תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן הסוף
הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:55 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הטעות היא לא שבחון ברמה אישית. אני מניח שגוטמן ראה שהוא חזק באימונים ולקח הימור. עם זה אין לי בעיה.
יש לי בעיה עם זה שהוא כאילו לא הסתכל על המשחקים שלנו מול חיפה בשנים האחרונות, על השיטה של חיפה ועל האמצע החזק שלהם.
פרט ל 4:1(שהתפתח ככה בגלל גול מהיר), בכל המשחקים בינינו בעידן גוטמן חיפה היו טובים יותר או לכל הפחות שלטו באמצע.
אם הוא היה עולה, נניח, 4-5-1, הייתי אומר- וואלה- ניסה ללמוד. אם הוא היה מוצא פתרון אחר שבא להתמודד עם זה- סבבה.
אבל הוא משאיר את אותו מערך, כשהוא מבין שהקישור האחורי שלנו מראש נחלש, ושם שחקן עם פיזיות של חרגול.
מבחינתי זו דוגמא ללא ללמוד מטעויות

אבל בדיוק על זה אני מדבר. על הדיונים בדיעבד. כי הריי אם גוטמן היה עולה 4-5-1 והיינו מקבלים רביעייה היית (או מישהו אחר) אומרים שגוטמן פחד , שינה את ההרכב מול חיפה ליותר הגנתי ושידר לשחקנים שהוא חושש מחיפה.
אתה לא יכול לומר שוב ושוב שהוא לא לומד מטעויות כשהמשחקים שאתה מזכיר אותם ממש לא היו טעויות.

אני יכול להעיד רק על עצמי. מבחינתי הפחד הוא בלא לשנות כלום. לשנות מערך דורש אומץ (ולעניות דעתי מזמן היינו צריכים לעבור ל 4-5-1). אבל גוטמן נשאר בשיטה.
אני מסכים איתך שאם מה שכתכת היה קורה הוא היה מקבל כאן ביקורת. אני מבטיח לך שלא ממני. באמת שהתוצאה פחות מטרידה אותי מהדרך. תקבל בראש, רק תבוא מוכן, תגי למציאות, תנסה. יש סיכוי שתיכשל- ברור. תקבל על זה ביקורת- מן הסתם. אז מה?
ואני לא רואה איך המשחקים מול חיפה הם לא טעות.

I rest my case
לכל אחד יש את האמת שלו, אין אמת מוחלטת.
וגם לגבי שאר המשחקים מול חיפה, אם תעישה סקר אקראי בפורום תראה שרוב הגולשים חותמים על זהש2 נצחנות בקללה ורביעייבה בבלומפילד הם ממש לא טעויות, גם אם המשחק לא יתפתח לרוחך.
ואנחנו חוזרים להודעה המקורית שלי שבה אני כותב שהטענה שלך שגוטמן לא לומד מטעויות היא כי לדעתך האישית הוא לא שיחק במערך שחשבת עליו ואין קשר למשפט הזה שנזרק פה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:56 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הטעות היא לא שבחון ברמה אישית. אני מניח שגוטמן ראה שהוא חזק באימונים ולקח הימור. עם זה אין לי בעיה.
יש לי בעיה עם זה שהוא כאילו לא הסתכל על המשחקים שלנו מול חיפה בשנים האחרונות, על השיטה של חיפה ועל האמצע החזק שלהם.
פרט ל 4:1(שהתפתח ככה בגלל גול מהיר), בכל המשחקים בינינו בעידן גוטמן חיפה היו טובים יותר או לכל הפחות שלטו באמצע.
אם הוא היה עולה, נניח, 4-5-1, הייתי אומר- וואלה- ניסה ללמוד. אם הוא היה מוצא פתרון אחר שבא להתמודד עם זה- סבבה.
אבל הוא משאיר את אותו מערך, כשהוא מבין שהקישור האחורי שלנו מראש נחלש, ושם שחקן עם פיזיות של חרגול.
מבחינתי זו דוגמא ללא ללמוד מטעויות

אבל בדיוק על זה אני מדבר. על הדיונים בדיעבד. כי הריי אם גוטמן היה עולה 4-5-1 והיינו מקבלים רביעייה היית (או מישהו אחר) אומרים שגוטמן פחד , שינה את ההרכב מול חיפה ליותר הגנתי ושידר לשחקנים שהוא חושש מחיפה.
אתה לא יכול לומר שוב ושוב שהוא לא לומד מטעויות כשהמשחקים שאתה מזכיר אותם ממש לא היו טעויות.

אני יכול להעיד רק על עצמי. מבחינתי הפחד הוא בלא לשנות כלום. לשנות מערך דורש אומץ (ולעניות דעתי מזמן היינו צריכים לעבור ל 4-5-1). אבל גוטמן נשאר בשיטה.
אני מסכים איתך שאם מה שכתכת היה קורה הוא היה מקבל כאן ביקורת. אני מבטיח לך שלא ממני. באמת שהתוצאה פחות מטרידה אותי מהדרך. תקבל בראש, רק תבוא מוכן, תגי למציאות, תנסה. יש סיכוי שתיכשל- ברור. תקבל על זה ביקורת- מן הסתם. אז מה?
ואני לא רואה איך המשחקים מול חיפה הם לא טעות.

יותר מזה, לנסות את ה4-5-1 היה צריך הרבה לפני חיפה. בטח לא ציפיתי שבמשחק הכי חשוב של העונה הוא ישנה את המערך.
ה4-4-2 קרטע הרבה לפני ההפסד לחיפה, והיה צריך להיות שינוי עוד קודם, והפקת לקחים על מנת להגיע לחיפה עם המערך המתאים ביותר לסגל הנוכחי.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2011, 23:58 
כשטעות חוזרת על עצמה כמה פעמים- אני קורא לזה חוסר למידה.
כמובן שאם הנחת העבודה שלך היא שלא היתה טעות, אז אין לנו באמת על מה להתווכח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 00:02 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
אני לא אומר שהמערך והטקטיקה עצמם זה בבל"ת.
פשוט לדעתי כל הדיונים הטקטיים האלה פה הם חסרי משמעות ולא רלוונטים, המאמנים מכירים יותר טוב את השחקנים , מרגישים אותם באימונים והם אנשי מקצוע, פה כל אחד יכול לומר שזהבי צריך לשחק בקישור האחורי, בצד ימין, או בצד שמאל (גם לי יש עמדה בנושא) אבל אין אמת מוחלטת.
אז לומר שמאמן לא לומד מטעויות כי המערך ששחר או רוני חושבים שהוא יותר טוב, זה לא רציני.

אפשר להתווכח על זה, לשם דוגמה קטנה, עדיין ישנם אוהדים שכתבו ופירטו כמה ימים לפני המשחק בקרית אליעזר, מדוע לעלות עם שבחון ובונדר לחיפה יעלה לנו במשחק, וביקשו לראות את טועמה וקנדה במערך אחר, ועובדה שאותו מאמן שראה את השחקנים באימון ביצע את השינויים נגד מכבי ת"א ובמערך הספציפי הזה שיחקנו כדורגל שוטף. אין לי מושג מדוע אתה מבטל פרשנויות של אוהדים, אין פה מדע טילים, בסה"כ כדורגל, והמאמן לא תמיד יודע מה שהוא עושה.

אתה רוצה שאזכיר לך כמה פעמים אוהדים התלוננו על הרכים לפני משחקים שבהם דרסנו יריבות?
לפי מה שאוהדים חשבו (וגם אני מכה על חטא), נאתכו היה צריך להיות היום בסכנין, אם גוטמן לא היה ממשיך להאמין בו ונקשיב למה שהאוהדים בפורום אמרו.
אין אדם מושלם, בטח ובטח גם גוטמן שעשוה טעויות ובעיקר בחלק האחרון של העונה הזו.

לומר שהסקת המסקנות פה של אוהדים אחרי רצף משחקים כושלים היא מופרכת זה אנדרסטייטמנט.

אמת. אבל גם על גיא לוזון התלוננו הרבה מאוד אוהדים וגם על שומי שכביכול היינו בצמרת, ביקרו, והאמת? צדקו. ולשני המאמנים האלה לא היה מושג. גוטמן בעיני מאמן מצוין שיודע כדורגל יותר מכל אוהד ממוצע, אז מה? זה אומר שהוא חף מטעויות? שהכשלון העונה לא רשום גם על שמו? שאוהדים לא צדקו בכך שהם דרשו לראות את טועמה וקנדה, ואת זהבי יותר קדימה? ושאי אפשר לשחק עם שני טנקים באמצע? גם גוטמן ראה את זה. אז איך אתה מסביר את הכשלון שלנו העונה שאם תתעלם מהקיזוז חיפה עברה אותנו בפער של הרבה נקודות? סתם חוסר מזל?

תן לי ציטוט אחד שבו אמרתי שגוטמן חף מטעויות או שאתבע אותך על הוצאת דיבה (..סתם..סתם.. :) )
לפני שלוזון ושום באו היו המון תגובות חיוביות על הבחירה בהם. יותר משליליות.

איך אני מסביר את הכשלון שלנו העונה? אתה בטוח שאין שום סיבות מקלות חוץ מטעויות של גוטמן? ברצינות?

ועוד איך שיש, מקווה שיהיה פה בעונה הבאה להוכיח מחדש לקהל הסטייקים שלנו.
הוצאת דיבה נהיה פה עסק חם, אולי באמת שווה לך להכנס לתחום :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 00:11 
אוגוסטוס היל כתב:
כשטעות חוזרת על עצמה כמה פעמים- אני קורא לזה חוסר למידה.
כמובן שאם הנחת העבודה שלך היא שלא היתה טעות, אז אין לנו באמת על מה להתווכח...

אני לרגע לא טענתי שיש לנו על מה להתווכח (לכן אני גם לא מתווכח) אלא שכל הנחת העבודה שלך היא סובייקטיבית ואתה גם הסכמת איתי בהודעה הקודמת שלך ולכן כל הדיון הזה על מערכים, חסר סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
שחר, כאשר מנהלים דיון על טעויות צריכים לישר קו ולהגדיר מה זה טעות. מכיוון שמבחינתך כל הדיקה היחידי לנכונות
מהלך היא השורה הסטסטית, ובמקרה הזה תוצאת המשחק, ומכיוון שבשנתיים הארונות אצלינו טור הנצחונות גדול בהרבה מטור
ההפסדים, אזי מבחינתך לא נעשו טעויות, ובטח לא רבות מידי שחזרו על עצמן.
אבל כאשר נסתכל על הכדורגל בעין ביקורתית נגלה שיש לא מעט "טעויות" שחזרו על עצמן.
1. חוסר יכולת לפרוץ מערך הגנתית שמצוף את האמצע, נבע בעיקר כי אין שחקן שמקבל כדור במרכז, במקום לשנות מערך או
לבצע שינויים פרסונלים שיאפשרו יותר אופציות מסירה, בדר"כ נשארנו עם אותו מערך עד אשר עברנו לסעיף 2.
2. כאשר הקבוצה נתקעת במקום ל"תקן" את מה שצריך פשוט עוברים לשבור את הכל, בשיטצת היאלה בלאגן 4 חלוצים על המגרש,
טועמה, ידין ואלרואי כחוליית הגנה, מה שיבוא יבוא, אז נכון שזה הביא לא פעם נקודות, אבל זה לא כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2011, 08:44 
המאמן הבא הוא ... טביב. והשאר, "לא חשוב פרטים" בעיקר שכבר ראינו בהפסקה נגד בית"ר איך מה היה בחדר ההלבשה.
בערך כמו שבמכמבי נמני שלט עוד בתקופה ששיחק ועד לאחרונה. שום מאמן מקצוען ודומיננטי לא יהיה בהפועל.

מה שנשאר זה שגוטמן יגיד שהוא רוצה שנת שבתון, כי גוטמן ג'נטלמן ולא יאשים את טביב.
בערך כמו שאמר על הצהרות אבוקסיס המתוק בעודו בהתאוששות מהתקף הלב "זו דרכו של עולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
פושעי גוטמן, לא נשכח אותכם לעולם. האשכול הזה ירדוף אותכם לנצח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:17 
האמת ,אני כבר מתגעגע לגוטמן

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
האמת ,אני כבר מתגעגע לגוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:25 
אני לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אני לא

אתה עוד תתגעגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:47 
A la fat mat

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 06:58 
הפך את ליכלוכית לסינדרלה. המאמן שהגיע להכי הרבה הישגים במינימום זמן אי פעם בהפועל. הציג את הכדורגל הטוב ביותר שהפועל הציגה מאז שנות ה-80 (ואולי מאז ומעולם).

נהיינו מכבי. הגיע הזמן לאכול חרא, והרבה, בשביל שנבין מה טוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
מעולם לא פגשתי את אלי גוטמן.אפילו לא ראיתי אותו במציאות מקרוב. לא דיברנו פנים אל פנים,לא שוחחנו בטלפון ולא שלחתי לו הודעות לאינבוקס בפייס (גם כי לשנינו אין ככל הנראה).
כשהגיע לקבוצה במצבה הקשה לפני 3 וחצי שנים לא הרגשתי כלום. הכרתי אותו,לא היתה לי ממש דעה עליו ורק התפללתי שישאיר את הקבוצה בליגה כפי שהייתי מתפלל עבור כל מאמן
אבל התאהבתי,מודה.
אינני חסיד שוטה וכשם שלא אפרט כרגע מהן זכויותיו והישגיו לא אדבר כרגע על מגרעותיו,בעיקר בתחום האישי. את זה נעשה יום אחר או בהמשך
אתמול קם דבר בהפועל ודרכו של גוטמן נקטעה.למען האמת מבחינתי היא נקטעה בשניה שידעתי שהוא לא ממשיך,גם יוסי עדיין לא הוכיח לי שיש לו את זה אבל זה אפילו יותר ממאמן זה או אחר. כרגע אנחנו נכנסים למאבק בבעלי הקבוצה שלך תדע מה יהיה בסופו
אני מקווה רק לדבר אחד ביום הזה.שכשזה ייגמר אלי ישוב. עם בעלים שפוי שיעריך אותו על כל מגרעותיו. שלא יגיע בטעות למכבי או לחיפה ויבנה שם משהו באמת טוב עם הבעלים היציבים שם,שיחכה לנו עוד קצת. שיעשה סיבוב באיזו מכבי פ"ת,שיעזוב נבחרת- זה קן צרעות-ויום אחד ישוב הביתה. כן,פה זה הבית שלך אלי

נערך לאחרונה על ידי אורנה אוסטפלד בתאריך 05 יוני 2011, 09:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
מעולם לא פגשתי את אלי גוטמן.אפילו לא ראיתי אותו במציאות מקרוב. לא דיברנו פנים אל פנים,לא שוחחנו בטלפון ולא שלחתי לו הודעות לאינבוקס בפייס (גם כי לשנינו אין ככל הנראה).
כשהגיע לקבוצה במצבה הקשה לפני 3 וחצי שנים לא הרגשתי כלום. הכרתי אותו,לא היתה לי ממש דעה עליו ורק התפללתי שישאיר את הקבוצה בליגה כפי שהייתי מתפלל עבור כל מאמן
אבל התאהבתי,מודה.
אינני חסיד שוטה וכשם שלא אפרט כרגע מהן זכויותיו והישגיו לא אדבר כרגע על מגרעותיו,בעיקר בתחום האישי. את זה נעשה יום אחר או בהמשך
T,NUK קם דבר בהפועל ודרכו של גוטמן נקטעה.למען האמת מבחינתי היא נקטעה בשניה שידעתי שהוא לא ממשיך,גם יוסי עדיין לא הוכיח לי שיש לו את זה אבל זה אפילו יותר ממאמן זה או אחר. כרגע אנחנו נכנסים למאבק בבעלי הקבוצה שלך תדע מה יהיה בסופו
אני מקווה רק לדבר אחד ביום הזה.שכשזה ייגמר אלי ישוב. עם בעלים שפוי שיעריך אותו על כל מגרעותיו. שלא יגיע בטעות למכבי או לחיפה ויבנה שם משהו באמת טוב עם הבעלים היציבים שם,שיחכה לנו עוד קצת. שיעשה סיבוב באיזו מכבי פ"ת,שיעזוב נבחרת- זה קן צרעות-ויום אחד ישוב הביתה. כן,פה זה הבית שלך אלי

:ROSE:

יש אשכול דיונים.
א.ד.מין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 316 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: