סומך כתב:
joshsoos כתב:
סומך כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
סומך כתב:
איזה יפי נפש, שאלוהים ישמור אותי
אני חושב שאוכל מעובד הרבה יותר מסוכן לבריאות הציבור (שלא לדבר על שומן טראנס)
אולי שיאסרו קודם אל המזנון למכור נקניקיות זולות ומעובדות ויכריחו אותם להביא מזון בריא?
אני גם חושב שרמת הסניטציה בבלומפילד מסכנת אותי הרבה יותר מקצת עשן בעיניים
(שלא לדבר על נשים שממש מסתכנות בדקל בדרכי השתן) למה אין חוק ואכיפה של זה?)
כמעשן,אין לי מושג איך אתה משווה
כשאני אוכל כזה אוכל אני פוגע בעצמי בלבד
כשאני מעשן אני פוגע באחרים גם
נפלא, כבר התקדמנו,
אתה באמת טוען שהעשן באויר הפתוח של בלומפילד מסכן את הבריאות למישהו?
אם כן, אז לדעתי, אתה קצת מגזים (בלשון המעטה...)
אם כבר אז הוא פשוט מסריח להם באף - בדיוק כמו שהריח של הנקניקיות והשתן מסריחים לי.
ובכל מקרה, אם ידאגו לפינות עישון מסודרות אני בטוח שאנשים יוכלו ללכת הצידה לעשן, בדיוק כמו שאני יוצא מהשורה שלי ונעמד ליד הגדר בכל פעם שאני אוצה לעשן במשחק.
אתה? התקדמת? כמה שכותבים דברים פשוטים הרי זה לא נקלט, אז הנה בפעם המי יודע כמה:
אתה מבין שאף אחד לא משתין עליך, ואף אחד לא יורק או יורה עליך נקניקיות? שריח של נקניקיה מסריחה שמישהו אוכל לידך לא גורמת לאף אחד נזק? שכאדם אחד עומד ומעשן הוא חונק לידו כמה וכמה אנשים? חשבת לעצמך למה אין חוקים לא לאכול נקניקיות במקומות ציבוריים אבל יש איסור על עישון?
ההיתממות הזו מתאימה לילדים בני 4.
ואני חושב שמדינה שועשה קולות של דאגה לבריאות אזרחיה, צריכה קודם כל לאסור ממכר של נקניקיות ואוכל לא בריא לאזרחיה ולילדים מתחת לגיל 8, ע"פ חוק! אם כבר התערבות אז עד הסוף.
ולמרות כל המחקרים, אתה לא תשכנע אותי שלעשן שיוצא בשטח פתוח יש סכנה בריאותית כל כך גדולה. זה בעיקר ריח מסריח, בדיוק כמו הריח המסריח של הנקניקיות של השתן. שכמו שאמרתי, השתן גם מסכן את הבריאות באופן יותר מוחשי מסתם ריח רע.
אגב, עם כל הדאגה הזו לבריאות שלנו, ובור אין פה שום מהלך פופוליסטי ("סמיילי מגחך")
אולי שידאגו קודם לקדם חקיקה נגד רכבים מזהמים,מפעלים? אתה יודע מה המס בארץ על רכב היברידי?
אגב אחרון ודי, ברור שבכל הנוגע למקומות סגורים, ע"ע אולמות כדורסל, אני מסכים לחלוטין שאין שום מקום לעישון.
יכול להיות שלא שמעת, אבל לא מעט מדינות בעולם חוקקו חוקים כנגד מכירת ג'אנק פוד בבתי ספר, ואפילו במדינת ישראל קרו כאלה דברים מקומית ( ונדמה לי שיש חוק בדרך ).
ריח של אמוניה מופרשת הוא אכן חריף, אבל לא הבנתי מה הקשר לאצטדיונים, האם אתה בא לבלומפילד ועומד 90 דקות בתוך השירותים?
סמוך ובטוח שלא שכנעתי אותך, בטוח גם שאלפי אנשים שעומדים בבלומפילד ונחנקים מהעישון לא ישכנעו אותך, ומדינות בעולם שחוקקו בזמן האחרים חוקים נגד עישון בכל מרחב ציבורי כלשהו, סגור או פתוח ( כולל פארקים, הים, רחוב וכו' ). אנשים כמוך צריכים חוקים וקנסות כדי להבין שהם פוגעים באחרים.
ומה אומר על הטיעון השחוק והלא רלוונטי של הדלק שלא אמרתי לפני כמה הודעות?