תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 23/5
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
די כבר עם הדוגמא המפגרת הזו, אוסף קלישאות מהלך. אתה לא מכיר את העובדות ואין לך מושג מה בדיוק קרה שם אבל בכל זאת מבלבל את השכל. וזה בלי להזכיר שמה שנכון לאנגליה לא נכון לישראל, גוטמן זה לא פרגוסון ואדוארדס זה לא מוני, ובכל מקרה הזמנים השתנו והכדורגל השתנה.
מה שגוטמן עשה בהפועל זה להפסיד שתי אליפויות לאלישע לוי ולקבוצה הבינונית שלו, ולקחת בפוקס אחת, וזה עם ה'הקבוצה הגדולה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי'. מה שעשה זה לשחק כדורגל בינוני העונה ברוב הזמן, להיות מקובע ולהתעסק בפוליטיקות. מספיק אלמנטים שיגרמו לכל אדפ עם עיניים בראש לחשוב שהוא לא צריך לקבל חוזה חדש.

כמו השני,לא אמרת שום דבר
מה ההבדל??
מה ההבדל פה?
אני יודע בדיוק מה קרה,אהדתי אז את האדומים ההם
5 שנים של כלום
לא מאבק על אליפות,כלום
והנה הדמגוגיה: גוטמן בנה את "אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה" משחקנים שאף אחד לא תפס מהם
גילי לא עשה כלום עם קשטן וקודמיו
את שכטר לא רצו פה,בעיקר אחד שנלחם להביא את אבידור
אביחי ודאגלאס ירדו ליגה
מי הכיר אותם אז? מי בנה על מאבק אליפות?
אגב,סר אלכס יותר קשה מגוטמן ויותר בכיין,זה מפריע למישהו מכם?

עדיין לא קיבלתי תשובה טובה,מה ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:45 
עדיין השאלות שצריכות להישאל הן
א-
מה האלטרנטיבות? ומה אתה יודע עליהם ואיזה דרך יש לך לחזות את הצלחתם? אצל גוטמן אנחנו יודעים מה יש לנו ביד לטוב ולרע, שישנו, אני לא מתווכח.

ב-
איך הוא קיבל את הפועל? איך הוא היה מסיים את העונות האלה תחת הנהלה שפויה?

ג- מקום שני וגמר גביע בכל מקרה לא יכול להיחשב בעיניי כישלון טוטאלי. יש פה עוד קבוצות אם שמת לב. יעקב שחר והמחלה שמו גם כן עשרות מליונים ויותר חח על שחקנים...

בשורה התחתונה, גוטמן, לחמש שנים
ויפה שניה אחת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
אורנה היקרה,
אם אתה חושב שמול אלי טביב אפשר להפעיל סוג כזה של לחץ, אתה טועה.
זה מה שכל כך מפחיד אותי.
לא סתם המחאה של הקהל נגדו עד עכשיו היתה מאוד מתונה.
זה לא סמי סגול שנכנסים לו למשרדי כתר והופכים לו שולחנות. זה אחד שיש לו יכולת תגובה רצינית אם אתה מבין למה אני מתכוון.

נפלנו לבור רציני..

שטויות.
אפשר גם אפשר עם הכמות הנכונה.
ולא משנה כמה עבריין הוא או לא.
אז אולי הוא או מי מאנשיו יריבו עם אוהד כזה או אחר/אחד מראשי האוהדים המובילים - אבל בגדול,ברגע שתגיע מולו כמות של קהל - אין לו מה לעשות נגד זה ברמה שאתה מדבר על זה.

תארגן חצי מכמות הקהל שהגיעה ללוולפסון בזמנו לאימון פתיחת העונה שעשינו בלאגן,ואתה בכיוון הנכון גם אתה מתמודד מול בין לאדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:47 
השגריר האדום כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
eKO23 כתב:
גוטמן החליט: יסיים את תפקידו כמאמן הפועל
http://red-fans.com/Article.asp?id=2730

:bang: :bang:

שקוף.
למרות התקוות שהוא ימשיך גם עם טביב כבעלים יחיד,היה לי די ברור שהסיכוי לכך שואף לאפס והם לא יצליחו לשים בצד את מחלוקות העבר ביניהם.
חבל רק שלא חיכו עם זה עד אחרי גמר הגביע כדי לתת למועדון.
בייחוד עוד שבמידה ורק אתר האוהדים יודע מזה עקב מידע פנימי כזה או אחר,הוא היה צריך להמנע מהפרסום כדי לתת לקבוצה רק עוד את 2 ימי השקט הנוספם שהיא זקוקה להם.

טעות גדולה מאד של גוטמן .. כמו שאריאל שרון אמר תמיד צריך להישאר על הגלגל .. יש מצב שעוד חצי שנה אף אחד לא ייזכור מה הוא עשה והמינויי שלו לנבחרת יעבור לרוני לוי / אלישע לוי וכדומה..

גוטמן התפוטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:48 
אני לא יודע למה אבל אני לא קונה את ההודעה של גוטמן שהוא לא נשאר
לכו תדעו, אולי זה מלחמה פסיכולוגית של גוטמן עם מוני וטביב או איזה קטע שאלי מארגן עם מונע בשביל שנוריד את טביב מהקבוצה....

בוא נעבור את יום רביעי, ניקח 10 ימי חופש ואז שיחליטו החלטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:48 
הא???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:50 
אורנה אוסטפלד כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
די כבר עם הדוגמא המפגרת הזו, אוסף קלישאות מהלך. אתה לא מכיר את העובדות ואין לך מושג מה בדיוק קרה שם אבל בכל זאת מבלבל את השכל. וזה בלי להזכיר שמה שנכון לאנגליה לא נכון לישראל, גוטמן זה לא פרגוסון ואדוארדס זה לא מוני, ובכל מקרה הזמנים השתנו והכדורגל השתנה.
מה שגוטמן עשה בהפועל זה להפסיד שתי אליפויות לאלישע לוי ולקבוצה הבינונית שלו, ולקחת בפוקס אחת, וזה עם ה'הקבוצה הגדולה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי'. מה שעשה זה לשחק כדורגל בינוני העונה ברוב הזמן, להיות מקובע ולהתעסק בפוליטיקות. מספיק אלמנטים שיגרמו לכל אדפ עם עיניים בראש לחשוב שהוא לא צריך לקבל חוזה חדש.

כמו השני,לא אמרת שום דבר
מה ההבדל??
מה ההבדל פה?
5 שנים של כלום
לא מאבק על אליפות,כלום
והנה הדמגוגיה: גוטמן בנה את "אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה" משחקנים שאף אחד לא תפס מהם
אביחי ודאגלאס ירדו ליגה

אתה לא יודע מה קרה שם, הדברים שלך חושפים עד כמה ואתה כרגיל עושה מעצמך צחוק.

ושאתה תדבר על דמגוגיה... אין טעם לדבר איתך, אתה שטוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מה הדעה של האולטראס בנושא הבעלים? גוטמן?
האולטראס נו... אלה שעושים תפאורות ומבקשים "תרומה לדרבי" 3 חודשים לפני אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

כמו השני,לא אמרת שום דבר
מה ההבדל??
מה ההבדל פה?
5 שנים של כלום
לא מאבק על אליפות,כלום
אביחי ודאגלאס ירדו ליגה

תברח תברח,מר בחור
חצי תשובה ראויה לא נתת
כי אין מה לומר,פשוט וקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:53 
שחר כתב:
גבעתיים כתב:
הבחירה בקשטן תמוהה ויתכן שהסחת דעת טקטית.
המאמן היחיד שלטביב קשה איתו, למעט גוטמן, הוא קשטן.
מישהו רואה את טביב אומר לקשטן איזה שחקנים לרכוש או נכנס לחדר ההלבשה או מתישב בספסל במשחקים ?
או את טביב נותן לקשטן להיות האיש החזק במועדון ?

כן, המישהו הזה הוא אלי טביב

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/878/398.html

עדין לר סותר שהבחירה תמוהה.
עדין לא סותר שאולי זו הסחת דעת או "תרגיל לא עלינו" כדי שגוטמן יתפוטר. שנת שבתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:54 
מתוך ONE
על רקע הבלאגן: משה הראל ואלי טביב באו לאימון
בצל הסכסוך בין הבעלים, ולקראת גמר הגביע ביום ד', שני 'המחנות' הגיעו לאימון הפועל ת"א. תמוז: "יהיה בסדר ברביעי". שהר: "נעשה את המקסימום"

בצל המאבקים בין שני מחזיקי המושכות בהפועל תל אביב, אלי טביב ומוני הראל וביטול מחנה האימונים באוסטריה עליו פורסם לראשונה ב-ONE, חזרו היום (שני) שחקני הקבוצה להתאמן לאחר יום מנוחה וזאת לקראת משחק גמר הגביע (ד', 20:50) מול האלופה, מכבי חיפה.

באופן מפתיע וממש בלתי צפוי, לאימון הפועל הגיעו גם אלי טביב ונציגו אלי אוסידון וגם משה הראל, אחיו של מוני הראל, הנציגים של העבר השני של ויכוח הבעלות.
אמנם אצל האדומים יש לא מעט בלגן בין בעלי הקבוצה שלעת עתה רק פוגעים בהכנות הקבוצה לקראת העונה הבאה, אך הצוות המקצועי יחד עם השחקנים ניסו לשדר עסקים כרגיל באימון כאשר כולם נראו נינוחים ומחויכים, זאת לאור המשחק החשוב שמחכה להם בעוד יומיים בר"ג.

הפועל שסיימה את העונה במקום השני בליגת העל ואיבדה את צלחת האליפות, רוצה לסיים את העונה בטעם טוב ולזכות לפחות בתואר אחד השנה.

לקראת הגמר לאלי גוטמן יחסרו גילי ורמוט שעבר ניתוח בקע מוצלח ביום חמישי האחרון וגם הבלם הסלובקי מריו פצ'אלקה שנפצע במשחק מול מכבי נתניה במחזור ה-33. דני בונדר שסובל מכאבים במפשעה ערך אמש בדיקה אצל רופא הנבחרת, ד"ר מארק רוסנובסקי שאמר לו שהוא לא יוכל לקחת חלק ממשחק הקבוצה, אך לדבריי השחקן הוא יקבל זריקה ואף יפתח בהרכב הפותח.

בן שהר אמר לפני פתיחת האימון: "ברוך השם אנחנו מרגישים טוב, חוזרים עכשיו לאימונים לקראת המשחק החשוב ביום רביעי ואנחנו כמובן נעשה את המקסימום". חלוץ הקבוצה, טוטו תמוז שסיים כמלך השערים עם 21 כיבושים הוסיף ואמר בחיוך: "אני מאמין שיהיה בסדר ברביעי".

מי שנעדר מהאימון היה איתי שכטר שטס בחשאיות יחד עם סוכנו רונן קצב לאי הבריטי בכדי להתרשם מ-ווסט ברומיץ' ולהיפגש עם מאמן הקבוצה, רוי הודג'סון שינסה לשכנע את החלוץ הישראלי להצטרף לשורות הקבוצה האנגלית שסיימה את העונה האחרונה במקום ה-11.

ביום שישי האחרון אזלו כל הכרטיסים למשחק הגמר ואוהדי הפועל תל אביב יישבו ביציעים 1, 13-16 ו-11-12. הערכה שלמשחק הגמר יגיעו כ-15 אלף אוהדים אדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
אם אני אלי גוטמן - אני לוקח שנת חופשה.

הבנאדם היה בלחץ יום-יומי בהפועל החל מעונה שנלחם נגד הירידה, עבור ב-3 שנים במאבקי אליפות וגביע וכלה במשחקים לא מעטים באירופה. זה לחץ שהלב שלו לא עמד בו. אני מניח שאילולא התקף הלב גוטמן היה ממשיך לאמן אבל באירופה. הפועל היתה ונותרה האפשרות האחרונה שלו, בלי קשר לבעלים, ורק אצלכם הוא האפשרות הראשונה....

גוטמן חייב לנוח. ובכלל, הוא השיג הכל בהפועל ובזמן קצר של 3 וחצי שנים - גם הישרדות בליגה, גם דאבל, גם ליגה אירופית וגם צ'מפיונס. גם קידם זרים וגם קידם שחקנים צעירים מקומיים. הוא יכול רק להפסיד מעוד עונה בהפועל. מה יקרה אם משהו לא ידפוק כמו שצריך והפועל תסיים רביעית?! תודח במוקדמות אירופה ובסיבוב ט' בגביע?
כרגע גוטמן בשיא פחות או יותר, עדיף לו לפרוש עכשיו ולהיזכר כגדול, לנוח, לחפש אפשרויות ולחכות. אם תגיע הצעה מאירופה או מהנבחרת - לקפוץ על זה. אם לא, אחרי מנוחה והשתלמויות וכו', הוא תמיד יוכל לחזור להפועל, או להחליף את אלישע/איווניר כאשר הוא כבר עבר "עונת צינון". ושוב, אין קשר לבעלים אבל זה תירוץ יפה שרוב חסידיו יבלעו בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אורנה אוסטפלד כתב:
mkorman1 כתב:
mkorman1 כתב:
ארור יהיה האיש שיזיז את גוטמן מהפועל
"קללת קשטן" של מכבי היא כלום לעומת "קללת גוטמן" שתהיה לנו
אלי טביב ימח שמך וזכרך חתיכת גנגסטר מזדיין

ההודעה המתלהמת של השנה ללא ספק
ברכותי הלבביות

תודה :ROSE: מחמיא לי
אגב, נראה שתהיה לנו הזדמנות לברר בעצמנו האם זו באמת "הודעה מתלהמת" או סתם תחזית די מדויקת
אני מניח שאם החלק הראשון יסתבר כנכון - לא תהיה לך בעיה עם החלק השני... (אולי רק עם הסגנון הברברי)

למען הגילוי הנאות אומר שאני סבור שגוטמן נכשל מקצועית השנה ולכן ציפיתי להתפטרותו
אם אכן עשה כן הוא ראוי לכל התודה וההערכה על התקופה בה שמש כמאמן
הפועל תמשיך להתקיים גם ללא אלי גוטמן

שאלה לי אלייך
אלכס פרגוסון התמנה למאמן מנצ'סטר יונייטד בשנת 86'
4 שנים הוא לא הגיע לכלום
בעונה החמישית כמדומני הוא הפסיד אליפות שהיתה לו ביד ללידס,כשלון חרוץ שלו
מה אמרת לפני אותה עונה עליו?מה אמרת בסיום אותה עונה בזיונית?
רצית שיישאר?
שיתפטר כי נכשל?
תגיד את האמת בבקשה,זו שאלה רצינית וראויה

ו"אלכס פרגוסון זה לא גוטמן " זו לא תשובה ראויה. עד אז הוא נחשב לכלום ושום דבר שלא לומר כשלון שלא עשה חצי ממה שגוטמן כבר עשה בהפועל ובישראל בכלל

מה בדיוק הטענה שלך? שאם מאמן לא מצליח כמו שמצפים ממנו ובכל זאת מחתימים אותו אז הוא כמו פרגוסון?
מה זה אמור להוכיח? זה אינדיקציה לכך שהוא טוב?
אם התפיסה שלך היא שצריך להחתים מאמן לטווח ארוך ולתת לו שקט ומרחב פעולה- אני יכול להבין.
אבל מעבר לזה הדוגמא של פרגי לא מעלה ולא מורידה.
אני לא מצוי בעובדות, אבל אם אתה טוען שזה מקביל- תראה אתה מה הקשר ולא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

IdanTheLittle כתב:
אורנה היקרה,
זה מה שכל כך מפחיד אותי.
זה לא סמי סגול שנכנסים לו למשרדי כתר והופכים לו שולחנות. זה אחד שיש לו יכולת תגובה רצינית אם אתה מבין למה אני מתכוון.

נפלנו לבור רציני..

מה הוא יעשה? יחסל אוהדים?
זה אומר שצריך לשתוק ולהתכופף?
ואם מחר יתחשק לו למכור את שכטר, ורמוט וזהבי מבלי להביא רכש "למען שפיות כלכלית"? מה אז?

לא הבנת אותי
אני לא אמרתי שצריך לשתוק ולהתכופף
רק אמרתי שיהיה הרבה יותר קשה
ושיהיו איומים על אוהדים ועוד הרבה דברים נחמדים כאלה
אני מקווה שאנשים יעמדו בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:58 
אורנה אוסטפלד כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
joshsoos כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

כמו השני,לא אמרת שום דבר
מה ההבדל??
מה ההבדל פה?
5 שנים של כלום
לא מאבק על אליפות,כלום
אביחי ודאגלאס ירדו ליגה

תברח תברח,מר בחור
חצי תשובה ראויה לא נתת
כי אין מה לומר,פשוט וקל

איזה תשובה אתה רוצה לבלבולי ביצים?
נתתי כאן מאתיים אלף פעם את דעתי ואיתך בטח שלא אתווכח ואין לי בעיה שתכתוב את הקלישאות המשעממות על בנית קבוצה שלך כמה שתרצה, אבל בדיחות על פרגוסון ואנגליה שמורות לאשכול השנתי של טלקיסקי ע"ש מכבי יונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
ידיעות אחרונות ראיון עם ערן זהבי ורפאלוב.
בגזרת הבמבי:
מוני הראל הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי בת"א תובענה לקיים דיון דחוף, בבקשה לקבוע כי הוא הרוכש של מניות אלי טביב בהפועל ת"א בתמורה לתשלום בסך שישה מיליוני שקלים. הנימוק: טביב לא עמד בהסכם והצעתו בטלה.
בתביעה נטען כי התשלום שאמור היה להעביר טביב להראל היה אמור להיות מיידי כפי שהוא הבטיח שיעשה, אולם בפועל טביב לא שילם והחליט להתחכם ולשנות באופן חד צדדי את הוראות ההסכם. "הסכום הועבר שלא לפקודת הראל, תוך שהוא מתנה תנאים לפרעון התשלום, ובכך הפך טביב את הרכישה למותנית בתנאים בלתי מוגבלים בזמן", נכתב בכתב התביעה. "על טביב להעביר להראל לאלתר את מניותיו".
מחנה טביב בתגובה: "לאחר לימוד ראשוני של הדברים, ברור שהריצה המבוהלת של הראל לבית המשפט לא עשתה את הטענות שלו ליותר רציניות. טביב משוכנע שכל שופט יאשר שדרישתו לקבל מניות נקיות מעיקולים כתנאי לשיחרור הכסף לידי הראל, היתה דרישה לגיטימית ובסיסית. כל שנותר הוא לעשות ולקוות שההכרעה תינתן במהירות האפשרית. אם הראל יסרב ללכת לבוררות ויעדיף להתנהל בבית המשפט, הרי שאת המענה לתביעה ימסור טביב לבית המשפט".
אתמול כבר החל העימות הראשון: דורון אוסידון, נציגו של טביב, ניגש למשרדי ההתאחדות ולקח את כל ההזמנות שניתנו למשחק הגמר עבור הפועל ת"א. אנשי ההתאחדות ההמומים פנו מיד לאוסידון בבקשה לחלוק את הכרטיסים וייתכן כי תהיה הבוקר פגישה בעניין. (נדב צנציפר)
ולידיעת המזוכיסטים:
פקחי משרד התמ"ת אישרו אתמול כ-4,000 מתוך כ-5,000 מקומות ביציעים 17-18 באיצטדיון רמת גן. זאת לאחר שעובדי האצטדיון עמלו ותיקנו את הליקויים הבטיחותיים עליהם הצביעו הפקחים. הבוקר יוחלט על כמות הכרטיסים שתופץ למכירה לשערים אלה. (משה שיינמן)

אגב, כזה ברור שיתנו את הכרטיסים האלה לחיפה(שלא בצדק כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 11:59 
פצ'אלקה לא משחק, בונדר כן...
אפשר חדשות אחרות בבקשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
[ quo
מה בדיוק הטענה שלך? שאם מאמן לא מצליח כמו שמצפים ממנו ובכל זאת מחתימים אותו אז הוא כמו פרגוסון?
אם התפיסה שלך היא שצריך להחתים מאמן לטווח ארוך ולתת לו שקט ומרחב פעולה- אני יכול להבין.

הדוגמא של פרגי באה בעיקר לאוהד המושבע שלו
אנשים שרוצים להעיף את גוטמן על סמך חוסר הצלחה בעונתו הרביעית כשגם אז קשה היה להילחם עם כל התנאים הנלווים. אנשים ששכחו מה עשה בכל 3 וחצי העונות הללו
נתתי דוגמא ואמרתי שלבטח היו מעיפים עם סר אלכס אחרי עונה,עונה וחצי. אחרי הבזיון בעונה החמישית הם ודאי היו מעיפים
אז אלי גוטמן,שכבר קראו לו פה אחרים עוד לפני עונת הדאבל "הפרגוסון שלנו" ו"כמו כפפה ליד" כי ראו את החיבור המדהים הזה,יכול להצליח לא פחות. לפחות תנו לו צ'אנס כל עוד הכל עובד
תבוא עונה או 2 גרועות,ניחא. אל תנו לו 5 כמו סר אלכס
אנשים לא מבינים את היתרון של ההמשכיות והנסיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אורנה היקרה,
זה מה שכל כך מפחיד אותי.

נפלנו לבור רציני..

מה הוא יעשה? יחסל אוהדים?
זה אומר שצריך לשתוק ולהתכופף?
ואם מחר יתחשק לו למכור את שכטר, ורמוט וזהבי מבלי להביא רכש "למען שפיות כלכלית"? מה אז?

לא הבנת אותי
אני לא אמרתי שצריך לשתוק ולהתכופף
רק אמרתי שיהיה הרבה יותר קשה
ושיהיו איומים על אוהדים ועוד הרבה דברים נחמדים כאלה
אני מקווה שאנשים יעמדו בזה

אל תדאג, לא נראה כרגע שמישהו מתכוון לעשות משהו.
אולי מישהו קיבל כבר עכשיו מטביב 100 כרטיסים לליגה האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:04 
אורנה אוסטפלד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
[ quo

הדוגמא של פרגי באה בעיקר לאוהד המושבע שלו
אנשים שרוצים להעיף את גוטמן על סמך חוסר הצלחה בעונתו הרביעית כשגם אז קשה היה להילחם עם כל התנאים הנלווים. אנשים ששכחו מה עשה בכל 3 וחצי העונות הללו
נתתי דוגמא ואמרתי שלבטח היו מעיפים עם סר אלכס אחרי עונה,עונה וחצי. אחרי הבזיון בעונה החמישית הם ודאי היו מעיפים
אז אלי גוטמן,שכבר קראו לו פה אחרים עוד לפני עונת הדאבל "הפרגוסון שלנו" ו"כמו כפפה ליד" כי ראו את החיבור המדהים הזה,יכול להצליח לא פחות. לפחות תנו לו צ'אנס כל עוד הכל עובד
תבוא עונה או 2 גרועות,ניחא. אל תנו לו 5 כמו סר אלכס
אנשים לא מבינים את היתרון של ההמשכיות והנסיון

זה בסדר, אבל זו אמירה כללית לגמרי שלא נותנת כלום, כי אז לא משנה איך המאמן - בוא ניתן לו חוזה ל 5 שנים....
הביקורת נגד גוטמן (גם שלי) היא עניינית (ובאמת שאין לי כח שוב לפתוח את זה). הסגידה אליו יצאה מכל פרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אמר הרבי מקוצק:
"חטא הוא לשקר את רעך אך פשע הוא להשלות את עצמך".

גוטמן, עם כל הכבוד, הוא לא גדול מאמני הפועל. ויסלח לנו דוביד ז"ל.
הפועל של 2009-2011 היא לא הקבוצה הגדולה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי. אני בספק רב אם היא ראויה להיות הקבוצה הטובה ביותר בתולדות המועדון האדום. קצת צניעות. זה שחלק מהאנשים פה לא היו בסביבה בתחילת העשור הקודם או בעשור ה-80 או ה-60 זה עדיין לא אומר שהקבוצה הנוכחית היא הכי טובה. היא אולי כבשה הכי הרבה, היא אולי התקפית, היו לה משחקים טובים וגם הצלחות, אבל צניעות היא מעלה חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
1. מעולם לא קראתי לתת לו חוזה ל-5 שנים או ל-20 שנה כמו הרבה ילדים כאן. אני כמובן מקווה שימשיך איתנו 20 שנה כי זה יאמר משהו על ההצלחות שלו אבל כל דבר בעיתו. שנתחיל מעוד שנה-שנתיים
2. יש לי עליו לא מעט ביקורת ,לא פחות מאף אחד אחר. הוא לא מושלם ולא יהיה מושלם ואני כתבתי אותה לא פעם
3. למרות הכל הוא הכי טוב שיש וגם מהבחינה הערכית מגיע לו להמשיך. כשייכשל באופן רציני,נדבר. עד כה הכישלון הגדול ביותר שלו היה להרגיל אותנו לכ"כ הרבה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:09 
Charlie כתב:
אמר הרבי מקוצק :
" חטא הוא לשקר את רעך אך פשע הוא להשלות את עצמך ".

גוטמן, עם כל הכבוד, הוא לא גדול מאמני הפועל. ויסלח לנו דוביד ז"ל.
הפועל של 2009-2011 היא לא הקבוצה הגדולה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי. אני בספק רב אם היא ראויה להיות הקבוצה הטובה ביותר בתולדות המועדון האדום. קצת צניעות. זה שחלק מהאנשים פה לא היו בסביבה בתחילת העשור הקודם או בעשור ה-80 או ה-60 זה עדיין לא אומר שהקבוצה הנוכחית היא הכי טובה. היא אולי כבשה הכי הרבה, היא אולי התקפית, היו לה משחקים טובים וגם הצלחות, אבל צניעות היא מעלה חשובה.

זה בכלל לא משנה כמה גדול גוטמן,
מה שחשוב שאין כרגע מאמן טוב יותר או ברמתו,
קשטן זו בדיחה עצובה, עבר זמנו,
הדוגמה עם פרגי כלכך פטאטית, אני מצטער להגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:10 
אורנה אוסטפלד כתב:
1. מעולם לא קראתי לתת לו חוזה ל-5 שנים או ל-20 שנה כמו הרבה ילדים כאן. אני כמובן מקווה שימשיך איתנו 20 שנה כי זה יאמר משהו על ההצלחות שלו אבל כל דבר בעיתו. שנתחיל מעוד שנה-שנתיים
2. יש לי עליו לא מעט ביקורת ,לא פחות מאף אחד אחר. הוא לא מושלם ולא יהיה מושלם ואני כתבתי אותה לא פעם
3. למרות הכל הוא הכי טוב שיש וגם מהבחינה הערכית מגיע לו להמשיך. כשייכשל באופן רציני,נדבר. עד כה הכישלון הגדול ביותר שלו היה להרגיל אותנו לכ"כ הרבה טוב

זה בדיוק מסוג המשפטים שמרגיזים אותי.
רבאק, יש לנו 5 נק' מ-12 בפליאוף (אני לא מחשיב את ק"ש). זה לא כשלון? נכון, לא רק שלו, אבל הרבה מאוד שלו. בשלושת המשחקים המדוברים גוטמן תפקד רע מאוד.
יש לו הרבה קרדיט על הרה דברים, אבל איך אפשר להתעלם מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:11 
dino כתב:
yos כתב:
בגזרת הבמבי:
מוני הראל הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי בת"א תובענה לקיים דיון דחוף, בבקשה לקבוע כי הוא הרוכש של מניות אלי טביב בהפועל ת"א בתמורה לתשלום בסך שישה מיליוני שקלים. הנימוק: טביב לא עמד בהסכם והצעתו בטלה.
בתביעה נטען כי התשלום שאמור היה להעביר טביב להראל היה אמור להיות מיידי כפי שהוא הבטיח שיעשה, אולם בפועל טביב לא שילם והחליט להתחכם ולשנות באופן חד צדדי את הוראות ההסכם. "הסכום הועבר שלא לפקודת הראל, תוך שהוא מתנה תנאים לפרעון התשלום, ובכך הפך טביב את הרכישה למותנית בתנאים בלתי מוגבלים בזמן", נכתב בכתב התביעה. "על טביב להעביר להראל לאלתר את מניותיו".
מחנה טביב בתגובה: "לאחר לימוד ראשוני של הדברים, ברור שהריצה המבוהלת של הראל לבית המשפט לא עשתה את הטענות שלו ליותר רציניות. טביב משוכנע שכל שופט יאשר שדרישתו לקבל מניות נקיות מעיקולים כתנאי לשיחרור הכסף לידי הראל, היתה דרישה לגיטימית ובסיסית. כל שנותר הוא לעשות ולקוות שההכרעה תינתן במהירות האפשרית. אם הראל יסרב ללכת לבוררות ויעדיף להתנהל בבית המשפט, הרי שאת המענה לתביעה ימסור טביב לבית המשפט".
אתמול כבר החל העימות הראשון: דורון אוסידון, נציגו של טביב, ניגש למשרדי ההתאחדות ולקח את כל ההזמנות שניתנו למשחק הגמר עבור הפועל ת"א. אנשי ההתאחדות ההמומים פנו מיד לאוסידון בבקשה לחלוק את הכרטיסים וייתכן כי תהיה הבוקר פגישה בעניין. (נדב צנציפר)
ולידיעת המזוכיסטים:
פקחי משרד התמ"ת אישרו אתמול כ-4,000 מתוך כ-5,000 מקומות ביציעים 17-18 באיצטדיון רמת גן. זאת לאחר שעובדי האצטדיון עמלו ותיקנו את הליקויים הבטיחותיים עליהם הצביעו הפקחים. הבוקר יוחלט על כמות הכרטיסים שתופץ למכירה לשערים אלה. (משה שיינמן)

אתה מכיר אוהדי הפועל שרוצים לבוא למשחק ואין להם כרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

זה בדיוק מסוג המשפטים שמרגיזים אותי.
רבאק, יש לנו 5 נק' מ-12 בפליאוף (אני לא מחשיב את ק"ש). זה לא כשלון? נכון, לא רק שלו, אבל הרבה מאוד שלו. בשלושת המשחקים המדוברים גוטמן תפקד רע מאוד.
יש לו הרבה קרדיט על הרה דברים, אבל איך אפשר להתעלם מזה?

נכון,הרגיל אותנו לטוב עד לאותו הרגע
גוטמן לא יכול להיאבק במשמעת הרופפת של כל השחקנים שראו רק אירופה בעיניים
זה לא קרה בחיפה וקרה כאן כי שם יש בעלים למעלה שמכוון מדיניות ולא יתן לאף שחקן לחשוב על זהבמהלך העונה
וכן,גם הוא כשל ואפילו העלה הרכב הזוי למשחק האחרון נגד חיפה. הוא לא חף מטעויות כמובן אבל הוא הכי טוב להפועל
גם אשתך היא לא הכי מושלמת שיש אבל היא הכי טובה שיש עבורך
מישהו רואה את מוריניו מידפק לנו על הדלתות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
מה לעשות?
לא לקבל באדישות!!

לא לקבל באדישות את פירוק הקבוצה והעפה של סמל אדום כמו שי ובטח זריקה של גוטמן בגלל שטביב לא אוהב אותו
במצב נורמלי התפאורה מחר בר"ג היתה מיועדת כולה להשארת גוטמן
שום "גוטמן תודה" האדיש. גוטמן יישאר בהפועל
הבהרה לטביב שבגלל דברים כאלה הוא מחסל את הקבוצה
לא זורקים מאמן מצליח ומחובר כ"כ

אתם תשתקו בעניין גוטמן,תקבלו את כל החרא שהוא יזרוק לכם
ותרוצו לקנות מנויים כמו כלבלבים קטנים כרגיל

ההתפוצצות תגיע בהפסד בדרבי הראשון בעונה הבאה. אז פתאום תיזכרו,באיחור ניכר,כמה יכול היה להיות פה טוב

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
dino כתב:
yos כתב:
בגזרת הבמבי:
ולידיעת המזוכיסטים:

אתה מכיר אוהדי הפועל שרוצים לבוא למשחק ואין להם כרטיס?

האמת שכן. 2 כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:32 
אני מאוד בעד גוטמן, אבל לדעתי אם אנחנו צריכים להעביר מסר עכשיו זה לאו דוקא קשור למאמן כי כל עוד הזוועה הזו נמשכת זהות המאמן לא רלוונטית ולא פלא שגם גוטמן רוצה לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 12:39 
ההתעסקות הזאת בזהות המאמן היא ממש לא חשובה , כל מאמן בעולם אפילו פרגוסון לא יכול להצליח תחת שני הפושעים האלה.
לא מבין איך אתם בכלל מצפים מגוטמן להרוס לעצמו את הקריירה ( שגם ככה קיבלה בחצי שנה האחרונה פגיעה גדולה) כתוצאה משני הדבילים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 236 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: