תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשש במנהלת הליגה: הפועל תל אביב תוותר על העלייה
הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:24 
גיא ברזל כתב:
יש הנהלה וצריך לתמוך במה שהיא תחליט לעשות. אין נכון או לא נכון. אם יהיו שתי עולות, ואם נוכל לעלות, ואם יהיה לנו תקציב לעלות ואם (וזה הכי חשוב) ההנהלה שנבחרה תחליט לעלות, אז נשחק בליגת העל. אם לא, אז נשחק עוד שנה בלאומית.

וחוץ מזה, יש לנו משחק על הכבוד ביום שני ודרבי בשבת!

אני חושב שבמקרה כזה צריך להביא את ההחלטה לאסיפה הכללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ואם הבקעה יוותרו על העליה?

במקרה כזה זה לגיטימי לגמרי.

אנחנו אולי רוצים להיות הגונים וספורטיביים. מטומטמים אנחנו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
חובה לעלות. בכל מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Guri כתב:
mkorman1 כתב:
מעבר לערכים של הגינות ספורטיבית ויושר שצריכים למנוע עליה ממקום שני
אני חושב שלא תזיק לנו עוד שנה בלאומית
הקבוצה השנה לא נבנתה באופן אופטימלי ובכל משחק בעת האחרונה אנו למדים עד כמה היא איננה מוכנה מקצועית לליגת העל
העליה אינה מהווה ערך בפני עצמו בשום מקרה מה גם שהרצון לעלות ויהי מה עלול להוליך לירידה בשנה הבאה

אתה מתעלם מהסיכון של איבוד המתח מבחינת חברי עמותה, אני לא רואה אותנו מגיעים ל1,000 חברי עמותה עם נשארים בלאומית.
הטענות המקצועיות הם נכונות, אבל לא באמת.
שום קבוצה בליגה שנייה לא נשארת אפילו עם שלד דומה כאשר היא עולה לליגה הראשונה.
מה גם, שאני מאמין ששרון לא ימשיך...

לא בהכרח
תהיה ירידה מסוימת במספר חברי העמותה אבל לדעתי אפשר לאזן אותה באמצעות העלאה מתונה של דמי החבר נניח ל350 ש״ח
עלייה בכל מחיר עלולה לגרום לסחרור תקציבי כאשר ברור שגם 2500 חברי עמותה לא יוכלו ליצור בסיס תקציבי לליגת העל

ואם נישאר גם עוד 20 שנה בליגה לאומית לא נוכל ליצור תשתית רק מחברי עמותה.
זה היה ברור לכולם מיום הקמת הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:54 
purvis short כתב:
1. זה לא קומבינה. אם כבר אז מראש היו צריכות להיות שתי עולות. כמו בעונה שעברה. ושינו את זה דיי ברגע האחרון לעולה אחת.
2. אם יש שני כרטיסי עלייה לליגה הלאומית - אחד מהם שייך לנו. לא קומבינה ולא נעליים. אם היינו מפסידים למגידו אז היה אסור לשקול אפילו את זה. אבל אם יש שתי עולות ואתה אחת משתי הראשונות? אז הכרטיס מגיע לך בדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:55 
פרוויס - אתה מחפש סיבות בכח למה כן לעלות כי אתה נורא רוצה להיות בליגל העל. חלאס עם כל ה"יש שתי עולות ואנחנו מקום שני אז זה בסדר".

לא, זה לא בסדר, כי קבעו שיש עולה אחת, ואם משנים עכשיו לשתי עולות בסוף העונה זה לא לעניין. קבעו שיש עולה אחת? אז יש עולה אחת, חלאס עם החרא הזה, לא רוצה לקחת חלק בפארסה הזאת של האיגוד, לא רוצה להיות שותף לקומבינות ולרקבון, לא רוצה להיות שותף לכל מה שמגעיל בספורט הישראלי. על הזין שלי אשדוד והמקום החמישי שלנו, אנחנו זה לא מכבי אשדוד.

מוות לעסקנים.

קבעו בתחילת העונה שיש עולה אחת וזה לא השתנה מאז. אם לא מסיימים מקום ראשון אז לא לעלות.

בנתיים בואו נתרכז בלנצח ביום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
lirazgc כתב:
purvis short כתב:
1. זה לא קומבינה. אם כבר אז מראש היו צריכות להיות שתי עולות. כמו בעונה שעברה. ושינו את זה דיי ברגע האחרון לעולה אחת.
2. אם יש שני כרטיסי עלייה לליגה הלאומית - אחד מהם שייך לנו. לא קומבינה ולא נעליים. אם היינו מפסידים למגידו אז היה אסור לשקול אפילו את זה. אבל אם יש שתי עולות ואתה אחת משתי הראשונות? אז הכרטיס מגיע לך בדין.

וגם אנחנו אלופי הליגה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 11:57 
lirazgc כתב:
purvis short כתב:

1. מה זה "היו צריכות להיות שתי עולות"????? קבעו שיש אחת בתחילת העונה. זה לא רלוונטי מה היה בעונה שעברה. לפני שנתיים בכדורגל לא היה קיזוז, אז בעונה שעברה היו צריכים לבטל אותו בסוף העונה כי "בשנה שעברה לא היה"? מה שקבעו בתחילת העונה זה מה שקובע.
2. כן קומבינה וכן נעליים, כי פתאום זרקו עוד כרטיס עלייה משום מקום. קבעו בתחילת העונה שיש כרטיס עלייה אחד, עכשיו פתאום כשתגמר העונה יוסיפו עוד כרטיס? האמאמאמא של הקומבינות. אתם כאלה שקרנים, הבעיה שאתם משקרים לעצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:00 
ציטוט:
וגם אנחנו אלופי הליגה הסדירה.

אז מה?!

איזה חבורה של מגוכחים. אני לא מאמין, אתם אשכרה ממציאים לעצמכם תירוצים. ממתי "אלופת הליגה הסדירה" זה משהו שהולכים איתו למכולת? השיטה ידועה וברורה מראש. מה זה משנה בכלל איפה סיימת את העונה הרגילה.
נשמעים כמו אוהדי חיפה בכדורגל, באמא שלי.

אין לכם שום זכות לדבר אח"כ על ערכים ועל שחיתות בכדורסל, אתם בדיוק כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:00 
הצדקנות שלכם תביא עלינו חורבן. אם לא נעלה ליגה כשיציעו לנו, אין לנו זכות קיום.
ועזוב את כל ענייני הצדק והמוסר, אם אנחנו לא עולים ליגה, ספונסרים יעזבו אותנו, אוהדים לא יתעניינו בקבוצה שמסרבת לעלות ליגה, ומספר חברי העמותה יקטן משמעותית. זה יהיה הסוף של הדבר העצום הזה וכנראה שמשם לא תהיה דרך חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:03 
אז בעצם אתה סוף סוף אומר את האמת - זאת חתיכת קומבינה ולא מגיע לקבוצה שמסיימת שניה לעלות, אבל אתה מפחד שהקבוצה לא תחזור להיות מה שהיתה בעקבות אי-עלייה. כל כך היה קשה לכתוב את זה מההתחלה?

ואני לא מסכים לגבי החזון האפוקליפטי שלך. הפועל ת"א זה מועדון חזק שעוד שנה בליגה השניה לא תהרוג אותו. כבר היינו כמה שנים בליגה השניה אי שם בסוף שנות ה90 ותחילת ה2000 וחזרנו לליגת העל, הגענו לגמר פלייאוף, ניצחנו פעמיים את מכבי והגענו לפיינל פור של איזה מפעל אירופי שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו.
די עם כל התחזיות השחורות האלה.

כולה ליגה שניה בישראל, אפשר לחשוב שלא נצליח לצאת מזה.

קבוצת ספורט זה לא רק הצלחות, זה גם כשלונות וכדאי שתתחילו ללמוד להתמודד איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
מה שחשוב באמת זה שבמקרה הצורך יתבצע משאל בקרב כלל חברי העמותה (שאני לא אחד מהם) וההחלטה לא תתקבל על ידי בודדים, גם אם נבחרו להנהלה.
יש נימוקים טובים לשני הצדדים, ומי שצריך להחליט זה כל בעלי הקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:07 
אני לא חושב שזו קומבינה, אבל אם הייתי מרגיש שיש דרך להשתקם מעונה נוספת בליגה הלאומית ושהיא תעשה לנו טוב, אולי הייתי מסכים איתך.
אני חושב שכל עוד אנחנו יכולים לעלות דרך המגרש אנחנו צריכים לעלות, ולעלות ממקום שני כשיש 2 עולות זה דרך המגרש.
ואני בטוח במאת האחוזים שעונה נוספת בליגה הלאומית תוך ויתור על הצעה לעלות ליגה (אם לא יציעו לנו ולא נעלה אני חושב שזה לא יקרה) תפגע בנו קשות ואני מוכן להתערב איתך שלא נעבור ת1000 חברי עמותה.
אם אתם רוצים להיות צדיקים וקדושים אבל ממש לא ספורטיבים, כי ספורטיביות זה שאם אתה במקום שממנו עולים אתה תעלה, אז אתם תמצאו את עצמכם תקועים בליגה לאומית עם מעט מאוד אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:18 
lirazgc כתב:
ועזוב את כל ענייני הצדק והמוסר, אם אנחנו לא עולים ליגה, ספונסרים יעזבו אותנו, אוהדים לא יתעניינו בקבוצה שמסרבת לעלות ליגה, ומספר חברי העמותה יקטן משמעותית. זה יהיה הסוף של הדבר העצום הזה וכנראה שמשם לא תהיה דרך חזרה.

מאיפה אתה מביא את זה?
עשית סקרים?
אולי חברי העמותה יעזבו דווקא אם נעלה בקומבינה שמסדרים לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:23 
נחיה ונראה?
לצערי, רוב חברי העמותה הם לא כאלה שעושים את החברות שלהם מתוך אמונה שלמה ודבקות ברצון לשלם 300 שקל בשנה, אלא מכל מיני סיבות כמו רצון לקנות כרטיסים למשחק מסויים או רצון להצטרף להצלחה מסחררת. זאת גם יכולנו לראות בעקבות הגידול במספר חברי העמותה שחל אחרי ההצלחה בגביע.
יש משהו כמו 500-1000 בלבד שישימו את הכסף ללא שום רצון לתמורה או ללא תנאי, לצערי.
לכן אלו בטוח ישארו והשאר שאלו מרבית האוהדים שעליהם אתה רוצה ששנה הבאה יהיו לך מעל 2500 חברי עמותה כאלה, לא ישארו ונמצא את עצמנו עם 1000 במקרה הטוב.
השארות בליגה השניה מתוך בחירה תרחיק את המעגל השני של האוהדים שלא ששים לעשות חברות בעמותה ללא כל סיבה מיוחדת, ואני לא יודע איך נסתדר בלעדיהם. זו דעתי לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:32 
נסתדר בלעדיהם כמו שהסתדרנו בלעדיהם עד עכשיו וכמו שהסתדרנו בפעם הקודמת בליגה השניה.
אם נעלה שנה אח"כ הם יצטרפו בכל זאת. אי אפשר לעשות מהלכים בכל מחיר רק כי זה מביא עוד חברי עמותה.
מה גם שאני בכלל לא בטוח כמה אתה צודק לגבי הכמויות שאתה מדבר עליהן.

ציטוט:
אתם תמצאו את עצמכם תקועים בליגה לאומית עם מעט מאוד אוהדים.

אבל לפחות נהיה עם האוהדים האמיתיים של הקבוצה. זה גם משהו. הרי אם נעלה ליגה ונהיה חמש שנים בליגת העל ולא נצליח לאיים על שום תואר, אז גם ההייפ והבאז שיש עכשיו סביב הקבוצה ייעלמו, ואותם אוהדים שעשו חברות רק בגלל ה"פרוייקט היפה" ייעלמו כי זה כבר יהיה שגרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:34 
יכול להיות שאתה צודק. נקווה שלא נצטרך בכלל להגיע לדילמה הזאת. כולם ביום שני מרעידים את הדר יוסף!
בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאם נגיע למצב של דילמה כזאת, ההכרעה תתבצע באמצעות משאל והמיעוט יקבל את החלטת הרוב ללא איומים בעזיבה או מניפולציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:05 
א.ב כתב:
פרוויס - אתה מחפש סיבות בכח למה כן לעלות כי אתה נורא רוצה להיות בליגל העל. חלאס עם כל ה"יש שתי עולות ואנחנו מקום שני אז זה בסדר".

לא, זה לא בסדר, כי קבעו שיש עולה אחת, ואם משנים עכשיו לשתי עולות בסוף העונה זה לא לעניין. קבעו שיש עולה אחת? אז יש עולה אחת, חלאס עם החרא הזה, לא רוצה לקחת חלק בפארסה הזאת של האיגוד, לא רוצה להיות שותף לקומבינות ולרקבון, לא רוצה להיות שותף לכל מה שמגעיל בספורט הישראלי. על הזין שלי אשדוד והמקום החמישי שלנו, אנחנו זה לא מכבי אשדוד.

מוות לעסקנים.

קבעו בתחילת העונה שיש עולה אחת וזה לא השתנה מאז. אם לא מסיימים מקום ראשון אז לא לעלות.

בנתיים בואו נתרכז בלנצח ביום שני.

הו, ידידי, כמה שאתה טועה. אם היה לנו תקציב בטוח אני מוכן להישאר עוד חמש שנים בליגה הלאומית. היא ליגה נהדרת ואני נהנה בה מאוד. בלי טיפת ציניות. בעיני זו ליגה מקסימה, ישראלית והיא פשוט תענוג. אבל צריך להיות ריאלי, ובעיקר צריך להיות עם רגליים על הקרקע.
1. זו לא קומבינה.
2. יש פה גם שיקולים כלכליים לטובת העמותה
אם היינו מפסידים למגידו לא הייתי מוכן לעלות גם אם היו מבטיחים לנו בונוס של מיליון דולר מהמנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
יש הנהלה וצריך לתמוך במה שהיא תחליט לעשות. אין נכון או לא נכון. אם יהיו שתי עולות, ואם נוכל לעלות, ואם יהיה לנו תקציב לעלות ואם (וזה הכי חשוב) ההנהלה שנבחרה תחליט לעלות, אז נשחק בליגת העל. אם לא, אז נשחק עוד שנה בלאומית.

וחוץ מזה, יש לנו משחק על הכבוד ביום שני ודרבי בשבת!

מה זאת אומרת צריך לתמוך במה שההנהלה תחליט?
היה ונפסיד את הסדרה ויוצע לנו לעלות מהמקום השני - זאת החלטה שחייבת לעבור בהצבעה של חברי העמותה. אוי ואבוי אם לא!

והמשחק ביום שני הוא לא על הכבוד, הוא על החיים. לא ויתרנו על הסדרה הזאת. כלום עוד לא גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
lirazgc כתב:
נחיה ונראה?
לצערי, רוב חברי העמותה הם לא כאלה שעושים את החברות שלהם מתוך אמונה שלמה ודבקות ברצון לשלם 300 שקל בשנה, אלא מכל מיני סיבות כמו רצון לקנות כרטיסים למשחק מסויים או רצון להצטרף להצלחה מסחררת.

העובדות -
יש 1700 חברי עמותה
1000 מתוכם היו עוד כשהיינו בליגה ארצית

התחילו למכור כרטיסים לחברי עמותה בלבד רק ממשחקי הגביע השנה. באותו שלב היו לנו 1300 חברי עמותה
כך שאפילו אם כל ה400 שהצטרפו מאז הם "אוהדי כרטיסים" בלבד (מוטל מאד בספק) עדיין יש לפחות 1300 איש שמאמינים במיזם והצטרפו גם כשזאת הייתה קבוצה שאף אחד כמעט לא שמע עליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:47 
אסור לעלות מהמקום השני.
אם הבקעה תוותר על העלייה מסיבות תקציב - לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:54 
lirazgc כתב:

הפוך גוטה. הסיכוי היחיד שספונסרים ירצו להזדהות עם הדבר האדיר הזה שאנחנו
עושים זה רק אם נמשיך לשמור על הדרך שלנו ולא נהיה חלק מהריקבון הזה של הכדורסל
הישראלי. ספונסרים יעדיפו להזדהות עם משהו ערכי ומוסרי גם אם זה הליגה השנייה, וחשיפה
בין כה לא חסר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מעבר לערכים של הגינות ספורטיבית ויושר שצריכים למנוע עליה ממקום שני
אני חושב שלא תזיק לנו עוד שנה בלאומית
הקבוצה השנה לא נבנתה באופן אופטימלי ובכל משחק בעת האחרונה אנו למדים עד כמה היא איננה מוכנה מקצועית לליגת העל
העליה אינה מהווה ערך בפני עצמו בשום מקרה מה גם שהרצון לעלות ויהי מה עלול להוליך לירידה בשנה הבאה

:ROSE:

רק לוזרים עולים מהמקום השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 16:14 
אם לא נעלה ליגה, זה יהיה נזק אולי בלתי הפיך לקבוצה.
מספר חברי העמותה יקטן בחצי, מנויים בקושי יהיו, ויהיה קשה להשאיר חלק מהשחקנים ובטח שיהיה קשה להתחזק.
אני לא אומר שזה בסדר, להפך - זו תעודת עניות אם הפרוייקט הזה יפול בגלל עוד שנה בלאומית.
אבל אם יש אופציה לעלות, אין בזה פסול. אנחנו אכן הקבוצה ה2 הכי טובה בליגה, לא משנה איך תהפכו את זה. ככה שאם מעלים שתי קבוצות, אין שום בעיה שאלה יהיו אנחנו והבקעה. זה למשל בשונה ממצב שהיינו מפסידים בחצי למגידו ועולים איכשהו.
בקיצור, אם יש אופציה לעלות, חייבים לנצל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
אם לא נעלה ליגה, זה יהיה נזק אולי בלתי הפיך לקבוצה.
מספר חברי העמותה יקטן בחצי, מנויים בקושי יהיו, ויהיה קשה להשאיר חלק מהשחקנים ובטח שיהיה קשה להתחזק.
אני לא אומר שזה בסדר, להפך - זו תעודת עניות אם הפרוייקט הזה יפול בגלל עוד שנה בלאומית.
אבל אם יש אופציה לעלות, אין בזה פסול. אנחנו אכן הקבוצה ה2 הכי טובה בליגה, לא משנה איך תהפכו את זה. ככה שאם מעלים שתי קבוצות, אין שום בעיה שאלה יהיו אנחנו והבקעה. זה למשל בשונה ממצב שהיינו מפסידים בחצי למגידו ועולים איכשהו.
בקיצור, אם יש אופציה לעלות, חייבים לנצל אותה.

אין שום סיבה לנבואות זעם.
ומעבר לזה, אם הפרוייקט יובס בגלל זה שאנחנו לא עולים, אז מגיע לנו שלא תהיה לנו קבוצה.

אבל מה שהכי חשוב זה לנצח את המשחק ביום שני. זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אלה לא טובות ולא נעליים. אם יקבעו שיהיו שתי עולות, הולכים לשתי הראשונות. נקודה. זה לא קומבינה כל עוד הולכים לקבוצות לפי המיקום שלהן בסיום העונה. זה שאשדוד עלו ממקום חמישי - זה לא לעניין. אבל לעלות ממקום שני כשיש שתי עולות? צריך ועוד איך לעלות.

מה הייתם אומרים אילו אופ"א תקבע מחר שלישראל מגיעות שתי נציגות במוקדמות ליגת האלופות בכדורגל? אז הייתם אומרים שהפועל צריכה לסרב כי זה "קומבינה" והכרטיס יעבור למכבי. או שאולי אם יחליטו מחר שיש שתי נציגות אז המקום מגיע לקבוצה במקום הראשון ולקבוצה במקום השני?

אכזבה, אפילו גדולה יקירי,
ולא בגלל דעתך שהיא לגיטימית אלא מהעובדה שאתה מתכחש שמדובר בקומבינה. מתעלם .
הרי ברור לך שהמנהלת רוצה אותנו בליגת העל מסיבותיה שלה. אפילו טמבל מבין זאת ואתה רחוק כרחוק מזרח ממערב להיות שכזה.
הרי ההחלטה לא נתקבלה עדיין לגבי מספר העולות. מדובר בדיבורים.
מי מבטיח לך שאם לא היינו עוברים את מגידו לא היו דיבורים על 3 או 4 עולות ?
אני כמובן לא יכול להוכיח שזה מה שהיה קורה אבל זה לא תלוש מהמציאות בדיוק כמו שכרגע בבסטה של המנהלת מדברים על שתי עולות.

בליגת הכדורגל יש ויכוחים אין ספור סביב הקיזוז. לא משנה מה דעתך בנושא, אבל אין עורערין על כך שכללי המשחק היו ידועים מראש לכל קבוצות הליגה והם היו יכולים להערך על פי כללי המשחק בתחילת העונה. כאן זה אחרת.
במיוחד אנחנו, שמחפשים את שימון והקומבינות בכל פינה , כמובן ברוב המקרים בצדק, חייבים לבוא ממקום אחר, וולא כל קשר למידת המוכנות המקצועית שלנו ללגיה הבכירה אליה אתייחס ידידי מקורמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את דברי אופטימי.

עוד הערה קטנה -
לדעתי אם היינו עפים מול מגידו אז הם היו מוותרים על הכרטיס שלהם (כי הרי הם קבוצה בת של מכבי)
ואז האיגוד\מנהלת היו מכוונים ל-2 עולות שאנחנו אחת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 18:05 
הקיזוז בכדורגל נקבע בתחילת העונה, התנאים היו ידועים לכולם
בכדורסל, נקבע בתחילת העונה שיש עולה אחת, זו שלוקחת את אליפות הליגה הלאומית
כל מי שמחפש לסובב את זה הוא פוליטיקאי קטן ברמה של הסמרטוטים מהמנהלת
אם לא נעבור את הבקעה, נישאר עוד עונה בלאומית
כל החלטה אחרת תהיה שערורייתית ומבישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 18:27 
סו אלן כתב:

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סו אלן כתב:

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 136 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: