מנקודת המבט האישית שלי אני אסכם את מחשבותיי :
בסה"כ אפשר לסכם את העונה הזאת במילה "אכזבה" כי יצאתי מאוכזב מהדר יוסף אמש.
מאמן :
שרון אברהמי היקר, אני מודה לך מכל הלב על העלייה ללאומית ועל עונה טובה עד למשחקי הפלייאוף.
אך בסופו של דבר אני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוכזב ממך.
אני לא מבין למה להיות עיקש ובהגנה לשחק רק עם אזורית.אכלנו אותה מזה כל כך הרבה פעמים, והאחריות היא עליך.לא שינית כלום.מדוע ?
אתה יודע שרון, אתמול במהלך המחצית הראשונה הסתכלתי על איזור הצבע.ראיתי תנועה מדהימה של שחקני הבקעה, כן, מדהימה.לא מפסיקים לזוז.פיק אנד רול פשוט, כניסה פנימה, הוצאה החוצה לשלשה וזה נכנס.כל כך הרבה פעמים, ולא עשינו עם זה כלום.
ומה עם הריבאונד, והעונשין ? אם אנו רוצים להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל לא יתכן שניראה כך בדברים האלה.מספיק פעמים לוקחים עלינו ריבאונד התקפה ולא רק פעם אחת אלא פעמיים ואף שלוש פעמים.
והעונשין מזעזע.האם באמת חשבת על לפתור את הדברים האלה בצורה כלשהי ? שני סעיפים כל כך משמעותיים במהלך משחק ואנחנו פשוט על הפנים.
למה לנו אין תנועה במהלך ההתקפות שלנו ? למה אין לנו שום תרגיל ? כל הזמן התקפות מאולתרות ?
אתמול הובלנו 13 הפרש ברבע הראשון.את המשחק הפסדנו 13 הפרש.
תודה ובהצלחה בהמשך הדרך.
שחקנים :
טוב אז כפי שנאמר פה, אלעד אליהו זה השחקן הכי מוזר שראיתי אי פעם.אוקיי, אז הוא שחקן שלשות.למה לא לבנות לו תרגיל ? כלום ושום דבר על המגרש, כאילו משחקים עם 4 שחקנים.
בראיין אוסברי - אני אוהב אותך, אבל אתה שטותניק ענק.כמה אפשר להיות עקשן ולנסות לזרוק סתם, להיות אגואיסט ולא למסור כשאתה צריך (!) למסור ?
ירדן שוורצמן - אתה שחקן ענק.לא השבת את תשומת לבי במהלך כל העונה אבל בפלייאוף בלטת ואתה שחקן פשוט ענק.כמה שקט, ברוגע, יודע להיות קבוצתי.
גל איתן - צפוי לך עתיד גדול וורוד.
אדריאן יוטר - אני אוהב אותך כל כך, אתה שחקן מדהים.תישאר, בבקשה
טוהר - סמל אמיתי, הוכחת את עצמך בענק במשחקים האחרונים.
רוקני - אין לי באמת הרבה מה להגיד.מצטער, אתה לא מתאים.אתה אדם ענק תרתי משמע עם לב ענק.אבל אתה לא מתאים להפועל.
מתן נאור -
ירון להט - תודה על הכל, היו לך הברקות שגרמת לי לחייך.לוודאי תעזוב, אז שוב תודה על הכל..
שמחוני - תודה !
ולסיום :
- ללכת הכי חזק שאפשר על ארז אדלשטיין.לתת לו כמה שהוא רוצה.אני אהיה הכי מאושר בעולם אם הוא יהיה המאמן שלנו.
- אני מקווה שתהיה הצבעה לגבי אם לעלות או לא.אישית אני חושב שצריך לעלות כי להישאר בלאומית יכול לגרום לאיבוד מומנטום מטורף ואני לא יודע כמה חברי עמותה יהיו בשנה הבאה.אל תשכחו שהעונה הגענו לכמעט 1800 (?) חברי עמותה בעיקר בזכות גביע המדינה וכל הטירוף שהיה סביב זה.אם נעלה לליגת העל הרבה יותר שחקנים ירצו לבוא להפועל בעיקר בגלל הקהל והעובדה שזאת קבוצת אוהדים.
אני לא יודע אם להאמין לזה או לא, אבל גם טביב אמר שבמקרה של עלייה הוא יתמוך בקבוצה וזה חשוב מאוד.
מצטער אם זה לא האשכול הנכון לכתוב בו את כל זה..אבל רציתי לכתוב את שעל לבי.