תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: " עם שחר היו לנו 10 אליפויות"
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 13:46 
גביזון כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
עם יעקב שחר אנחנו מכבי ת"א כדורסל,וכולם יתחילו לפרגן לנו,אובדן זהות מוחלט!!!

אהא,מזה בדיוק אני חושש?!?!?!

:ROSE: טוב שיש את מוני וטביב בשביל לשמור על הבינוניות (אז מה אם אולי הקבוצה תתפרק בעתיד, העיקר לא נהיה כמו מכבי כדורסל ונשמור על הזהות שלנו בתור קבוצה עם הנהלות הזויות!!!111)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
הקהל לא צבוע, הקהל רואה איך זהבי השתנה לאחרונה.
לא קיללו אותו אחרי שני פסים לא טובים, אלא הרימו ידים בייאוש כששוב לא מסר כשחשב רק על עצמו, דבר שלא היה לפני חודשיים ומעלה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 13:49 
לירון האדום כתב:
מעניין שבראיון של בונדר בו הוא גם דיבר מהלב, כולם ירדו ובצדק על בונדר.
פה מהללים שחקן שלא זוכר את האוהדים, שלא אכפת לו מהקהל ולא אכפת לו מהקבוצה.
אכפת לו מעצמו.

אתה מוזמן לקרוא שוב את הראיון עם בונדר
חוץ מהתבטאות טפשית של "אני לא עושה מה שהמאמן אומר לי" אין שם כלום.
פה הדבר היחיד שערן אמר שמתקרב לזה איכשהו זה "אני לוקח כדורים חופשיים מימין כי אני בועט אותם הכי טוב בקבוצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
שחקן שלא נולד עם כפית מזהב בפה אלא השיג הכל בעבודה קשה.

:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 13:59 
הוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:01 
שוהם יפת כתב:
עוד פנינה :
ציטוט:
לשחקן שנהנה להגיע לבלומפילד ומת על האוהדים להגיע הביתה ולבכות? אני שוב אומר - אני מת על הפועל, אבל דווקא אחרי מה שעשינו בשנים האחרונות, אנשים צריכים להבין את הפוטנציאל ולשנות את ההתנהגות כדי להפוך הכל לדרך קבע

ממש רעב ללחם אתה .
בוא קח ממני 200 שקל לחלב שתסגור את החודש .

הוא דיבר על שי אבוטבול, חא חתיכת טמפיט.

ערן זהבי :HEART2: אני אוהב את הילד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:01 
לא זכורים לי כמעט ראיונות עומק כאלה בכדורגל שלנו, בהם המרואיין כנה ונותן תובנות בהירות ולא מתפשרות. עם רובן אני אישית מסכים, אבל הנקודה היא שהראיון הזה מבהיר למה ערן הוא השחקן עם הפוטנציאל ללכת הכי רחוק מאז בניון, כי יש לו הרבה תכונות לא ישראליות באופי, ביחד עם הכשרונות הכדורגלניים. יוצא דופן על המגרש ומחוץ לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:03 
לא תתפוס אותי כתב:
אחד הראיונות הכי כנים שאי פעם יצאו מכדורגלן בישראל, והתגובות באשכול, שהוא הרבה מעל הממוצע בבלומפילד, מוכיחות כמה שהוא צודק.
קוראים חצי משפט ועושים ממנו מטעמים, אבל מתעלמים מהדברים הנכונים שהוא אומר.
מכבי חיפה של עשרים השנה האחרונות היא אימפריה, הפועל של השלוש שנים האחרונות היתה פרק חולף. היה אפשר לעשות אחרת ויש לנו כאן עדות ממקור ראשון על זה.

חוץ מזה שמאוד אהבתי את הגישה שלו והאמונה שלו בעצמו והלוואי אלף פעם שיצליח כי מגיע לו. שחקן שלא נולד עם כפית מזהב בפה אלא השיג הכל בעבודה קשה.

:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:10 
ערן זהבי לא מפחד להיכנס חזיתית באף "פרה קדושה" ולא מפחד להגיד בסופר כנות את כל מה שיש לו על הלב.
ראין בלי גרם של פוליטיקה או צביעות.
ראשית זו תכונה של מנהיג ומוביל.
שנית זה מקרין בדיוק על המשחק שלו - ללא פחד ועם הרבה בטחון עצמי, לעיתים מופרז. שחקן שמאד יחסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:11 
אגב, בהתייחס לכותרת, אני לא מצליח להבין אוהדים שהיו רוצים את יענק'לה שחר כבעלים של הפועל. מי שרוצה אותו, הוא אוהב הצלחות הרבה יותר משהוא אוהב את הפועל. בן-אדם כזה הוא הסכנה הכי של כל אוהד קבוצת ספורט בעולם.
ולגבי ערן זהבי, באמת שיש לו ביצים שלא היו לאף שחקן בארץ, אבל ההימור שלי שהוא לא יצליח באירופה, כמו שמייעדים לו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אגב, בהתייחס לכותרת, אני לא מצליח להבין אוהדים שהיו רוצים את יענק'לה שחר כבעלים של הפועל. מי שרוצה אותו, הוא אוהב הצלחות הרבה יותר משהוא אוהב את הפועל. בן-אדם כזה הוא הסכנה הכי של כל אוהד קבוצת ספורט בעולם.
ולגבי ערן זהבי, באמת שיש לו ביצים שלא היו לאף שחקן בארץ, אבל ההימור שלי שהוא לא יצליח באירופה, כמו שמייעדים לו כאן.

אם יש מישהו, אחרי שכטר, שבנוי להצליח באירופה, זה זהבי. לבן אדם יש יכולות שמתאימות לרמות הגבוהות, וברגע שהוא יקבל את החשיפה הנכונה, הוא יהיה שם חם מאוד באירופה.
הוא לא צריך אף שחקן לצידו ואף קהל מאחוריו כדי להצליח. הוא יכול להצליח בכל מקום, עם כל קבוצה ובכל מצב. גם שכטר כזה, רק לדעתי שכטר קצת יותר כשרוני ממנו.
בעיקרון, אם לא יהיו הפתעות בדרך(פציעות, ריבים עם מאמנים), אני צופה שהם יהיו שני הישראלים הבכירים שאי פעם יצאו לאירופה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:15 
אם לגילי היה את האופי שלו, הוא היה היום בבארסה.

ערן לבלבלבלבלבלבלבלבלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:17 
Officer Barbrady כתב:
villa crespo כתב:

אם יש מישהו, אחרי שכטר, שבנוי להצליח באירופה, זה זהבי. לבן אדם יש יכולות שמתאימות לרמות הגבוהות, וברגע שהוא יקבל את החשיפה הנכונה, הוא יהיה שם חם מאוד באירופה.
הוא לא צריך אף שחקן לצידו ואף קהל מאחוריו כדי להצליח. הוא יכול להצליח בכל מקום, עם כל קבוצה ובכל מצב. גם שכטר כזה, רק לדעתי שכטר קצת יותר כשרוני ממנו.
בעיקרון, אם לא יהיו הפתעות בדרך(פציעות, ריבים עם מאמנים), אני צופה שהם יהיו שני הישראלים הבכירים שאי פעם יצאו לאירופה.

מבחינת אופי, אין לי ספק שהוא יכול להצליח יותר מכולם.
השאלה זו היכולת... בכל פעם שלחצו את ערן זהבי באמצע בליגה הישראלית, הוא איבד כדור. מה יהיה באירופה? (למרות שבאיטליה לא משחקים הרבה יותר מהר מבישראל).
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
ערן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:17 
:PUKE: :PUKE: :PUKE:
גועל נפש אחד גדול, לך לפאלרמו ואמן תשבור את שתי הרגליים שלך יא שחצן כפוי טובה מסריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:18 
עידן הרומנטיקה בכדורגל הישראלי הסתיים, כדאי להפנים זאת.
זהבי בסה"כ אמר את מה שרבים לא מעיזים לומר.

לא יהיו עוד שחקנים כדוגמת משה סיני למשל, שיככב בהפועל כל כך הרבה שנים.
אם סיני היה משחק בשנות האלפיים, הוא היה עף לגנק, פ.צ. קלן או דה חראפשאפ כבר לאחר עונה או שתיים.
בשנים האחרונות הכסף הגדול מאירופה (או מדמויי גולדהאר וגאידמק) קובע, לא סמלים על החולצות.

כיום, שחקן שיתן בהפועל עונה או שתיים טובות יקבל הצעות מקבוצות באירופה וירצה לעבור לשחק שם, גם אם מדובר
בקבוצה בינונית שלא תשחק בבבמות המרכזיות של אירופה.

בסה"כ זהבי היה אחד מהשחקנים היותר משפיעים בעונות השיא האחרונות והיה גורם מרכזי בניצחונות הגדולים בדרבים, במשחקים
מול חיפה, בזכייה בדאבל, זכייה בגביע אמש, ובהצלחות בליגה האירופית, בליגת האלופות, ובעצם ההעפלה לשם.
כאחד שחווה במגרשים את השפל לאורך כל שנות ה-90, אני לא יכול שלא להעריך שחקנים כמותו.

כל עוד הוא לא עובר ליריבות של הפועל בארץ אאחל לו בהצלחה ואחזיק לו אצבעות שיצליח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אויש מה רע במנהל יציב שמנהל קבוצה כמו שצריך, מתנהל יוצא מן הכלל עם שחקנים, שומר על תקציב טוב שנים, משקיע במחלקת הנוער ויודע לנהל מו"מ כמו שצריך?
סכנה, ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא נתן אתמול לטועמה לבעוט. מילא שבראש שלו הוא הבועט הכי טוב, אבל לגוטמן גם יש עינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
בטח, מי רוצה את שחר, מי רוצה יציבות ושקט נפשי לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:22 
עד מתי ישתינו עליכם ותמשיכו להגיד שזה גשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
מושיקו לא רוצה את שחר כי שחר כל הזמן קורא לו רובוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
גביזון כתב:
מושיקו לא רוצה את שחר כי שחר כל הזמן קורא לו רובוט.

סטיגידיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:25 
R-O-D כתב:

אם סיני היה משחק בשנות האלפיים, הוא היה עף לגנק, פ.צ. קלן או דה חראפשאפ כבר לאחר עונה או שתיים.
בשנים האחרונות הכסף הגדול מאירופה (או מדמויי גולדהאר וגאידמק) קובע, לא סמלים על החולצות.

כיום, שחקן שיתן בהפועל עונה או שתיים טובות יקבל הצעות מקבוצות באירופה וירצה לעבור לשחק שם, גם אם מדובר

זה לא מה שהוא אמר. הוא דיבר על הצביעות של ההנהלות והאוהדים, שרוצים שחקנים מסורים שמשחקים בשביל הסמל ולטובת המועדון, אבל אין להם בעיה לדפוק את השחקן ולהתייחס אליו כמו לזבל (מצד ההנהלה) והאוהדים מקללים אחרי שני פסים רעים.

צודק באלף אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:26 
עוד תנאים כתב:

מי השתין עליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עוד תנאים כתב:

מי השתין עליך?

אתה באמת מתייחס?
עוד תנאים כתב:
:PUKE: :PUKE: :PUKE:
גועל נפש אחד גדול, לך לפאלרמו ואמן תשבור את שתי הרגליים שלך יא שחצן כפוי טובה מסריח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:27 
redgr כתב:
villa crespo כתב:

אויש מה רע במנהל יציב שמנהל קבוצה כמו שצריך, מתנהל יוצא מן הכלל עם שחקנים, שומר על תקציב טוב שנים, משקיע במחלקת הנוער ויודע לנהל מו"מ כמו שצריך?
סכנה, ברור.

גביזון כתב:

כמו שאמרתי, למי שמעדיף הצלחות על זהות, יענקל'לה שחר זה האיש המתאים בשבילו. איש עסקים מצליח. אמנם שחצן וזה פוגע בהתנהלות שלו לפעמים, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח ומכבי חיפה בתקופתו הפכה למועדון המוביל בישראל.
השאלה אם אתה מוכן לזכות בהצלחות של חיפה, במחיר בו הוא ירצה לאחד אותך עם בני-יהודה ולהפוך את השם שלנו ל"ת"א יונייטד" (ומן הסתם גם את הצבע), שבימי חמישי תראה אותו עם צעיף של מכבי ביד-אליהו ובמשחק של הפועל בכדורסל נגד מכבי, הוא יגיד שהוא חצוי ושהוא ייתן למכבי אליפות במתנה, כשהוא מאשר לפ"ת להחליף ביתיות עם מכבי במשחק על אליפות.
את כל הדברים האלה (ויש עוד שבטח שכחתי כרגע) יענק'לה שחר עשה ורוצה לעשות בחיפה.
אולי זה החלום הרטוב שלך, אבל שלי בטח לא. גם תמורת 30 דאבלים רצופים.
עצוב נורא שיש אוהדי קבוצות שסוגדים לבן-אדם הזה. אני יכול להבין הרבה יותר אנשים שסוגדים לניהול של שימון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:31 
נועם שחם כתב:
R-O-D כתב:

זה לא מה שהוא אמר. הוא דיבר על הצביעות של ההנהלות והאוהדים, שרוצים שחקנים מסורים שמשחקים בשביל הסמל ולטובת המועדון, אבל אין להם בעיה לדפוק את השחקן ולהתייחס אליו כמו לזבל (מצד ההנהלה) והאוהדים מקללים אחרי שני פסים רעים.

צודק באלף אחוז.

הבנתי את כל דבריו, אבל התייחסתי כאן רק לקטע שציטטו כאן באשכול(לשחק בשביל הסמל וכו').

מי שיפנים את השינוי שחל אצל השחקן הישראלי(רצון לצאת לאירופה, גם בשביל הכסף הגדול), יתעצבן פחות.
כיום כבר אין רומנטיקה לשחק "בשביל הסמל" או "בשביל האוהדים", העיקר הוא הכסף - ואם יש גם אהבה של השחקן למועדון מה טוב.
אני לא מצפה משחקן שידבר בסיסמאות כדי שיאהבו אותו, מבחינתי שיתאמץ וישרוף את הדשא, גם אם הוא עושה זאת קודם כל בשביל הכסף.
זה המצב בכל העולם, וצריך להתרגל לכך.

נערך לאחרונה על ידי R-O-D בתאריך 26 מאי 2011, 14:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:32 
זהבי צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:33 
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 02,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אם לגילי היה את האופי שלו, הוא היה היום בבארסה.

ערן לבלבלבלבלבלבלבלבלב

העניין הוא ששחקנים עם כשרון כמו של גילי יש בברצלונה ויש גם בקבוצות קטנות, יוצא לראות המון שחקנים כאלה שהכדור דבוק להם לרגל אבל לא מגיעים רחוק, פשוט כי אפשר לברור ביניהם. ערן זהבים יש הרבה פחות. שחקנים שיש להם ראית משחק נדירה, תנועה פנטסטית לעומק, בעיטה טובה, קור רוח, וינריות, אופי חזק. הבישול המדהים שלו מאתמול עם הסטת הראש שמאלה וחזרה תוך כדי תנועה וכשהכדור כבר בדרך אליו הזכירו לי גמר אחר של הפועל עם בישול לטועמה, נגד בית"ר עם נגיעה קטנה, עדינה וגאונית של שלום תקווה, רגע קטן וגאוני במשחקים גדולים. הראיון הזה, וכל שאר הדברים ששמענו ממנו מבהירים עד כמה האופי שלו חזק, ועד כמה הבטחון העצמי הוא גבוה אבל עדיין במקום ( עם נגיעות נרקסיסטיות פה ושם, אבל שום דבר שמאמנים בחו"ל לא מכירים ויכולים להתמודד איתם, לא חסרים מקרים גרועים בהרבה ).

ובעיקר מזכיר לי ראיונות מהשבועות האחרונים של מאמן שמזכירים אותו כאן הרבה לאחרונה, אחד אלכס פרגוסון, שבהם הוא מדבר רק על שחקן אחד שלו בקשר לגמר הצ'מפיונס, דארן פלטשר, והמטרה של להכשיר אותו לשם אחרי המחלה הארוכה שלו. במילותיו- big game player. ערן הוא כזה, ואם יראה מה שהוא יודע באיטליה, אין לי ספק שעם היכולת ואופי הוא יגיע לרמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

נוו מה רע ב35 מיליון לאורך זמן? לא עדיף תקציב של 70 מיליון שבנוי על עלייה בליגת אלופות.
ולגבי מה שאמרתי זה בלבול שכל אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: