ג. יפית כתב:
ראצ'ו כתב:
יאללה, חאלס עם ההתחסדות.
אין לי מושג על מה הורחק בלאדבראדר, אבל כל פורום נורמלי היה מעיף אותו לקיבינמאט כבר מזמן.
משתמש שהסיבה היחידה שלו להיות פה היא רק כדי לעשות דווקא, שכל ויכוח חיכה לראות מה הצד
של כולם ולכן בחר בדיעה ההפוכה. משתמש שהעריץ את שאול אייזנברג שהוא האויב הכי גדול של אוהדי הפועל,
שקרא להפועל תל אביב בכדורסל הפועל בית שאן, ועוד 1001 דברים שאין לי כוח בשבילם. זה לא משתמש שנוי במחלוקת
ולא משתמש שמוסיף כלום לפורום. זה אדם מתוסכל ומסכן שרק עושה נזק ומציק לרוב מוחלט מהמשתמשים פה.
אין לי שום בעיה עם אנשים שיש להם דיעות הפוכות משלי, לבלאדבראדר לא היו דיעות הפוכות, הוא פשוט אדם חסר דיעה
שרק חיפש להציק ולהזיק וטוב מאוד שהעיפו אותו.
מסכים איתך בקטע הזה. אני גם לא מת עליו ולדעתי הוא פרובקטור בשקל.
אבל כל עוד הוא לא עובר על חוקי הפורום, ההרחקה שלו לא מוצדקת.
חוץ מזה שלפעמים ההודעות שלו משעשעות אותי. אני פשוט למדתי לא להתייחס להודעות שלו במלוא הרצינות,
או אולי אפילו לא להתייחס אליהן בכלל.
לא עובר על חוקי הפורום?
החתול של שרדינגר כתב:
בלאד הוגבל לקנסו על זה שהוא פתח אשכול על נושא שכבר היה עליו אשכול, אחרי שכבר נעלו לו אשכול כזה.
הוא הורחק לחודשיים על זה שהוא רשם "אדמינאנצי" בכל הודעה שלו בקנסו אחרי ההרחקה(ובהתחשב בזה שעל זילות שואה חד פעמית מקבלים הרחקה לשבועיים, וזאת לא הפעם הראשונה שלו, זה לחלוטין בפרופורציות).
הוא הורחק ל7 חודשים כי רשם "אדמינאנצי" בכל הודעה בקנסו מאז שחזר, והציף את בואנו שזה פורום רציני(לא פחות מהמועצה, והרי אם מישהו היה עושה את זה במועצה והיה מורחק לצמיתות אף אחד לא היה מתפלא).
חוץ מזה, אני לא באמת אוהב תותים, מקסימום 2-3 וגם זה אם הם עם קצפת.
ורדפוראבר, מי אתה שתקבע שאני לא אוהד הפועל?