Guri כתב:
הפועל כתב:
Guri כתב:
שטויות.
במידה והוחלט על שתי עולות מבעוד מועד אין שום סיבה שלא נעלה מהמקום השני.
נתעלם לשניה מדעתי (דעתנו) על החלטות ברגע האחרון בקומבינה -
לא הוחלט על שתי עולות. לא לפני שנה, לא לפני חצי שנה ולא אתמול.
כך רשום בכתבה.
על כל פנים,דעתי הלא פופולארית היא שבמידה ומציעים לנו לעלות-עולים, בין אם זה הוחלט עכשיו ובין עם קופל נולד עם הרעיון הזה.
עם הכבוד לרומנטיקה, זאת עדיין קבוצת כדורסל.
מה גם, שזה לא תקדים שמקום שני עולה ליגה.
הייתי מבין את הטענות אם היינו מתבססים במרכז הטבלה כל העונה, אבל זה לא המקרה.
בכתבה הוחלט ש"הוחלט בשיחות פנימיות". בשיחות פנימיות חברי הנהלת האיגוד יכולים להחליט שמכבי זונה וצריך להוריד אותה 5 ליגות. החלטה רשמית שלא ב"שיחות פנימיות" שמצוטטות ע"י כתב זוטר בוואלה לא הייתה.
השנה הזאת התחילה עם עולה אחת, ומסתיימת עם עולה אחת נכון לרגע זה.
השלמה עם החלטה שדי ברור שנתפרת במיוחד בשבילנו היא בושה.
אם זה היה מכבי כולנו היינו מתחרפנים איך משנים את הכללים שוב במיוחד בשבילם. ובצדק.
מי שרוצה לבוא בטענות צריך לדעת גם להשלים עם ההשלכות של הבחירות המוסריות שלו.
אם נרצה בשנים הבאות לבוא למנהלת/לאיגוד בטענות על משהו כולם ישר ישלפו לך את זה שאתה עלית רק בגלל שעשו לך ג'סטה ושינו את הכללים בשבילך.
זה ברור לכולנו.
מי שמשלים עם הריקבון והשחיתות של האיגוד, אותם ריקבון ושחיתות שאנחנו יוצאים נגדם כל הזמן ואז כשזה נוח, אומר "טוב החליטו מה אתם רוצים"? זה מה שאנחנו רוצים להיות?
יש אנשים שזה לא מפריע להם. שיהיו בריאים.
כשהקמנו את הפרוייקט אמרנו שהפועל אוסישקין זה תיקון לכל הגועל נפש של העבר.
אז לי זה מפריע. כי אם כל המטרה שלנו זה לעלות לליגת העל ועל הזין שלנו לנסות לשנות דברים בצורה ראויה ולא בקומבינות שאול במחשכים, אנחנו יורים לעצמנו ברגל ובשביל מה?
סביר להניח שעוד שנה בלאומית לא תשנה כלום. אבל מבחינת הזכות הציבורית שלנו, לבוא בטענות בעתיד על עוול שיעשו לנו, היא הבדל של עולם ומלואו.