קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
RedWorld כתב:
מוני הראל צריך למצוא את הדרך שלו מחוץ לקבוצה.
הוא הכניס את טביב לעסק,הוא הלך לבמבי,הוא מורח את כל העניין הזה כמו מסטיק בשביל להרוויח עוד כמה שקלים-יאללה די,שישחרר.
אלי טביב,יכול להיות שהוא שקרן וגנב ועושה ספינים,אבל לפחות הוא מדבר לתקשורת ולאוהדים,וזה לאורך כל התקופה שהוא בהפועל.
ומול מוני מתנהל,שלאורך כל ההליך הזה,עם עו"ד,דוברים וכל מיני הודעות מקורבים,אלי טביב בא בכבודו ובעצמו ואמר שהוא רוצה לקחת את הקבוצה.
אני שוב אומר,גם לטביב ולהתנהלות שלו אין מקום פה והלוואי ויעוף בהקדם האפשרי, אבל הוא לפחות מגיע לתקשורת ומדבר אל האוהדים.מוני לא עושה את זה.
ככה שיכול להיות שיש משהו לא כשר שחרג מהחוזה בהתנהלות של טביב,יכול להיות שהוא מעמיס על מוני כל מיני התניות ובעיות אירות,אבל עם מוני היה חכם הוא לא היה רץ עם זה לבית משפט לפניי שהוא יוצא לתקשורת,מדבר לאוהדים,מגיב על דבריי טביב ואומר מה לעזאזאל הבעיות עם השלמת העסקה ולמה הוא חייב לגרור את כל החרא הזה לבית משפט.
במקום זאת הוא יצא דביל-וכל ההתקוממות עליו מוצדקת.
שיעוף הביתה-ויפה שעה אחת קודם.
ואם היה אפשר להעיף את טביב גם עכשיו-זה היה משמח לא פחות,אבל כל עוד אין מי שירים מחאה מאורגנת,אז לפחות שהזבל שהיה פה ראשון והכניס את הזבל השני לקבוצה-יעוף כבר הביתה.
אלא שטביב ,המתואר על ידך כ"עושה ספינים" יצא לתקשורת בבכי שמחנה הראל יוצר כל הזמן ספינים. אם לדעתך יציאה לתקשורת בכל לכלוך (שלפעמים גם לא קיים אלא לשם הספין) על חשבון הפועל תא, העלמות במיאמי על חשבון הפועל - העיקר שהוא מדבר אליך, אלו תכונות טובות אז יש לנו בעיה.
שלשום התראיין אמיר לובין וציין את הבעיות עם ההמחאה - ההתנייה של רישום הקבוצה על שם אלי טביב בהתאחדות. מדובר על תנאי שאינו קשור למשפ' הראל. קיים סיכוי שההתאחדות תקבע שאלי טביב אינו ראוי להיות בעלים (האמת שלפי חוקי ההתאחדות כך היה צריך להיות עקב עברו הפלילי). עד עכשו לא שמענו על סיום הפרשות שהחלו העונה עם דגלאס, לירון זרקו, בן לוז ואלון חלפון (
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-259203-00.html)
מכנה משותף לשמות אתה מזהה ? אני כן. איזה כיף יהיה למועדון ששחקנים
שלנו יתחילו להופיע בידיעות כאלה.
כל מה שאני אומר שאת משפחת הראל יהיה הרבה יותר קל להעיף בסבב שני - את אלי טביב לא תוכל. מוני הראל איים בעבר שיילך וגם עכשו אם ירדו לחייו הוא ילך - הוא נמצא כאן בניגוד ל"בעל העסקים" ממיאמי.
אני לא טוען שיציאה לתקשורת בכל לכלוך היא תכונה טובה-אני טוען שאלי טביב השכיל לצאת לתקשורת ולהגיד דברים,ומוני הראל לא. אם כבר מוני הראל יוצא למלחמה,שיבוא באופן גלוי ויצהיר את זה-בפניי התקשורת,בפניי המועדון ובפניי הקהל. אם טביב משקר,אם טביב לא מוכן לחתום,אם טביב מסתתר במיאמי-תצא ותגיד הכל בגלוי.אם טביב מערים קשיים על סיום הבמבי-תצא ותגיד בגלוי.
אם זאת האמת (לפחות על פי מוני הראל),אז ממש לא נקרא ללכלך-זה נקרא להיות פייר וגלוי.במקום זה הוא מעדיף לנהל את כל המלחמה שלו דרך דוברים מטעם,עו"ד ובקרוב גם בתי משפט,וכל זה על חשבון הקבוצה,בלי לתת שום דין וחשבון לאוהדים.מה שנראה שהוא לא סופר אותנו בכלל.
ואני חוזר,זה לא שמי שיוצא לתקשורת הוא הצודק והטוב ביותר. אבל מי שיוצא לתקשורת הוא זה שמתנהג בדרך מושכלת יותר,ומי שממשיך להתחבא מאחרוי דוברים כאלו ואחרים,ומי שמחליט ללכת לבית-משפט,להאריך את התהליך ולא בא בגלוי ושוטח את הטענות שלו-נוהג בדרך טיפשית ויוצר את הרושם שיש לו יותר מה להסתיר מהצד השני ומאיתנו.
אני מסכים שגם ההתנהלות של טביב היא שכונתית וביזיונית.אמנם הוא משכיל לצאת לתקשורת ולנצל את הבמה שלו,אבל הפרשיות שהבאת וכל שאר מה שקרה העונה, בהחלט מראות שדרך ההתנהלות שלו גם היא שערוריתית. אני לא מצפה לעתיד ורוד תחת שרביט הניהול שלו,ולדעתי יש לנהל גם מלחמה כנגדו. הבעיה היא שהמלחמה כרגע היא לא בין אם הקבוצה תעבור במיידית להראל או לטביב,אלה אם הקבוצה תעבור במיידית לטביב או שהראל יגרור את טביב,וביחד איתו את הקבוצה לבית משפט ולתהליך אינסופי.
בגלל זה אני חושב שאם ישנה אפשרות שמוני יעוף עכשיו-אז תפאדל. הוא הביא לקבוצה את טביב
הוא נכנס איתו לשותפות רק כדי להצליח לכסות את העלויות שהוא לא יכל לשלם
הוא לא בדק לפניי מי האיש,אם הוא מתאים לקבוצה,אם הוא יכול להסתדר איתו
אז עכשיו הגיע תורו של מוני לשלם על מעשיו.
להעיף אותו ואח"כ להמשיך ולהתעסק עם טביב-זה הסדר שנכפה עלינו בעקבות ההתפתחות של הדברים.