villa crespo כתב:
ברגר כתב:
villa crespo כתב:
ברגר כתב:
אל תגזימי. אני, את, המשתמש רדנקו, ועוד שני אנשים שאין להם יוזר כאן לדעתי. אבל אין ספק שזה מבייש.
איפה לחתום לכם?
ואתם מדברים על דברים מביכים? מה אתם בני 4?
תזכיר לי מי אתה? אנשים מזיינים פה את המוח על חשיבות הקהל בכדורסל, ולבוא, ולשרוק, ושיט. הרי אם האולטראס היו מוציאים הודעה לבוא ולתמוך היו באים 50-60 איש. זה מבחינתי מביך, הקבוצה צריכה אתכם והשחקנים צריכים להרגיש אתכם.
"תזכיר לי מי אתה?", אה? גדול אוהדינו ממש נהיית. אתה דוגמא קלאסית לאוהדים שהתאהבו בפרוייקט יותר מבקבוצה. שפתאום הם יילכו לכדורסל ולא לדרבי, כי זו הפועל ת"א האמיתית. כמה פעמים אפשר להזכיר את זה שהייתם באימון? אתה רוצה שאני אזכיר לך כמה פעמים בעבר לא היית? את מי אתה בא לחנך בדיוק?
וכן, הרבה יותר חשוב מלהיות באימון מסכם, זה לעודד ולהיות פעיל במשחק עצמו. מה לעשות שכשהפועל משחקת 3 פעמים בשבוע בחודש האחרון, קצת קשה לאנשים גם להגיע לאימון מסכם. עדיף שיתרכזו במשחק היום.
אגב, אני דווקא הרגשתי שכן חשוב להגיע לאימון ואפילו טרחתי לקפוץ לחצי שעה בין פגישה לפגישה בעבודה. רק לא ידעתי שהאימון יתחיל לקראת 21:00 ולא כפי שפורסם ושצריך להירשם אצלך.
פשש, כנראה שאתה גם מכיר אותי לא, אז למה לך להתחבא מאחורי מסך? התאהבו בפרויקט יותר מבקבוצה... וואלה יופי, עכשיו אני צריך חייב דין וחשבון לאנשים? הייתי אוהד של הכדורסל לפני שאני אוהד של הכדורגל, וככה גם אשאר. וכן, אני לא מגיע לכל משחק, אבל שהקבוצה צריכה אותי אני משתדל להיות שם בשבילך. לא בא אלייך בטענות, אני בא ל-4,000 איש שהיו בחצי גמר גביע, ועד אתמול, לפחות שלושת רבעי מהם לא יהיו.