תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 21:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 258 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוק העישון
הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
mkorman1 כתב:
למעשנים אין זכויות פרט לזכות להגמל
אם הם בוחרים להמשיך ולעשן עליהם לשאת בתוצאות
וחלק קטן מכך הן ההגבלות על מקומות העישון
ביום שבו יישמו את הרעיון של שלילת ביטוח רפואי ממעשנים שיסרבו להגמל
יבוא הקץ על התופעה הזו

פשוט אבסורדי מקורמן. באותה מידה יכולתי לכתוב שלאוהדי כדורגל אין זכויות פרט לזכות להיגמל.
היכן עובר הגבול?
כבר כתבתי - כשמפליצים לידי זה מסב לי עוגמת נפש רבה יותר כשמעשנים לידי - כל דבר נאסור בחקיקה?
העישון הוא חלק בלתי נפרד מהחיים בעולם המערבי, רבע מהאוכלוסיה מעשנת (ועוד אחוזים לא מבוטלים "לוקחים סיגריה" פה ושם)

בדיוק הגישה הזו היא הסיבה שאני - בסיפור הזה - בצד שלהם
איזו היתממות, כאילו שאתה לא מבין לבד את ההבדלים העצומים:
שחרור גזים הוא צורך טבעי של הגוף. עישון אינו צורך שכזה, הוא הרגל כפייתי שאינו טבעי כלל. בלי סיגריות אי אפשר לעשן, למנוע גזים קשה גם אם תצום ותיקח כדורים.
עישון מסרטן, כולל עישון פסיבי. מלבד הסרטן, הוא מחריף אלרגיות כגון אסטמה. גזים ממערכת העיכול אינם מזיקים לא למשחרר ולא למריח.
עישון מחייב פעולה רצונית בשביל לבצע אותו בעוד ששחרור גזים דורש ריכוז מתמשך דווקא בשביל למנוע אותו, ולעיתים יקרה מבלי משים.

גם אם גזים מפריעים לך יותר מסיגריות, גם אז הנימוקים שלך דומים לנימוקים מסוג "רצח זה דבר יותר גרוע מלגנוב וממילא יש רציחות בעולם, אז אם אגנוב זה לא נורא". הסלידה שלך מגזים אינה מכשירה בשום צורה את העישון, כפי שרציחות אינן מכשירות גניבה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:29 
mkorman1 כתב:
mkorman1 כתב:
יבוא הקץ על התופעה הזו

פשוט אבסורדי מקורמן. באותה מידה יכולתי לכתוב שלאוהדי כדורגל אין זכויות פרט לזכות להיגמל.
היכן עובר הגבול?
כבר כתבתי - כשמפליצים לידי זה מסב לי עוגמת נפש רבה יותר כשמעשנים לידי - כל דבר נאסור בחקיקה?
העישון הוא חלק בלתי נפרד מהחיים בעולם המערבי, רבע מהאוכלוסיה מעשנת (ועוד אחוזים לא מבוטלים "לוקחים סיגריה" פה ושם)

הדוגמה שהבאת לא מדויקת כי הפלצה היא פעולה טבעית שאיננה ניתנת לשליטה ובטח שלא באמצעות חקיקה בעוד שעישון הוא פעולה רצונית שניתן להתגבר עליה ולאכוף את מניעתה
חוץ מזה ההמלצה אינה מסבה לנזקים לבריאות כמו העישון

אני חולק עליך, הפלצה ניתנת ועוד איך לשליטה, גלאי פלוצים (בוא נניח לרגע שיש דבר כזה) וקנסות - והאמן לי שהתופעה מצטמצמת פלאים.
לגבי נזקיה של חשיפה לעישון פאסיבי במקום פתוח - האם יש לך ראיות לכך?
יתר על כן - אוהד הכדורגל המגיע לבלומפילד חשוף לנזקים בריאותיים ונפשיים רבים אחרים - צפיפות, רעש, סרחון (זיעה) - האם ישנה כוונה להילחם (באמצעות חקיקה) במפגעים הללו? נניח להגביל את עוצמת העידוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יבוא הקץ על התופעה הזו

היכן עובר הגבול?

החקיקה לא נועדה למנוע את האי נעימות ממר מקורמן. היא נועדה בדיוק למה שהאדון "אין זכויות" כתב, למנוע מאיתנו המעשנים זכויות. בינתיים המדינה מרוויחה עלינו יותר ממה שהיא מפסידה. בינתיים המדינה לא אוסרת מספיק על מר מקורמן להשתמש באוטו המזהם שלו (וכל אוטו מזהם). אין מה לעשות לבעלי רכבים אין זכויות, פרט לזכות לעבור לתחבורה ציבורית/אופניים. וזה לא שלא ניסיתי להיגמל, אבל במדינה הבלתי אפשרית הזאת לנרקומנים כמוני המצב הזה הוא אבסורדי. אז אני לא מספיק חזק, תשלול לי זכויות בגלל זה? בכלל למעשנים גם לא מגיע זכות להתאגד שלא בטעות יעשו יד אחת ויחברו למפלגה שכל מטרתה תהיה אישור לעשן. ומי הנפגעים מזה, כרגיל האוכלוסיות החלשות שלא קיבלו חינוך מספיק טוב (תראה איפה מעשנים הכי הרבה). ואולי בממשלה שלנו כשראו שאחוז המעשנים הכי גבוה הוא אצל ערביי ישראל, זה עזר להם בהחלטות הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:33 
its-sick כתב:
mkorman1 כתב:
יבוא הקץ על התופעה הזו

היכן עובר הגבול?

איזו היתממות, כאילו שאתה לא מבין לבד את ההבדלים העצומים:
שחרור גזים הוא צורך טבעי של הגוף. עישון אינו צורך שכזה, הוא הרגל כפייתי שאינו טבעי כלל. בלי סיגריות אי אפשר לעשן, למנוע גזים קשה גם אם תצום ותיקח כדורים.
עישון מסרטן, כולל עישון פסיבי. מלבד הסרטן, הוא מחריף אלרגיות כגון אסטמה. גזים ממערכת העיכול אינם מזיקים לא למשחרר ולא למריח.
עישון מחייב פעולה רצונית בשביל לבצע אותו בעוד ששחרור גזים דורש ריכוז מתמשך דווקא בשביל למנוע אותו, ולעיתים יקרה מבלי משים.

גם אם גזים מפריעים לך יותר מסיגריות, גם אז הנימוקים שלך דומים לנימוקים מסוג "רצח זה דבר יותר גרוע מלגנוב וממילא יש רציחות בעולם, אז אם אגנוב זה לא נורא". הסלידה שלך מגזים אינה מכשירה בשום צורה את העישון, כפי שרציחות אינן מכשירות גניבה.

מה ש"טבעי" ולא "טבעי" לא רלוונטי. אנשים יכולים להתאפק ולא להפליץ - חלקם בוחרים שלא לעשות זאת, והדבר מפריע מאוד
נזקיו של העישון למעשן - גם הם לא רלוונטי, אלא אם כן אתה מעוניין להגביל גם אכילת שוקולד ושתיית וויסקי (הראשון אוכל לך את השיניים, השני את הכבד)
הנזקים הרלוונטים, לכאורה, הם נזקי העישון הפאסיבי שהמעשן כופה על סביבתו - ושאלתי היא: האם יש לכם ראיות לכך שבמקום פתוח בו העשן מתפזר, החשיפה למה שקרוי עישון פאסיבי פוגעת בבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אין מפגע אחד קשור לשני. בוא ניפטר מהמפגע שהכי קל לנטר ולראות, ושיש גם הכי הרבה הוכחות לפגיעות שלו בבריאות, ואחר כך נדון בשאר.
ראיות לפגיעה בבריאות? בקלות. אם יש לך ילד חולה אסטמה במשפחה קח אותו לבלומפילד, אתה כבר תראה לבד.
אני מקווה שאתה מבין לבד שאם לך קל לשלוט בגזים זה לא אומר שזה נכון לאחרים. לכל אחד יש מערכת עיכול אחרת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:53 
joshsoos כתב:
יאללה נלך על זה. אני מניח גם שאין לך בעיה שאפצח גרעינים וארק עליך את הקליפות, או שאשתעל לכיוון של הפנים שלך? בטוח שזה לא יפריע לך יותר מזה שאתה מפיח את העשן שלך בפנים שלי.

אני לא מעשן, וגם לא אוהב במיוחד שנושפים עלי עשן, ככה שאתה מפנה את התלונות שלך לכיוון הלא נכון
אבל כבר התרגלתי לצדקנות השתלטנית של נושאי הצלב נגד העישון
אבל דווקא בחרת דוגמא מצוינת - חוק נגד השתעלות בבלומפילד, חוק נגד נגיעת קליפות גרעינים באדם אחר (או בגדיו, או רכושו) חוק נגד הפלצות, חוק נגד חיטוט באף. אני מקווה לפחות שתהיה קונסיסטנטיות בנושא. אם כבר סינגפור אז סינגפור עד הסוף. לא רק המעשנים.

ההתנכלות למעשנים מגעילה אותי הרבה יותר מהסיגריות שלהם.

בתאוריה ובאידיאל לא צריך חוקים לכללי התנהגות. אנשים פשוט יכבדו אחד את השני, לא ירצחו, לא ישדדו, לא ירמו, לא יעשנו לאנשים אחרים בפרצוף ולא ישתעלו עליהם. מאחר ואנשים לא עומדים באידיאלים האלה, יש צורך להגן על הציבור מפניהם, בהתאם לסיכונים שהחברה מצאה. היה נחמד אם המעשנים היו נמנעים מלעשן ליד אחרים בכלל, פשוט כי הם מכבדים אותם, כמו שאני לא אשתעל עליך ( אגב, ככל הידוע לי, אנשים שידעו שהם חולים והדביקו אחרים במכוון הועמדו לדין ). אם הם לא, כפי שאכן קורה, צריך למנוע מהם את זה בחוק, שכן עישון גורם סבל ללא מעשנים וזכותם לא להיחנק קודמת לזכותו של המעשן לעשן. סיגריה אחת בבלומפילד חונקת סביבה שלמה, היחידים שמתנכלים הם המעשנים והיחיד שצדקן כאן הוא אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:55 
its-sick כתב:
אין מפגע אחד קשור לשני. בוא ניפטר מהמפגע שהכי קל לנטר ולראות, ושיש גם הכי הרבה הוכחות לפגיעות שלו בבריאות, ואחר כך נדון בשאר.
ראיות לפגיעה בבריאות? בקלות. אם יש לך ילד חולה אסטמה במשפחה קח אותו לבלומפילד, אתה כבר תראה לבד.
אני מקווה שאתה מבין לבד שאם לך קל לשלוט בגזים זה לא אומר שזה נכון לאחרים. לכל אחד יש מערכת עיכול אחרת.

מה לגבי חיטוט באף?
בזה בוודאי אפשר לשלוט - וזה מגעיל לאללה
והדוגמא שנתת היא לא לגמרי מוצדקת - משום שבאותה מידה אנשים אלרגים לחתולים (איסור כניסת חתולים לאוטובוסים?), לאבק (איסור כניסת אנשים מאובקים למקומות ציבוריים?) וכו'
השאלה היא האם עבור הרוב המכריע של האוכלוסיה - ישנה פגיעה מוכחת בבריאות בעקבות שהיה בשטח פתוח ליד מעשנים. אני לא מומחה לנושא אבל נראה לי בעייתי.
וזה מתקשר לחלק הראשון של מה שכתבת - אם זו לא בריאותי פר-אקסלנס, אין שום הצדקה. נקודה. רק משום שמשהו מפריע לי אישית (או מריח לי או וואטאבר) לא נותן לי הזכות לאסור אותו בחקיקה.
אגב, בכל מקרה, חוק איסור עישון בפאבים ומועדונים הוא בושה וחרפה. זכותו של מועדון להגדיר את עצמו כמקום למעשנים ומי שלא רוצה שלא יבוא. היומרה של המחוקק לחליט עבור אנשים איך לבלות את חיי הפנאי שלהם פשוט דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 07:59 
אחד אדום כתב:
mkorman1 כתב:
יבוא הקץ על התופעה הזו

היכן עובר הגבול?

החקיקה לא נועדה למנוע את האי נעימות ממר מקורמן. היא נועדה בדיוק למה שהאדון "אין זכויות" כתב, למנוע מאיתנו המעשנים זכויות. בינתיים המדינה מרוויחה עלינו יותר ממה שהיא מפסידה. בינתיים המדינה לא אוסרת מספיק על מר מקורמן להשתמש באוטו המזהם שלו (וכל אוטו מזהם). אין מה לעשות לבעלי רכבים אין זכויות, פרט לזכות לעבור לתחבורה ציבורית/אופניים. וזה לא שלא ניסיתי להיגמל, אבל במדינה הבלתי אפשרית הזאת לנרקומנים כמוני המצב הזה הוא אבסורדי. אז אני לא מספיק חזק, תשלול לי זכויות בגלל זה? בכלל למעשנים גם לא מגיע זכות להתאגד שלא בטעות יעשו יד אחת ויחברו למפלגה שכל מטרתה תהיה אישור לעשן. ומי הנפגעים מזה, כרגיל האוכלוסיות החלשות שלא קיבלו חינוך מספיק טוב (תראה איפה מעשנים הכי הרבה). ואולי בממשלה שלנו כשראו שאחוז המעשנים הכי גבוה הוא אצל ערביי ישראל, זה עזר להם בהחלטות הנ"ל.

הזכות של אדם לא להיפגע ממעשה של אדם אחר קודמת לזכות של אותו אדם לבצע את אותו מעשה. אף אחד לא שלל ממך את הזכות לעשן, מגבילים את המקומות בהם אתה יכול לעשות את זה, בהתאם לפגיעה אפשרית באחרים. כמו שמגבילים את זכותך לנהוג ככל העולה על נפשך, לקבל כסף מבלי לשלם עליו מסים, לפגוע פיזית באדם כלשהו, או לקיים יחסי מין במקומות ציבוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:00 
joshsoos כתב:
joshsoos כתב:
יאללה נלך על זה. אני מניח גם שאין לך בעיה שאפצח גרעינים וארק עליך את הקליפות, או שאשתעל לכיוון של הפנים שלך? בטוח שזה לא יפריע לך יותר מזה שאתה מפיח את העשן שלך בפנים שלי.

אני לא מעשן, וגם לא אוהב במיוחד שנושפים עלי עשן, ככה שאתה מפנה את התלונות שלך לכיוון הלא נכון
אבל כבר התרגלתי לצדקנות השתלטנית של נושאי הצלב נגד העישון
אבל דווקא בחרת דוגמא מצוינת - חוק נגד השתעלות בבלומפילד, חוק נגד נגיעת קליפות גרעינים באדם אחר (או בגדיו, או רכושו) חוק נגד הפלצות, חוק נגד חיטוט באף. אני מקווה לפחות שתהיה קונסיסטנטיות בנושא. אם כבר סינגפור אז סינגפור עד הסוף. לא רק המעשנים.

ההתנכלות למעשנים מגעילה אותי הרבה יותר מהסיגריות שלהם.

בתאוריה ובאידיאל לא צריך חוקים לכללי התנהגות. אנשים פשוט יכבדו אחד את השני, לא ירצחו, לא ישדדו, לא ירמו, לא יעשנו לאנשים אחרים בפרצוף ולא ישתעלו עליהם. מאחר ואנשים לא עומדים באידיאלים האלה, יש צורך להגן על הציבור מפניהם, בהתאם לסיכונים שהחברה מצאה. היה נחמד אם המעשנים היו נמנעים מלעשן ליד אחרים בכלל, פשוט כי הם מכבדים אותם, כמו שאני לא אשתעל עליך ( אגב, ככל הידוע לי, אנשים שידעו שהם חולים והדביקו אחרים במכוון הועמדו לדין ). אם הם לא, כפי שאכן קורה, צריך למנוע מהם את זה בחוק, שכן עישון גורם סבל ללא מעשנים וזכותם לא להיחנק קודמת לזכותו של המעשן לעשן. סיגריה אחת בבלומפילד חונקת סביבה שלמה, היחידים שמתנכלים הם המעשנים והיחיד שצדקן כאן הוא אתה.

אף אחד לא נושף עליך "בכוונה" את העשן, מדי פעם הוא עף לכיוונך. ועכשיו אני חוזר שוב: האם אתה תומך בחוקים שיאסרו את הדברים הבאים במקומות ציבוריים:
1. השתעלות שלא לתוך ממחטה
2. הפרחת גזים
3. חיטוט באף

ובמשחקי כדורגל בפרט:
4. קללות
5. צרחות רמות במיוחד

לוגיקת "זכותי שלא להינזק קודמת לזכותך להזיק" בוודאי תקפה בכל אחד מן המקרים האלה, אך למרות זאת יש לי התחושה העמומה שלא תתמוך בהצעת חוק איסור-חיטוט-באף-במקומות-ציבוריים.

כנראה שפשוט קל ופופולרי להיטפל למעשנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
איזה שטויות אתם מדברים...
עישון זה כמו חיטוט באף? לכו תספרו לחברים שלכם. יאללה הביתה. עם שיח כזה אין מה לדבר אתכם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
shahar2 כתב:
איזה שטויות אתם מדברים...
עישון זה כמו חיטוט באף? לכו תספרו לחברים שלכם. יאללה הביתה. עם שיח כזה אין מה לדבר אתכם בכלל.

בטח אותו דבר. הדמגוגיה סובלת הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:32 
אגב, אני בכלל בעד עונש מוות למי שמפליץ בחלל סגור כשיש לידו עוד בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע עם החוק הנוכחי כולל גם מגרשי כדורגל,
אבל צריך להיות עיוור ומנותק לחשוב שזה לא יגיע בסוף גם למגרשי הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מזמין כל אחד פה לחדר סגור אחרי חמין צבאי ונראה אם הוא נגד חוק ההפלצות במקומות סגורים
ושוב מה אם טיפול שווה ערך למשהו שמוכח כמזיק, הנפט והשוואה של המיסוי שלו לסיגריות ככה שליטר דלק יעלה 35 שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 09:34 
its-sick כתב:

אני חולה אסטמה. כשהייתי ילד היא הייתה חמורה.
וגם אז אני לא הייתי חושב על להגיד למישהו לכבות סיגריה.
אתם לא נורמלים אם אתם חושבים שאנשים לא ידליקו סיגריה אחרי גול של מ*בי בדרבי. לא נורמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מחכה....
אחד אדום כתב:

ושוב מה אם טיפול שווה ערך למשהו שמוכח כמזיק, הנפט והשוואה של המיסוי שלו לסיגריות ככה שליטר דלק יעלה 35 שקל

ואחד האנשים האהובים עלי בטור פלצני :HEART2: בנושא
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4075658,00.html

לאה גולדברג / על הנזק שבעישון

בֹּקֶר גָּשׁוּם. לֹא לָקוּם. לֹא לְעַשֵּׁן, אֲפִלּוּ
לֹא לְהַרְבּוֹת בִּקְרִיאָה. אֵיזֶה אָבִיב מְשֻׁנֶּה!
אֵיזֶה אָבִיב מְשֻׁנֶּה. חֹשֶךְ בַּבֹּקֶר כְּאִלּוּ...
לֹא לְהַרְבּוֹת בִּקְרִיאָה. אֵיזֶה אָבִיב מִתְעַנֵּן!

פַּעַם הָיית מִתְאוֹנֶנֶת. עָזַר לָךְ? הֶחֱיָה אֶת מֵתַיִךְ?
הַכְּאֵב שֶׁבַּגּוּף, שֶׁבַּשִּׁיר, בָּעִתּוֹן. בְּשִׁיר הַשִּׁירִים.
סְיָג לְחָכְמָה? יִתָּכֵן. טוֹב שֶׁלָּמַדְנוּ בֵּינְתַיִם
לֹא לְהָעִיר שְׁכֵנִים, לֹא לְהַטְרִיד חֲבֵרִים.

בֹּקֶר גָּשׁוּם. לֹא לָקוּם. לַיְלָה עָבַר בְּשֶׁקֶט.
לַיְלָה עָבַר. וְעַכְשָו - אֵיזֶה אָבִיב מִתְעַנֵּן.
בֹּקֶר כְּמוֹ לַיְלָה. זֶה טוֹב. רַק הַדְּמָמָה חוֹנֶקֶת.
אֵיזֶה אָבִיב כָּבֵד! אָמַרְתִּי לָךְ: לֹא לְעַשֵּׁן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 10:04 
אני מעשן קופסה ביום, גם במשחקי כדורגל אני מעשן, לפעמים במשחקי חוץ מבקשים ממני בנימוס אנשים אם אני יכול קצת לזוז או להזיז את הסיגריה מהם.
לרוב אם זה אפשרי זה מה שאני עושה, אני מזיז את הסיגריה ליד אחרת, עולה מדרגה או זז קצת ימינה\שמאלה.
אבל למשל בשער 2 אני יושב במקום שלי ואני לא אזוז משם גם שאני מעשן.
אתם צריכים להבין שציבור המעשנים ברגע שלא ייעשן יסבול.
אתם מצד אחד לא רוצים "לסבול" אבל כן רוצים לגרום לנו לסבול..
אני רוצה לראות מתי לא יהיה עישון במגרשי כדרוגל..
אפילו בנוקיה עישנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב שימו לב בבלומפילד בערך במחצית +- אתם יכולים לראות ענן עשן גדול בשמיים,אירוע מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אני מעשן קופסה ביום, גם במשחקי כדורגל אני מעשן, לפעמים במשחקי חוץ מבקשים ממני בנימוס אנשים אם אני יכול קצת לזוז או להזיז את הסיגריה מהם.
לרוב אם זה אפשרי זה מה שאני עושה, אני מזיז את הסיגריה ליד אחרת, עולה מדרגה או זז קצת ימינה\שמאלה.
אפילו בנוקיה עישנתי.

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?
להפנות את אשמת ה"מזיק" לזה שלא רוצה להיחנק מהעשן של הסיגריות שלך + לא רוצה נזק לבריאותו?
אם לא תעשן בזמן משחק אני בטוח שלא תסבול כמו שיסבול מישהו שיישב לידך במשחקים כשאתה מעשן (אתה אמרת שלא תזוז).
אם זה היה אני למשל, הייתי נגעל מחוסר ההתחשבות, ולא הייתי יכול לסבול את העשן (תמיד כשמעשנים לידי במשחקים זה גורם לי למחנק וגורם לי לעבור מקום - אבסורד שאין כדוגמתו, אני צריך לעבור מקום בגלל שאיני מעשן!!!), אבל זה סיפור אחר כבר, זה לא אני שיושב לידך ולא יהיה אני..
מה שכן, העברת האשמה היא די מוגזמת, אתה לא יכול להגיד דבר כזה.
אתה עד כדי כך לא יכול לשלוט בעצמך, שאתה לא מסוגל לא לעשן למשך כמעט שעתיים? אם כן, מצבך גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
teknoboy כתב:
דובראש כתב:
בונדרוב כתב:
mkorman1 כתב:
הבעיה היא שלא אוכפים את החוק
בטח לא בפאבים

אוכפים את החוק בפאבים...
שני אנשים שאני מכיר קיבלו לפני שבוע דו''ח של 1000 שקל על עישון בפאב.

אחד השינויים שרוצים להכניס בחוק זה שאין צורך יותר לתפוס על חם אלא מספיק לבדוק את האוויר-כלומר מי שמריח מסריח

קשה לי להאמין שדבר כזה יעבור בבית משפט.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4075091,00.html

ציטוט:

יוטלו החמרות נוספות על עישון במקומות בילוי והחוק ישונה כך שלא יהיה צורך "לתפוס על חם" את המעשנים. די יהיה בכך שאיכות האוויר במקום חורגת מהתקן, כדי להטיל קנסות.

אז הפקחים (או האזרחים המתנדבים שקורמן הציע) יסתובבו עם המכשיר הזה, ויבחרו באקראי אנשים שנמצאים באותו אזור ויקנסו אותם?
או שאולי יתנו לכל מי שבאזור?
זה כאילו שאם המצלמה ברמזור לא הצליחה לתפוס את המספר של זה שעבר באדום, יתנו קנס לכל מי שמגיע לרמזור הבא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
דובראש כתב:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4075091,00.html

ציטוט:

יוטלו החמרות נוספות על עישון במקומות בילוי והחוק ישונה כך שלא יהיה צורך "לתפוס על חם" את המעשנים. די יהיה בכך שאיכות האוויר במקום חורגת מהתקן, כדי להטיל קנסות.

אז הפקחים (או האזרחים המתנדבים שקורמן הציע) יסתובבו עם המכשיר הזה, ויבחרו באקראי אנשים שנמצאים באותו אזור ויקנסו אותם?
או שאולי יתנו לכל מי שבאזור?
זה כאילו שאם המצלמה ברמזור לא הצליחה לתפוס את המספר של זה שעבר באדום, יתנו קנס לכל מי שמגיע לרמזור הבא.

צודק, לתפוס על חם זה די והותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 11:36 
לירון האדום כתב:
אפילו בנוקיה עישנתי.

איזה גבר אתה! באמת סליחה שרוב העולם לא מעוניין שהתחביב שלך יגרום לו לסבל, בניגוד להם שאתה מכריח אותם לסבול, לך יש ברירה. מזקיר לי את ההוא שמספר לחבר שלו שאתמול בלילה הציל מישהי מאונס, וכשהחבר מתעניין לדעת איך בדיוק ענה-"התאפקתי".
אתה בטח מעשן גם במטוסים, או ששם אתה מסוגל לסבול לאורך כמה שעות ( עד פי 6/7 מאורך של משחק כדורגל בטיסות ארוכות )?

אחד אדום, הטיעון של הדלק עולה בכל פעם שעולה הנושא הזה, והתשובה שניתנת בכל פעם היא שהטיעון הזה לא קשור לכלום, כי בדלק יש תועלת לאלף ואחד שימושים מתחבורה ועד מוצרי בר קיימא, מוטל עליו מס גבוה, ונעשים מאמצים בלתי נלאים להחליף אותו באנרגיות פחות מזהמות. בעישון אין כל תועלת לכלל, רק נזק למעשן וסביבתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לירון האדום כתב:
אפילו בנוקיה עישנתי.

איזה גבר אתה! באמת סליחה שרוב העולם לא מעוניין שהתחביב שלך יגרום לו לסבל, בניגוד להם שאתה מכריח אותם לסבול, לך יש ברירה. מזקיר לי את ההוא שמספר לחבר שלו שאתמול בלילה הציל מישהי מאונס, וכשהחבר מתעניין לדעת איך בדיוק ענה-"התאפקתי".
אתה בטח מעשן גם במטוסים, או ששם אתה מסוגל לסבול לאורך כמה שעות ( עד פי 6/7 מאורך של משחק כדורגל בטיסות ארוכות )?

אחד אדום, הטיעון של הדלק עולה בכל פעם שעולה הנושא הזה, והתשובה שניתנת בכל פעם היא שהטיעון הזה לא קשור לכלום, כי בדלק יש תועלת לאלף ואחד שימושים מתחבורה ועד מוצרי בר קיימא, מוטל עליו מס גבוה, ונעשים מאמצים בלתי נלאים להחליף אותו באנרגיות פחות מזהמות. בעישון אין כל תועלת לכלל, רק נזק למעשן וסביבתו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
איפה הימים שבהם בני האדם דאגו שלא יטרוף אותם נמר בלילה
לאיזה עולם של קוקסינלים התדרדרנו- מפריע לי עשן בעיניים פעם בשבוע במשך שעה :CRY2:
מישהו מתומכי החוק רוצה לחיות מעל גיל 80? אני לא מבין על מה כל זיוני השכל האלה? כל כך טוב פה שאתם רוצים למשוך כמה שיותר?
סבא שלי אכל מספיק עשן לפנים (וגם היה מעשן בעצמו) וראו פלא- הוא בן 80 עוד מעט והמצב הבריאותי שלו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
איפה הימים שבהם בני האדם דאגו שלא יטרוף אותם נמר בלילה
לאיזה עולם של קוקסינלים התדרדרנו- מפריע לי עשן בעיניים פעם בשבוע במשך שעה :CRY2:
מישהו מתומכי החוק רוצה לחיות מעל גיל 80? אני לא מבין על מה כל זיוני השכל האלה? כל כך טוב פה שאתם רוצים למשוך כמה שיותר?
סבא שלי אכל מספיק עשן לפנים (וגם היה מעשן בעצמו) וראו פלא- הוא בן 80 עוד מעט והמצב הבריאותי שלו טוב.

וסבא שלי נפטר מזה בגיל 56,שבערך כל שבועיים הוא מתאשפז ב4 שנים אחרונות לחייו,אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אפילו בנוקיה עישנתי.

אני מבין שאם ייאלצו אותך לא לעשן באיצטדיון כדורגל - תסבול.

אני באמת יכול להבין. לכן הנה הצעה פשוטה למנוע ממך סבל מיותר -

פשוט אל תגיע לבלומפילד אם זה גורם לך סבל בל יתואר להמנע מסיגריה שעתיים.

קשה לך? אתה באמת לא חייב לבוא. תצפה בבית ותעשן כמה שבא לך.

עריכה: אח"כ, אגב, באשכולות שירי השואה (ועמדתך בעניין ידועה וברורה) אני תמיד אעלה את הציטוט הזה שלך בפניך.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 30 מאי 2011, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
אל פצ'ינו, אתה יודע שאפשר בדיוק להפוך את זה
אתה יכול לטעון עד מחר שהזכות שלך לנשום אוויר נקי מסיגריות עולה על הזכות לעשן, אבל זה מקום פתוח נשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
כן, אבל אני קוקסינל. אין לי שליטה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
באמת קשה לשנות חינוך מבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2011, 12:50 
זה ברור, כפרה מגניב שכמותך, מספיק לקרוא את הדברים שלך בכל פעם כדי לראות מה אתה קיבלת בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 258 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: