Officer Barbrady כתב:
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גוטמן לא מפחד מחיפה. גוטמן הוא טיפוס פחדן במהות שלו.
ואיך זה בידיוק מסתדר עם הנעת הכדור של הפועל והעובדה שהיא הכובשת הבכירה בארץ כבר לפחות שתי עונות?
הכל היה טוב עד לפני חודשיים. בחודשיים האחרונים זו ממש לא אותה קבוצה.
שנית, אם תיקח את שלושת המשחקים האחרונים בחיפה, כולל שני אלה שניצחנו, אלה לא היו משחקים לרזומה. שנה שעברה ב 0:1 של לאלא, היה חצי ראשון קטסטרופלי שרק בנס יצאנו ממנו ב 0:0. השנה ב 0:2 עד ההרחקה של בונדר היתה רק קבוצה אחת על המגרש ואחריהף זה כבר היה משחק אחר לגמרי, בטח לא טוב של הפועל. ועל משחק העונה האחרון אין צורך להרחיב את הדיבור וגם שם ראית איך גוטמן שם על הספסל את קנדה שהיה טוב ומעלה פתאום שחקן כמו שבחון שלא שיחק כמעט. זה אומר שהוא ניסה להתאים את עצמו לחיפה. זו פעולה של מאמן שלא מאמין שהקבוצה שלו יכולה לנצח בכדורגל הרגיל שלה.
אני מקווה שהעובדה שהגמר בר"ג, תגרום לזה שהמשחק ייראה יותר כמו זה שהיה בבלומפילד. הבעיה שהפועל במצב מנטאלי אחר לגמרי וגם חיפה.
שמע, אנחנו יכולים להיות אלופי אירופה, אבל כשבאים לק"א אי אפשר לשחק התקפי. לא יודע למה, לא יודע איך נוצר המצב הזה, אני לא זוכר קבוצה ששיחקה התקפי נגד חיפה בק"א. זה לא שהמגרש כל כך ביתי, וזה לא שיש לה קהל מפחיד, וזה לא שהיא קבוצה כל כך טובה, פשוט איצטדיון שאי אפשר לשחק בו התקפי. אחרי שמפנימים את זה, אי אפשר שלא להוריד את הכובע בפני גוטמן. הוא ניצח שם משחק סופר סופר סופר חשוב, שהביא אליפות, וניצח שם בעשרה שחקנים. המשחק העונה היה דווקא תעודת הצטיינות לגוטמן, שעשה בית ספר לאלישע ובעצם לכל מאמן בישראל. מבחינת טקטית, הפועל שיחקה מושלם. לא בונקר, טקטי. בחמשת המשחקים האחרונים הם ניצחנו אותנו רק פעם אחת והפסידו לנו שלוש פעמים.
כמו שאוגסטוס אמר, גוטמן מאמן שמרן(לא פחדן). אם לאורך העונה לא ממש הרגשנו את זה, או שהנזק היה הפיך, במשחק העונה השמרנות עשתה נזק בלתי הפיך שהפסיד לנו את האליפות. לך תבין מה הלך לו בראש כשהוא החליט לעלות את שבחון, בונדר ודדי. אני לא יודע מה הלך לו בראש, אני רק יודע שהלכה האליפות. ועדיין, לכל מאמן מותר לטעות, גם אם זאת טעות גורלית, ואסור להמעיט בערך ההישגים שלו.
מה זה אומר לשחק התקפי? למה חיפה יכולה לבוא לבלומפילד וכן לשחק התקפי, או יותר נכון לשחק את הכדורגל שהיא רגילה לשחק?
אתה כותב על שני נצחונות שהפועל כן עשו שכביכול שיחקו זהיר, אני יכול לכתוב על הרבה יותר משני הפסדים שהפועל באו מפוחדים לשם (אולי סתם לא תיפקדו).
שאתה אומר תעודת הצטיינות על איזה משחק אתה מדבר שגוטמן עשה בי"ס לאלישע? זה שהפועל לא עשו בו התקפת כדורגל ראויה אחת?
אוגוסטוס, לשחק את המשחק הרגיל, זה לבוא עם מה שאתה עושה כל העונה ולממש. גם נגד מכבי חיפה בחוץ, במיוחד אם אתה מאמין שאתה קבוצה טובה יותר או לפחות שווה. אם המשחק בחוץ, אי אפשר לנסות ללחוץ? ברור שיכול להיות שזה לא יצליח, וברור שקשה יותר לשחק נגד קבוצה בחוץ, בטח נגד חיפה, אבל במיוחד הפועל, קבוצה שנבנתה בשנתיים האחרונות על הכשרון בחלק ההתקפי שלה, לא יכולה לבוא למשחקים ולתת לקבוצה השנייה את האמצע. נכון, ניצחנו שם 0:1 בשנה שעברה, זו השורה התחתונה. גם השנה 0:2 ב-10 שחקנים. תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי שהמשחקים האלה לא היו יכולים להסתיים אחרת לאור מה שהתפתח בהם. תבוא ותגיד לי שהשורה התחתונה והתוצאה קובעת? סבבה. 2 אליפויות איבדת שם שלא באת לשחק כדורגל. אם היה נכנס גול בחצי הראשון שלא תיפקדת שם בשנה שעברה, היית מאבד גם את השלישית. אני תמיד מעדיף לשים את הגורל בידיים שלי ולא להיות תלוי בקבוצה השנייה. בכל המשחקים האחרונים בחיפה, הפועל היו תלויים בהם.