redrony כתב:
chimpfive כתב:
אם כל כך הרבה שחקנים אומרים לך שזה נראה כמו סרטן מריח כמו סרטן והאפקט שלו סרטני, אתה יכול להיות בטוח שיש לך סרטן במועדון.
הוא לא שכח מי גידל אותו, הוא הביע ביקרות מאוד מאופקת על ההתנהלות, חבל שהוא לא פתח עד הסוף.
ובשביל זה אתה צריך את בונדר, אניימה ובן סהר? אתה לא יכול להבין את זה לבד?
מזל שבונדר פתח את הפה, אחרת היינו בטוחים שהפועל מנוהלת כמו מנצ'סטר יונייטד. כמובן שכל השחקנים האלה מביאים רק את הצד המאוד אגואיסטי כפי שהם רואים אותו ובמיוחד מרשים לעצמם לעשות את זה שהם עוזבים את המועדון. גיבורים גדולים הם לא ועוד יותר לא חכמים. חלק מהם מן הסתם לא ילקקו דבש באירופה ואז הפועל לא תיראה אופציה כל כך גרועה. אני מאחל לבונדר שנה אחת, לא יותר, במכבי ת"א. זה יהיה שיעור מעניין. ושוב, אני האחרון שיסנגר על הניהול בהפועל ועל האדונים טביב והראל, אבל המועדון הזה גדול מכולם וכרגע כל מי שיכול עושה לו נזק.
האמת שכן, אני צריך שחקנים שיגידו מה קורה בתוך המועדון, יש לזה יותר אמינות מכל עתונאי או מקורב. ברור שלפי ההתנהלות השנה אפשר להבין מצוין עם מה אנחנו מתמודדים, אבל ששחקנים מדברים על השכונה זה מחזק ההכרה. נכון השחקנים דואגים רק לעצמם וכנראה השתן עלה למוח, אבל אני לא רואה בדיוק מתי הם יכולים לפתוח את הפה, אם לא כשהם עוזבים, ואני לא מדבר על הגועל נפש שהם פותחים על הקהל, זו סוגיה אחרת ומעצבנת. אבל איך זה קשור למצב הקבוצה? אני מבין שאתה לא מחביא את הראש בחול, אבל לא ברור לי מה הנקודה שלך? שהפועל יותר גדולה מכל שחקן או הנהלה?יופי חבל שאין הנהלה שתתאים לסטטוס, לא היית רוצה מועדון שגם מנוהל ברמה אחת מעל לשכונת ערסים? אני הייתי מאוד מקווה ומייחל ליום הזה.