אורנה אוסטפלד כתב:
ofer23 כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אם אתה מעוניין לקדם פעילויות כמו הפגנות, אז נסה לקבץ סביבך אוהדים שיצטרפו אליך להפגנות או נסה לפנות לגורמים מאורגנים בקהל שלנו (אולטראס). לגבי חרם מנויים: אתה יכול לנסות להכין עצומה ולהחתים אוהדים (למשל דרך הפורום כאן או הפייסבוק).
בקיצור - אם אתה מעוניין, אז יש דרכים לפעול או לפחות לנסות לפעול.
אבל רק לכתוב כאן בפורום עשרות הודעות עם יללות וטרוניות על כמה כולם כאן אדישים ועל כמה כולם כאן חושבים שהכל טוב - לא יקדם שום דבר וזה גם מקשה על לפחות חלק מאיתנו להתייחס לגישה הזו שלך ברצינות.
ראשית,ההודעה שלך גרמה לי לחייך. מי שיודע במה מדובר,הבין
שנית,היכן ראית אותי כותב שצריך לארגן עכשיו הפגנות או להחרים כרגע מנויים? אנחנו מחזיקים כאוהדים בכוח,כרגע צריכים לאיים בהפעלת אותו הכוח. בכל מקרה לא יצאו מנויים אז זה לא רלוונטי אבל קריאה להחרמנת מנוים עתידית באם המצב יימשך היא דבר מצוין גם בשלב הזה
יחד עם זאת אני מצטער אבל הלך הרוחות לא מאפשר כל איום כזה. טביב יכול להיות בטוח בשלב הזה ולעשות כרצונו,הרי גם אם ימכור את טוטו ימצאו פה המסנגרים על המהלך שהיה "טבעי" אז מה זה כבר משנה?
כשמדברים על פעולות אופרטיביות, אז אתה מייד נסוג לאחור.
גם את הקריאה להחרמת מנויים עתידית אתה יכול לנסות ליזום (הכנת עצומה והחתמת אוהדים).
לגבי הלך רוח, אני דווקא לא מבחין באדישות. לדעתי חשש מקנן אצל רוב ואולי אפילו אצל כל האוהדים.
קיימת יותר תחושה של אי-וודאות. דווקא גורמים בתקשורת מנסים ליצור הלך רוח פסימי יותר.