תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי במיטבו
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Red or Dead כתב:
חסר לכם את מי לשנוא שאתם נופלים ככה דווקא על קביליו יפו?
אני מתערב שאם השם של הקבוצה היה אחר והיא לא הייתה מושכת תקשורת והיה סביבה עניין, גם אחרי כל מה שהיה שנה שעברה(ואפשר לחשוב כבר מה היה) אף אחד לא היה מדבר עליהם ככה ובטח שלא שונא אותם.
כמו שזה 'מגניב' לשנוא את ברצלונה עכשיו זה גם מגניב לשנוא את יפו כי הרי קבוצה בליגה א' שמביאה צופים והבעלים שלה הם בעלי הקבוצה זה משהו שונה בנוף אז חייבים לחפש מתחת לאדמה מה לא בסדר לעשות מכל זבוב פיל.

אתה תגיד לי את מי אני שונא?
שנאה זה עניין אמוציונאלי, לא ראציונלי, אתה יודע... ברור שבתור פיקציה וקבוצה בלי זכות קיום, אי אפשר לשנוא אותה יותר מדי, אבל אני בהחלט מאחל להם להתפרק אחרי שנה שעברה.
אבל אם אתה כבר מכניס ראציונל, אז בוא ותסביר לי למה שאני לא אשנא אותם?
למה שאני אוהב קבוצה שגייסה את כל התקשורת, שתציג אותנו כמו נאצים שמתעללים בחסרי אונים?
למה שאני אוהב קבוצה שהקהל שלה שר לי "הפועל זונה"?
למה שאני אוהב קבוצה שחברי ההנהלה שלה יורקים על אוהדי הפועל?
למה שאני אוהב קבוצה שבאה לשבור לשחקני הפועל את הרגליים בכוונה?
למה שאני אוהב קבוצה שקוראים לה מכבי?
ולמה שאני אוהב את הקבוצה של רון עמיקם?

שיזדיינו הם ושיזדיין גבי בורשטיין.

למה פיקציה?
שרים הפועל זונה,נו ו...רוב קבוצות ליגת העל שרים הפועל זונה.
על החברי הנהנלה כבר דיברנו באשכול אחר.
אף אחד לא בא לשבור להפועל את הרגלים.
אל תאהב,אני מסתכל על זה בתור קביליו יפו ולא מכבי.
עם כל הכבוד לעמיקם,היא לא הקבוצה שלו,היא קבוצה של אוהדים.
כמו שאני אשנא את הפועל כדורסל בגלל שיש אוהד אחד שאני לא מסתדר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:41 
אין עלייך.
שרים הפועל זונה? כולם שרים הפועל זונה, אז לגיטמי שנאהב אותם.
פצעו את זוראב ולאלה? אבל מה פתאום? הם לא באו לשבור רגליים.
מכבי יפו? אפשר גם לקרוא להם קביליו. גם למכבי אפשר לקרוא אלקטרה, אז?
חברי הנהלה שיורקים על אוהדי הפועל? עזוב, כבר דיברנו על זה באשכול אחר וגם אז לא הייתה לי תשובה.
ולמה פיקציה? כי זו קבוצה של כלום ושום דבר. ברגע שהיא תפסיד קצת, כל האוהדים שלה יעלמו. בדיוק כמו לפני עשור. איפה רון עמיקם היה בשנים הרעות שלה? פתאום הוא נזכר שיש לו קבוצה.
תבדקו קצת כתבות מהשבוע שלפני המשחק. איזה עליהום עשו על הפועל ואיך ריחמו על הקוזאק הנגזל. אח"כ תגידו לי את מי לשנוא ואת מי לא.
אבל פלא שכל אוהדי הפרוייקטים הסמרטוטים ייקחו את הצד של הפיקציה מיפו? הרי זו קבוצת אוהדים וקבוצת אוהדים זה יותר חשוב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אין עלייך.
חברי הנהלה שיורקים על אוהדי הפועל? עזוב, כבר דיברנו על זה באשכול אחר וגם אז לא הייתה לי תשובה.
ולמה פיקציה? כי זו קבוצה של כלום ושום דבר. ברגע שהיא תפסיד קצת, כל האוהדים שלה יעלמו. בדיוק כמו לפני עשור. איפה רון עמיקם היה בשנים הרעות שלה? פתאום הוא נזכר שיש לו קבוצה.
תבדקו קצת כתבות מהשבוע שלפני המשחק. איזה עליהום עשו על הפועל ואיך ריחמו על הקוזאק הנגזל. אח"כ תגידו לי את מי לשנוא ואת מי לא.
אבל פלא שכל אוהדי הפרוייקטים הסמרטוטים ייקחו את הצד של הפיקציה מיפו? הרי זו קבוצת אוהדים וקבוצת אוהדים זה יותר חשוב מהפועל.

קודם כל ולפני הכל,אני לא אוהב את יפו לא מרגיש אליה כלום והיא ממש ממש ממש לא יותר חשובה מהפועל.
לא אמרתי לך לאהוב אותם,אבל אני לא רואה אותך מקלל את ק"ש,אשדוד,נתניה בגלל שהם שרים הפועל זונה.
אוהדי שלנו ירקו על חברי ההנהלה לפני כן,אבל זה לא מי התחיל מה,שני הצדדים התנהגו כמו בהמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:55 
azran כתב:
villa crespo כתב:
אין עלייך.

קודם כל ולפני הכל,אני לא אוהב את יפו לא מרגיש אליה כלום והיא ממש ממש ממש לא יותר חשובה מהפועל.
לא אמרתי לך לאהוב אותם,אבל אני לא רואה אותך מקלל את ק"ש,אשדוד,נתניה בגלל שהם שרים הפועל זונה.
אוהדי שלנו ירקו על חברי ההנהלה לפני כן,אבל זה לא מי התחיל מה,שני הצדדים התנהגו כמו בהמות.

האם מדובר על אותו משחק בגביע המדינה שנה שעברה או שהיו דברים חדשים מאז? אני באמת שואל כי אני לא קורא עיתונות ספורט רק מתעדכן פה בפורום על חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
RedMan כתב:
azran כתב:
villa crespo כתב:
אין עלייך.

האם מדובר על אותו משחק בגביע המדינה שנה שעברה או שהיו דברים חדשים מאז? אני באמת שואל כי אני לא קורא עיתונות ספורט רק מתעדכן פה בפורום על חדשות.

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 15:58 
א. יפו התחילו ביריקות, לא הפועל. הפועל קיללו.
ב. שיחלקו כאן לבבות לק"ש ואשדוד, אני אולי אתייחס אליהם.
ג. מאז המשחק שנה שעברה, יפו גרועה בהרבה מק"ש ואשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:13 
לא באו לשבור רגליים עלק.
ושמישהו יביא את נאום אחי גיבורי התהילה של עמיקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
לא באו לשבור רגליים עלק.
ושמישהו יביא את נאום אחי גיבורי התהילה של עמיקם.

כבר נמצא כאן
יהלום אדום כתב:
villa crespo כתב:
Red or Dead כתב:
חסר לכם את מי לשנוא שאתם נופלים ככה דווקא על קביליו יפו?
אני מתערב שאם השם של הקבוצה היה אחר והיא לא הייתה מושכת תקשורת והיה סביבה עניין, גם אחרי כל מה שהיה שנה שעברה(ואפשר לחשוב כבר מה היה) אף אחד לא היה מדבר עליהם ככה ובטח שלא שונא אותם.
כמו שזה 'מגניב' לשנוא את ברצלונה עכשיו זה גם מגניב לשנוא את יפו כי הרי קבוצה בליגה א' שמביאה צופים והבעלים שלה הם בעלי הקבוצה זה משהו שונה בנוף אז חייבים לחפש מתחת לאדמה מה לא בסדר לעשות מכל זבוב פיל.

אתה תגיד לי את מי אני שונא?
שנאה זה עניין אמוציונאלי, לא ראציונלי, אתה יודע... ברור שבתור פיקציה וקבוצה בלי זכות קיום, אי אפשר לשנוא אותה יותר מדי, אבל אני בהחלט מאחל להם להתפרק אחרי שנה שעברה.
אבל אם אתה כבר מכניס ראציונל, אז בוא ותסביר לי למה שאני לא אשנא אותם?
למה שאני אוהב קבוצה שגייסה את כל התקשורת, שתציג אותנו כמו נאצים שמתעללים בחסרי אונים?
למה שאני אוהב קבוצה שהקהל שלה שר לי "הפועל זונה"?
למה שאני אוהב קבוצה שחברי ההנהלה שלה יורקים על אוהדי הפועל?
למה שאני אוהב קבוצה שבאה לשבור לשחקני הפועל את הרגליים בכוונה?
למה שאני אוהב קבוצה שקוראים לה מכבי?
ולמה שאני אוהב את הקבוצה של רון עמיקם?

שיזדיינו הם ושיזדיין גבי בורשטיין.

http://shedim.com/forum0910/viewtopic.php?f=4&t=31859

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:23 
תודה וסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
לשנוא קבוצה בגלל בן אדם שאוהד אותה זה להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
עד המפגש בגביע, מרבית אוהדי הפועל, כך נראה לי, מאד סימפטו את הקבוצה של הבולגרים, ואפילו ראו בה סוג של קבוצת בת. כך גם אני.
המתקפה התקשורתית על הפועל בגלל עניין גבי בורשטיין, שלובתה על ידי אנשי קביליו, ובנוסף - המשחק הברוטלי של שחקני יפו והתנהגות הקהל +ההנהלה שלהם, כל אלה הובילו לכך שכרגע הקבוצה הזאת לא רק שלא מעניינת אותי במיוחד, אלא אני רוצה שהיא תפסיד בכל משחק.
ועזרן, יש לי את כל הסימפטיה לסימפטיה המשפחתית שלך, אבל הם בעצמם קבעו את עמדתם, כשהם מונהגים על ידי מר עמיקם היקר, ולכן, אצפה בהנאה איך הפיקציה מרמת גן תפרק את הפיקציה מיפו.
ולעניין מחירי הכרטיסים - הנהלת הכוח היא מגעילה, ומחירי הכרטיסים מוגזמים, אבל אנשי קביליו שואפים לליגת העל, אז שיתחילו להתרגל למחירים... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
הכח 2
יפו 0
דקה 33

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: