תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער השבת
הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 10:38 
קורמאק מקארתי כתב:
purvis short כתב:
moshiko כתב:
תראו לאן הגענו :
מוני הראל - אלי טביב : בעלים של הפועל ת"א
דני לוי - סיני : בעלים של הפועל פ"ת
אזוגי : אשקלון
סכנין : קבוצה שבקושי שורדת
הפועל ר"ג : מפורקת
ביתר : יש בעלים בכלל?
בני יהודה : בלי חזי מגן אין לה זכות קיום.
כדורגל ישראלי 2011.

להפועל ר"ג יש כבעלים את מורי ארקין, אחד מעשירי הארץ, איש עסקים מאוד מאוד מאוד רציני, שיעמיד בעונה הבאה בלאומית את התקציב הגבוה ביותר. הפועל תל אביב הייתה רגועה ומאושרת אילו מורי ארקין היה הבעלים שלה. אתה מוזמן להקיש את השם שלו בגוגל ולגלות כמה עשיר ורציני מר ארקין. ואילו הוא היה מקבל את הקבוצה בזמן סביר לפני העונה ובלי הפחתת נקודות הפועל רמת גן לא הייתה יורדת.

הבעיה של הפועל ר"ג היא איבודו של "המכתש". זאת ההתחלה בדרך לתהום הנשיה ולאיזה איחוד מחריד עם הפועל רעננה.
ככה זה במדינת חסרת תרבות ספורט בפרט וחסרת תרבות בכלל.

תפסיקו להיתפס על שטויות שלא קשורות לכלום, זה שאין להם מכתש מעצם העבודה שהמגרש לא אושר ויש ברמת גן מגרש יותר נורמלי מזה זה ממש לא קרוב לסיבה שהפועל רמת גן "בדרך לתהום"(???) זה לא שלפני זה הם נאבקו על תארים, הפועל רמת כמו הפועל רמת כבר הייתה בליגה השלישית ועלתה והיום היא יורדת לליגה השניה וסביר להניח שמתישהו בעתיד גם נראה אותה שוב בליגת העל בלי קשר לאם היא תשחק במכתש, בוינטר או באיכסטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
4 הפסדים מול 4 תיקו זה לא הבדל?
נכון,זה לא חריג - אבל הבדל.
כמו גם ה12 שערים הבדל.
תתפלא,אבל אפילו תיקו אחד כזה עלה לנו באליפות.

ובקשר להפרש שערים - הייתי קרוב.
יותר מ2 הפרש בממוצע,וזה עוד כולל הנצחונות שלכם.

אבל אל תתן לעובדות להפריע לאחד המשתמשים פה.
:)

בוא נמקד את זה אפילו יותר
בעונות הרלוונטיות שהפועל התמודדה עם חיפה על אליפות בתחילת שנות ה 2000 המאזן של הפועל הוא 5 נצחונות 4 תיקו והפסד יחס שערים 16:11
של חיפה לעומת זאת הוא 8 נצחונות ו 2 תיקו יחס שערים של 30:9
זכור במיוחד אותו משחק פתיחת רגליים ב 2003 בעונת הפרשי השערים כששבוע אח"כ ה ם באו "להחזיר את הכבוד" וירקו נגדנו דם בבלומפילד

ניב טל הבן זונה.

ד"א,שאמרתי שאני לא מתייחס ל3 השנים האחרונות משום מה הייתה לי תחושה שאולי הפעם הפער הוא לטובתנו,אבל גם אז גיליתי שחיפה ניצחו את כל (!!!) המשחקים מול פ"ת,בעוד אנחנו ניצחנו את כולם פרט לתיק אחד.
אז נכון,אולי זה שולי,ואולי אחרי חיפה הפועל היא זאת שמזיינת את פ"ת הכי הרבה מכל השאר - אבל עובדתית אי אפשר להתווכח עם זה שפ"ת פשוט לא קיימת מול חיפה אפילו אם במעט יותר מהפועל,וכל הנסיונות המגוכחים להראות שזאת אגדה אורבנית לצערי היו לשווא.

אבל שוב פעם - אל תתן לעובדות להפריע לאף אחד מהנוכחים כאן.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
זה התיקו האחרון:

http://www.youtube.com/watch?v=KjnZ2NVc ... re=related

איכשהו תמיד המשחקים מול פ"ת הם מאוד מאוד חשובים לשתי הקבוצות , אנחנו תמיד לוקחים בשיניים (1:0 של דאגלס ב- 2009 שנתן לנו מקום ראשון לראשונה מאז 2003 , ה- 2:0 השנה בפנדלים) או לא לוקחים (ה- 1:1 הידוע לשמצה מ- 2003 , ה- 1:1 של צרפתי שכמעט ודפק לנו אליפות)
אז נכון שהיו לנו גם משחקים טובים נגדם (5:1, 7:1 , וכמובן ה- 3:0 בדאבל הקודם) אבל אם מסתכלים על התוצאות של חיפהפ מולם - אין אפילו מה להשוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:08 
תומר סיני דפוק לגמרי.

איפה אפשר לראות את הקטע עם טוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
קורמאק מקארתי כתב:
purvis short כתב:
moshiko כתב:
תראו לאן הגענו :
מוני הראל - אלי טביב : בעלים של הפועל ת"א
דני לוי - סיני : בעלים של הפועל פ"ת
אזוגי : אשקלון
סכנין : קבוצה שבקושי שורדת
הפועל ר"ג : מפורקת
ביתר : יש בעלים בכלל?
בני יהודה : בלי חזי מגן אין לה זכות קיום.
כדורגל ישראלי 2011.

להפועל ר"ג יש כבעלים את מורי ארקין, אחד מעשירי הארץ, איש עסקים מאוד מאוד מאוד רציני, שיעמיד בעונה הבאה בלאומית את התקציב הגבוה ביותר. הפועל תל אביב הייתה רגועה ומאושרת אילו מורי ארקין היה הבעלים שלה. אתה מוזמן להקיש את השם שלו בגוגל ולגלות כמה עשיר ורציני מר ארקין. ואילו הוא היה מקבל את הקבוצה בזמן סביר לפני העונה ובלי הפחתת נקודות הפועל רמת גן לא הייתה יורדת.

הבעיה של הפועל ר"ג היא איבודו של "המכתש". זאת ההתחלה בדרך לתהום הנשיה ולאיזה איחוד מחריד עם הפועל רעננה.
ככה זה במדינת חסרת תרבות ספורט בפרט וחסרת תרבות בכלל.

תפסיקו להיתפס על שטויות שלא קשורות לכלום, זה שאין להם מכתש מעצם העבודה שהמגרש לא אושר ויש ברמת גן מגרש יותר נורמלי מזה זה ממש לא קרוב לסיבה שהפועל רמת גן "בדרך לתהום"(???) זה לא שלפני זה הם נאבקו על תארים, הפועל רמת כמו הפועל רמת כבר הייתה בליגה השלישית ועלתה והיום היא יורדת לליגה השניה וסביר להניח שמתישהו בעתיד גם נראה אותה שוב בליגת העל בלי קשר לאם היא תשחק במכתש, בוינטר או באיכסטדיון.

כשבאים 700 אוהדים למשחק בית של הקבוצה, זה לא נראה טוב וזה סימן לבאות.בליגה הלאומית, כשר"ג שיחקו במכתש, היו באים הרבה יותר אוהדים. לצערי, תוך שנה שנתיים יש "מגה איחוד" בעיר ר"ג ותקום קבוצה משוקצת עם מדים כתומים-סגולים. עוד עיר בישראל הולכת לאבד יריבויות עירוניות שחיוניות לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:56 
אבי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו גם ה12 שערים הבדל.

בעונות הרלוונטיות שהפועל התמודדה עם חיפה על אליפות בתחילת שנות ה 2000 המאזן של הפועל הוא 5 נצחונות 4 תיקו והפסד יחס שערים 16:11
זכור במיוחד אותו משחק פתיחת רגליים ב 2003 בעונת הפרשי השערים כששבוע אח"כ ה ם באו "להחזיר את הכבוד" וירקו נגדנו דם בבלומפילד

הטענה היחידה שצריכה להיות לכם לגבי אותה עונה היא העברת הביתיות מול מכבי ת"א. אין ספק שזה היה מגעיל.
החמישייה שספגנו ממכבי חיפה לא היתה שונה מהחמישיות והשישיות שחצי ליגה (ספציפית אני זוכר את בני יהודה, אשדוד וכפ"ס) ספגה משלוש המובילות במחזורי הסיום של אותה עונה.
אבל כן, הנתונים לגבי עונות 2000/01 עד 2002/03 הם קצת יותר מתאימים למי שממש מחפש סיבה לבוא בטענות (אם כי יש להתעלם מהניצחון שלכם בתשעה שחקנים, שהיה תצוגה הירואית בלתי נשכחת ולא, חלילה, משחק מכור).

אגב, לגבי ארבעת הניצחונות לעומת ארבע תוצאות התיקו שדובר עליהן - באותן עונות מכבי חיפה השיגה 26 ניצחונות יותר מכם (או 30 אם לא סופרים את עונת 1999/2000, בה שתי הקבוצות ניצחו אותנו שלוש פעמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
ביזיון שערוץ הספורט שם את ה"ראיון" עם הג'ינג'י הדביל הזה בעמוד הראשי בדף הבית שלהם.
במקומם, הייתי מתבייש שזה בכלל שודר. כמה שאני לא סובל את פרימו, להגיע לאולפן ולדבר בצורה כפי שתומר סיני דיבר זו תעודת עליבות לערוץ הביזיוני הזה.
במה הם מתגאים ? בזה שיושבים עוד 3 אנשים ומתפקעים מצחוק כשמעליבים את הקולגה שלהם ?
לא האמנתי שיכולה להיות רמה יותר נמוכה מאופירע, מסתבר שאין גבול לנומך :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ביזיון שערוץ הספורט שם את ה"ראיון" עם הג'ינג'י הדביל הזה בעמוד הראשי בדף הבית שלהם.
במקומם, הייתי מתבייש שזה בכלל שודר. כמה שאני לא סובל את פרימו, להגיע לאולפן ולדבר בצורה כפי שתומר סיני דיבר זו תעודת עליבות לערוץ הביזיוני הזה.
במה הם מתגאים ? בזה שיושבים עוד 3 אנשים ומתפקעים מצחוק כשמעליבים את הקולגה שלהם ?
לא האמנתי שיכולה להיות רמה יותר נמוכה מאופירע, מסתבר שאין גבול לנומך :PUKE:

פעם היו חותכים את ההתפרצויות של צביקה שרף על קופמן

אבל רייטינג זה רייטינג זה רייטינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:28 
ראיתי את הקטע ביוטיוב.
תומר סיני עושה רושם של אידיוט שמאוהב בעצמו, והדבר היחיד שאני יכול לומר לטובתו הוא שהוא כנראה מאמין במה שהוא אומר בשידור. זה כבר יותר טוב ממה שאני יכול להגיד כשאני צופה בטביב או בהראל מתראיינים, כי גם הם תמיד עושים רושם של אידיוטים שמאוהבים בעצמם, אבל פחות אמינים.
מסכנים האוהדים של הפועל פ"ת, אבל, זה לא שהבעלים שלנו יותר טובים במשהו מהבעלים של הפועל פ"ת (ואני לא יודע כרגע מי הבעלים של הפועל ת"א, כי אפילו זה נתון לויכוח בימינו).

כל מה שתומר סיני אומר על פרימו הוא נכון. הוא צהובון שמחפש ללקק ומעולם לא הביא דיווח אובייקטיבי על משהו. טוב שיש מי שאומר לו את זה בפנים, ולא מתנחמד אליו כמו יתר המרואיינים. התגובה של פרימו "אני מביא עובדות. אתה בושה לכדורגל.", היא דוגמא חיה לרמת ה"עיתונאות" של מר פרימו. לא הביא עובדות מעולם, ורק יודע ללכלך על מי שהוא לא אוהב ולהאדיר את מי שהוא אוהב (נגיד, אבי נמני).
וכל הזמן הזה שסיני אומר לו מה הוא חושב עליו, "החברים" של פרימו יושבים באולפן ונקרעים מצחוק. מעניין למה הם לא חושבים לרגע להגן על שמו וכבודו של פרימו. אולי כי הם יודעים שהכל אמת, ושהאמת מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לא אוהב להאדיר את אבי נמני, הוא פשוט כ"כ אוהב ללקק לו את התחת שאפשר לשנות לו את השם להאגיס פרימו.
ועדיין, להתבטא בצורה כזו בתוכנית טלוויזיה שאמורה להיות הפנים של הכדורגל בישראל, זה דבר מגעיל.
אם בא לו להיכנס בו, שיעשה את זה בצורה אחרת ובפורום אחר.
כל האירוע הזה לא הוסיף כבוד לאף אחד (חיקוי של אוחנה בבובה של לילה) מהמעורבים, ובפרט שלא לערוץ הספורט.
בושה ממה שנהיה שם, פשוט בושה. הקרב על הרייטינג מוציא מהם רק גועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 13:51 
אדום תלאביבי כתב:

כל מה שתומר סיני אומר על פרימו הוא נכון. הוא צהובון שמחפש ללקק ומעולם לא הביא דיווח אובייקטיבי על משהו. טוב שיש מי שאומר לו את זה בפנים, ולא מתנחמד אליו כמו יתר המרואיינים. התגובה של פרימו "אני מביא עובדות. אתה בושה לכדורגל.", היא דוגמא חיה לרמת ה"עיתונאות" של מר פרימו. לא הביא עובדות מעולם, ורק יודע ללכלך על מי שהוא לא אוהב ולהאדיר את מי שהוא אוהב (נגיד, אבי נמני).
וכל הזמן הזה שסיני אומר לו מה הוא חושב עליו, "החברים" של פרימו יושבים באולפן ונקרעים מצחוק. מעניין למה הם לא חושבים לרגע להגן על שמו וכבודו של פרימו. אולי כי הם יודעים שהכל אמת, ושהאמת מביכה.

קראתי היום בידיעות שפרימו וזוהר האשימו את השוער של אשקלון במכירה
אכן פרימו הוא עיתונאי למופת שמביא רק עובדות
כל מי שמעמיד במקום את החלאות מדושני העונג בערוץ המסריח הזה ראוי לפרח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 14:00 
Psycho Pat כתב:
אבי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
כמו גם ה12 שערים הבדל.

הטענה היחידה שצריכה להיות לכם לגבי אותה עונה היא העברת הביתיות מול מכבי ת"א. אין ספק שזה היה מגעיל.
החמישייה שספגנו ממכבי חיפה לא היתה שונה מהחמישיות והשישיות שחצי ליגה (ספציפית אני זוכר את בני יהודה, אשדוד וכפ"ס) ספגה משלוש המובילות במחזורי הסיום של אותה עונה.
אבל כן, הנתונים לגבי עונות 2000/01 עד 2002/03 הם קצת יותר מתאימים למי שממש מחפש סיבה לבוא בטענות (אם כי יש להתעלם מהניצחון שלכם בתשעה שחקנים, שהיה תצוגה הירואית בלתי נשכחת ולא, חלילה, משחק מכור).

אגב, לגבי ארבעת הניצחונות לעומת ארבע תוצאות התיקו שדובר עליהן - באותן עונות מכבי חיפה השיגה 26 ניצחונות יותר מכם (או 30 אם לא סופרים את עונת 1999/2000, בה שתי הקבוצות ניצחו אותנו שלוש פעמים).

אני, ש7ה"א ועוד הרבה אוהדי הפועל שחושבים שאתם הזונות של חיפה לא בנו את התאוריה הזאת על סמך סטטיסטיקה 10 שנים אחרי, אלא זאת התחושה שקיבלנו בזמן אמת כשראינו את המשחקים שלכם נגד חיפה (ובתקופה היא היתה לכם קבוצה טובה) לעומת המשחקים שלכם נגדנו.
תתנחם אבל בעובדה שאתם לא הזונה היחידה שיש לשחר בליגה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 14:35 
אבי כתב:
אני, ש7ה"א ועוד הרבה אוהדי הפועל שחושבים שאתם הזונות של חיפה לא בנו את התאוריה הזאת על סמך סטטיסטיקה 10 שנים אחרי, אלא זאת התחושה שקיבלנו בזמן אמת כשראינו את המשחקים שלכם נגד חיפה (ובתקופה היא היתה לכם קבוצה טובה) לעומת המשחקים שלכם נגדנו.
תתנחם אבל בעובדה שאתם לא הזונה היחידה שיש לשחר בליגה הזאת

עם תחושות ופרנויות קשה לי להתווכח. ראיתי את כל המשחקים נגד חיפה ולצד תבוסות קשות היו גם לא מעט משחקים צמודים ופספוסים גדולים.

אבי כתב:
אדום תלאביבי כתב:

רק שמי שלכאורה העמיד אותם במקום הוא חלאה הרבה יותר גדולה.
(ואת זוהר הוא לא העמיד במקום. הם חברים וסיני אף טען שהוא התייעץ משום מה עם זוהר לפני המשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אגב התפרקותה של הפועל ר"ג, לדעתי זה גם יקרה להפועל פ"ת אם היא תרד ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
אדום תלאביבי כתב:

דודו גורש חטף שערים פי אלף יותר מסריחים ואף אחד לא מצייץ.
חוכמה גדולה להאשים האשמות חמורות כאלה שוער זר שמחר כבר לא פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
מי זה תומר סיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 15:20 
עמי נאווי כתב:
מה הרעש הגדול? תראה מי עומד בראש ההתאחדות.
משם כבר הכל מקרין כלפי מטה.

יותר עצוב מזה שגם לא רואים באופק מישהו שממש רוצה להתעסק עם הכדורגל כאן חוץ מלוזון, תקנו אותי אם אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 21:00 
דני לוי ברדיו 103:
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

מעניין איך נשמעת הבת שלו, אשתו של תומר סיני. היא בטח בחורה מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 21:11 
Psycho Pat כתב:
דני לוי ברדיו 103:

ריאיון מביך ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 00:47 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00339.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:

תגובה 6
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
האגדה האורבנית היא לא שחיפה ניצחה את הפועל פתח תקווה בעשור האחרון בקלות. האגדה האורבנית היא שמשהו היה מכוון או שהפועל פתח תקווה נלחמה נגד חיפה יותר חזק מאשר נגדנו. "הם לא מסוגלים" זה לא האשמה רצינית.

וכל זה לא קשור בכלל לקהל שלהם.
לדעתך מישהו מהם רוצה שהם "יפתחו רגליים"(במילים שלך) לחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:15 
Psycho Pat כתב:
דני לוי ברדיו 103:

זו לא ההיא שטענה שאוהדי בני יהודה תקפו אותה?

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
האגדה האורבנית היא לא שחיפה ניצחה את הפועל פתח תקווה בעשור האחרון בקלות. האגדה האורבנית היא שמשהו היה מכוון או שהפועל פתח תקווה נלחמה נגד חיפה יותר חזק מאשר נגדנו. "הם לא מסוגלים" זה לא האשמה רצינית.

וכל זה לא קשור בכלל לקהל שלהם.
לדעתך מישהו מהם רוצה שהם "יפתחו רגליים"(במילים שלך) לחיפה?

מישהו דיבר על הקהל שלהם?
דווקא על הקהל שלהם אני מרחם שהם תקועים בסיטואציה הזאת,כי באמת מדובר בקהל נפלא עם בסיס טוב.
אבל עדיין,לא יודע איך ולמה,וזה תמיד קורה שהם מתרפסים בפני חיפה בתצוגות "שיא" שאיכשהוא תמיד גורמות לנו נזק,בעוד מולנו הם משום מה קצת פחות שבריריים.
ולא,אני לא מבקש ממך לא להיות ספורטיבים ולפתוח לנו רגליים,אבל עובדתית (איפה ההוא מהאגדות האורבניות? :) ) היא שהם פשוט זונות של חיפה,ולא מעניין אותי למה זה - כי אותי מעניין רק הנזק בסיכומו של דבר,כי אנחנו אלה שלרוב סובלים מזה.

ד"א,גם המעבר שלהם לר"ג (שלומי אדרי בן זונה),הוא בבחינת מחדל בלתי נסלח,אבל בוא נשים את זה בצד כי זה כרגע לא העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
זאת טענה מביכה בערך כמו שמכבי\בית"ר\נתניה(או כל אחת אחרת שהיו בצמרת עם חיפה) יגידו שאנחנו השרמוטה של חיפה בכל העשור האחרון, כי גם להם יש לנו הרבה יותר הפסדים מניצחונות ועזרנו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
זאת טענה מביכה בערך כמו שמכבי\בית"ר\נתניה(או כל אחת אחרת שהיו בצמרת עם חיפה) יגידו שאנחנו השרמוטה של חיפה בכל העשור האחרון, כי גם להם יש לנו הרבה יותר הפסדים מניצחונות ועזרנו להם.

לא מבין מה מביך פה.
בניגוד להפועל שתמיד נותנת פייט,או מנסה לפחות לתת,הפועל פ"ת מתרפסת בפני חיפה.
לא מדבר על להפסיד,ועל כך שיש קבוצות שיש לך איתן מנחוס,אלא אותה התרפסות של הקבוצה שלהם בפני חיפה.
אם אתה לא מצליח לראות את זה,ומשווה את זה להפסדים שלנו למשל או של כל קבוצה אחרת אל מול כל קבוצה אחרת בליגה,אז יש לך בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: