויר סיסמאות ואוהדי מכבי יוכלו לחזור עליהן כמו קופים.

היורוליג הוא טורניר ליגה לכל דבר וענין.

זו ליגה עם שני בתים, וזה כל ההבדל בינה לבין הליגה בארץ.

העובדה שיש קבוצות שלא נפגשו במהלך העונה לא הופכת אותו לטורניר גביע.

וגם אם זה היה טורניר גביע, אין בכך שום דבר שהופך את הפיינל פור לספורטיבי יותר או פחות.

אני מבין שאתם תתנגדו לפיינל פור גם בליגה האדריאטית.

חבורת צבועים מטונפים. אתם וההנהלה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
איזה קשקוש.

איזה כיף שיש את הדון שיפריח באוויר סיסמאות ואוהדי מכבי יוכלו לחזור עליהן כמו קופים.

וגם אם זה היה טורניר גביע, אין בכך שום דבר שהופך את הפיינל פור לספורטיבי יותר או פחות.

4 בתים בשלב הראשון ו-4 בתים בשלב השני.

גם ליגת האלופות בכדורגל הוא טורניר גביע.
לכן זוכים בגביע אירופה לאלופות.

אפשר לקרוא לכל הטורנירים בעולם ליגות, גם אם הן מחולקות לטרליון. זה סתם עניין של סמנטיקה בנינו.

ברור שאנחנו צבועים.
אתם בטח הייתם מקבלים ומברכים על טורניר פיינל פור בליגה הלאומית שלא מאפשר לכם שום יתרון ביתיות על אף שהייתם טובים יותר בפער במשך כל העונה.
אתם לא הייתם מוכנים בשום פנים ואופן לשחק בליגת האלופות כדרך קבע אם היו מציעים לכם, אפילו אם זה לא על חשבון האלופה (חולון סירבה כי לא היה לה תקציב, גליל ניסתה ונכשלה).
הכל בסדר בפינה הכי אובייקטיבית בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
bumblebee כתב:
רדנקו כתב:
איזה קשקוש.

אפשר לקרוא לכל הטורנירים בעולם ליגות, גם אם הן מחולקות לטרליון. זה סתם עניין של סמנטיקה בנינו.

ברור שאנחנו צבועים.
אתם בטח הייתם מקבלים ומברכים על טורניר פיינל פור בליגה הלאומית שלא מאפשר לכם שום יתרון ביתיות על אף שהייתם טובים יותר בפער במשך כל העונה.
אתם לא הייתם מוכנים בשום פנים ואופן לשחק בליגת האלופות כדרך קבע אם היו מציעים לכם, אפילו אם זה לא על חשבון האלופה (חולון סירבה כי לא היה לה תקציב, גליל ניסתה ונכשלה).

גליל ניסתה? כמה שזכור לי גליל היתה האלופה. ע"פ כך במסגרת ספורטיבית הגיע לה את המקום הבכיר של המדינה שלה, ומי שהיתה צריכה לנסות זאת הסגנית שלה.
זה מצחיק שאתה ממשיך לדבר על היתרון ביתיות כשלא משנה איך תהפוך את זה, מאז שהתחילו לשחק פה פיינל פור המשחקים האלה נערכים באותו מגרש ביתי של אותה קבוצה, לא משנה מי המתחרות ומה היא עשתה בעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
bumblebee כתב:
רדנקו כתב:
איזה קשקוש.

ברור שאנחנו צבועים.

גליל ניסתה? כמה שזכור לי גליל היתה האלופה. ע"פ כך במסגרת ספורטיבית הגיע לה את המקום הבכיר של המדינה שלה, ומי שהיתה צריכה לנסות זאת הסגנית שלה.
זה מצחיק שאתה ממשיך לדבר על היתרון ביתיות כשלא משנה איך תהפוך את זה, מאז שהתחילו לשחק פה פיינל פור המשחקים האלה נערכים באותו מגרש ביתי של אותה קבוצה, לא משנה מי המתחרות ומה היא עשתה בעונה הסדירה.

גליל ניסתה, התחילה מהמוקדמות.
ממש כמו בכדורגל עם קבוצות שהדירוג שלהן נמוך יותר.

וכבר אמרתי, העובדה שהפיינל פור לא מאפשר לקיים משחקים במספר אולמות בהתאם לתוצאות, היא חלק מהבעיה.
מכבי היא לא היחידה שמפסידה מהשיטה.

בכלל, המפסידה הגדולה ביותר היא העונה הסדירה שאין לה שום חשיבות מכיוון ש-8 מתוך 10 קבוצות עולות לשלב הבא.

בכל מקרה יתרון ביתי מבחינתי הוא קודם כל אצטדיון שבו הקהל הביתי שולט בו ורק אחר כך המיקום של הבלטות שעליהן מונחים הסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:05 
במבילי - איך זה שאוהדי מכבי, שהספורטיביות היא כה נר לרגליהם, לא יצאו בדרישה להעביר את חצי וגמר גביע המדינה מיד אליהו?
מה הבעיה לשחק בנהריה, מלחה? רוממה? אשקלון?
הרי אתם אבירי הספורטיביות - מה דעתך על קמפיין שכזה. אני חושב שזה גם יגרום להסכמה מרגשת בין אוהדי מכבי להפועל.
מעניין שכשגמר הגביע אצלכם בבית אז פתאום נשמעים תירוצם כמו "אין אולמות ראויים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:06 
אה, ולמה גליל הייתה צריכה לשחק במוקדמות? היא הייתה אלופת המדינה. אם כבר הסגנית מכבי הייהת צריכה לשחק במוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
הכל ספורטיבי בעולם של אוהדי מכבי
בעיקר כשהכל נוטה לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:14 
המסכנים לא מקבלים יתרון ביתיות למרות שסיימו ראשונים בליגה.

תזכיר לי באיזה אולם משוחק הפיינל פור? מלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
במבילי - איך זה שאוהדי מכבי, שהספורטיביות היא כה נר לרגליהם, לא יצאו בדרישה להעביר את חצי וגמר גביע המדינה מיד אליהו?
הרי אתם אבירי הספורטיביות - מה דעתך על קמפיין שכזה. אני חושב שזה גם יגרום להסכמה מרגשת בין אוהדי מכבי להפועל.

אנחנו גם יכולים לצאת בדרישה שמכבי תעלה לשחק רק במחצית השנייה ושכל סל של היריבה יכפיל עבורה את התוצאה.
אין פה שום נסיון להיות לוחמי הצדק של הכדורסל.
מדובר פה במחאה לגיטימית לחלוטין.

אתם מצפים ממכבי להתנצל על כך שהיא משחקת בהיכל שראוי לארח טורנירים גדולים, אתם מצפים ממנה להתנצל על כך שלאחרים אין תקציב כמו שלה, אתם מצפים ממנה להתנצל שהיא רוכשת את השחקנים הכי טובים.

אבל האמת היא שהיתרון הביתי (נניח שבאמת יש כזה) גם ככה צריך להיות של מכבי מלחתחילה.
והאמת היא שמכבי צריכה להלחם על מה שהיא חושבת שמגיע לה, שהאחרים ילחמו על מה שהם חושבים שמגיע להם.

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:21 
לפני 3 שנים יתרון הביתיות היה צריך להיות של הפועל חולון, והיא איבדה אותו למכבי כי הפיינל פור משוחק במגרש של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
לפני 3 שנים יתרון הביתיות היה צריך להיות של הפועל חולון, והיא איבדה אותו למכבי כי הפיינל פור משוחק במגרש של מכבי

וזה עצוב מאוד.
סיבה מעולה להתנגד לשיטה.

אתם כנראה לא הבנתם-
מכבי לא מתנגדת לרעיון שהפיינל פור יהיה באולם אחר...
היא מתנגד לרעיון שהפיינל פור יהיה. נקודה.
אז איך אפשר להאשים אותה במחדל הביתיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:24 
bumblebee כתב:
purvis short כתב:

אנחנו גם יכולים לצאת בדרישה שמכבי תעלה לשחק רק במחצית השנייה ושכל סל של היריבה יכפיל עבורה את התוצאה.

אני מודה לך על השורות האלה. משום שפה קבור הכלב, ואת זה אתה מתקשה להבין. אילו היו מחליטים שכל סל של היריבה שווה כפול מסל של מכבי - זה אכן לא ספורטיבי. לעומת זאת - פיינל פור הוא אירוע ספורטיבי לחלוטין.
אתה יכול לומר שלדעתך השיטה גרועה - זה טיעון שניתן להתווכח איתו. אתה יכול לטעון שלא תמיד הקבוצה הכי טובה זוכה באליפות - - טיעון לגיטימי. אבל לומר שהשיטה אינה ספורטיבית זה קשקוש. זה טיעון שאיתו אין מה להתדיין, משום ש:
א - הוא פשוט לא נכון. זה כמו לטעון שבישראל השמש זורחת בערב.
ב - הוא מסתיר את הגישה המרכזית שלכם: אתכם לא מעניינת הספורטיביות, מעניינים אתכם תארים ואתם רוצים ליצור מצב שבו כל התארים המקומיים יובטחו לקבוצה שלכם מראש בלי תחרות. איך ולמה לא מעניין אתכם. ולכן כשהגביע אצלכם בבית אז פתאום "אין אולמות ראויים" (אני מחכה להסבר - מה לא ראוי בנהריה, חיפה, אשקלון, מלחה? זה שיש שם רק 3500 מקומות זה עושה את האולם ללא ראוי?) אבל פיינל פור שמפחית מסיכויי הקבוצה שלכם לזכות באליפות - זה לא ספורטיבי. אבל ביורוליג כשהוא מגדיל את סיכויי הקבוצה שלכם לזכות באליפות (למשל השנה, למשל ב2005 כשצסק"א הייתה הקבוצה הכי טובה באירופה ובפער עצום מכולן, אבל נפלה במשחק אחד, לרוע מזלה בחצי גמר היורוליג מה שאפשר למכבי לזכות) אז אתם קונים חבילות וטסים.
לצערי אין לך טיעונים, אלא שורה תחתונה והיא: אני רוצה תארים ומוכן להתפשר רק על השיטה שתבטיח לי אותם.
ובכן, ברייקינג ניוז. יש בליגת העל כרגע עוד תשע קבוצות. מכבי לא חשובה יותר מאף אחת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
bumblebee כתב:
אחד האדומים כתב:
bumblebee כתב:
רדנקו כתב:
איזה קשקוש.

ברור שאנחנו צבועים.

גליל ניסתה, התחילה מהמוקדמות.
ממש כמו בכדורגל עם קבוצות שהדירוג שלהן נמוך יותר.

וכבר אמרתי, העובדה שהפיינל פור לא מאפשר לקיים משחקים במספר אולמות בהתאם לתוצאות, היא חלק מהבעיה.
מכבי היא לא היחידה שמפסידה מהשיטה.

בכלל, המפסידה הגדולה ביותר היא העונה הסדירה שאין לה שום חשיבות מכיוון ש-8 מתוך 10 קבוצות עולות לשלב הבא.

בכל מקרה יתרון ביתי מבחינתי הוא קודם כל אצטדיון שבו הקהל הביתי שולט בו ורק אחר כך המיקום של הבלטות שעליהן מונחים הסלים.

אני יודע שהיא התחילה מהמוקדמות, וזה בדיוק ממש לא כמו בכדורגל.
לדירוג אין משמעות באיזה שלב מתחילה הקבוצה, אלא רק לאם תהיה מדורגל או לא באותו שלב, שבו היא מתחילה, בהתאם להישגים שלה בליגה המקומית.
למשל, אם הייתם מסיימים לפנינו בליגה העונה ומגיעים לגמר גביע, לא משנה שיש לכם דירוג אפסי לעומתנו, הייתם מתחילים את הליגה האירופית בשלב יותר מתקדם (בדיוק כמו גליל ביורוליג? אה, לא..).

אגב, גם בשיטת הסדרות שנהוגה ברוב המקומות בעולם בכדורסל, "מקזזים" עונה שלמה, כמו שהיה כתוב לכם בדגל פריסה, ככה שאין הבדל מהבחינה הזאת.

אתה אומר שגם ככה מכבי היתה אמורה ליהנות מביתיות, אבל איכשהו נשכח שב 2008 חולון סיימה ראשונה את העונה הסדירה במקום הראשון והכל הובא למשחק אחד במגרש הביתי של מי שהיתה שנייה בעונה הסדירה. סביר להניח שאם באותה עונה הייתם מנצחים בגמר, אז לא היינו שומעים בכי על ספורטיביות, ושיטה לא הגיונית, וקיזוז. אבל צבועים? אתם? מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
קופל אמר את זה יפה באמבלבי, יש פה הרבה ראשי קבוצות שלא מוכנים להשקיע בקבוצה בלי שיהיה לה סיכוי להצליח
בשיטה הפלייאוף הרגילה מכבי בונה קבוצה בתקציב של פי עשרים מקבוצה רגילה בליגה, גונבת כל ישראלי בליגה בדר"כ כדי שישב על הספסל ומקסימום משאילה אותו למי שבא לה (תמיד קבוצות שלא מאיימות על האליפות), משחקת עם יתרון ביתיות כל סדרה בפלייאוף ומאבדת אולי משחק אחד.
למה שמישהו ישקיע בכדורסל עם נתוני פתיחה כאלו??? אתם ודון שימון רוצים לחזור לתקופה של 20 אליפויות ברצף רק שאוהדי הכדורסל בארץ כבר הרבה פחות פרייארים, שונאים את מכבי בגלל סיבות מובנות ולא ידרכו במגרשים בשיטה הישנה.
כל המניפלוציות של הדון שטוען כי כל הקבוצות הגדולות מתנגדות לפיינלפור הן קישקוש גם אם הוא יחזור עליהם עשר פעם רצוף.
אתה יודע מה? רוצה פלייאוף סדרות? תסכים שתקציב גג בליגת העל יהיה נגיד עד 5 מיליון דולר, נצמצם את ההפרש בין מכבי לליגה רק לפי 5, נראה אותכם אז יא פחדנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:37 
בבמיבמהבלביהי -
למה אתם כל הזמן אומרים "בNBA יש סדרות! למה לא עובדים כמו שם?!",
אבל "שוכחים" לציין שבNBA יש גם תקרת שכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:55 
דני גולפיטק כתב:
בבמיבמהבלביהי -
למה אתם כל הזמן אומרים "בNBA יש סדרות! למה לא עובדים כמו שם?!",
אבל "שוכחים" לציין שבNBA יש גם תקרת שכר?

בדיוק. ב NBA יש כל כך הרבה תנאים שיוצרים תחרות שאני בטוח ששימון (שידע להגיד
שבדיוק עכשיו יש בNBA סדרות של 7 משחקים) לא היה מוכן אליהם.
שימון מזרחי יצר פה מצב לא נורמלי, הוא יצר אותו, וזה רק בגללו שמנסים כל מיני שיטות בשביל
להשאיר את הענף הזה בחיים. חבל שאבנר קופל מתלקק אליו כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
מעבר ל"שיפוץ" שעבר אולם ה"אני אוהד מכבי, אבל אפעם לא הייתי במשחק, כי זה יקר לי ולילדים שלי לראות נורמלי בימי חמישי" בשווי של 220 מליון שקל, פאקינג רבע מיליארד, למרות הליקויים שחשף מבקר המדינה שהעונש עליהם הוא פרס ישראל, לא נשכח שחולדאי נתן לשימון גם 10 מליון דולר, כי הם חתמו על מסמך אלוהי שלמכבי אין אולם אז מגיע לה כסף, פשוט ככה. אהה כן, יד וקקי לא של מכבי, בגלל זה שימון מתפאר שהוא בנה שם תאי צפייה מרהיבים, אבל בכנסים והופעות שעושים שם הוא לא מסכים שישתמשו בהם.

אני אומר את זה בתור מישהו שהיה ילד אשדודי שבגיל 9 שמכבי שיחקה מול יוגופלסטיקה צעק יאללה מכבי יותר חזק מרפי "אני לא אפרסם כתבות שחושפות שחיתויות של פוליטיקאים חברים שלי, ואתה מפוטר" גינת. אוהד מכבי שבוכה על אי סדרים במנהלת, על התנכלויות, על אי צדק הוא הזוי במקרה הטוב, או מעצים עיניים במשך עשרות שנים במקרה הרע.
ילד שגדל בבית שלא אוהד קבוצה מסויימת מוצא את עצמו נסחף ל"חוויה הפטריוטית - מי שנגדנו הוא בוגד מעזה" של ימי חמישי. שהוא מתבגר יש לו 2 אופציות: או לקבל את הסרחון בפנים ולסתום חזק את האף בשביל אורגזמה מזוייפת וזיקפה שמוכרת פטריוטיזם שקרי, שזו האופציה הקלה כמובן, הקונצנזוס לא משנה כמה הוא רקוב, מסריח, ומבחינתי גם אנטי ציוני כי הוא פוגע בגוף שמייצג את המדינה שלי - הנבחרת, לא משנה כי הוא עדיין קונצנזוס, והוא עדיין יכול לתת הרגשה שכולם אוהבים את כולם כמו קוק.
האופציה השניה היא עם ההתבגרות לפתח משהו שנקרא מצפון, לפתוח את העיניים, להרחיב אישונים, להתייחס לעובדות בשטח גם אם כל המדינה מסרב להתייחס אליהם, בין אם מפחד עיתונאים או בין אם חלק מקונצנזוס, ואז להחליט שהוא לא לוקח חלק ברקבון השקרי הזה. כי לא משנה כמה טעם טוב הוא נותן ביום אחד בשבוע, הוא עדיין שקרי, מושחט, רקוב, ומעורר בחילה.

לא תקום ולא תהייה לי שנאה ספורטיבית גדולה ממכבי תל אביב כדורסל, אובארוב יכול לרקוד לי מול הפנים כמה שהוא רוצה אחרי שהוא חשב שהוא הרס לי תאליפות, יש לו עוד הרבה עבודה בשביל להגיע לתיעוב שאני חש מאחותו בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
תקרת השכר ב-NBA עומדת על 56 מליון דולר.
אין שום קבוצה באירופה שמתקרבת לסכום הזה ומכבי כאמור היא לא מהעשירות ביבשת.
וזה עוד לפני שציינו שכל שחקן כדורסל בעולם חולם לשחק בליגה הזאת ככה שאין חשש שהרמה תרד.
זאת ליגה שיכולה להרשות לעצמה לייצר תחרותיות בלי לפגוע באיכות.

בליגה הישראלית צריך לנסות לעודד משקיעים להכניס את היד לכיס ולהביא את המועדונים לרמה האירופאית. זה מה שנסים לעשות בכדורגל, ואין שום סיבה שלא ינסו לעשות גם בכדורסל.

כשבעלים של מועדון טוען שהוא לא ישקיע כי אין לו סיכוי אז משהו פה רקוב.
תשקיע ויהיה לך סיכוי.
אתה לא יכול להשקיע? תחפש משקיע שיחליף אותך.

הסכומים שרצים פה מתגמדים מול הסכומים שרצים באירופה, שמתגמדים מול הסכומים שרצים ב-NBA. וגם את זה רוצים להגביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 18:02 
אם כ"כ חשוב לגרום לבעלי הון להשקיע כאן, ע"י אפשרויות להעמיד תקציבים גבוהים, אז למה עד שמגיע בעל הון כזה, אתם מנסים לחטוף אותו?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1591556

ואגב, תאמין לי שתקרת שכר רק תעודד עוד ג'ף רוזנים לבוא לכאן ובוודאי שלא להיפך. הם ידעו שהם יכולים להשקיע סכומים שפויים ועדיין להתמודד (כי כדי להתמודד עם הסכומים של מכבי הם צריכים להוציא משהו כמו 10 מיליון דולר מכיסם הפרטי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אם כ"כ חשוב לגרום לבעלי הון להשקיע כאן, ע"י אפשרויות להעמיד תקציבים גבוהים, אז למה עד שמגיע בעל הון כזה, אתם מנסים לחטוף אותו?

המטרה של הליגה הישראלית היא אחת, קבוצות עושות סקאוטינג בשביל מכבי, מביאים זרים במשכורות נורמליות, אחרי שנה שנתיים מכבי אומרת תודה מפגרים, מציעה לשחקן פי 5 ממה שהוא קיבל שם, הכל בשביל עוד קצת לפסטיבל יום חמישי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076035,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

ואגב, תאמין לי שתקרת שכר רק תעודד עוד ג'ף רוזנים לבוא לכאן ובוודאי שלא להיפך. הם ידעו שהם יכולים להשקיע סכומים שפויים ועדיין להתמודד (כי כדי להתמודד עם הסכומים של מכבי הם צריכים להוציא משהו כמו 10 מיליון דולר מכיסם הפרטי)

אתה מפספס את הנקודה, מכבי לא צריכה לדאוג שלכל הליגה יהיו משקיעים, היא צריכה לדאוג להשקעה של עצמה.
ריבוי המשקיעים צריך להיות אינטרס של הליגה. של המועדונים.

לגבי החלק השני, זה נחמד מאוד שתקרת שכר תעודד ג'ף רוזנים להגיע לפה. אבל מה זה יעזור אם הם לא יוכלו/ירצו להשקיע את הסכומים שמבדילים בניהם לבין "המשקיעים" שיש כיום?

ג'ף רוזן קיבל הצעה? אמר לא. הלאה.
מכבי ממשיכה לחפש משקיעים. זה מה שכל הקבוצות צריכות לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 19:17 
התקרת שכר בNBA נקבעת ע"פ חישוב שנתי של אחוזי מכירות ורווח של הקבוצות (לכן התקרה גם משתנה כל שנה...).

מן הסתם תקרה כזאת לא רלוונטית לליגה שלנו, אבל ראית מישהו אומר "בוא נעשה תקרת שכר בגובה של הNBA"?
אתה נותן התייחסויות לא רלוונטיות, כמו ההתייחסות לזה שלגליל יש דירוג יותר נמוך ובגלל זה התחילה במוקדמות. הדירוג קובע רק את המדורגות/לא מדורגות בכל סיבוב, ולא קשור לשאלה באיזה סיבוב תתחיל הקבוצה את מוקדמות.

זה דבר שנקבע ע"פ הדירוג בליגה, וגליל סיימה מעליכם בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
מישהו מוכן להסביר לי מה עושה פה מכביסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: