תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יום שבת,גמר ליגת האלופות : מנצ'סטר יונייטד נגד ברצלונה
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

פרטי המשחק

יום שבת 21:45
שידורים : ערוץ 10, ערוץ 5 HD, ערוץ 5 3D
ישפוט ויקטור קאסאיי מהונגריה בן 35 בלבד

ההרכבים המשוערים :

מנצ'סטר יונייטד :
וואן דר סאר.
פאביו, וידיץ', פרדיננד, אברה.
פארק, קאריק.
רוני, גיגס, ולנסיה.
הרננדס.

ברצלונה :
ואלדס
אבידל-פויול-פיקה-אלבס
בוסקטס
אינייסטה-צ'אבי
דוד וייה-מסי-פדרו

כתבה נפלאה על וומבלי החדש שיארח את הגמר בשבת (מתוך כלכליסט)

המקדש היקר בעולם
אחרי אינסוף עיכובים ושערוריות נפתח וומבלי ב-2007 בעלות של כמיליארד ליש"ט. מי שמשלם את המחיר זה האוהדים, ששילמו מחירי שיא על משחקים כגון גמר ליגת האלופות שייערך בו ביום שבת

מילה אחת חוזרת שוב ושוב באתרי הספורט הספרדיים, בדיווחי החדשות, בעיתונים. "וומבלי", אומרים שם כולם בהגייה ספרדית משעשעת (צירה בלמ"ד) ומייד מוסיפים משהו על "איך להשיג כרטיסים".

הקטאלונים בטירוף. גמר ליגת האלופות שייערך בשבת בין ברצלונה למנצ'סטר יונייטד מוציא אותם מדעתם, ומה הפלא. באותו אצטדיון, זכתה בארסה ב-1992 בגביע האירופי הראשון שלה. מהצד השני, גם לאוהדי היונייטד יש סנטימנטים מיוחדים למקום. ב-1968 - בדיוק עשור אחרי אסון המטוס במינכן שמחק את הקבוצה - הוכתרו שם השדים האדומים כאלופי אירופה בפעם הראשונה.

כזה הוא וומבלי. לא סתם מגרש דשא, אלא מקדש עבור מאמיני הדת ששמה כדורגל. היכל ספוג זיכרונות - מרים או מתוקים - מקום של רגעים גדולים. "קיימים אצטדיוני כדורגל שבהם אתה נושם היסטוריה", כתב השבוע עיתונאי ספרדי, "שבהם עצם ההימצאות במגרש היא חוויה בלתי-נשכחת, גם אם המשחק לא חשוב. בלי ספק, אחד המגרשים הללו הוא וומבלי".

אגב, מאז הביקור המכונן בוומבלי הוסיף כל אחד מהמועדונים עוד שני תארים אירופיים למאזן, ובשבת הם יחפשו את הרביעי. איך יתפתח המשחק ומי ינצח? קשה להמר. מה שבטוח הוא שהתפאורה תהיה מושלמת.

תקציב בנייה מקורי של 798 מיליון ליש"ט

האצטדיון שבו יתקיים הגמר הוא גלגול מודרני של וומבלי הישן, ששכן באותו מקום. ב-2003, ארבע שנים אחרי המועד המתוכנן, נהרס האצטדיון הישן, וכעבור ארבע שנים נוספות, ואינסוף דחיות ועיכובים, נפתח שם ב-2007 וומבלי החדש.

תקציב הבנייה של הקומפלקס עמד במקור על 798 מיליון ליש"ט (1.3 מיליארד דולר), מה שהופך את וומבלי לאצטדיון הספורט השני במחירו בעולם אחרי אצטדיון הפוטבול החדש בניו-ג'רזי (1.6 מיליארד דולר) והראשון בעולם הכדורגל. אם מוסיפים לחשבון את העלויות שנוספו לאורך הבנייה, הרי שמחירו הכולל של הפרויקט מוערך במיליארד ליש"ט, יותר מכל מבנה ספורט אחר בעולם.

את הכסף לבנייה שמו ההתאחדות האנגלית והממשלה, דרך חברות-בנות שהוקמו לשם כך, ובאמצעות הלוואות כבדות שלקחו מהבנקים. אולם למרות הכוונות הטובות, הצרות התחילו כאמור מהרגע הראשון ולא פסקו לאורך כל העבודה. בעיות בבניית הגג העצום (הגדול מסוגו בעולם), חברות בנייה שהוחלפו, ותאונות עבודה שגבו חיי אדם.

האיחור בהתקדמות העבודה, לצד ההוצאות התופחות, גרמו הפסדים עצומים לגופים האחראיים, מה שהוביל למאבקים משפטיים בין ההתאחדות לבין החברה האוסטרלית שהופקדה על הבנייה. בניסיון לצמצם את הנזק, פתחו האוסטרלים מצידם בהליכים נגד חלק מקבלניות המשנה, לרבות התביעה הגדולה בתולדות בריטניה - 253 מיליון ליש"ט נגד חברת הייעוץ ההנדסי של הפרויקט, שהסתיימה לבסוף בפשרה.

אפילו עכשיו, ארבע שנים אחרי הפתיחה, התקלות לא נפסקות ורק החודש דווח כי מעלית שעלתה חצי מיליון ליש"ט ונועדה להעלאת נכים וקשישים לתחנת הסאבווי הסמוכה, לא תיכנס לשימוש בגלל בעיות טכניות.

התוצאה על כל פנים מרהיבה. עם 90 אלף מושבים, וומבלי הוא האצטדיון השני בגודלו באירופה (אחרי הקאמפ נואו של ברצלונה), ורמת הגימור שלו הקנתה לו כמובן דירוג של חמישה כוכבים מטעם אופ"א. גולת הכותרת של האצטדיון - פרי תכנון שכלל, בין השאר, את האדריכל הבריטי הנודע נורמן פוסטר - היא קשת פלדה שמרחפת מעל לאצטדיון בגובה 134 מטר (כמעט כמו כלבו שלום). היא גם היתה מקור לצרות רבות. יש גם גג שנפתח, מסכי ענק ולא פחות מ-2,618 חדרי שירותים - יותר מכל מבנה אחר בפלנטה.

מנגד, ההתאחדות האנגלית תקועה עדיין עם חובות עצומים. לפני שנים אחדות היא כבר הגיעה עם הבנקים לפריסה מחודשת של חלק מהתחייבויותיה, אבל החוב הכולל, שההתאחדות אמורה להחזיר עד 2023, ממשיך להעיק. לאחרונה פורסם כי בהתאחדות שוקלים לממן 350 מיליון ליש"ט ממנו באמצעות הנפקת איגרות-חוב לציבור.

מאיפה הכסף? ראשית, ההתאחדות מכניסה יותר מ-130 מיליון ליש"ט בשנה ממכירת זכויות שידור של משחקי הנבחרת והגביע האנגלי. חוץ מזה, לוומבלי עצמו, שמארח גם קונצרטי מוזיקה עצומים, יש תפקיד חשוב והוא מייצר להתאחדות הכנסות של עוד 100 מיליון ליש"ט בשנה - כש-65% מהן מגיעים ממכירת מנויים ארוכי-טווח. במקרה של וומבלי מכירת הכרטיסים היא חשובה במיוחד, כיוון שלפי ההסכמים שחתמה ההתאחדות עם הממשל הבריטי, אסור למכור את שם האצטדיון או לעשות בו שימוש במשחקי ליגה.

מחירי כרטיסים והזעם

אוכלוסיית כדור הארץ הולכת וגדלה, אבל כמות האוהדים באצטדיונים דווקא מתכווצת. אם את גמר הגביע האנגלי של 1923, שהתקיים אז לראשונה בוומבלי, ראו יותר מ-126 אלף צופים, באצטדיון הנוכחי יש 90 אלף מקומות בלבד, ובגמר עצמו, בגלל הצורך לפנות מקום לאלפי עיתונאים ותאי VIP, יישבו בו רק 86 אלף אוהדים. אלה התחלקו כך שכל קבוצה קיבלה 25 אלף כרטיסים עבור אוהדיה, 11 אלף כרטיסים נמכרו לציבור הרחב, ושאר 25 האלף חולקו למה שתואר כ"משפחת הכדורגל של אופ"א". אפילו הלוזונים יודו שמדובר במשפחה גדולה למדי.

כך, כשעל כל מושב מתחרים כל-כך הרבה אנשים, השוק מכתיב מחירים שאוהד כדורגל ממוצע מפרברי מנצ'סטר או ברצלונה יכול רק לחלום עליהם. לזכות היונייטד ייאמר, שאוהדים שהוכיחו נאמנות והגיעו לרוב משחקי הקבוצה השנה, קיבלו עדיפות בהגרלה.

לגבי המחירים: באופן רשמי הם היו אמורים לנוע בין 340-170 יורו, אבל כמה שבועות לפני המשחק, המחירים באינטרנט נעו בין 1,600 יורו לכרטיס זול, ועד 30 אלף יורו לתא פרטי עם שני מושבים. כך או כך, מדובר במחירים הגבוהים ביותר אי-פעם לגמר ליגת האלופות.

הראשונות לנצל את ההמולה היו כמובן חברות מסחריות, שהצליחו להשיג חבילה של כרטיסים ומכרו אותם בשבועות האחרונים במחירים מופקעים שהגיעו עד 4,300 ליש"ט.

חברת תומאס קוק, למשל, אחת הספונסריות של היונייטד, מכרה חבילות למשחק תמורת 574 ליש"ט - 225 ליש"ט מחיר הכרטיס, ועוד 349 ליש"ט לנסיעה באוטובוס וארוחה במסעדה. לזכותם ייאמר שהמסעדה - לה גאברוש - היא אחת הנחשבות באי הבריטי ומחזיקה גם בשיא גינס נחמד: ב-1997 הוגשה בה הארוחה הכי יקרה בהיסטוריה - שלושה אנשים שילמו שם חשבון של כמעט 21 אלף דולר. יקר או לא? כל החבילות של תומאס קוק נחטפו בתוך 3 שעות.

ההתמרמרות של האוהדים הביאה לכך שמישל פלאטיני, נשיא אופ"א, נאלץ לפני חודש להתנצל על מחירי הכרטיסים ולהבטיח כי בעתיד ישולבו נציגי אוהדים בוועדות שקובעות את המחירים.

אבל עם כל הכבוד להשקעה בוומבלי ולמחירים הגבוהים, כל הכסף בעולם לא יכול לעצור הר געש איסלנדי בעל שם בלתי-אפשרי מלהתפרץ. עכשיו כל אירופה מחזיקה אצבעות שהאפר שהוא פולט לא יפגע בשבת בחגיגה, ושוומבלי יוכיח, בפעם המי-יודע-כמה, כי ביציעים ועל הדשא שלו יש משהו מיוחד.

הדף המשחק הרשמי באתר אופ"א (כתבות ועוד)
http://en.uefa.com/uefachampionsleague/ ... index.html
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יום שבת,גמר ליגת האלופות : מנצ'סטר יונייטד נגד ברצלונה
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
גמר אירופי ראשון למסצ'ראנו :HEART2:

למרות שעדיין בכלל לא בטוח שהוא יפתח בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
לא אוהב אף אחת מהן, שמנצ'סטר תנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מאל קלאסיקו בגמר
אין גמר יותר גדול מזה

מקווה בשביל ואן דר סאר שיקח את ליגת האלופות , מגיע לו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
שידור ברקוביץ' את ארבל, השדרים האובייקטיבים ביותר בישראל. במיוחד שמדובר בברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
שידור ברקוביץ' את ארבל, השדרים האובייקטיבים ביותר בישראל. במיוחד שמדובר בברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
shahar2 כתב:

בלי שגיא כהן סוף סוף ?!
איזה כיף :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
shahar2 כתב:

בלי שגיא כהן סוף סוף ?!

כיף? :SHOCK3: ראית את השידור בערוץ 10 של אינטר-ברצלונה? ארסנל-ברצלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
יאללה מנצ'סטר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:34 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אני תמיד אוהב את השדים האדומים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
shahar2 כתב:
אל באנדי כתב:
shahar2 כתב:

בלי שגיא כהן סוף סוף ?!

כיף? :SHOCK3: ראית את השידור בערוץ 10 של אינטר-ברצלונה? ארסנל-ברצלונה?

תקשיב
יחסית לשגיא כהן , נדב יעקבי , אבי מלר , וכל ספורט 5 ברצלונה אולפן ליגת האלופות

הכל נראה מצויין
אני טועה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
חייב להודות ששמתי חתיכת סכום ביורו על השדעם האדומים, ביחס של 4 על תשעים דקות. אקווה לטוב, למרות כל הסיכויים הנמוכים והעובדה שכל מה שמסי צריך לעשות כדי להבקיע שער זה להחליט שמתחשק לו להבקיע שער...

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
חייב להודות ששמתי חתיכת סכום ביורו על השדעם האדומים, ביחס של 4 על תשעים דקות. אקווה לטוב, למרות כל הסיכויים הנמוכים והעובדה שכל מה שמסי צריך לעשות כדי להבקיע שער זה להחליט שמתחשק לו להבקיע שער ...

פחח פחח פחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
mbracha כתב:
חייב להודות ששמתי חתיכת סכום ביורו על השדעם האדומים, ביחס של 4 על תשעים דקות. אקווה לטוב, למרות כל הסיכויים הנמוכים והעובדה שכל מה שמסי צריך לעשות כדי להבקיע שער זה להחליט שמתחשק לו להבקיע שער ...

פחח פחח פחח

שמע, אני לא סובל את הדרדס המהונדס גנטית הזה, אבל כל מה שנאמר עליו זה עדיין בגדר אנדרסטייטמנט. זה כמו לשחק ב- DOOM עם צ'יטים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
מסי על-אנושי
הוא בלתי ניתן לעצירה
ותלוי רק בכושרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 00:29 
יציע העיתונות
ההוא מירושלים 0-2 לברצלונה
הזבל עם הכיפה 0-1 לברצלונה
השמן 0-3 לברצלונה
החנון 1-3 לברצלונה

:HEART2: השדים האדומים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה אני יותר...אוהב מנצ'סטר או שונא בארסה...בקיצור הרבה הצלחה ליונייטד...והולך להיות כיף לשמוע את ארבל וברקוביץ' במיוחד בגול של בארסה שהם יצעקו יש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 00:57 
:HEART2: Glory Glory Man United :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
shahar2 כתב:
nati כתב:
יציע העיתונות
ההוא מירושלים 0-2 לברצלונה
הזבל עם הכיפה 0-1 לברצלונה
השמן 0-3 לברצלונה
החנון 1-3 לברצלונה

מנצ'סטר יונייטד :ROSE: בכל הכוח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
azran כתב:
mbracha כתב:

פחח פחח פחח

שמע, אני לא סובל את הדרדס המהונדס גנטית הזה

אז למה יש לך אותו בסמל האישי?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ׳ הצהיר כששידר משחק של הפועל, שגם כשהיה שחקן של הסיטי הוא אהד את היונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
ע"ע התגובה שלי באשכול דיונים על חדשות שישי.אני מחובר לכדורגל הרומנטי,ושתי הקבוצות המצליחות האלה מסמלות את המהפכה הקפיטליסטית בכדורגל,ואת היפנים עם המצלמות בוומבלי.
אני לא אוהב את ליגת האלופות,כאשר אין לי אינטרס לחיוב עם הפועל,ולשלילה עם קבוצות ישראליות אחרות.
מבחינתי כשיהיה פאלרמו-מילאן,אשמח מאוד לראות את זה על מסך של 50 אינץ'.
אל תתקפו אותי,זו דעתי הלא פופולארית אבל המשחק הזה פשוט לא מעניין אותי.
כמו שנמאס לי לשמוע על בר רפאלי ודודו אהרון,כך נמאס לי מכל הקבוצות האלה.
האם נזכה ב-2027 לגמר ליגת האלופות בין מיינץ לחטאפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 07:09 
עזרן שלא תהפוך לאופיסר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
רק לא מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עזרן שלא תהפוך לאופיסר !

לא הופך לאופיסר,אבל נמאס לי לשמוע כל היום שמדברים על מסי,על כמה שהוא גאון וכדומה.
מנצסטר יכולה לנצח את ברצלונה ביום נתון,ואני לא חושב שברצלונה של העונה גדולה כל כך.
אגב גם את רונאלדו אני ממש לא סובל (אפילו יותר מאת מסי)
גיגסי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
mbracha כתב:
azran כתב:
mbracha כתב:

פחח פחח פחח

שמע, אני לא סובל את הדרדס המהונדס גנטית הזה

אז למה יש לך אותו בסמל האישי?

התמונה היחידה שמצאתי של פרו אבולושיין שהמשקל שלה תואם את הדרישות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:57 
הפועל זה השיגעון! כתב:
:HEART2: Glory Glory Man United :HEART2:

:ROSE:

יאללה יונייטד!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
כל כך, אבל כל כך לא מענין.
לא ראיתי בשנה שעברה (מי בכלל שיחק?), לא חושב שראיתי אף משחק העונה, וכנראה שלא אראה גם השנה.
רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 12:22 
יתכן שהמשחק ישעמם, אבל ההתמודדות תענין:

1 שתי הנציגות הבכירות של 2 הליגות הבכירות שלא התמודדו בינהן שנתיים.
לא הייתי לוקח את התוצאה בינהם מלפני שנתיים כמדד מוחלט כי זו היתה התמודדות אחת וכן כי היונייטד מעט זלזלו והיו בבלגן מסוים שלא ארחיב עליו.
שלושת המשחקים האחרונים נגד חיפה הראו שמשחק אחד בקרב איתנים שקול אינו משקף.
חוץ מזה, שנתיים בכדורגל זה זמן רב.

2 כדורגל טיקה טאקה שכבש את היבשת נתקל בפעם הראשונה העונה בכדורגל מקצועני, טקטי וחזק. בעונה הקודמת אינטר לקחה.
גם לפני שנתיים (זמן רב) התקשתה מול צ'לסי שבהוגן היתה אמורה לנצח.

ועדין, למרות שכאילו כיוונתי שהקבוצה שאני אוהד תנצח, ההתמודדות מענינת ומיוחדת מאוד כי אין מספיק נתונים הרלבנטים להתמודדות האיתנים בינהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: