תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 22/5
הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
הדבר הכי מטריד פה זה הנושא של שי, ביזיון אם הוא עוזב.

יכול להיות שהוא לא יירצה להישאר בסיטואציה שתושיב אותו על הספסל.
מאמין שהמאמן הבא של הפועל לא ייתן לו ולידין לשחק יחד,ועם כל הכבוד לשי ולמרות העונה הנוכחית שלו שבה הציג יופי של יכולת,אני חושב שיתנו עדיפות לידין על גביו,שלא לדבר על אופציה של הגעה של זר בתפקיד שלו.
עם כל האהבה של הקהל לשי,אי אפשר לכפות אותו על המאמן החדש של הקבוצה (במידה ויהיה כזה(,שלא לדבר על לתת לו הבטחה לשחק בהרכב.
מאמין שאם הוא יהיה מוכן לשבת על הספסל,לא ייגעו בו,אבל מי יודע אם בכלל הוא יירצה אחרי העונה המוצלחת שלו לחזור להיות שחקן של 15-20 דקות ומשחקי גביע הטוטו במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:00 
אבירמוס כתב:
red_o כתב:
איך אתם מתעסקים בילד זין הזב אלרואי שמוזכר שהלב והנשמה שלנו (שוב) בדרך החוצה להפועל ב״ש?!?!
:CRY2:

:BOW:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עד שיש משהו שדומה לסמל !!!!

שוב לב"ש? לא היה בדרך למכבי חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:04 
אלי גוטמן: "אחרי גמר הגביע נחליט אם אשאר"
one כתב:
מאמן הפועל ת"א, אלי גוטמן, לא נשמע מאוכזב במיוחד: "התפתח משחק מעניין עם שלושה שערים והרבה מצבים. תיקו היה משקף את המשחק הזה. אני מרוצה מהבחורים, שקיבלו צ'אנס והוכיחו שהם ראויים לחולצה של הפועל. יש גביע השבוע, ולאחר מכן מכן נעשה את הסיכומים לעונה". בנוגע למאבקים בין טביב להראל אמר גוטמן: "אין לי צד בעניין. אני לא שייך לזה. התפקיד שלי הוא לאמן". גוטמן נשאל גם על המשך עבודתו בעונה הבאה והשיב: "לאחר הגביע נחליט מה יהיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אלי גוטמן: "אחרי גמר הגביע נחליט אם אשאר"
one כתב:
מאמן הפועל ת"א, אלי גוטמן, לא נשמע מאוכזב במיוחד: "התפתח משחק מעניין עם שלושה שערים והרבה מצבים. תיקו היה משקף את המשחק הזה. אני מרוצה מהבחורים, שקיבלו צ'אנס והוכיחו שהם ראויים לחולצה של הפועל. יש גביע השבוע, ולאחר מכן מכן נעשה את הסיכומים לעונה". בנוגע למאבקים בין טביב להראל אמר גוטמן: "אין לי צד בעניין. אני לא שייך לזה. התפקיד שלי הוא לאמן". גוטמן נשאל גם על המשך עבודתו בעונה הבאה והשיב: "לאחר הגביע נחליט מה יהיה".

יכול להיות שגוטמן מנסה לשדר עניינים כרגיל למערכת,אבל הציטוט שלו פה נראה לי די חיובי גם בלי קשר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:17 
סידיבה שוחרר ממכבי תל אביב.
דוקא היה אחד המוצלחים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:29 
zink כתב:

להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:32 
Noam כתב:
zink כתב:

להביא?

הוא לא השחקן שאנחנו צריכים מבחינת העמדה. הוא גרזן. יש לנו צרות יותר גדולות בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
צור ש. כתב:

מאמין שהמאמן הבא של הפועל לא ייתן לו ולידין לשחק יחד,ועם כל הכבוד לשי ולמרות העונה הנוכחית שלו שבה הציג יופי של יכולת,אני חושב שיתנו עדיפות לידין על גביו,שלא לדבר על אופציה של הגעה של זר בתפקיד שלו.
עם כל האהבה של הקהל לשי,אי אפשר לכפות אותו על המאמן החדש של הקבוצה (במידה ויהיה כזה(,שלא לדבר על לתת לו הבטחה לשחק בהרכב.
מאמין שאם הוא יהיה מוכן לשבת על הספסל,לא ייגעו בו,אבל מי יודע אם בכלל הוא יירצה אחרי העונה המוצלחת שלו לחזור להיות שחקן של 15-20 דקות ומשחקי גביע הטוטו במקרה הטוב.

גם השנה הוא היה אמור להיות שחקן ספסל .. כולם יודעים מה היכולת שלו .. וזה דיי מדהים שהוא חזר לפורמה טובה אחרי הפציעה(הוא לא כמו לפני אבל גם טוב) וגם האוייבים שלנו מפחדים ממנו !
קיצר שחקן כדורגל טוב ! שחקן נשמה ! קפטן ! מנהיג ! אין סיבה שלא ישאר .. לדעתי גם צריך לתת גב של האוהדים ..לא להפוך אותו להיות מעל המועדון אבל לתמוך בהשארתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
צור ש. כתב:

גם השנה הוא היה אמור להיות שחקן ספסל .. כולם יודעים מה היכולת שלו .. וזה דיי מדהים שהוא חזר לפורמה טובה אחרי הפציעה(הוא לא כמו לפני אבל גם טוב) וגם האוייבים שלנו מפחדים ממנו !
קיצר שחקן כדורגל טוב ! שחקן נשמה ! קפטן ! מנהיג ! אין סיבה שלא ישאר .. לדעתי גם צריך לתת גב של האוהדים ..לא להפוך אותו להיות מעל המועדון אבל לתמוך בהשארתו

לא רואה את שי לובש את המדים של אף קבוצה אחרת בליגה. לא נתפס וגם לא יתפס.
עזבו שימון גרשון,אבוקסיס ובלה בלה בלה. לא יכול להיות שמישהו באמת חושב על אפשרות לשחרר אותו מהפועל, לדעתי יותר הגיוני שהוא יהיה הקפטן בשנה הבאה אם גילי עוזב.
שי אבוטבול :HEART2: קפטן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אבירמוס כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
צור ש. כתב:

לא רואה את שי לובש את המדים של אף קבוצה אחרת בליגה. לא נתפס וגם לא יתפס.
עזבו שימון גרשון,אבוקסיס ובלה בלה בלה. לא יכול להיות שמישהו באמת חושב על אפשרות לשחרר אותו מהפועל, לדעתי יותר הגיוני שהוא יהיה הקפטן בשנה הבאה אם גילי עוזב.

גם אם גילי לא עוזב הוא צריך להיות הקפטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:45 
שי בחור אדיר, אבל אם הוא יפתח שנה הבאה כשחקן משמעותי באמצע, זה אומר דברים לא טובים על היומרות של הפועל.
עם כל הלבבות והפרחים, הוא שחקן לא מספיק יציב ולא מספיק טוב להוביל קבוצה לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:46 
kobster כתב:
לדעתי יותר הגיוני שהוא יהיה הקפטן בשנה הבאה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:51 
tadmored כתב:
kobster כתב:
לדעתי יותר הגיוני שהוא יהיה הקפטן בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שי בחור אדיר, אבל אם הוא יפתח שנה הבאה כשחקן משמעותי באמצע, זה אומר דברים לא טובים על היומרות של הפועל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:59 
מדהים לראות איך בזמן שחלק מהכותבים פה מדברים על אליפות וכמה שי מתאים או לא, אחרים מדברים על מאבקי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

כל היום פה מקטרים על שכירי חרב, אבל את היחידים שנותנים מהחיים שלהם לקבוצה אתם רוצים לשחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:11 
אדום נחמד כתב:
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

כל היום פה מקטרים על שכירי חרב, אבל את היחידים שנותנים מהחיים שלהם לקבוצה אתם רוצים לשחרר

זה באמת אחד הדברים היותר מצחיקים שקראתי לאחרונה....
תגיד, אם מחר יבואו מכבי ויציעו לשי אוטבול חצי מיליון דולר נטו לעונה, מה אתה חושב שהוא יעשה?
כל זה בלי לדבר מקצועית על היכולות שלו, רק על "נותנים מהחיים שלהם לקבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בלי שי אין הפועל.

לא רק זה, בלי שי מדינת ישראל נמצאת באיום קיומי!

וברצינות: אוהב את שי ומעריך את החיבור שלו למועדון, אבל אם להפועל של העונה הבאה יש יומרות לאליפות, ליד ידין צריך לשחק זר של הביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

שטויות.
ב 2008/9 הוא כן היה מספיק טוב בשביל להוביל אותנו ?
אם לא אוקוצ'ה הטינופת יש מצב שגם היינו לוקחים אליפות עם שי אבוטבול כשחקן מוביל. להזכירך, שי היה בכושר שיא ולקח את הקבוצה עליו עד לאותו רגע ארור.
הבעיה השנה עם שי וידין באמצע היא שלא היו קשרים בכנפיים שפותחים את המשחק לצדדים
גילי וערן כל הזמן באו לאמצע וסתמו את המשחק, מה שאילץ את טוטו ובן לבוא לכנפיים בשביל לרווח.
שי ואביחי צריכים להיות באמצע בשנה הבאה, מעבר לזה (2 קשרים בכנפיים ו 2 חלוצים או שחקן מתחת לחלוץ) כבר תלוי במאמן ובשיטה שנשחק.
עם כל החוסר ודאות שהולכת להיות בשנה הבאה, זה שאתה שם את שי קפטן זה אומר הרבה מאוד לאוהדים ומקרין לשאר הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

תגיד, אם מחר יבואו מכבי ויציעו לשי אוטבול חצי מיליון דולר נטו לעונה, מה אתה חושב שהוא יעשה?

מקצועית, שי הוא אחד הקשרי 50-50 הכי טובים בליגה, גם אם הוא לא שחקן מושלם.

ואני שמח שאתה צוחק, אבל השאלה שלך לא רלוונטית...
אם המאמן יזרוק את שי ליציע, ויקצצו לו בחוזה, וירדו לו לחיים, אבל במכבי יתנו לו חצי מליון דולר, יש לשי גם עתיד לחשוב עליו.
מצד שני, אם ההבדל יהייה כמו שהיה לגרשון בזמנו עם ביתר, אני לא רואה את שי עוזב.
כי עכשיו זה כבר לא אולי...גרשון גמר את הסיפור בכדורגל בגלל המעבר שלו לביתר. הוא לעולם לא יזכר פה, ולא יעבוד פה...אף אחד לא יתן לו כי הוא פשוט לא מעניין. בדיוק מה שקיווינו שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

בדיוק!
אני דווקא חושב ששי היה אחד השחקנים היותר יציבים שלנו העונה, ולחיוב (בניגוד לדדי ודני, לדוגמה, שהיו יציבים בשליליותם :HEART2: ) ובכל זאת מבין את מי שאומר שהוא לא תואם את הציפיות שלנו מהעונה הבאה.
ועדיין, הוא שחקן הרכב לגיטימי בליגת העל, ואני בטוח שאם לא להרכב, זה לא אומר שחייבים להיפטר ממנו, לכל הפחות צריך להשאיר אותו כמחליף.

:HEART2: שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
דגלאס אלוהים כתב:
אדום נחמד כתב:
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

בדיוק!
אני דווקא חושב ששי היה אחד השחקנים היותר יציבים שלנו העונה, ולחיוב (בניגוד לדדי ודני, לדוגמה, שהיו יציבים בשליליותם :HEART2: ) ובכל זאת מבין את מי שאומר שהוא לא תואם את הציפיות שלנו מהעונה הבאה.
ועדיין, הוא שחקן הרכב לגיטימי בליגת העל, ואני בטוח שאם לא להרכב, זה לא אומר שחייבים להיפטר ממנו, לכל הפחות צריך להשאיר אותו כמחליף.

:HEART2: שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
בלי שי אין הפועל.

וברצינות: אוהב את שי ומעריך את החיבור שלו למועדון, אבל אם להפועל של העונה הבאה יש יומרות לאליפות, ליד ידין צריך לשחק זר של הביוקר.

בלי שי, מועדון הפועל ת"א עומד בפני תהום. וחבל שאתה לא רואה את זה ומתייחס לזה בציניות.
יש כל כך הרבה עמדות שבהם צריך שחקנים חדשים, שבאמת להחליף את שי זו האופציה האחרונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:17 
גם אם נביא זר אז כנראה ניפול גם איתו נוכח הנפילות עם הזרים בעונות האחרות.
חייבים את שי בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:19 
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
בלי שי אין הפועל.

זה בכלל לא עניין מקצועי. חייבים את שי בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
בלי שי אין הפועל.

בלי שי, מועדון הפועל ת"א עומד בפני תהום. וחבל שאתה לא רואה את זה ומתייחס לזה בציניות.
יש כל כך הרבה עמדות שבהם צריך שחקנים חדשים, שבאמת להחליף את שי זו האופציה האחרונה...

תסלח לי, כן? אבל למשפטים כמו "בלי שי אין הפועל" ו"בלי שי, מועדון הפועל ת"א עומד בפני תהום" אין אחיזה במציאות. לא בכדורגל המקומי, לא בכדורגל העולמי, לא בספורט ולא בכלל. זה פשוט לא נכון ולא עובדתי כמו שאתה מנסה להציג את זה. עם כל הכבוד, האובדן המשוער של וינסנט, זהבי וגילי הרבה יותר חורה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:21 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אין לכם מושג.
בלי שי אין הפועל.

מקצועית, שי הוא אחד הקשרי 50-50 הכי טובים בליגה, גם אם הוא לא שחקן מושלם.

ואני שמח שאתה צוחק, אבל השאלה שלך לא רלוונטית...
אם המאמן יזרוק את שי ליציע, ויקצצו לו בחוזה, וירדו לו לחיים, אבל במכבי יתנו לו חצי מליון דולר, יש לשי גם עתיד לחשוב עליו.
מצד שני, אם ההבדל יהייה כמו שהיה לגרשון בזמנו עם ביתר, אני לא רואה את שי עוזב.
כי עכשיו זה כבר לא אולי...גרשון גמר את הסיפור בכדורגל בגלל המעבר שלו לביתר. הוא לעולם לא יזכר פה, ולא יעבוד פה...אף אחד לא יתן לו כי הוא פשוט לא מעניין. בדיוק מה שקיווינו שיקרה.

אז אני גם בויכוח איתך לגבי הקטע המקצועי ואת התשובה לשאלה השנייה כנראה לא נדע לעולם, אבל מהנסיון שלי בכדורגל, שחקנים חושבים בעיקר ורק על עצמם. אם ההבדל יהיה 50 אלף דולר, בסדר. אבל אם יציעו לו חוזה כמו לגרשון בזמנו, לא הייתי בונה על זה שהוא יישאר. אבל עזוב, זה היפותטי.
הנקודה העיקרית היא מקצועית. עם כל הכבוד לשי, הפועל צריכים בעמדה הזו שחקן ברמה אחרת לגמרי. שי שחקן איטי ולא נייד. הפועל צריכים שחקן שישחק גם לעומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:25 
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שטויות.
ב 2008/9 הוא כן היה מספיק טוב בשביל להוביל אותנו ?
אם לא אוקוצ'ה הטינופת יש מצב שגם היינו לוקחים אליפות עם שי אבוטבול כשחקן מוביל. להזכירך, שי היה בכושר שיא ולקח את הקבוצה עליו עד לאותו רגע ארור.
הבעיה השנה עם שי וידין באמצע היא שלא היו קשרים בכנפיים שפותחים את המשחק לצדדים
גילי וערן כל הזמן באו לאמצע וסתמו את המשחק, מה שאילץ את טוטו ובן לבוא לכנפיים בשביל לרווח.
שי ואביחי צריכים להיות באמצע בשנה הבאה, מעבר לזה (2 קשרים בכנפיים ו 2 חלוצים או שחקן מתחת לחלוץ) כבר תלוי במאמן ובשיטה שנשחק.
עם כל החוסר ודאות שהולכת להיות בשנה הבאה, זה שאתה שם את שי קפטן זה אומר הרבה מאוד לאוהדים ומקרין לשאר הקבוצה.

סליחה, אבל זו טענה קצת מצחיקה. למה ערן וגילי הלכו לאמצע כל הזמן? כי שי משחק לרוחב ולא לעומק ומישהו צריך לבנות את המשחק...
שי יכול להיות בסדר על המשבצת של ידין (אם כי פחות טוב ממנו). בעמדה היותר קדמית צריך משחק עומק ולא רק מסירות רוחב ומסירות ארוכות.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 22 מאי 2011, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:25 
לא לשחרר את אלרואי כהן בשום מצב!
שחרור שלו יהיה בכייה לדורות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
בלי שי אין הפועל.

תסלח לי, כן? אבל למשפטים כמו "בלי שי אין הפועל" ו"בלי שי, מועדון הפועל ת"א עומד בפני תהום" אין אחיזה במציאות. לא בכדורגל המקומי, לא בכדורגל העולמי, לא בספורט ולא בכלל. זה פשוט לא נכון ולא עובדתי כמו שאתה מנסה להציג את זה. עם כל הכבוד, האובדן המשוער של וינסנט, זהבי וגילי הרבה יותר חורה לי.

הצורך שלנו בשי, כמו שאמר אנטי-ביתר, הוא הרבה יותר גדול מהצורך שלנו באניימה..
בלי תחליפים ראויים לויני ערן בן וגילי, אנחנו ככל הנראה נדשדש במרכז הטבלה.
בלי שי, גם אם נרוץ לאליפות וגם אם ניקח, המועדון יפסיק לרגש.
אוגוסטוס, אם אני לא טועה, ביטא אתמול כמה כיף לו היה לראות את לאלה נוגע בכדור. למה? כי התחברנו אליו. שחקן שבאמת נותן הכל למועדון.
יש לי את אותה הרגשה עם שי.
קבוצה צריכה גם לב, לא רק רגליים וידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: