אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
1. מעולם לא קראתי לתת לו חוזה ל-5 שנים או ל-20 שנה כמו הרבה ילדים כאן. אני כמובן מקווה שימשיך איתנו 20 שנה כי זה יאמר משהו על ההצלחות שלו אבל כל דבר בעיתו. שנתחיל מעוד שנה-שנתיים
2. יש לי עליו לא מעט ביקורת ,לא פחות מאף אחד אחר. הוא לא מושלם ולא יהיה מושלם ואני כתבתי אותה לא פעם
3. למרות הכל הוא הכי טוב שיש וגם מהבחינה הערכית מגיע לו להמשיך. כשייכשל באופן רציני,נדבר. עד כה הכישלון הגדול ביותר שלו היה להרגיל אותנו לכ"כ הרבה טוב
זה בדיוק מסוג המשפטים שמרגיזים אותי.
רבאק, יש לנו 5 נק' מ-12 בפליאוף (אני לא מחשיב את ק"ש). זה לא כשלון? נכון, לא רק שלו, אבל הרבה מאוד שלו. בשלושת המשחקים המדוברים גוטמן תפקד רע מאוד.
יש לו הרבה קרדיט על הרה דברים, אבל איך אפשר להתעלם מזה?
נכון,הרגיל אותנו לטוב עד לאותו הרגע
גוטמן לא יכול להיאבק
במשמעת הרופפת של כל השחקנים שראו רק אירופה בעיניים
זה לא קרה בחיפה וקרה כאן כי
שם יש בעלים למעלה שמכוון מדיניות ולא יתן לאף שחקן לחשוב על זהבמהלך העונה וכן,גם הוא כשל ואפילו העלה הרכב הזוי למשחק האחרון נגד חיפה. הוא לא חף מטעויות כמובן אבל הוא הכי טוב להפועל
גם אשתך היא לא הכי מושלמת שיש אבל היא הכי טובה שיש עבורך
מישהו רואה את מוריניו מידפק לנו על הדלתות?
בחיפה אף אחד לא חושב על אירופה. נו באמת. רק כוכב אחד שלהם ברח באמצע העונה שעברה לחתום בלאציו ויש עוד מספיק דוגמאות על דיבורים, מגעים וכו'. זה לא הבעלים, זה המאמן. מישהו פה הזכיר את קשטן לשמצה בגלל ההשעיה של אוסטרץ והחימצון ערב המשחק נגד בית'ר בטדי. הרי אוסטרץ בחור מופנם, בלונדיני במקור וחצי קרח, אבל קשטן התנפל עליו. למה? כדי לזעזע את הקבוצה. להכניס משמעת. לומר לשחקנים שיש עוד ליגה אחרי אופ"א. בסוף זה לא עזר כי חיפה היתה טובה יותר, אבל הוא ניסה. גוטמן לעומתו נזכר לזעזע רק בזמן הדרבי. השתלח בזהבי. אילו היה עושה מעשה חודש לפני אולי היינו היום כמהים לדאבל שני רצוף...
redead כתב:
ההתעסקות הזאת בזהות המאמן היא ממש לא חשובה , כל מאמן בעולם אפילו פרגוסון לא יכול להצליח תחת שני הפושעים האלה.
לא מבין איך אתם בכלל מצפים מגוטמן להרוס לעצמו את הקריירה ( שגם ככה קיבלה בחצי שנה האחרונה פגיעה גדולה) כתוצאה משני הדבילים האלה.
אתה אוהד יונייטד? כי אם כן, אתה לא מעודכן....
הבעלים האמריקאים של היונייטד הם חלאות יותר גדולות מטביב, לא לחינם הקימו שם קבוצת אוהדים אלטרנטיבית.
זה לא נושא האשכול אז לא אפרט, אבל תאמין לי שפרגי עובד בתנאים לא פחות קשים מאשר גוטמן עם המשפחה המופרעת הזו מעל הראש שלו.
הבעלים לא משחררים כסף גדול לרכש אבל נשארו שחקנים שעלו הרבה כסף.
השנה לפרגי יש מזל כפול - על צ'יצ'ריטו שנפל מהשמיים בגרושים ועל שאברמוביץ' הפריע לאנצ'לוטי. בלי שני אלה לא היה ליונייטד כל סיכוי לשחזר את הישגיה.
אבל שם מסתפקים באי שחרור כסף גדול לרכש והניהול היום יומי לתפארת כול לתוסת השכר הערוריתית לרוני. והתמיכה בפרגי בטוחה לגמרי. ואין ריבי בעלים או מעורבות בעלים או אי בהירות בעלים.