its-sick כתב:
עמי נאווי כתב:
its-sick כתב:
red_gamba כתב:
לא טענו שמייצגים את הפועל
ההודעה היא הודעה רשמית מהארגון וחלה רק על חברי הארגון ו/או מי שרואים בעצמם מיוצגים על ידו
זכותו של הארגון כארגון להחליט להביע סלידה או תמיכה במי שהוא רוצה וזכותך להביע דעה אחרת
רק קצת חבל לוותר בלי סיבה מספיק טובה על חלק מהתרומות שמחזיקות את הארגון.
וזה לא שהארגון הזה באמת ישפיע על מוני לוותר על מיליוני שקלים.
וברגע שאראה כרזה שתומכת בשאול החדש ברור לי שלא אתן יותר שקל למימון השלטים של האולטראס.
כשהם לא עושים כלום - אנשים מתעצבנים.
כשהם סופסוף יוצאים בקול קורא - אנשים מתעצבנים.
מה לעשות? לא רוצה לתרום? אל תתרום. גם אני לא תורם, מסיבות אחרות, פרגמטיות יותר. תאמין לי, הם מסתדרים יופי בלעדינו.
אם אתה לא תורם, זכותך. אני כן נוהג לתרום. ברור שזכותי להפסיק, לא חידשת לי כלום.
רק אמרתי שזה טפשי מבחינת האולטראס להרגיז תורמים קבועים שכמותי בכרזות התומכות בבעלות של החלאה ממיאמי.
זה שבלעדיך הם מסתדרים זה ידוע לי, השאלה איך הם יסתדרו אם יאבדו כחצי מהתורמים (או למעלה מזה). דיברתי על הכמויות של אוהדי הפועל, כשאני רק דוגמא.
קצת טיפשי להרגיז?
מה אנחנו נראים לך - בפרק של הסופרנוס?
האולטראס הלכו עם הצד שלכאורה זכה בבמבי,ורואים לנגד עיניהם את טובת המועדון.
זה שהצד שנבחר לא מתאים לך או לדומים לך זה דבר אחר.
אבל לאיים באי תרומה,רק כי תמכו במי שנראה כמו הבעלים העתידי של המועדון נראה לי מגוחך.
א אתה אתה חושב שאתה מעניש בזה שאתה לא תורם?
את אותם חבר'ה שעושים ימים כלילות כדי לדאוג לתפאורה/צביעת דגל/ או כל אביזר עידוד אחר?
כי אני מקווה שברור לך שזה לא המצב.
אתה מעניש נטו את את הקבוצה,השחקנים,את הקהל שלה,ואת עצמך שאותם דברים שהאולטראס דואגים להם הם בגדר תמריץ ותמיכה עבורם,גם בימים קשים כאלה.
אתה חושב שלטביב אכפת אם יהיה דגל יותר או 100 בלונים פחות בגזרת הקהל?
זה מעניין לו את הקצה הביצה.
אבל לשחקנים שעולים לדשא,ורואים תמיכה רחבה כל כך של הקהל,בנוסף לתפאורה שרק מחממת את הלב (למרות שלפעמים היא לא כל כך ברורה/מכוונת לקהל מצומצם בלבד,אבל לא ניכנס לזה כאן),זה כן תורם,וכן עוזר להלהיב את הקהל.
אלה חבר'ה שעושים את זה מאהבה,בזמנם הפנוי וללא כל תמורה. (למרות שלצורך העניין,מבחינתי זה יותר מלגיטימי גם אם הם שותים ואוכלים בכסף שנתרם בזמן העבודה שלהם על הציוד,ואם מישהו שתה קולה ב10-20 ש"ח שתרמתי כי היה צמא בזמן שעבד על שעות על משהו,זה יותר משמח אותי וחשוב מאשר היה עוד 5-10 בלונים בקהל).
אז מילא לא היית תורם כי זאת זכותך,הייתי מקבל את זה וכל הנושא לא היה עולה לדיון.
אבל בגלל שחבורה מצומצמת של אנשים,שמה שמאחד אותם הוא האהבה לקבוצה החליטה לבחור בא',ב' או ג', לא לתרום - זה דבר שלא ברור לי,ואולי באמת עדיף עבור אחד כמוך לוותר על התרומה,אם אינך מבין מה עומד מאחוריה.