הפועל כתב:
לא נראה לי שאנחנו מסוגלים לשלם למאמן ברמה של דני פרנקו, ומאמנים ברמה הזאת גם לא ירדו ללאומית בשביל הצעה כספית נמוכה.
צריך להתמקד במאמני לאומית מבטיחים. נתי כהן למשל
דני פרנקו חזה בהפועל העונה לא מעט פעמים ופעם אף ישבתי לצידו ושאלתיו אם הוא מעוניין לאמן אותנו והוא אמר שיהיה לו לכבוד. שרון אברהמי "ירד" לארצית בכדי לאמננו. אתה, אמור לדעת שהפועל ת"א הוא מותג ולא בהכרח העובדה שאתה בלאומית, היא זו שתמנע משכמותו לאמן. יתכן ודווקא לאחר עונה כה קשה ומתישה עם חולון וההצלחה היחסית בסיטואציה בה הוא תיפקד, גרמה למניותיו להמריא וג'ף רוזן רוצה בו מאוד(מה נסגר איתו הוא ממשיך בחיפה?) והוא לא יהיה רלוונטי, אבל אני מניח שמאן דהוא מאצלנו בדק את האפשרויות. אני מניח שהכמיהה לארז, היא חלומות באספמיה, על אף אהדתו הבלתי מוסתרת כלפינו.
נתי כהן הוא המאמן שהרשים אותי מאוד, פרט לאשכנזי בלאומית ומהווה מועמד טבעי וכמי שמכיר את פעילותו של אשכנזי בחייו, אין סיבה לא להציע לו את התפקיד, לא בהכרח הוא ידחה זאת על הסף. השאלה היא אם אנו מעוניינים במאמן שיעלה אותנו או לייצור המשכיות. במקרה של המשכיות חגי הוא אופציה טובה ובניגוד לרדנקו לא הייתי פוסל על הסף את אלפסי. אף הוא העלה את נתניה מהלאומית ועשה עימה כברת דרך מצויינת בלאומית.
לא היה בידי את הזמן ללהג את הגיגיי באשר לשרון אברהמי, אבל כמדומני שלאחר המחזור השלישי התבטאתי כאן, שנורא תמוה שאנו לא מאומנים מספיק וביקרתי את המאמן, לצערי מאז לא השתנה הרבה, על אף הצלחתנו בליגה ויש להיפרד ממנו יפה לשלום.