תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמו הסלוגן המפורסם שלנו - האולטראס לא מייצגים את הפועל
הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
האולטראס לא מייצגים את הפועל - בצער רב (בכל כנות) אך בדומה לסלוגן המוביל את הפועל בעשור האחרונות צריך לומר זאת לאור ההתערבות הלא ראויה של האולטראס בסכסוך בין שני הבעלים ב שלב זה .
האולטראס אינו גוף נבחר אלא חבורה שעושה עבודה מופלאה ומנהיגה את עידוד הקבוצה והתפאורה המדהימה במשחקים ובכל מקום. אמנם לעיתים מתרחשות טעויות אך כמו שאני תמיד אומר מי שלא עושה לא טועה. אותו חוק של טעויות חל גם מוני הראל וגם אלי גוטמן שעשו טעויות בזמן האחרון .
למרות עבודתם הנפלאה אין הם מייצגים את אוהדי הפועל תל אביב.
אני מבין את הלחץ בו מצויים כולנו (ואישית איני מאמין שיש תקנה לעונה הקרובה) אך הסכסוך בין הבעלים הנוכחיים צריך להפתר בהיבט של הטווח הארוך אז אין ברירה ורצוי שייפתר באופן משפטי שיקבע ברורות מי צודק.
לא אנצל את האשכול על מנת להתנצח מי צודק בסכסוך כי יש מספיק אשכולות בנושא.
האשכול הזה נועד רק לדון בנושא האולטראס ומה תפקידם.
כדי שיהיה גורם מייצג לאוהדים אנו צריכים להקים ארגון אוהדים אמיתי עם דמי חבר סמליים שהנהלתו תקבע בבחירות (בדומה לעמותת אוסישקין). ארגון זה ראוי לייצג את האוהדים.
חבל שהגענו למצב זה ואין כוונתי לפתוח במלחמת אוהדים . אצדד בכח במאבק כנגד שני הבעלים, למרות נטייתי לאחד מהם, אבל בשלב זה פספסנו את הרכבת ואל לנו לצדד באיזשהו צד כך שבעתיד אולי נצטער מאוד על כך שעשינו זאת. עדיף לתת לכוחות הצדק לעשות את העבודה.
מעניין תוך כמה זמן ינעלו את האשכול ?

לך לנוקיה, לך, זה המקום שלך
למה מה קרה?! מה זה לך לנוקיה?האולטראס באמת לא מייצגים את הפועל, עם כל הכבוד לאולטראס אני אוהד הפועל לא אולטראס הפועל . אז אתה יכול ללכת לנוקיה ילד אולטראס שכמוך.

נערך לאחרונה על ידי קוף על תוף בתאריך 24 מאי 2011, 22:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
כן מייצגים, לא מייצגים -
העיקר שמישהו ימחה נגד מוני-טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
פותח אשכול יקר,

ראשית, אני מציע לך להתעלם מההודעות המתנשאות.
שנית, צדקו מי שאמרו שהאולטראס מעולם לא טענו שהם מייצגים את כלל אוהדי הפועל.
הם גם לא מייצגים את מי שתורם להם.
כל אחד יכול לחשוב , בכל נושא האם הם מיצגים אותו או לא ובהתאם לכך לינהוג.

באשר לאירגון אוהדים. גם אני הייתי בעבר נאיווי כמוך. אפילו הישקעתי בכך לא מעט שעות. תמימות ואמונה שניתן לעשות משהו. הרמתי ידיים.
אין סיכוי שיקום גוף אוהדים במנותק מהאולטרס שידאג לאינטרס של כלל אוהדי הפועל. ואם יקום כזה אירגון יהיו לא מעט בקהל שיעשו הכל כדי שהוא לא יקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
האולטראס יכל להיות חזק אם בדברים מסויימים הוא כן היה מאחד אותנו, כמו מחאות.
הוא לא חייב לייצג אותנו בכלום, פשוט חבל ששנה שלמה הוא ישב בשקט ולא הרים אותנו למחאה, כי הסרחון בהנהלה התחיל ממש עם פתיחת הליגה.
ובמחאה האדירה באוסישקין הוא הוכיח כמה כוח יש לו ולנו ביחד.
לא מבין למה האולטראס היה בשקט שנה שלמה, בחיי שאני לא מבין, בשלב מסויים זה אשכרה כבר נראה מוזר.
אנשים שהפועל זה כל החיים שלהם, רואים איך מפסגת החלומות שלנו אנחנו מתרסקים בעקביות, איך זה לא שורף להם, פשוט לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:36 
אדום אופטימי כתב:
פותח אשכול יקר,

באשר לאירגון אוהדים. גם אני הייתי בעבר נאיווי כמוך. אפילו הישקעתי בכך לא מעט שעות. תמימות ואמונה שניתן לעשות משהו. הרמתי ידיים.
אין סיכוי שיקום גוף אוהדים במנותק מהאולטרס שידאג לאינטרס של כלל אוהדי הפועל. ואם יקום כזה אירגון יהיו לא מעט בקהל שיעשו הכל כדי שהוא לא יקום.

התשתית של הפועל אוסישקין מוכיחה שבהחלט אפשר כך שמי שעומד בראש יכול לקבל מהאוהדים מה הם באמת רוצים (כמו בשינוי שם הקבוצה). זו הדרך והיא אפשרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
תגיד, אתה מושתל של מוני או משהו? אתה פעם ראשונה בפורום?
האולטראס מעולם לא הצהירו שהם גוף דמוקרטי שמייצג את אוהדי הפועל.
אני לא מצליח להבין מה לא ברור בעמדה הזו. אני משער שהאולטראס רואים לאן הרוח נושבת, והולכים עם זה. אני מקווה שזה מתוך תקווה
שהדבר יגרום לקיצור תהליכי ההתדיינות וסיום השיתוק בקבוצה.
וכשזה ייגמר, אינשאללה במהרה בימינו, יהיה כתובת אחת להאשים, וכתובת אחת לעשות לה את המוות עד שהיא תעזוב ותשאיר כל אגורה שהיא חייב בקופה.
אחד היום - שני מחר.

כן בדיוק כפי שעשינו לשאול.

מה הקשר בכלל? האם שאול התחרה עם עוד אדם על חירוב הקבוצה?
ובכלל, בוא נניח שמוני יהיה הבעלים, כמו שאתה רוצה. נו, הוא לא חירב את הקבוצה? הוא לא גרם צער לאוהדי הפועל? אעך אתה יודע שיש ביכולתו
להצעיד את הפועל להישגים?
כל מה שאני יודע על מוני זה שהוא בתסבוכת כלכלית ואישית, והוא זקוק למזומנים, והרבה. זה בדיוק הטיפוס של שאול.
ולכן, נראה לי נכון להעדיף את טביב, שידוע לכולם שאין לו יותר מדי רגשות וסנטימנטים. אם יעשו לו את המוות - הוא ילך בסופו של דבר תמורת סכום כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
התשתית של העמותה הוקמה עבור מטרה אחת ויחידה הקמת קבוצת כרדורסל . אם האולם לא היה נהרס אני מאמין שהיו עוברים עוד הרבה מיים בירדן עד שהיתה מוקמת העמותה.

לדעתי יש הבדל מהותי בין עמותה שמנהלת קבוצה לבין אירגון אוהדים . אבל זה רק אני.

לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 23:01 
אדום אופטימי כתב:
פותח אשכול יקר,

מה קרה, חמודי?
איפה ההודעות הרומזות והמשחירות הרגילות שלך על הקשר בין האולטראס ומוני, איך שימנו וישמנו אותם עד שילחמו למענו?
ההודעה של הארגון לא הסתדרה לך עם המציאות האלטרנטיבית שלך, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 23:53 
עמי נאווי כתב:
עמי נאווי כתב:
אני לא מצליח להבין מה לא ברור בעמדה הזו. אני משער שהאולטראס רואים לאן הרוח נושבת, והולכים עם זה. אני מקווה שזה מתוך תקווה
וכשזה ייגמר, אינשאללה במהרה בימינו, יהיה כתובת אחת להאשים, וכתובת אחת לעשות לה את המוות עד שהיא תעזוב ותשאיר כל אגורה שהיא חייב בקופה.
אחד היום - שני מחר.

ובכלל, בוא נניח שמוני יהיה הבעלים, כמו שאתה רוצה. נו, הוא לא חירב את הקבוצה? הוא לא גרם צער לאוהדי הפועל? אעך אתה יודע שיש ביכולתו
להצעיד את הפועל להישגים?
כל מה שאני יודע על מוני זה שהוא בתסבוכת כלכלית ואישית, והוא זקוק למזומנים, והרבה. זה בדיוק הטיפוס של שאול.
ולכן, נראה לי נכון להעדיף את טביב, שידוע לכולם שאין לו יותר מדי רגשות וסנטימנטים. אם יעשו לו את המוות - הוא ילך בסופו של דבר תמורת סכום כזה או אחר.

איזה הגיון צרוף.

האיש שכבר הרס קבוצה אחת ורוקן אותה מנכסיה עדיף על מי שעוד לא עשה את זה.

כל הכבוד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2011, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
טוב שיש אותך רדנקו, המחזיק במונופול על האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 00:16 
עמי נאווי כתב:
עמי נאווי כתב:
אחד היום - שני מחר.

להצעיד את הפועל להישגים?

כן בדיוק כפי שעשה לכפר-סבא מכר אותה תמורת סכום כזה או אחר (0 שקלים) ושדד מהקופה סכום כסף שאותו אפילו לא הכניס להפועל אלא רק את השחקנים שגוטמן השביח.
וכן אתה תקנה כרטיס טיסה למיאמי על מנת לעשות לו את המוות. רק כדאי שיהיה לכם את הכתובת שלו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 00:29 
chimpfive כתב:
mbracha כתב:
ככה בדיוק נולדה מכבי ת"א בגירסה שכולנו מכירים ואוהבים.

האשכול הזה מטופש ומיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
וכן אתה תקנה כרטיס טיסה למיאמי על מנת לעשות לו את המוות. רק כדאי שיהיה לכם את הכתובת שלו שם.

ואללה, כי אם הבן אדם לא בארץ אי אפשר לעשות מהפכות?
מה זה, ימי הביניים? הוא מחכה למברקים של 140 מילה (מי אמר טוויטר לעניים?) בעידכונים חודשיים מהמנכ"ל?
כמו שלא עשו מעולם הפגנה מול הבית של סגול, והוא הלך הביתה - ככה גם אפשר לעשות לטביב.
המצב הנוכחי הוא הכי גרוע. מוני או טביב - שניהם אותו חרא, ואני אעדיף את מי שיהיה לו יותר קל להפטר מהמועדון.
נראה את מוני מצליח להוריד את התיק הזה של נטלי מהכתפיים שלו, ואז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 01:07 
סמל אישי של המשתמש

טוב יהיה אם הארגון יצא בתיקון ויציין שהוא לא רואה עצמו כמייצג את האוהדים -כפי שציינתי אין ארגון מייצג.

ultrashapoel כתב:
הודעת הארגון - הליך הבמבי

מספיק טוב לך?

הם מעולם לא טענו שזו דעת אוהדי הפועל, הם טענו שזו דעתם בלבד.
תעשה עם זה מה שאתה רוצה.
הם לא צריכים לצאת בהצהרות על ימין ועל שמאל כי אתה בחרת לפרש את זה בצורה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 02:36 
ראצ'ו כתב:
...
מה גם שאני יודע שהאולטראס עשו את זה לא בלי לדבר ולשמוע ואני מאמין שכבר בתקופה הקרובה נראה שינויים ביחס של טביב...

לא יודע אם זה מתקן את הרושם של ההודעה של האולטראס. האמת, שכנראה שההיפך הוא הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 07:41 
האולטראס לא מייצגים את הפועל - בצער רב (בכל כנות) אך בדומה לסלוגן המוביל את הפועל בעשור האחרונות צריך לומר זאת לאור ההתערבות הלא ראויה של האולטראס בסכסוך בין שני הבעלים ב שלב זה .
האולטראס אינו גוף נבחר אלא חבורה שעושה עבודה מופלאה ומנהיגה את עידוד הקבוצה והתפאורה המדהימה במשחקים ובכל מקום. אמנם לעיתים מתרחשות טעויות אך כמו שאני תמיד אומר מי שלא עושה לא טועה. אותו חוק של טעויות חל גם מוני הראל וגם אלי גוטמן שעשו טעויות בזמן האחרון .
אני מבין את הלחץ בו מצויים כולנו (ואישית איני מאמין שיש תקנה לעונה הקרובה) אך הסכסוך בין הבעלים הנוכחיים צריך להפתר בהיבט של הטווח הארוך אז אין ברירה ורצוי שייפתר באופן משפטי שיקבע ברורות מי צודק.
כדי שיהיה גורם מייצג לאוהדים אנו צריכים להקים ארגון אוהדים אמיתי עם דמי חבר סמליים שהנהלתו תקבע בבחירות (בדומה לעמותת אוסישקין). ארגון זה ראוי לייצג את האוהדים .
חבל שהגענו למצב זה ואין כוונתי לפתוח במלחמת אוהדים . אצדד בכח במאבק כנגד שני הבעלים, למרות נטייתי לאחד מהם, אבל בשלב זה פספסנו את הרכבת ואל לנו לצדד באיזשהו צד כך שבעתיד אולי נצטער מאוד על כך שעשינו זאת. עדיף לתת לכוחות הצדק לעשות את העבודה.

הכל נכון, רק שצריך מישהו רציני שיריץ ארגון כזה.
להפועל נחיתות ממשית מול מכמבי, בית"ר ואחרים עד הפועל פ"ת בארגון רציני.
במכבי ובבית"ר שערוריות הבעלים שלנו גם לא היו מתחילות לקרות והבעלים לא היו עושים בקבוצה כבתוך שלהם. ובחיפה אין צורך בארגון אוהדים רציני כי ממילא את הענינים הרצינים מנהל איש רציני.
ולדוגמא, לכן יצחקי במכבי ולא אצלנו למרות שרצה.
המצב הוא שאין ארגון אוהדים רציני ונראה שגם לא יהיה. והתוצאות היא שגם עם מזל (גוטמן - מה קיבל ומה מסר) המצב רעוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 08:05 
כדי שיהיה גורם מייצג לאוהדים אנו צריכים להקים ארגון אוהדים אמיתי עם דמי חבר סמליים שהנהלתו תקבע בבחירות (בדומה לעמותת אוסישקין). ארגון זה ראוי לייצג את האוהדים.

ממש לא ברור איך הגעת למסקנה הזאת?!
עד כמה שאני מבין ואני לא מכיר אותם, הם רוצים בטובת הפועל וטובת הפועל היא - בעלים אחד, שקט, רכש.
אני מבין שאתה בעד מוני "האוהד" הראל שאין לו שקל להחזיק את הפועל, לא נותן שקט ופועל מאמוציות לא שקולות.

מצטער מאד אני איתם וכרגע אני לטובת טביב למרות שמבחינתי גם מוני וגם טביב זוג שלא הייתי רוצה בהפועל אבל אם לוחצים אותי לקיר לבחור מהנבלה והטרפה כדי למנוע התרסקות הקבוצה - החושים שלי אומרים ללכת על טביב כי - הוא לא מעוקל, יש לו כנראה כסף, איש עסקים יותר טוב.

הרעיון ליצור ארגון אוהדים חדש הוא גרוע, מפלג ורע מאד להפועל.
נשמע כאילו אתה נגדם כי הם לא בדעתך לבחור במוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:16 
גבעתיים כתב:
להפועל נחיתות ממשית מול מכמבי, בית"ר ואחרים עד הפועל פ"ת בארגון רציני.
במכבי ובבית"ר שערוריות הבעלים שלנו גם לא היו מתחילות לקרות והבעלים לא היו עושים בקבוצה כבתוך שלהם. ובחיפה אין צורך בארגון אוהדים רציני כי ממילא את הענינים הרצינים מנהל איש רציני.
ולדוגמא, לכן יצחקי במכבי ולא אצלנו למרות שרצה.
המצב הוא שאין ארגון אוהדים רציני ונראה שגם לא יהיה. והתוצאות היא שגם עם מזל (גוטמן - מה קיבל ומה מסר) המצב רעוע.

נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:18 
belos כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

האשכול הזה מטופש ומיותר.

לא שאני בהכרח מסכים לאשכול, אבל לא מקבל את הבולשיט הזה. כשנהיה חברים במפלגה פאשיסטית, ניישר כולם קו בכל ענין. עד שזה לא יקרה, מותר שיהיו חילוקי דעות בתוך הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
its-sick כתב:
red_gamba כתב:
לא טענו שמייצגים את הפועל
ההודעה היא הודעה רשמית מהארגון וחלה רק על חברי הארגון ו/או מי שרואים בעצמם מיוצגים על ידו
זכותו של הארגון כארגון להחליט להביע סלידה או תמיכה במי שהוא רוצה וזכותך להביע דעה אחרת
רק קצת חבל לוותר בלי סיבה מספיק טובה על חלק מהתרומות שמחזיקות את הארגון.
וזה לא שהארגון הזה באמת ישפיע על מוני לוותר על מיליוני שקלים.
וברגע שאראה כרזה שתומכת בשאול החדש ברור לי שלא אתן יותר שקל למימון השלטים של האולטראס.

כשהם לא עושים כלום - אנשים מתעצבנים.
כשהם סופסוף יוצאים בקול קורא - אנשים מתעצבנים.
מה לעשות? לא רוצה לתרום? אל תתרום. גם אני לא תורם, מסיבות אחרות, פרגמטיות יותר. תאמין לי, הם מסתדרים יופי בלעדינו.
אם אתה לא תורם, זכותך. אני כן נוהג לתרום. ברור שזכותי להפסיק, לא חידשת לי כלום.
רק אמרתי שזה טפשי מבחינת האולטראס להרגיז תורמים קבועים שכמותי בכרזות התומכות בבעלות של החלאה ממיאמי.
זה שבלעדיך הם מסתדרים זה ידוע לי, השאלה איך הם יסתדרו אם יאבדו כחצי מהתורמים (או למעלה מזה). דיברתי על הכמויות של אוהדי הפועל, כשאני רק דוגמא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
עמי נאווי כתב:
its-sick כתב:
red_gamba כתב:
לא טענו שמייצגים את הפועל
ההודעה היא הודעה רשמית מהארגון וחלה רק על חברי הארגון ו/או מי שרואים בעצמם מיוצגים על ידו
זכותו של הארגון כארגון להחליט להביע סלידה או תמיכה במי שהוא רוצה וזכותך להביע דעה אחרת
רק קצת חבל לוותר בלי סיבה מספיק טובה על חלק מהתרומות שמחזיקות את הארגון.
וזה לא שהארגון הזה באמת ישפיע על מוני לוותר על מיליוני שקלים.
וברגע שאראה כרזה שתומכת בשאול החדש ברור לי שלא אתן יותר שקל למימון השלטים של האולטראס.

כשהם לא עושים כלום - אנשים מתעצבנים.
כשהם סופסוף יוצאים בקול קורא - אנשים מתעצבנים.
מה לעשות? לא רוצה לתרום? אל תתרום. גם אני לא תורם, מסיבות אחרות, פרגמטיות יותר. תאמין לי, הם מסתדרים יופי בלעדינו.
אם אתה לא תורם, זכותך. אני כן נוהג לתרום. ברור שזכותי להפסיק, לא חידשת לי כלום.
רק אמרתי שזה טפשי מבחינת האולטראס להרגיז תורמים קבועים שכמותי בכרזות התומכות בבעלות של החלאה ממיאמי.
זה שבלעדיך הם מסתדרים זה ידוע לי, השאלה איך הם יסתדרו אם יאבדו כחצי מהתורמים (או למעלה מזה). דיברתי על הכמויות של אוהדי הפועל, כשאני רק דוגמא.

קצת טיפשי להרגיז?
מה אנחנו נראים לך - בפרק של הסופרנוס?
האולטראס הלכו עם הצד שלכאורה זכה בבמבי,ורואים לנגד עיניהם את טובת המועדון.
זה שהצד שנבחר לא מתאים לך או לדומים לך זה דבר אחר.
אבל לאיים באי תרומה,רק כי תמכו במי שנראה כמו הבעלים העתידי של המועדון נראה לי מגוחך.
א אתה אתה חושב שאתה מעניש בזה שאתה לא תורם?
את אותם חבר'ה שעושים ימים כלילות כדי לדאוג לתפאורה/צביעת דגל/ או כל אביזר עידוד אחר?
כי אני מקווה שברור לך שזה לא המצב.
אתה מעניש נטו את את הקבוצה,השחקנים,את הקהל שלה,ואת עצמך שאותם דברים שהאולטראס דואגים להם הם בגדר תמריץ ותמיכה עבורם,גם בימים קשים כאלה.
אתה חושב שלטביב אכפת אם יהיה דגל יותר או 100 בלונים פחות בגזרת הקהל?
זה מעניין לו את הקצה הביצה.
אבל לשחקנים שעולים לדשא,ורואים תמיכה רחבה כל כך של הקהל,בנוסף לתפאורה שרק מחממת את הלב (למרות שלפעמים היא לא כל כך ברורה/מכוונת לקהל מצומצם בלבד,אבל לא ניכנס לזה כאן),זה כן תורם,וכן עוזר להלהיב את הקהל.
אלה חבר'ה שעושים את זה מאהבה,בזמנם הפנוי וללא כל תמורה. (למרות שלצורך העניין,מבחינתי זה יותר מלגיטימי גם אם הם שותים ואוכלים בכסף שנתרם בזמן העבודה שלהם על הציוד,ואם מישהו שתה קולה ב10-20 ש"ח שתרמתי כי היה צמא בזמן שעבד על שעות על משהו,זה יותר משמח אותי וחשוב מאשר היה עוד 5-10 בלונים בקהל).
אז מילא לא היית תורם כי זאת זכותך,הייתי מקבל את זה וכל הנושא לא היה עולה לדיון.
אבל בגלל שחבורה מצומצמת של אנשים,שמה שמאחד אותם הוא האהבה לקבוצה החליטה לבחור בא',ב' או ג', לא לתרום - זה דבר שלא ברור לי,ואולי באמת עדיף עבור אחד כמוך לוותר על התרומה,אם אינך מבין מה עומד מאחוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאיים. אני לא מוכן לממן כל תמיכה ביצור כמו טביב, ואני מנחש שרבים מאוהדי הפועל ירגישו כמוני אחרי שיראו כרזה אחת שכזו.
מרגע שהאולטראס ישתמשו בכספי התרומות לתמיכה בגנב, זה יכתים כל תרומה עתידית.
מבחינתי מי שפוגע בקבוצה זה טביב וכל מי שתומך בטביב באופן פומבי (כלומר לא רק בפורום). לא תהיה לי כל תחושת אחווה עם מי שמסוגל לתמוך בו.
ראיתי את טביב מדבר בראיונות והדחיה שהוא מעורר אצלי מקסימלית. זה תגובה רגשית שאין לי איך לשנות אותה - טביב מגעיל אותי כאדם.
יש דברים שהם פשוט בל ייעשו, ותמיכה בכזה אדם חסר ערכים היא אחת מהם. אני מתבייש להיות אוהד של קבוצה שזה הבעלים שלה, יותר משהתביישתי בשאול (שזה סף שממש קשה עבור).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:
chimpfive כתב:
mbracha כתב:

האשכול הזה מטופש ומיותר.

ראשית, אני לא מבין למה אתם מתייחסים לזה כריבוי ארגונים...
האולטראס דואג לאינטס מסוים של הקבוצה-כל מה שקשור בתמיכה בקבוצה, ארגון של ארועים כמו זה שהיה בחודש האחרון, וכולי.
ארגון האוהדים המוצע פה אמור לדאוג לאינטרסים שונים לחלוטין. למחירי כרטיסים למשל, וגם לעניין מסוג זה.

חוץ מזה, הבעיה בריבוי הארגונים במכבי הוא לא העובדה שיש יותר מאחד, אלא היריבות שיש ביניהם. אין שום סיבה שיהייו שני ארגוני אוהדים, כל אחד דואג לאינטרס אחר, והם עובדים בשיתוף פעולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס או לא אולטראס ....אני עם בעל הממון ובמקרה הזה הוא אלי טביב !!!
מוני יהרוס את הפועל עד היסוד ... זה טפשות לתמוך במי שאין לו גרוש על התחת ומסובך עד הראש ....

יאלה הפועל זה הרגע וזו השעה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 12:54 
האמירה של האולטראס אומרת הרבה עליהם,
ועל העדפותיהם,
וחבל שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 13:02 
סבי סימרוטיץ 27 כתב:
מוני יהרוס את הפועל עד היסוד ... זה טפשות לתמוך במי שאין לו גרוש על התחת ומסובך עד הראש ....

לעומת זאת, לתמוך במי שהורשע בפלילים, השאיר אחריו עיי חורבות בכפר סבא, לא הכניס עד היום שקל למועדון ושוקל להיות בעלים של בית"ר ירושליים, זו כבר גאונות צרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
סבי סימרוטיץ 27 כתב:

יאלה הפועל זה הרגע וזו השעה :BOW:

העובדה שלמוני אין כסף בכיס הרבה פחות מטרידה מכך שהוא הוכח כשקרן ורמאי (ספינים מישהו?), נוכל (עסקת רביבו), ושונא הפועל (כן, שונא!) לאור מאורעות הימים האחרונים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
סבי סימרוטיץ 27 כתב:

לעומת זאת, לתמוך במי שהורשע בפלילים, השאיר אחריו עיי חורבות בכפר סבא, לא הכניס עד היום שקל למועדון ושוקל להיות בעלים של בית"ר ירושליים, זו כבר גאונות צרופה.

אני לא שמעתי שהוא הורשע בפלילים .... לא הכניס שקל למועדון ??? מה עם דאגלס דה סילבה ? מה עם אביחי ידין ?? יבואה ?? כן אתה צודק הם נפלו מהשמים ... זה השקעה של טביב . ובית"ר ירושלים ?? זה היה חלק מהמשחק של טביב כדי להראות למוני שהוא לא רוצה להישאר כדי להוציא מחיר נמוך .... מה אתה מעדיף ?? בעל בית מילארדר ? או בעלת בית בשם נטלי הראל ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 13:50 
its-sick כתב:
אני לא מאיים. אני לא מוכן לממן כל תמיכה ביצור כמו טביב, ואני מנחש שרבים מאוהדי הפועל ירגישו כמוני אחרי שיראו כרזה אחת שכזו.
מרגע שהאולטראס ישתמשו בכספי התרומות לתמיכה בגנב, זה יכתים כל תרומה עתידית.
מבחינתי מי שפוגע בקבוצה זה טביב וכל מי שתומך בטביב באופן פומבי (כלומר לא רק בפורום). לא תהיה לי כל תחושת אחווה עם מי שמסוגל לתמוך בו.
ראיתי את טביב מדבר בראיונות והדחיה שהוא מעורר אצלי מקסימלית. זה תגובה רגשית שאין לי איך לשנות אותה - טביב מגעיל אותי כאדם.
יש דברים שהם פשוט בל ייעשו, ותמיכה בכזה אדם חסר ערכים היא אחת מהם. אני מתבייש להיות אוהד של קבוצה שזה הבעלים שלה, יותר משהתביישתי בשאול (שזה סף שממש קשה עבור).

כתבת דברים מהלב וציינת שיש ערוב של דברים רציונלים ודברים רגשיים בלתי ניתנים לשינוי, בהסתייגותיך. ביחס למוני הראל יש דברים דומים אצל רבים אחרים. הדחף הראשון הוא לסלק את שניהם.
נתחיל בזה שאין אף אחד בפתח שיבוא קל וחומר כאשר הבלאגן חוגג.
או מוני הראל או טביב. כעת, זו החלופה. מוני הראל נמצא בעמדה נחותה עקב הסתבכויותיו .
האולטרס הוא הארגון היחיד בקרב אוהדי הפועל ת"א. הם נתנו דרור לתחושה שמישהו צריך להגיד משהו כדי לנסות להביא סדר בהנהלה. הרצוי זה לא להתערב כלל. המצוי, שאיש לא פוצח פה או מפגין כדי להנמיך את הלהבות.

אני בטוח שהאולטרס סולדים מאלי טביב לפחות כמוך. בולעים את הצפרדע ועושים מה שיש לעשות כעת: ללחוץ על מוני הראל לזוז הצידה. אם יש טובת המועדון, שמוני הראל יתרום את חלקו. נכון לעכשיו, לא יכול להחזיק בבעלות המועדון. האולטרס הפגינו רצון להביא קצת רוגע למערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
סבי סימרוטיץ 27 כתב:
נועם שחם כתב:
סבי סימרוטיץ 27 כתב:

אני לא שמעתי שהוא הורשע בפלילים .... לא הכניס שקל למועדון ??? מה עם דאגלס דה סילבה ? מה עם אביחי ידין ?? יבואה ?? כן אתה צודק הם נפלו מהשמים ... זה השקעה של טביב . ובית"ר ירושלים ?? זה היה חלק מהמשחק של טביב כדי להראות למוני שהוא לא רוצה להישאר כדי להוציא מחיר נמוך .... מה אתה מעדיף ?? בעל בית מילארדר ? או בעלת בית בשם נטלי הראל ??

אם לא שמעת זה לא קרה. תשוטט קצת בגוגל, אולי תשמע משם משהו.
ולגבי השחקנים, או שאתה תמים, או שאתה עיוור, או שאתה עושה את עצמך
מיליארדר,זה כבר דורש תדובה כזו - :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: