zink כתב:
bloodbrother כתב:
אם אתה יכול למסור שם בשמי
אז זה יהיה גדול (באשכול שחרמש פתח)
הם שקרנים מתועבים (החתול והשאר מסתמכים על השקרים שלו או משהו). רשמתי "אדמינאצי" פעמיים גג. והרבה הרבה הודעות בלי "אדמינאצי". וכתבתי תגובות משעשעות באשכולות בבואנו, שוב, בפעם המליון, רק כמחאה על זה שעדיין הייתי כלוא רק שם ובקנסו בגלל הודעה על הורדת הנקודה לבית"ר. איזה חודשיים וחצי אחרי ה"פשע" הנורא הזה.
ואגב, התירוצים של כל אלו שכתבו שאני כותב "דוקא" ואין לי דיעה וכו' - איך הם רלוונטים לפעמיים "אדמינאצי" + כמה הודעות לא מזיקות בבואנו? (שוב, בפעם ה 1000, באשכולות שכבר לא היו רלוונטים לכן לא יכלו לההרס).
טעיתי בחושבי שעל "אדמינאצי" לא נענשו קודם, אבל מסתבר שצינק הורחק על זה לשבועיים. בכל מקרה בפורום שיש בו כל מיני משחקי מילים כמו "שתהיה שועל למכבי" או צחוקים מתגלגלים על השוואה של בנאדם להימלר, שלא יספרו לי על זילות שואה של "אדמינאצי".
רוצים זילות שואה, הנה הודעה שראצ'ו המתחסד כתב בפורום:
ישבתי לי הבחור הנאה אסף דה פריז וחשבתי על בלאדבראדר.
כל הזמן ניסיתי לחשוב מה היה קורה אם בלאדבראדר היה באושוויץ,
כשהיו מחליטים מי לחיים ומי למוות, אם את הרוב היו שולחים לחיים הוא היה
הולך למוות. בלילה בחדר, הוא היה מספר לכולם כמה שהיטלר הוא דווקא
איש טוב וזה שאסיר מספר 24822 ואסיר 12168 שונאים אותו לא אומר
שהוא בכלל רע... אני חושב שגבלס היה משתמש בו כדי להסביר את הבעיה
היהודית. אין ספק שגל האנטישמיות היה עולה.
ובשמי אני אגיד:
גיא האדום

כמובן שמדובר בשקרים.
כל מי שקרא לאדמין "אדמינאנצי" גם לפני זה הורחק על זה, וגם על דברים שהם הרבה פחות זילות שואה(אני הורחקתי על זה שבסרטון שהבאתי מיוטיוב בשביל השיר, יש תמונה של אבי נמני שציירו עליה בצייר שפם היטלר). הוא גם כתב את זה הרבה יותר מפעמיים, וגם די בבירור בשביל להתגרות באדמין.
מה שהוא הרס בבאונו זה לא את האשכולות שהוא הגיב בהם, שכבר לא היו רלוונטיים, אלא את הפורום עצמו-למי שפתח אשכול באותו יום לא היה סיכוי לקבל יחס, כי אף אחד לא היה שם לב לאשכול הזה. מי שרצה לפתוח היה צריך לחכות עד שהנזק שבלעד גרם יחלוף, כדי שיהיה סיכוי שמישהו יתיחס לאשכול כזה ברצינות. וכל זה כשמדובר בפורום רציני לא פחות מהמועצה או ממשמרות המהפכה, וכשזה עוד יותר דומיננטי בגלל כמות הצפיות והתגובות הנמוכה יחסית שיש שם.
וכמובן שההרחקה המקורית שלו לקנסו היתה מוצדקת, ולזה הוא אפילו לא התכחש, בגלל שאחרי שנעלו לו את האשכול שהוא פתח על הורדת הנקודות של ביתר כי כבר היה אשכול כזה הוא התעקש לפתוח עוד כאלה.
ושוב-מאחורי כל הסיפור הזה יש כל כך הרבה אלמנטים של דווקא, שנראה לי שהוא עשה את זה בכוונה, כדי שהוא יצא גיבור שנפל בקרב נגד האדמין המרושע ותומכיו ששמים קישורים לנובריין, כי פשוט נמאס לו להגיב פה, אבל רצה להשאיר את האפשרות לחזור לפה בתור גיבור. כמו מישהו שנמאס לו לחיות, ובמקום להתאבד יצא לקרב מול צבא רציני כשהוא חמוש בסכין שולחן, מהפלצניות האלה ששמים רק בשביל היופי, כי הן בחיים לא יחתכו משהו.