תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לעלות או לא לעלות , זאת השאלה.
הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 05:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא צריכה להסכים בשום מצב, גם לא אם יסכימו לתנאים. ההזויים שהוא מציע. אם הפועל רוצה להוביל מהפכה בכדורסל הישראלי, גם אם תקח הרבה זמן, היא חייבת להיות טהורה. אי אפשר יהיה לטהר את הכדורסל הישראלי אם השורש לא טהור לגמרי. העובדה שאנחנו מחוזרים ע'י קופל ועדיין מסרבים רק תעצים בעתיד את כל הניסיונות לשנות כאן משהו.
איזה מועדון שמכבד את עצמו ישלח מכתב בבקשה להעביר את משחקי הגביע מנוקיה בטענה לאי ספורטיביות וחודשיים אחרי זה יעלה לליגת העל בגלל שאיש בחליפה החליט ככה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
השערה שלי - הידיעות שעולות היום על מאמנים ושחקנים לליגת העל לא צצות על חלל ריק. נדיר שזה ככה.
ואם אני צודק, חבל מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 12:26 
Officer Barbrady כתב:
הפועל לא צריכה להסכים בשום מצב, גם לא אם יסכימו לתנאים. ההזויים שהוא מציע. אם הפועל רוצה להוביל מהפכה בכדורסל הישראלי, גם אם תקח הרבה זמן, היא חייבת להיות טהורה. אי אפשר יהיה לטהר את הכדורסל הישראלי אם השורש לא טהור לגמרי. העובדה שאנחנו מחוזרים ע'י קופל ועדיין מסרבים רק תעצים בעתיד את כל הניסיונות לשנות כאן משהו.
איזה מועדון שמכבד את עצמו ישלח מכתב בבקשה להעביר את משחקי הגביע מנוקיה בטענה לאי ספורטיביות וחודשיים אחרי זה יעלה לליגת העל בגלל שאיש בחליפה החליט ככה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 13:41 
הפועל כתב:
השערה שלי - הידיעות שעולות היום על מאמנים ושחקנים לליגת העל לא צצות על חלל ריק. נדיר שזה ככה.
ואם אני צודק, חבל מאד.

בכל מקרה תהיה הצבעה אם וכאשר יציעו לנו.
אני מניח שהצוות המקצועי במצב בעייתי - הם צריכים להחליט קודם כל על מאמן לעונה הבאה, ואפילו לא יודעים באיזה ליגה נשחק. לך תתכונן ככה לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 13:43 
purvis short כתב:
אני חושב שצריך לקבל את ההחלטה במשאל בין חברי העמותה
ואני חושב שההנהלה צריכה להסביר לקהל מה ההשלכות של כל אחד מהאופציות.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 14:45 
נשגב מבינתי איך אנחנו לא נוכל להרים קבוצה טובה בלאומית אבל כן נוכל להעמיד תקציב של למעלה מחמישה מיליון שקלים (מינימום) בליגת העל. אמנם יהיו יותר הכנסות, אבל זה לא שפתאום יהיה גשם של כסף. אם נעלה העונה אני בכלל לא בטוח שנשרוד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 15:20 
נשגב מבינתך כי אתה לא מכיר את החומר.

בליגת העל אתה מקבל מהמנהלת/טלביזיה וגורמים חיצוניים סכום שנע בין 1.5 מליון ל-2 מליון.

בליגה הלאומית אתה מקבל מאותם גורמים 0 (אפס) שקלים.

כדי לעלות לליכת העל אתה צריך תקציב דומה לזה של השנה. קרוב לשלושה מליון שקלים. את התקציב הזה הצלחת להעמיד רק בזכות מסע הגביע. בלעדיו היית מצליח (כנראה) לגייס לא לא יותר מ-2.2 ש"ח או אולי קצת יותר.

בליגת העל הספונסרים שלך (אלה שהתחייבו להיות כאלה גם בעונה הבאה) אמורים לשלם לך יותר כסף מאשר שילמו בעונה האחרונה.

זה אומר שיהיו לך כ-1.5 מליון ש"ח מגורמים חיצוניים, ועוד (לפחות) 2.5 מליון ש"ח הכנסות (אני מעריך שיותר, כי מחירי הכרטיסים והמנויים יעלו במקצת, נמכור יותר מנויים וכרטיסים מאשר מכרנו בליגה השניה שבה 80% מהמשחקים היו חצי ריקים) ואז אתה מגיע למינימום של ארבעה מליון ש"ח ואני די בטוח שזה יהיה יותר.

לכן הרבה יותר קל מבחינתנו לשחק בליגת העל מאשר לגייס תקציב לעלייה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 16:03 
אינקוגניטו כתב:
אם בכלל תהיה הצעה ל-12 קבוצות, היא לא תהיה הצעה שמיועדת להפועל תל אביב כי היא הפועל תל אביב, אלא בתור המקום ה-2 בליגה הלאומית.

אם הפועל תוותר, ימשיכו הלאה למקום השלישי,הרביעי וכו'.

את מי בדיוק אנחנו מענישים?

אני לא נלהב מהאפשרות הזאת, אבל בהינתן שתהיה כזאת אפשרות ובהינתן שלא יוכנסו בה תנאים לא הגיוניים, אני חושב שאתמוך בה.

אם היינו מפסידים ליקנעם ולא היינו מגיעים למקום ה-2 , הייתי מתנגד לעליה ב"קומבינה".

אם יוחלט על שינוי מבנה הליגות, אנחנו הראשונים שנהיה זכאים לכרטיס.

לכל בעלי הזיכרון הקצר פה, גם השנה היו אמורות להיות 12 קבוצות בליגת העל, והיו אמורות להיות 2 עולות ו-2 יורדות.
בגלל העובדה שהבקעה ויתרה על העליה וכו' נותרו 10 קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 16:35 
חוזה כתב:
נשגב מבינתי איך אנחנו לא נוכל להרים קבוצה טובה בלאומית אבל כן נוכל להעמיד תקציב של למעלה מחמישה מיליון שקלים (מינימום) בליגת העל. אמנם יהיו יותר הכנסות, אבל זה לא שפתאום יהיה גשם של כסף. אם נעלה העונה אני בכלל לא בטוח שנשרוד שם.

כל זה לא רלוונטי בכלל לדעתי.
אנחנו צריכים לשחק בליגה השניה ולא משיקולים כלכליים אלא ספורטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 16:38 
רדנקו כתב:
נשגב מבינתך כי אתה לא מכיר את החומר.

בליגת העל אתה מקבל מהמנהלת/טלביזיה וגורמים חיצוניים סכום שנע בין 1.5 מליון ל-2 מליון.

בליגה הלאומית אתה מקבל מאותם גורמים 0 (אפס) שקלים.

כדי לעלות לליכת העל אתה צריך תקציב דומה לזה של השנה. קרוב לשלושה מליון שקלים. את התקציב הזה הצלחת להעמיד רק בזכות מסע הגביע. בלעדיו היית מצליח (כנראה) לגייס לא לא יותר מ-2.2 ש"ח או אולי קצת יותר.

בליגת העל הספונסרים שלך (אלה שהתחייבו להיות כאלה גם בעונה הבאה) אמורים לשלם לך יותר כסף מאשר שילמו בעונה האחרונה.

זה אומר שיהיו לך כ-1.5 מליון ש"ח מגורמים חיצוניים, ועוד (לפחות) 2.5 מליון ש"ח הכנסות (אני מעריך שיותר, כי מחירי הכרטיסים והמנויים יעלו במקצת, נמכור יותר מנויים וכרטיסים מאשר מכרנו בליגה השניה שבה 80% מהמשחקים היו חצי ריקים) ואז אתה מגיע למינימום של ארבעה מליון ש"ח ואני די בטוח שזה יהיה יותר.

לכן הרבה יותר קל מבחינתנו לשחק בליגת העל מאשר לגייס תקציב לעלייה שוב.

נכון מאוד וכדאי שתפנימו את שכתב רדנקו. זאת ועוד, רמי כהן היו"ר התבטא לא אחת, שקל יותר להחזיק קבוצה בליגת העל מאשר בלאומית, בעיקר בשל כל הדברים שכתב רדנקו לעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
מצד שני כמו שכבר אמרתי אנחנו מתחילים את השנה הקרובה מנקודת פתיחה שונה מבחינה תודעתית
גם אצל האוהדים וגם אצל הספונסרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 17:00 
זה לא עזר לנו במיוחד. לולא הגביע זה לא היה משנה.

ובטח שנקודת המוצא הזו לא שווה תוספת של 50% לתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 17:34 
הקביעה כאן שמבחינה כלכלית יהיה לנו קל יותר להעמיד תקציב לליגת העל בשנה הבאה מאשר לליגה הלאומית היא לא מדויקת ומטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
הקביעה כאן שמבחינה כלכלית יהיה לנו קל יותר להעמיד תקציב לליגת העל בשנה הבאה מאשר לליגה הלאומית היא לא מדויקת ומטעה.

חרא פה וחרא שם. נהדר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 17:58 
אולי לא מדוייקת. אבל למה מטעה?

דרך אגב - אני לא מדבר על תקציב לקיום בליגה לאומית אלא על תקציב לעליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 19:07 
רדנקו כתב:
אולי לא מדוייקת. אבל למה מטעה?

דרך אגב - אני לא מדבר על תקציב לקיום בליגה לאומית אלא על תקציב לעליה.

היא מטעה מכיוון שהיא גורמת לאנשים לחשוב שעדיף לנו לעלות לליגת העל מבחינה כלכלית. וזה לא ממש נכון. זה הרבה יותר מורכב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 20:20 
זה יותר מורכב. אבל לא בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
מי שהקשיב לקופל מבין שהכל סגור. משנה הבאה ליגה סגורה ל-3 שנים. מי שיש לו כסף, אולם, קהל ומנטין בפנים, כל השאר לא. או שנמצא את הכסף או שנטע אוהל בלגת הלאומית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:22 
גיא ברזל כתב:
מי שהקשיב לקופל מבין שהכל סגור. משנה הבאה ליגה סגורה ל-3 שנים. מי שיש לו כסף, אולם, קהל ומנטין בפנים, כל השאר לא. או שנמצא את הכסף או שנטע אוהל בלגת הלאומית.

איזה קשקוש. הוא אמר שקבוצה שתראה שיש לה יכולת ל3 שנים קדימה עם אולם, מסורת וקהל תתקבל ללאומית כשנשאל לגבי הפועל, כלומר הוא רמז שהוא חושב שאנחנו מתאימים ועל הדרך שנשחק בנוקיה (זה החלום שלו משום מה), הוא לא אמר ששום דבר סגור. ובטח שלא יסגרו את הליגה כל עוד אנחנו בליגה השניה, לא יהיה דבר כזה.

וחוץ מזה, הכי חשוב - מי שמקשיב לקופל מקשיב לקשקשן שמידת ההשפעה שלו די נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2011, 23:24 
גיא ברזל כתב:

החלטת להחליף את RREEDDTTT מסלניוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:

אולי לא במיידי, אבל בטווח של כמה שנים קדימה דווקא החשיפה שליגת העל תתן לקבוצה רק תלך ותגדיל את כמות חברי העמותה. יש הרבה אנשים שאהדו את הפועל בגילגולה הקודם ולדעתי יחזרו שוב לכוחותינו אם הקבוצה תקבל יותר חשיפה וסיקור, מה שיכול לקרות רק בליגת העל. למשל, העובדה שמשחקי הקבוצה ששודרו בטלוויזיה השנה, ברובם, היו בספורט5 לייב, מנעה מהרבה אנשים, שלא פוקדים את הדר יוסף, להיחשף לקבוצה ולהתמכר שוב.

חוץ מזה, הסכום שאתה יכול לקבל מספונסרים בליגת העל (או אפילו מטביב או מישהו אחר - בעולם דמיוני) הוא משמעותית גדול יותר וזה יכול לבנות קבוצה ראויה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
לעלות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 05:44 
כל האשכול הזה הוא בזיוני
כאילו יש הצעה קונקרטית לעלות ואנו נדרשים להחליט לגביה
תרגיעו
אף אחד עוד לא הציע שום דבר
הפסדנו בסדרת גמר ולכן נמשיך גם בעונה הבאה בלאומית
זה מה יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 06:02 
mkorman1 כתב:
כל האשכול הזה הוא בזיוני
כאילו יש הצעה קונקרטית לעלות ואנו נדרשים להחליט לגביה
תרגיעו
אף אחד עוד לא הציע שום דבר
הפסדנו בסדרת גמר ולכן נמשיך גם בעונה הבאה בלאומית
זה מה יש

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
לא מדובר פה על משהו בלתי סביר. קופל אמר שיציע לנו, כך שבמינימום מדובר באפשרות סבירה.
גרוע מכך, הוא אמר שיעש/ה זאת רק ביוני. מה שאומר שעד שנחליט כבר יהיה יולי.
בינתיים צריך להודיע לשחקנים מה קורה איתם, למצוא מאמן, לתכנן תקציב.
לשבת ולחכות לקופל ורק אז להחליט פירושו של דבר שאנחנו מתחילים להתעסק עם כל הנ"ל רק חודשיים לפני תחילת הליגה.
זה מצב לא בריא, לא משנה באיזו ליגה נהיה, ולא במקרה כל שנה מאז הקמת הפועל אוסישקין נמנעו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:20 
אז נכנס אסיפה ונקיים הצבעה על ביצה שלא נולדה?
זה נראה לך סביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אז נכנס אסיפה ונקיים הצבעה על ביצה שלא נולדה?
זה נראה לך סביר?
אפשר לדחות את ההצבעה לשבוע אחרי שתהיה הצעה. עדיין צריך להכין מראש הן את ההסברים והאסיפה והן את ארגון ההצבעה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:24 
הפועל,

הנימה הסוג של היסטרית הזאת לא תורמת לשום דבר, אם לא ההיפך מכך.

כל העולם קורא את הפורום הזה, כולל כל האבנר קופלים למיניהם, עיתונאים ושאר רוחשי רעתנו.

אם יציעו הצעה היא תהיה בחודש יוני.

העונה מתחילה באוקטובר.

אצלי זה יוצא 4 חודשים.

את מתן נאור, למשל, החתמנו באמצע חודש אוגוסט.

שתה מים, לך לים, תהנה מהפגרה.

בואו נשב בשקט קצת במקום לעשות דיונים תאורטיים עם עצמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
חברים,משחק הגביע הראשון הוא בסוף ספטמבר, הליגה שבוע לאחר מכן. משחקי האימון מתחילים חודש וחצי לפני זה.
אם קופל מציע לנו רשמית באמצע-סוף יוני, ואנחנו מחליטים באמצע-סוף יולי, נשאר לנו חודש עד תחילת משחקי האימון לבנות קבוצה.

אף אחד לא יושב וממתין לנו בינתיים, בטח כשאנחנו לא יודעים באיזו ליגה נהיה.
לא שחקנים מהסגל הנוכחי, לא שחקנים שנרצה, לא מאמנים שנרצה. גרוע מכך זה גם משאיר זמן הרבה יותר מצומצם למו"מ עם ספונסרים - תבוא עכשיו לספונסר ותגיד לו "אם אני בליגת העל אז כך, אם בלאומית אז כך". אז הוא יגיד לך שתחזור אליו כשתדע, ונראה אז מה יהיה אם בכלל ישאר תקציב פרסום.
יש סיבה שבשנים האחרונות התחלנו את ההכנות לליגה ברגע שיכולנו, והאצנו אותן מיד עם סיום העונה.

אז אפשר לשתות מים, ללכת לים ולשבת רגועים ושאננים ולחכות שיציעו לנו ושנחליט בניחותא.
בסוף נהיה לחוצים במו"מ מול ספונסרים כי העונה כבר מתחילה וצריך כסף, ונהיה לחוצים במו"מ מול שחקנים ומאמנים ונבנה סגל טלאים בלחץ.
ואז כולנו נבוא כועסים בטענות להנהלה. ובצדק.

ועוד משהו - מתן נאור? היה השחקן האחרון שהחתמנו באותה שנה. אפילו בארצית, טרחנו להחתים כמעט את כל הסגל כבר ביוני. מתן במקרה החליט שבא לו לשחק באוגוסט. זה היוצא מן הכלל המעיד על הכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
חברים,משחק הגביע הראשון הוא בסוף ספטמבר, הליגה שבוע לאחר מכן. משחקי האימון מתחילים חודש וחצי לפני זה.
אם קופל מציע לנו רשמית באמצע-סוף יוני, ואנחנו מחליטים באמצע-סוף יולי, נשאר לנו חודש עד תחילת משחקי האימון לבנות קבוצה.

אף אחד לא יושב וממתין לנו בינתיים, בטח כשאנחנו לא יודעים באיזו ליגה נהיה.
לא שחקנים מהסגל הנוכחי, לא שחקנים שנרצה, לא מאמנים שנרצה. גרוע מכך זה גם משאיר זמן הרבה יותר מצומצם למו"מ עם ספונסרים - תבוא עכשיו לספונסר ותגיד לו "אם אני בליגת העל אז כך, אם בלאומית אז כך". אז הוא יגיד לך שתחזור אליו כשתדע, ונראה אז מה יהיה אם בכלל ישאר תקציב פרסום.
יש סיבה שבשנים האחרונות התחלנו את ההכנות לליגה ברגע שיכולנו, והאצנו אותן מיד עם סיום העונה.

אז אפשר לשתות מים, ללכת לים ולשבת רגועים ושאננים ולחכות שיציעו לנו ושנחליט בניחותא.
בסוף נהיה לחוצים במו"מ מול ספונסרים כי העונה כבר מתחילה וצריך כסף, ונהיה לחוצים במו"מ מול שחקנים ומאמנים ונבנה סגל טלאים בלחץ.
ואז כולנו נבוא כועסים בטענות להנהלה. ובצדק.

ועוד משהו - מתן נאור? היה השחקן האחרון שהחתמנו באותה שנה. אפילו בארצית, טרחנו להחתים כמעט את כל הסגל כבר ביוני . מתן במקרה החליט שבא לו לשחק באוגוסט. זה היוצא מן הכלל המעיד על הכלל

לדעתי אנחנו מתחילים לפחות משמינית הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 218 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: