בינמן כתב:
el dudernio כתב:
לא אדון בנושא יותר מידי, כי זה מיגע ולא קראתי את כל האשכול.
לטביב יש יתרון אחד בולט על מוני, וזה שכשתגיע הצעה מגולדהאר שכזה טביב ימכור, מוני לא.
אני חושב שגם טביב יודע שהצלחה מקצועית בשנתיים הקרובות (הן בארץ והן באירופה) יכולה
להניב לו תשואה של 300% ואף יותר בפרק זמן מאוד קצר, ללא השקעה נוסף כי כסף במועדון יש.
לפי התפישה שלך, ותצרף לעובדה שאנשיו של טביב דיווחו שהקופה כמעט ריקה, טביב לא יתלהב להשלים מכיסו הוצאות רכש והוצאות נוספות במועדון (מחלקת נוער למשל?), ויתלה רק בהכנסות שיתקבלו ממכירת השחקנים.
אני באופן אישי לא מתלהב מזה.
לפי התפיסה שלי אני לא מאמין לתקשורת.
העונה הפועל ת"א הכניסה מעל 100 מליון שקל, עונה שעברה מעל 70 מליון, בעקבות ההצלחה האירופאית.
את השנה אצה מתחיל בדיבורים של הכנסה של 20 מליון נוסים ממכירת שחקנים, אני לא יודע כמה הוציאו ועל מה,
הענין הוא פשוט, הפועל כרגע נמצאת במצב שניהול שפוי מניב לה הכנסה קבועה של 70 מליון + דבר שאמור להספיק
להצלחה סדורה בליגה האירופאית, עם גיחות לליגת האלופות, טביב צריך לקבע את המצב הזה, ואת זה הוא יכול לעשות
בשנתיים מוצלחות. אז הקבוצה שהוא קנה ב 6 מליון (והיה אמור לקבל מליון על מכירת דאגלס ויבואה) תמכר ב 20 מליון.
בסופו של דבר זה יסתכם ב 4 שנים השקעה של 5 מליון ורווחה של 20, בהחלט תשואה לא רעה. טביב לא אדיוט הוא יודע
לקרוא מעולה את השוק, ונראה לי שהוא לקח את זה כתור סיכוי מחושב. להזכירכם בתחילת העונה הוא השמיע קולות
של אחד שרוצה למכור, אני מאמין שהוא קיבל כמה הצעות והבין מה הלך הרוח בשוק, עכשיו הוא רק מחכה לעשות את המכה.
זינק, לא קעקבתי יורת מידי אחרי הסאגה המרתקת הזה ביומים האחרונים אני כן יודע שמוני השמיץ ישר אחרי שטביב
הודיע שהוא קונה. אני כן קורא כאן הודעות על המהלך המבריק של טביב ואיך הוא עבד על מוני, אז לאור מקרי העבר
אני חושב שמוני הצליח לגייס "רק" 6 מליון והוא ממש קיווה שזה יספיק לקניית המועדון, לכן מוני לא מכר, מוני רצה
לקנות ונכשל בזה.