tadmored כתב:
moshiko כתב:
סמור כתב:
אבוקסיס בובה של טביב
אלי גוטמן שלא הוחתם על ידי אלי טביב ונחשב למאמן איתן בעמדותיו, התפשר (עד כמה שיודע) לגבי הבאתו של טוטו תמוז. נגמרו הימים שהמאמן מחליט לבדו על החתמות. יש מעורבות של הנהלות מכל מיני שיקולים (בעלים שחושב שיש לו "עין טובה" לרכש, אינטרסים צולבים של סוכן-בעלים או סוכן- מאמן, הסכם בין אגודות וכו').
אני לא זוכר מקרה לאחרונה שמאמן התפטר ממועדון בכלל ריב סמכויות עם ההנהלה. אפילו עזורי שסולק בצורה מבישה סירב להתפטר. יובל נעים לא רצה ללכת.
יוסי יודע איך "להתחבר" אבל יש לו "אני מאמין" שלו והוא ימליץ את מי להחתים. הוא יודע שמקבל צ'אנס של פעם בחיים ולא ירצה לפקשש.
סה"כ מאמן עובד בתוך מערכת והוא כפוף למרות הבעלים,
לכל אחד יש את הגבולות שלו והעקרונות שלו.
אבוקסיס כמאמן נוח יותר לטביב משום שמאמנים כמו גוטמן הם חזקים,דעתנים ולא איזה יסמנים של בעלי המניות.זה לא אומר שלא יתפשרו בדברים מסויימים ו/או יקבלו את מרות הבעלים.
אבוקסיס לאורך כל הקריירה שלו הוכיח שהוא לא יסמן של אף אחד.
אם יש משהו שאני אוהב בהנהלה החדשה שלנו זה שהם קצת "ערסים",אף אחד לא יעשה עלינו סיבובים,אבוקסיס מתאים לטביב כמו כפפה בגלל שהוא קצת כמוהו קצת "ערס".
די למאמנים קשוחים ודעתנים כמו קשטן וגוטמן,מהיום יהיה לנו מאמן שיתחבר אל השחקנים בצורה אחרת,פחות ה"אבא" שלהם ויותר ה"אח" שלהם.
ימים יגידו אם זה יעבוד,האחרון שניסה את זה מצא את עצמו בחוץ אחרי 11 מחזורים וגוטמן הגיע במקומו.