תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: " עם שחר היו לנו 10 אליפויות"
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:43 
redgr כתב:
villa crespo כתב:

נוו מה רע ב35 מיליון לאורך זמן? לא עדיף תקציב של 70 מיליון שבנוי על עלייה בליגת אלופות.
ולגבי מה שאמרתי זה בלבול שכל אחד גדול.

אני דיברתי על הרעיון שלו, שהוא חוזר עליו כל שנה בערך, לאיחוד בין הפועל חיפה למכבי חיפה.
אתם מסתכלים רק על הצלחות. יש דברים חשובים ממנה.
בכל זאת, אני מעדיף הפועל מכוערת וכושלת, על מכבי יפה ומצליחה.
חשבתי שכולם אמורים להיות ככה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:00 
אני לא חושב שמי שמקנא בניהול של שחר מקנא בו בגלל הרעיון ההזוי לאיחוד בין הפועל ומכבי חיפה.

גם השונא הגדול ביותר של שחר לא יכול להתכחש לכך שהניהול והארגון במכבי חיפה הם מושא לקנאה ברוב המועדונים. בטח ובטח ביחס לשכונה שהולכת בוולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:01 
אפשר ללמוד הרבה מיעקב שחר. תסתכלו כמה הוא משקיע במחלקת נוער שם, ואיזה עתיד יש להם לעומת המחלקת נוער של הפועל.

אפילו טוואטחה הזה היה במחלקת נוער של הפועל וחיפה קנו אותו מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
כמה צביעות באשכול אחד.
ערן זהבי אומר במפורש מה שבונדר אמר לפניו "האוהדים של שער 2 ו13 הם חרא" (אגב, כנראה שלא מעט שחקנים חושבים ככה אם זאת כבר פעם שניה ששומעים על זה...), רק שדני מקבל מאז נאצות וערן מקבל לבבות.

בכל מקרה, שמת גול אליפות שגם מרעי יכל לשים, זה לא אומר שאתה יכול להשתין על כולם מהמקפצה.

שא ברכה שחצני, ונתראה עוד שנתיים בבלומפילד. (ויש לי תחושה שבמדים ירוקים, ולא של כפ"ס. משהו מהכרמל...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד למה שערן זהבי אומר, הגול שלו לפני שנה בהחלט נתן לו קרדיט עצום אצל האוהדים, שהתייחסו אליו בסלחנות גם כשהתנהג כמו שהתנהג בראיון הזה (סוג של נרקסיזם וחוסר יכולת להוריד מעצמך את הפוקוס).

אין ספק שיש לו ביצים ומדי פעם, למזלנו, הוא משתמש בהם גם לטובת האנטרסים שלנו (כשהם מתנגשים במקרה עם האנטרסים שלו).

תודה על הכל :BOW: ובהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:10 
IdanTheLittle כתב:
כמה צביעות באשכול אחד.
ערן זהבי אומר במפורש מה שבונדר אמר לפניו "האוהדים של שער 2 ו13 הם חרא" (אגב, כנראה שלא מעט שחקנים חושבים ככה אם זאת כבר פעם שניה ששומעים על זה...), רק שדני מקבל מאז נאצות וערן מקבל לבבות.

בכל מקרה, שמת גול אליפות שגם מרעי יכל לשים, זה לא אומר שאתה יכול להשתין על כולם מהמקפצה.

שא ברכה שחצני, ונתראה עוד שנתיים בבלומפילד. (ויש לי תחושה שבמדים ירוקים, ולא של כפ"ס. משהו מהכרמל...).

צודק.
ובכלל זה כנראה ניהיה טרנד לשחקנים לדבר מילות גנאי על שער 2, הם כנראה רק שוכחים שהקהל בשער 2 ו13 מורכב מאנשים שהם אוהדי הפועל עוד לפני שהשחקנים בכלל נולדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:14 
הניהול של חיפה הוא ממש לא אירופאי, והיציבות שם לא ממש מושא לקנאה אם מסתכלים על מה שקרה שם בתקופת הדיקטטור הפסיכופט רוני לוי. הבן אדם חיכה ליום אחרי הגמר כדי להודיע למאמן שלו שהוא ממשיך עוד עונה. שנתיים של גאיידמק ואף אחד לא זכר מי זה דון שחר.
כל העניין הוא מה קורה בקבוצות אחרות, ולאור הברדק הקבוע אצלנו, במכבי ובבית"ר, זו המציאות. שנים הוא קנה את כל הכוכבים הגדולים של הליגה, אז מה הפלא שלקח אליפויות בתחילת שנות ה2000 והלאה.

לא צריך שחר, צריך בעלים נורמליים משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אחד הראיונות הכי כנים שאי פעם יצאו מכדורגלן בישראל, והתגובות באשכול, שהוא הרבה מעל הממוצע בבלומפילד, מוכיחות כמה שהוא צודק.
קוראים חצי משפט ועושים ממנו מטעמים, אבל מתעלמים מהדברים הנכונים שהוא אומר.
מכבי חיפה של עשרים השנה האחרונות היא אימפריה, הפועל של השלוש שנים האחרונות היתה פרק חולף. היה אפשר לעשות אחרת ויש לנו כאן עדות ממקור ראשון על זה.

חוץ מזה שמאוד אהבתי את הגישה שלו והאמונה שלו בעצמו והלוואי אלף פעם שיצליח כי מגיע לו. שחקן שלא נולד עם כפית מזהב בפה אלא השיג הכל בעבודה קשה.

:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:29 
בראיון הזה מוכיח ערן זהבי שיש לו אומץ וחוצפה, לטוב ולרע, גם במגרש וגם מחוצה לו.
לדעתי, זו חוצפה חיובית.
אמנם הוא לא היה בראיון פוליטיקלי קורקט, אבל זה מובן מאילו שלשחקן כדורגל (כמו כל מקצוע שמפרנס) - הכדורגל הוא קודם כל קריירה ופרנסה. לכן, השחקן באמת "משחק בשביל עצמו" וכל הדיבורים על "לשחק בשביל הסמל והאוהדים" הם סוג של רומנטיקה לעידן אידיאולוגי שהיה קיים לפני יותר מ-50 שנה במקרה הטוב או סוג של צביעות במקרה הפחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:32 
joshsoos כתב:
הניהול של חיפה הוא ממש לא אירופאי, והיציבות שם לא ממש מושא לקנאה אם מסתכלים על מה שקרה שם בתקופת הדיקטטור הפסיכופט רוני לוי. הבן אדם חיכה ליום אחרי הגמר כדי להודיע למאמן שלו שהוא ממשיך עוד עונה. שנתיים של גאיידמק ואף אחד לא זכר מי זה דון שחר.
כל העניין הוא מה קורה בקבוצות אחרות, ולאור הברדק הקבוע אצלנו, במכבי ובבית"ר, זו המציאות. שנים הוא קנה את כל הכוכבים הגדולים של הליגה, אז מה הפלא שלקח אליפויות בתחילת שנות ה2000 והלאה.

מה זה "ניהול אירופאי"? מה שנהוג בקפריסין? או במנצ'בטר אוניטד? או ברומניה?
"הדיקטטור" רוני לוי היה שם חמש שנים. תחת שרביטו, הקבוצה זכתה בשלש אליפויות. כאשר התחיל לקלקל, עף.
מי זוכר היום את רוני לוי?
"אם גאידקמ היה נשאר עוד שנתיים...". זו בדיוק גדולתו של שחר. הוא מבין את הכוונים של הכדורגל הישראלי וידע היטב שאי אפשר לאורך זמן לשפוך כל שנה למעלה ממאה מיליון ש"ח תקציב. וזו לא פעם ראשונה. שהגיע גד זהבי לביתר, שחר זז הצידה. כאשר הגיעו הקנדים במכבי ת"א, שחר לא נגרר.
הוא ידע להתאיםאת עצמו למציאות המשתנה. היתה תקופה שקנה כל דבר שזז. כאשר הביא את אלישע לוי (מאמן "בובה" שלא מפריע לשחר ביישום תוכניתו) , שחר קבע מינימום של שחקנים צעירים בסגל הבכיר.

מי כמו ערן זהבי שנשם את הברדק בניהול אצלנו, יודע לשבח ניהול יציב ורציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 15:36 
azran כתב:
שוהם יפת כתב:
ציטוט:
זה בדיוק אחד מהדברים שאני לא יכול לסבול יותר בארץ, את כל ההתייחסות וההתנהלות כלפי שחקנים. אנשים פה מתנהגים כאילו השחקנים חייבים להם משהו. לפעמים אני שומע אוהדים שאומרים 'תשחקו בשביל הסמל' או 'תשחקו בשבילנו'. אני משחק בשביל עצמי,

:PUKE:

אם כבר להקיא אז להקיא עליכם. חבורה של סמרטוטים. וואן רק יכול ללמוד מכם הוצא מהקשרו מהו.

עלובי נפש אמיתיים. למה שלא תצטטו את כל הפסקה.
כי כל מילה שהוא אמר, נכונה. בטח שבפסקה המדוברת. אני לא יודע מי אתם, אני לא יודע באיזה שער אתם יושבים אבל אם שמתם לב או לא מתוך 11 אלף(שזה פאקינג המון בטח ובטח לקבוצה שהיא רק הרביעית במספר האוהדים בארץ) אוהדים שבאים בממוצע במשחקי ליגה יש 6 אלף טרמפיסטים. שמקללים, לא רק אחרי הפסדים אלא גם אחרי ניצחונות(!!) שלא נדבר על קללות במשך השמחק.
ערן אמר נכון. קיללו אותו הרי, הוא לא המציא את זה. הקהל של הפועל הוא לא שער 5(לצערי), הלוואי שהוא היה אבל הוא לא. הקהל של הפועל הוא גם שער 8 ושער 13 ושער 2. ואותם רואים ושומעים לא פחות. הם מקללים, אז הקהל של הפועל מקלל. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:00 
שוהם יפת כתב:
ציטוט:
זה בדיוק אחד מהדברים שאני לא יכול לסבול יותר בארץ, את כל ההתייחסות וההתנהלות כלפי שחקנים. אנשים פה מתנהגים כאילו השחקנים חייבים להם משהו. לפעמים אני שומע אוהדים שאומרים 'תשחקו בשביל הסמל' או 'תשחקו בשבילנו'. אני משחק בשביל עצמי,

:PUKE:

וואו, איזה גניבת דעת
בכלל לא הוצאת את המשפט שלו מהקשרו
ציטוט:
"זה בדיוק אחד מהדברים שאני לא יכול לסבול יותר בארץ, את כל ההתייחסות וההתנהלות כלפי שחקנים. אנשים פה מתנהגים כאילו השחקנים חייבים להם משהו. לפעמים אני שומע אוהדים שאומרים 'תשחקו בשביל הסמל' או 'תשחקו בשבילנו'. אני משחק בשביל עצמי, כי אחרי שני פסים לא טובים ישר מקללים אותך. אני אוהב את הקהל של הפועל, אבל אחרי גול האליפות והעונה שהייתה לי, גם אם אני אאבד מאה כדורים אנשים לא צריכים לקלל אותי. פתאום מגיע ההפסד מול קרית שמונה בתחילת העונה ומי הבנאדם היחיד שמקבל קללות? אני. אמרו לי שאני צריך ללכת למכור בורקסים ועוד כל מיני דברים. כל האוהדים עכשיו שמשחקים אותה שהם מתים עליי, לא אוהבים אותי בגלל הפרצוף שלי, אלא בגלל הגולים. שלא יתבלבלו: להפועל יש אוהדים אמיתיים וטובים כמו בשער 5 ושער 7, כאלה שגם במשחקים חלשים תמיד ידעו לבוא ולהגיד מילה טובה, אבל יש חלק שהורסים להם, אוהדי הצלחות שיש בכל קבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:03 
joshsoos כתב:

:LOL2:

joshsoos כתב:
אידיוט חסר מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:05 
גביזון כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
עם יעקב שחר אנחנו מכבי ת"א כדורסל,וכולם יתחילו לפרגן לנו,אובדן זהות מוחלט!!!

אהא,מזה בדיוק אני חושש?!?!?!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:21 
נועם שחם כתב:
אני לא חושב שמי שמקנא בניהול של שחר מקנא בו בגלל הרעיון ההזוי לאיחוד בין הפועל ומכבי חיפה.

גם השונא הגדול ביותר של שחר לא יכול להתכחש לכך שהניהול והארגון במכבי חיפה הם מושא לקנאה ברוב המועדונים. בטח ובטח ביחס לשכונה שהולכת בוולפסון.

לא אמרתי שלא. להיפך, אמרתי שהוא מנהל מצוין לעסקים שלו.
אבל אני לא צריך להסביר לכם שקבוצת כדורגל היא לא סתם עסק. יש כאן היסטוריה, קהל וזהות של מועדון, שבאים הרבה לפני הצלחה.
יענק'לה שחר יכול לבקש לאחד את "מאיר" עם משפחת קרסו ולקרוא לעסק החדש איך שבא לו, אבל לאחד את מכבי חיפה עם הפועל חיפה ולשנות את שם הקבוצה וצבעה, זה ממש לא לגיטימי.
העניין הוא שכולם מתייחסים כאן להצלחות שלו ואף אחד לא שם לב לחסרונות.
אז שאלתי, מי כאן מוכן שיהיה לנו בעלים שינהל את הפועל כמו את חיפה, שיזכה באותם תארים, אבל שכל שבוע נראה אותו ביד-אליהו עם צעיף של מכבי ושכשזה יהיה בכוחו, הוא יבקש לאחד אותנו עם מכבי או בני-יהודה?
מי שאומר שיענק'לה שחר הוא בעלים טובים לקבוצת כדורגל, אז הוא אומר שזה לגיטימי שהוא רוצה לעשות את כל אלו. או במילים אחרות, שהוא מעדיף הצלחות על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:26 
ערן זהבי צודק באלף אחוז, וזה גם מה שהופך אותו לווינר, "איש למשימות מיוחדות". הוא מתנתק מהקטע של "להלחם בשביל הסמל" וזה
עוזר לו לשמור על קור רוח. כמו חייל שיוצא למשימה ואמור לשים את הרגש מאחוריו או לבטל אותו לגמרי כדי להיות מסוגל לתפקד.
אני לא רואה את עצמי, למשל, בתור אוהד, מסוגל לשחק בדרבי (אם הייתי מסוגל למסור פס כמובן), כי כנראה הרגליים שלי היו רועדות
רק מהמחשבה על המעמד שאני נמצא בוא.
מצד שני, ערן זהבי צריך להגיד תודה שנפלה בפניו הזכות לשחק מול קהל כמו של הפועל. שילך לשאול את יניב קטן
מה עשו לו האוהדים של חיפה (חלק לא מבוטל מהם) אחרי ההפסד נגדנו 4-1. שחטו אותו. בעונה שעברה כשחיפה
הוציאו תיקו בסכנין השחקנים שלהם חטפו יריקות. אז כן, כנראה שגם אוהדי הפועל חארות עם זיכרון קצר לא חסר, אבל
אם משווים אותנו למה שקורה במקומות אחרים בביצה, אצלם הרבה יותר מסריח בהיבט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:29 
הקטע הכי מגעיל בראיון עם זהבי:

שואלים את זהבי למה הוא רב כל הזמן עם הבועטים האחרים על מי יבעט ותשובתו המגעילה:

"כי ערן זהבי בועט יותר טוב, פשוט וקל. אז אם הבעיטות טובות, למה להחליף בועט? מישהו נוגע לטועמה בבעיטות מצד שמאל? אני אפילו לא ניגש לכדור. ראיתי בדרבי מה קרה כשאמרו לי 'תן לי לבעוט', לא יצא כלום מזה. זה לא אומר שרבתי עם מישהו. נכון שאבוטבול בועט טוב ואולי בשנה הבאה הוא יהיה הבועט של הפועל, אבל אני בועט יותר טוב, יש לי קבלות וזו עובדה".

שחצן
לא חבר
חוצפן
יושב יומיים לפני משחק מכריע של עונה שלמה לסגור חוזה בחו"ל.

תודה ולהתראות :mad:

אגב, ערן, שי אבוטבול בעט כדורים חופשיים בהפועל עוד כשהיית בתיכון..באמת תודה שאתה מפנה לו מקום לבעוט עונה הבאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:31 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
האוהד נועם כתב:
יש דברים שאם אומרים אותם באמצע העונה זה חוצפה, ואם אומרים אותם בסוף העונה זה נקודה למחשבה, או המון נקודות למחשבה.
:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

שיהיה בהצלחה והלוואי ונזכה לראות אותך שוב במדים האדומים.

כל מילה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:

"כי ערן זהבי בועט יותר טוב, פשוט וקל. אז אם הבעיטות טובות, למה להחליף בועט? מישהו נוגע לטועמה בבעיטות מצד שמאל? אני אפילו לא ניגש לכדור. ראיתי בדרבי מה קרה כשאמרו לי 'תן לי לבעוט', לא יצא כלום מזה. זה לא אומר שרבתי עם מישהו. נכון שאבוטבול בועט טוב ואולי בשנה הבאה הוא יהיה הבועט של הפועל, אבל אני בועט יותר טוב, יש לי קבלות וזו עובדה".

שחצן
לא חבר
חוצפן

אגב, ערן, שי אבוטבול בעט כדורים חופשיים בהפועל עוד כשהיית בתיכון..באמת תודה שאתה מפנה לו מקום לבעוט עונה הבאה..

צודק, אולי הוא לא היה צריך לקחת את הבעיטה החופשית נגד חיפה במצב של 1:1.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:35 
Officer Barbrady כתב:
yatur כתב:

שחצן
לא חבר
חוצפן

צודק, אולי הוא לא היה צריך לקחת את הבעיטה החופשית נגד חיפה במצב של 1:1.

ערן שחקן גדול
ערן בועט מעולה עונשין
ערן איש של מאניטיים
ערן קר רוח

אבל..
תהיה חבר, אל תשתחצן..אל תשתין על האוהדים יומיים לפני משחק מכריע על עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:40 
Perlov כתב:
גביזון כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
עם יעקב שחר אנחנו מכבי ת"א כדורסל,וכולם יתחילו לפרגן לנו,אובדן זהות מוחלט!!!

אהא,מזה בדיוק אני חושש?!?!?!

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:41 
villa crespo כתב:
נועם שחם כתב:

לא אמרתי שלא. להיפך, אמרתי שהוא מנהל מצוין לעסקים שלו.
אבל אני לא צריך להסביר לכם שקבוצת כדורגל היא לא סתם עסק. יש כאן היסטוריה, קהל וזהות של מועדון, שבאים הרבה לפני הצלחה.
יענק'לה שחר יכול לבקש לאחד את "מאיר" עם משפחת קרסו ולקרוא לעסק החדש איך שבא לו, אבל לאחד את מכבי חיפה עם הפועל חיפה ולשנות את שם הקבוצה וצבעה, זה ממש לא לגיטימי.
העניין הוא שכולם מתייחסים כאן להצלחות שלו ואף אחד לא שם לב לחסרונות.
אז שאלתי, מי כאן מוכן שיהיה לנו בעלים שינהל את הפועל כמו את חיפה, שיזכה באותם תארים, אבל שכל שבוע נראה אותו ביד-אליהו עם צעיף של מכבי ושכשזה יהיה בכוחו, הוא יבקש לאחד אותנו עם מכבי או בני-יהודה?
מי שאומר שיענק'לה שחר הוא בעלים טובים לקבוצת כדורגל, אז הוא אומר שזה לגיטימי שהוא רוצה לעשות את כל אלו. או במילים אחרות, שהוא מעדיף הצלחות על הפועל.

מן הסתם לשחר יש חסרונות, אבל בהשוואה להראל את טביב, הם מתגמדים..

ואגב, זהבי לא אומר שצריך ששחר ינהל את הפועל. הוא מדבר על מישהו באותו סגנון, וזה ממש לא נשמע לי פסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:48 
בסדר, זהבי הוא שחקן, לא אוהד. ברור שאצלו ניהול מסודר ותארים זה בראש סדר העדיפויות.
ומה זאת אומרת "גם לשחר יש חסרונות"? אתם צוחקים עליי?
אם יש לך בעלים שמנהל קבוצה מושלמת, ניהול אירופאי, תארים, אקדמיה לכדורגל, שחקנים מאירופה חולמים לשחק בהפועל, אבל יש לו חיסרון קטן - הוא רוצה לשחק בצהוב ולא באדום. תרצו כזה בהפועל?
זה יענק'לה שחר. פי מיליון יותר גרוע מטביב ומוני הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:52 
האוהד נועם כתב:
יש דברים שאם אומרים אותם באמצע העונה זה חוצפה, ואם אומרים אותם בסוף העונה זה נקודה למחשבה, או המון נקודות למחשבה.
ערן זהבי :HEART2:

שיהיה בהצלחה והלוואי ונזכה לראות אותך שוב במדים האדומים.

ואיך זה משנה את ההתנהלות שלהם לאורך העונה? מה זה משנה מה מישהו אומר או מתי?
מה שחשוב זה מה שהם עושים. והוא אומר, בדיוק כמו דני, שהוא שיחק קודם כל בשביל עצמו.
ההתחיסות לאוהדים "האמיתיים" משער 5 ו-7 זוהי עוד הגבלה די מדהימה בין 2 הרעיונות.

אמהמה...דני, השחקן הפחות מוכשר, הפחות סקסי, מקבל :PUKE: וכמעט עובר צליבה. "איך הוא מעז..."
בעוד שערן, לאחר שאמר את אותם דברים מקבל :HEART2: .

דני נתן למועדון הזה 5 עונות בהם הוא עלה נלחם ועשה כל מה שיכל בשביל הקבוצה.
ערן נתן עונה וחצי בקושי + גול של אליפות...והוא מוכשר בטירוף.
זה כל ההבדל.

תודה על הגול. עלה והצלח פאלרמו.
אבל אם יבוא איזה ווצי'צ'ביץ להחליף אותך גם לא אתגעגע יותר מידי או ארגיש בחסרונך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:53 
villa crespo כתב:
בסדר, זהבי הוא שחקן, לא אוהד. ברור שאצלו ניהול מסודר ותארים זה בראש סדר העדיפויות.
אם יש לך בעלים שמנהל קבוצה מושלמת, ניהול אירופאי, תארים, אקדמיה לכדורגל, שחקנים מאירופה חולמים לשחק בהפועל, אבל יש לו חיסרון קטן - הוא רוצה לשחק בצהוב ולא באדום. תרצו כזה בהפועל?

עוד לא ראיתי שהוא העביר את חיפה לאדום או לצהוב...
דווקא בקבוצה שלו יש הרבה יותר שחקני בית ושחקנים שמזוההים עם המועדון מאשר יש להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:53 
villa crespo כתב:

לא ראיתי שבתקופתו החליפו את צבע החולצות בחיפה. אני גם די בטוח שאם שחר היה הבעלים של הפועל או מכבי ת"א, הוא לא היה מעלה בדעתו להחליף את הצבעים שלהן. אין מצב.

בכל מקרה, כשמדברים על שחרן כדוגמא לניהל, הכוונה היא לאלמנטים הניהוליים שאצלו פועלים בהצלחה, לא לזה שהוא הולך למשחקים של המחלה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:54 
yatur כתב:

שחצן
לא חבר
חוצפן

אבל אין מה לעשות, הוא בועט יותר טוב.
אתה מבלבל בין שחצנות למודעות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה הבעיה, מי שרוצה את שחר יכול פשוט להתחיל לאהוד את מכבי חיפה ואז יהיו לו "10 אליפויות".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:55 
אוגוסטוס היל כתב:
yatur כתב:

שחצן
לא חבר
חוצפן

אבל אין מה לעשות, הוא בועט יותר טוב.
אתה מבלבל בין שחצנות למודעות עצמית.

צביעות :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להשוות לשי, בועט החופשיות הכי טוב שלנו הוא סלים, וגם לו זהבי לא נותן את הכבוד המגיע לו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: