גיא ברזל כתב:
מר קופל היקר,
אתה חושב שהדר יוסף לא מתאים לליגת העל. רוצה שנדבר על האולם בלידר? 800 מקומות ישיבה (1000 אם ישימו יצעים זמניים לאורך קווי הרוחב). בלי הפרדה, בלי קופות, בלי מזנון, בלי חניה. להמשיך?
גיא, קופל התכוון לכך שהדר יוסף לא מתאים לקבוצה כמו הפועל תל אביב, ולידר הוא אולם מצויין לקבוצה כמו מ.כ. הבקעה.
והוא צודק...
ואגב, אין לי ספק כי אם הפועל תגיד לקופל שהיא מוכנה לעלות אך לשחק בהדר יוסף, קופל יקבל את זה.
הפועל חשובה לליגה הזאת לא רק בגלל משחקי הבית שלה, אלא בגלל הקהל שהיא תביא למשחקי החוץ ותעשיר את קופת היריבות (הן הקהל של הפועל והן הקהל הביתי שיבוא לראות את הפועל). הפועל ת"א בליגת העל זה יותר עניין, יותר צופים בטלוויזיה, יותר כסף לזכויות שידור ולפרסום. ובקיצור - מבחינת קופל הוא היה רוצה את הפועל בליגת לוטו כבר לפני שנה-שנתיים.
ולגבי יד אליהו - הוא מזוהה עם מכבי פחות מכפי שבלומפילד (איצטדיון הפועל ע"ש האחים וכו') מזוהה עם הפועל. ומכבי ת"א ובני יהודה, כידוע, משחקות בבלומפילד.
אני מייחל לכך שיבוא יום ולהפועל כדורסל יהיו 5,000 מנויים או יותר ואז ניאלץ לעבור ליד אליהו. ראינו את זה בחצי הגמר, וכמה זה היה מדהים.
אני יודע שתגידו לי שאני הוזה והזוי, ומול מ.כ. הבקעה לא הצלחנו למכור את כל 1,000 הכרטיסים למשחק אתמול. אבל עם כל הכבוד (ויש לי הרבה כבוד, לצערי), מ.כ. הבקעה לא נשמע שם מי-יודע-מה אטרקטיבי בעיני אוהדי הפועל שמחוץ לעניינים. לעומת זאת, אם תתנו להם מנוי לליגת העל במחיר סביר או אפילו צנוע עם משחקים כמו דרבי ומגדל ירושלים, לדעתי אפשר יהיה בעונה הראשונה למכור קרוב לאלף מנויים, ואחר כך, נקווה ליותר...