תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 21:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 73  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוטבול מנג'ר 2011
הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
טוב,
עונה ראשונה עם הפועל וההגנה שלי זוועה !
פרנסמן לא מפסיק לאבד כדורים ולעשות לי חורים, דדי עייף ופצוע כל הזמן ודני בונד מתוסכל ורוצה לעזוב

חייב בלם !!!! וגם מגינים - יש הצעות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
rednit כתב:
טוב,
עונה ראשונה עם הפועל וההגנה שלי זוועה !
פרנסמן לא מפסיק לאבד כדורים ולעשות לי חורים, דדי עייף ופצוע כל הזמן ודני בונד מתוסכל ורוצה לעזוב

חייב בלם !!!! וגם מגינים - יש הצעות ?

רמי גרשון,אושרי רואש,דניאל רחמים,עודד גביש (ממליץ בחום) - בלמים
טוואטחה (שמאל),גולנדרברג (ימין),דויזאדה (שמאל),אוראל דגאני (ימין) - מגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
קצת על מה שעובר עליי עד עכשיו:
14 מחזורים מהפתיחה אני מקום 10
4 נצחונות 7 תוצאות תיקו ו3 הפסדים
המרחק ממקום 6 הוא רק נק'
בינואר אני מחתים את יורי שהאין !
גילי ורמוט מדהים עד עכשיו עם 10 בישולים ו3 גולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
צא מזה גילי ורמוט לא מדהים, הליגה הגרמנית פח רציני.. הבאתי את דמארי לנירנברג והוא סחב אותי למקום 6 בסוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
צא מזה גילי ורמוט לא מדהים, הליגה הגרמנית פח רציני.. הבאתי את דמארי לנירנברג והוא סחב אותי למקום 6 בסוף העונה

לא יודע מה בשמירה שלך אבל מילאן ויובה הורגות אותי ומתות לקחת אותו ממני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
מהפכת ינואר בסגל!
עזבו 5 שחקנים בסכום כולל של 28 מיליון אירו ובסך הכל כל העונה עזבו שחקנים בסכום כולל של 46 מיליון אירו
הגיעו בינואר 3 שחקנים.
הראשון נורי שהאין 13 מיליון אירו
רוסיזקי 3 מיליון אירו
hangeland מפולהאם ב15 מיליון אירו
וtoby alderweireld מאייאקס ב11 מיליון אירו
אני מקווה שאני יגיע לאירופה העונה ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:

הגרמנית לא כזאת פח.למעשה, לטעמי היא הליגה הכי כיפית במנג'ר (גם במציאות אני חושב שהיא הליגה הטובה ביותר)

לגביי, אני גם כן עם נירנברג כמו שכתבתי לפני כמה ימים, לא שיחקתי הרבה בגלל ההאקסבול ( :D )
את העונה הראשונה סיימתי במקום ה-10, עונה יחסית לא רעה.
בעונה הראשונה הייתי חייב חלוץ, והבאתי את צ'רמוסטה שגילה אותו כיפה אדומה.בפעם הראשונה שניסיתי את השחקן זה היה עם ולנסיאן וזה לא הלך לי בכלל, אז חששתי קצת מהמהלך והבאתי אותו בהשאלה.הוא הפציץ ורכשתי אותו בסיום העונה.
לא הצלחתי להביא את העמדות שחיפשתי, AM R ומגן ימני, והייתי צריך גם קשר כי הקשר שלי היה בהשאלה מבאיירן.
אז קניתי את Sammir מדינמו זאגרב, תמורת 6.5M יורו אני חושב.
בגלל שאני משחק 4-2-3-1 (3 עם שני קיצוניים וAMC) אז את Ilkay Gundogan הגרמני הנהדר בן ה-21 הורדתי למרכז ואת Sammir אני מתפקד כAMC, ככה פתרתי את בעיית הקשר.אני מקווה איכשהו בינואר לנסות להביא לפחות מגן ימני..

נדמה לי שאת המחזור הראשון כבר שיחקתי ועשיתי בו 0-0 עם מנשנגלדבאך במשחק מאוד צמוד בחוץ.
בסה"כ אני מקווה להשתפר ולהתמקם בצמרת.

אגב, הנה פוסט נהדר מאתר המנג'ר הישראלי לגבי מסך ההכנה למשחק :
ציטוט:
תחום התקדמות מיוחד
מסך "הכנה למשחק" מאפשר לך, המנג'ר, לבחור לפני כל משחק את התחום המרכזי עליו תרצה לעבוד באימונים לקראת המשחק הקרוב.
חשוב לציין שרק 4 מתוך 6 התחומים שניתנים לבחירה מעניקים לקבוצתך שיפור ברור לקראת המשחק: מיקום הגנתי (Defensive Positioning), תנועה התקפית (Attacking Movement), התקפה במצבים נייחים (Attacking Set Pieces) והגנה במצבים נייחים (Defending Set Pieces).
2 התחומים האחרים, כימיה בין שחקנים (Team Blend) ו"ללא" (None), לא מספקים לקבוצה שלך שיפור ברור. אז מה הם כן מספקים? "כימיה בין שחקנים" תגדיל מעט את יכולת שיתוף הפעולה בין שחקני הקבוצה, וזהו בעצם.
בניגוד לכל התאוריות שנפוצו באתרי המנג'ר, בחירה ב"כימיה בין שחקנים" לא תשפר את היחסים בין שחקנים מסוכסכים באותו יום, לא תעלה את המוראל, לא תשפר את המסירות בקבוצה ולא תעשה דבר מלבד תרומה לכימיה בין השחקנים.

מסך ההכנה למשחק

בנוגע לאפשרות "ללא" (None) - נהוג לחשוב שזה ממש לא יעיל לבחור באפשרות הזו, כי היא בעצם לא תתרום דבר להכנות של הקבוצה, אך זה לא נכון בכלל.
אם תבחר ב"ללא", הקבוצה שלך תזכה לזמן נוסף לעבוד על הטקטיקה שמתוכננת למשחק הקרוב, ולא תתמקד בתחומים נוספים.
זה יעיל במיוחד במהלך הפגרות, או באמצע העונה כאשר רוצים לסגל לקבוצה מערך חדש.

בהתחשב בכל אלו, כדי להוציא את המקסימום מההכנה למשחק, אני ממליץ לבחור בתחום ההתמקדות את "כימיה בין שחקנים" או "ללא" עד ליום שלפני המשחק.
ביום שלפני המשחק, אתה צריך לשנות את תחום ההתמקדות לאחד מה-4 שדיברנו עליהם, התחומים שכן יביאו תרומה ברורה לקבוצה.
כך תוכל להשיג את היתרונות שקיימים גם באחד מ-4 התחומים התורמים, וגם בללא/כימיה בין שחקנים.
כדאי להבהיר את זה - גם יום אחד בלבד של עבודה על תחום התמקדות ספציפי הוא מספיק. אין הבדל בין עבודה של 3-4 ימים על "תנועה התקפית" לבין עבודה של יום אחד בלבד.
עבודה של 3-4 ימים על תחום כזה לא תתרום לקבוצה שלך שום דבר, ובעצם רק תבזבז זמן מיותר שבו יכולת לעבוד עם קבוצתך על דברים אחרים.

טקטיקות
דבר חשוב נוסף שמאפשר מסך "הכנה למשחק" הוא בחירה של 3 טקטיקות עליהן אתה רוצה להתמקד באימונים, אלו יהיו 3 הטקטיקות עליהן השחקנים שלך יעבדו, לפי סדר החשיבות.
החלק הזה הוא הרבה פחות מוחלט והרבה יותר פתוח לשינויים ולויכוחים, אך אני מרגיש שחלק מהתאוריות והשמועות שרצות בקהילת המנג'ר שגויות מהיסוד, במיוחד התאוריה שטוענת שצריך טקטיקה אחת התקפית, אחת הגנתית ואחת רגילה. בפועל, הגישה הזו שימושית רק בקבוצות בינוניות של מרכז טבלה.
התאוריה הזו מתעלמת לגמרי מהאופי של מערכת הטקטיקה ב-FM 2011 ומסתמכת יותר מידי על איך שהדברים אמורים להיות, ולא על איך שהם באמת.
ההצדקה של התאוריה הזו, להחזיק 3 טקטיקות: הגנתית, התקפית ורגילה, היא שהיא מספקת גיוון ומאפשרת לקבוצה שלך להכיר גם גישה הגנתית מאוד וגם גישת 3-4-3 סופר התקפית, כדי להשתמש בשתיהן.
למרבה הצער, זה ממש לא המצב ב-FM 2011.

תחשוב על התסריט ההיפותטי הבא. במשבצת 1 מתוך 3 הטקטיקות שהקבוצה מתאמנת עליהן יש לך טקטיקת 4-4-2 רגילה, גישה קשיחה, חופש יצירתי גבוה יחסית ומנטליות התקפית. במשבצת 2 יש טקטיקה הגנתית 4-1-4-1, סוג של בונקר.
הקבוצה שלך מובילה במשחק 1-0 ואתה רוצה ללכת אחורה להגנה כדי לשמור על היתרון ומחליף לטקטיקה ההגנתית.
הקבוצה מכירה היטב את הטקטיקה ההגנתית מהאימונים ולכן המעבר אמור להיות חלק ומוצלח, לא? זהו, שלא.
המעבר לטקטיקה ההגנתית המוכרת יהיה קשה ובעייתי בדיוק כמו שינוי ידני דומה שהיית עושה בעצמך. זה לא שאתה אומר לשחקנים שלך "חברים, אתם זוכרים את טקטיקה מספר 2, טקטיקת הבונקר שלמדנו באימונים? אז עכשיו זה הזמן!".
השינוי החד בטקטיקה ובסגנון המשחק של הקבוצה לא יופחת רק בגלל שזו טקטיקה שהשחקנים עבדו עליה באימונים.
לכן, יהיה הרבה יותר קל לשחקנים לעבור מטקטיקה רגילה לטקטיקה הגנתית מאוד, מאשר לעבור מטקטיקה התקפית לטקטיקה הגנתית מאוד. כנ"ל לגבי מעבר מסגנון מסירות ישיר למסירות קצרות.
ככל שהשינוי שאתה מבצע בטקטיקה יותר גדול - כך יהיה יותר קשה לקבוצה שלך לעבור לטקטיקה החדשה.

אז אחרי שלמדנו את זה, המסקנה היא שכדאי לפתוח את המשחק עם טקטיקה שלא צפויים לשנות אותה באופן דרסטי בהמשכו. כלומר, לבחור כבר בתחילת המשחק טקטיקה כמה שיותר מתאימה. האם זה אומר שטקטיקה התקפית מאוד אינה שימושית? לא, ממש לא.
אפשר לפתוח משחק עם טקטיקה התקפית מאוד, אבל רק נגד קבוצות חלשות יותר, או קבוצות שאתה מרגיש שלא תצטרך לבצע במשחק נגדן שינוי גדול יותר ממעבר מטקטיקה "התקפית" לטקטיקת "שליטה" או "רגילה".

אז אחרי שהבנו שעדיף לא לבצע שינויים דרסטיים בטקטיקה במהלך משחק אלא כבר לפתוח עם טקטיקה מתאימה, נחזור לתיאוריה שטוענת ש"כדאי לעבוד על טקטיקה אחת התקפית, אחת הגנתית ואחת רגילה".
תחשוב עד כמה הגישה הזו מיותרת בקבוצות צמרת או לחלופין, בקבוצות שנלחמות נגד הירידה.
אם אתה המנג'ר של מנצ'סטר יונייטד, כמה פעמים בעונה כבר תצטרך לפתוח משחק עם טקטיקה הגנתית? אפילו לא נגד צ'לסי. כי חשוב לזכור שמסך "הכנה למשחק" מתייחס רק לזה - לטקטיקה איתה תפתח את המשחק ולא לטקטיקה שאליה תעבור במהלכו.
אותו דבר לגבי וולבס למשל, קבוצה שמתמודדת נגד הירידה. כמה פעמים תפתח בטקטיקה התקפית? אם תפתח בטקטיקה התקפית, יהיה לקבוצה הרבה יותר קשה לעבור לטקטיקת בונקר בהמשך המשחק, מה שכנראה תצטרך לעשות.

אז לקבוצת צמרת אין צורך בטקטיקת הגנה ולקבוצת התחתית אין צורך בעבודה על טקטיקה התקפית, מה שמותיר לך משבצת פנויה לטקטיקה נוספת שאפשר להתאמן עליה.
למנג'ר של מנצ'סטר יונייטד הייתי ממליץ להוסיף טקטיקה אלטרנטיבית לצד ה-4-4-2 הרגילה וההתקפית שלו, אולי טקטיקת 4-2-3-1 שמתבססת על שליטה בכדור, למשחקים נגד קבוצות שישחקו בונקר.
למנג'ר של קבוצת תחתית כמו וולבס הייתי מציע להוסיף טקטיקת התקפות מתפרצות, אחת שתוכל להביא לקבוצה נקודות חשובות במשחקי ההכרעה של העונה (ומצד שני, כזו שתאפשר מעבר חלק ומהיר לטקטיקה הגנתית).

חשוב תמיד לזכור שתחום ה"הכנה למשחק" ב-FM 2011 פועל בצורה מסוימת שמותאמת למשחק ולא תמיד תואמת למציאות. בעולם אידיאלי, שבו לא צריך לתכנת את כל המקרים הספציפיים, המשחק היה מתנהג כפי שהיינו מצפים, אך זה לא המצב.
עד שלא יהיה עדכון משמעותי לתחום ה"הכנה למשחק" באחת הגרסאות הבאות של FM, עדכון שיגרום לו לעבוד בצורה שיותר קרובה למציאות, הטיפים שפירטנו במדריך הזה יהיו תקפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
הדגל האדום כתב:

הגרמנית לא כזאת פח.למעשה, לטעמי היא הליגה הכי כיפית במנג'ר (גם במציאות אני חושב שהיא הליגה הטובה ביותר)

לגביי, אני גם כן עם נירנברג כמו שכתבתי לפני כמה ימים, לא שיחקתי הרבה בגלל ההאקסבול ( :D )
את העונה הראשונה סיימתי במקום ה-10, עונה יחסית לא רעה.
בעונה הראשונה הייתי חייב חלוץ, והבאתי את צ'רמוסטה שגילה אותו כיפה אדומה.בפעם הראשונה שניסיתי את השחקן זה היה עם ולנסיאן וזה לא הלך לי בכלל, אז חששתי קצת מהמהלך והבאתי אותו בהשאלה.הוא הפציץ ורכשתי אותו בסיום העונה.
לא הצלחתי להביא את העמדות שחיפשתי, AM R ומגן ימני, והייתי צריך גם קשר כי הקשר שלי היה בהשאלה מבאיירן.
אז קניתי את Sammir מדינמו זאגרב, תמורת 6.5M יורו אני חושב.
בגלל שאני משחק 4-2-3-1 (3 עם שני קיצוניים וAMC) אז את Ilkay Gundogan הגרמני הנהדר בן ה-21 הורדתי למרכז ואת Sammir אני מתפקד כAMC, ככה פתרתי את בעיית הקשר.אני מקווה איכשהו בינואר לנסות להביא לפחות מגן ימני..

נדמה לי שאת המחזור הראשון כבר שיחקתי ועשיתי בו 0-0 עם מנשנגלדבאך במשחק מאוד צמוד בחוץ.
בסה"כ אני מקווה להשתפר ולהתמקם בצמרת.

אגב, הנה פוסט נהדר מאתר המנג'ר הישראלי לגבי מסך ההכנה למשחק :
ציטוט:
תחום התקדמות מיוחד
מסך "הכנה למשחק" מאפשר לך, המנג'ר, לבחור לפני כל משחק את התחום המרכזי עליו תרצה לעבוד באימונים לקראת המשחק הקרוב.
חשוב לציין שרק 4 מתוך 6 התחומים שניתנים לבחירה מעניקים לקבוצתך שיפור ברור לקראת המשחק: מיקום הגנתי (Defensive Positioning), תנועה התקפית (Attacking Movement), התקפה במצבים נייחים (Attacking Set Pieces) והגנה במצבים נייחים (Defending Set Pieces).
2 התחומים האחרים, כימיה בין שחקנים (Team Blend) ו"ללא" (None), לא מספקים לקבוצה שלך שיפור ברור. אז מה הם כן מספקים? "כימיה בין שחקנים" תגדיל מעט את יכולת שיתוף הפעולה בין שחקני הקבוצה, וזהו בעצם.
בניגוד לכל התאוריות שנפוצו באתרי המנג'ר, בחירה ב"כימיה בין שחקנים" לא תשפר את היחסים בין שחקנים מסוכסכים באותו יום, לא תעלה את המוראל, לא תשפר את המסירות בקבוצה ולא תעשה דבר מלבד תרומה לכימיה בין השחקנים.

מסך ההכנה למשחק

בנוגע לאפשרות "ללא" (None) - נהוג לחשוב שזה ממש לא יעיל לבחור באפשרות הזו, כי היא בעצם לא תתרום דבר להכנות של הקבוצה, אך זה לא נכון בכלל.
אם תבחר ב"ללא", הקבוצה שלך תזכה לזמן נוסף לעבוד על הטקטיקה שמתוכננת למשחק הקרוב, ולא תתמקד בתחומים נוספים.
זה יעיל במיוחד במהלך הפגרות, או באמצע העונה כאשר רוצים לסגל לקבוצה מערך חדש.

בהתחשב בכל אלו, כדי להוציא את המקסימום מההכנה למשחק, אני ממליץ לבחור בתחום ההתמקדות את "כימיה בין שחקנים" או "ללא" עד ליום שלפני המשחק.
ביום שלפני המשחק, אתה צריך לשנות את תחום ההתמקדות לאחד מה-4 שדיברנו עליהם, התחומים שכן יביאו תרומה ברורה לקבוצה.
כך תוכל להשיג את היתרונות שקיימים גם באחד מ-4 התחומים התורמים, וגם בללא/כימיה בין שחקנים.
כדאי להבהיר את זה - גם יום אחד בלבד של עבודה על תחום התמקדות ספציפי הוא מספיק. אין הבדל בין עבודה של 3-4 ימים על "תנועה התקפית" לבין עבודה של יום אחד בלבד.
עבודה של 3-4 ימים על תחום כזה לא תתרום לקבוצה שלך שום דבר, ובעצם רק תבזבז זמן מיותר שבו יכולת לעבוד עם קבוצתך על דברים אחרים.

טקטיקות
דבר חשוב נוסף שמאפשר מסך "הכנה למשחק" הוא בחירה של 3 טקטיקות עליהן אתה רוצה להתמקד באימונים, אלו יהיו 3 הטקטיקות עליהן השחקנים שלך יעבדו, לפי סדר החשיבות.
החלק הזה הוא הרבה פחות מוחלט והרבה יותר פתוח לשינויים ולויכוחים, אך אני מרגיש שחלק מהתאוריות והשמועות שרצות בקהילת המנג'ר שגויות מהיסוד, במיוחד התאוריה שטוענת שצריך טקטיקה אחת התקפית, אחת הגנתית ואחת רגילה. בפועל, הגישה הזו שימושית רק בקבוצות בינוניות של מרכז טבלה.
התאוריה הזו מתעלמת לגמרי מהאופי של מערכת הטקטיקה ב-FM 2011 ומסתמכת יותר מידי על איך שהדברים אמורים להיות, ולא על איך שהם באמת.
ההצדקה של התאוריה הזו, להחזיק 3 טקטיקות: הגנתית, התקפית ורגילה, היא שהיא מספקת גיוון ומאפשרת לקבוצה שלך להכיר גם גישה הגנתית מאוד וגם גישת 3-4-3 סופר התקפית, כדי להשתמש בשתיהן.
למרבה הצער, זה ממש לא המצב ב-FM 2011.

תחשוב על התסריט ההיפותטי הבא. במשבצת 1 מתוך 3 הטקטיקות שהקבוצה מתאמנת עליהן יש לך טקטיקת 4-4-2 רגילה, גישה קשיחה, חופש יצירתי גבוה יחסית ומנטליות התקפית. במשבצת 2 יש טקטיקה הגנתית 4-1-4-1, סוג של בונקר.
הקבוצה שלך מובילה במשחק 1-0 ואתה רוצה ללכת אחורה להגנה כדי לשמור על היתרון ומחליף לטקטיקה ההגנתית.
הקבוצה מכירה היטב את הטקטיקה ההגנתית מהאימונים ולכן המעבר אמור להיות חלק ומוצלח, לא? זהו, שלא.
המעבר לטקטיקה ההגנתית המוכרת יהיה קשה ובעייתי בדיוק כמו שינוי ידני דומה שהיית עושה בעצמך. זה לא שאתה אומר לשחקנים שלך "חברים, אתם זוכרים את טקטיקה מספר 2, טקטיקת הבונקר שלמדנו באימונים? אז עכשיו זה הזמן!".
השינוי החד בטקטיקה ובסגנון המשחק של הקבוצה לא יופחת רק בגלל שזו טקטיקה שהשחקנים עבדו עליה באימונים.
לכן, יהיה הרבה יותר קל לשחקנים לעבור מטקטיקה רגילה לטקטיקה הגנתית מאוד, מאשר לעבור מטקטיקה התקפית לטקטיקה הגנתית מאוד. כנ"ל לגבי מעבר מסגנון מסירות ישיר למסירות קצרות.
ככל שהשינוי שאתה מבצע בטקטיקה יותר גדול - כך יהיה יותר קשה לקבוצה שלך לעבור לטקטיקה החדשה.

אז אחרי שלמדנו את זה, המסקנה היא שכדאי לפתוח את המשחק עם טקטיקה שלא צפויים לשנות אותה באופן דרסטי בהמשכו. כלומר, לבחור כבר בתחילת המשחק טקטיקה כמה שיותר מתאימה. האם זה אומר שטקטיקה התקפית מאוד אינה שימושית? לא, ממש לא.
אפשר לפתוח משחק עם טקטיקה התקפית מאוד, אבל רק נגד קבוצות חלשות יותר, או קבוצות שאתה מרגיש שלא תצטרך לבצע במשחק נגדן שינוי גדול יותר ממעבר מטקטיקה "התקפית" לטקטיקת "שליטה" או "רגילה".

אז אחרי שהבנו שעדיף לא לבצע שינויים דרסטיים בטקטיקה במהלך משחק אלא כבר לפתוח עם טקטיקה מתאימה, נחזור לתיאוריה שטוענת ש"כדאי לעבוד על טקטיקה אחת התקפית, אחת הגנתית ואחת רגילה".
תחשוב עד כמה הגישה הזו מיותרת בקבוצות צמרת או לחלופין, בקבוצות שנלחמות נגד הירידה.
אם אתה המנג'ר של מנצ'סטר יונייטד, כמה פעמים בעונה כבר תצטרך לפתוח משחק עם טקטיקה הגנתית? אפילו לא נגד צ'לסי. כי חשוב לזכור שמסך "הכנה למשחק" מתייחס רק לזה - לטקטיקה איתה תפתח את המשחק ולא לטקטיקה שאליה תעבור במהלכו.
אותו דבר לגבי וולבס למשל, קבוצה שמתמודדת נגד הירידה. כמה פעמים תפתח בטקטיקה התקפית? אם תפתח בטקטיקה התקפית, יהיה לקבוצה הרבה יותר קשה לעבור לטקטיקת בונקר בהמשך המשחק, מה שכנראה תצטרך לעשות.

אז לקבוצת צמרת אין צורך בטקטיקת הגנה ולקבוצת התחתית אין צורך בעבודה על טקטיקה התקפית, מה שמותיר לך משבצת פנויה לטקטיקה נוספת שאפשר להתאמן עליה.
למנג'ר של מנצ'סטר יונייטד הייתי ממליץ להוסיף טקטיקה אלטרנטיבית לצד ה-4-4-2 הרגילה וההתקפית שלו, אולי טקטיקת 4-2-3-1 שמתבססת על שליטה בכדור, למשחקים נגד קבוצות שישחקו בונקר.
למנג'ר של קבוצת תחתית כמו וולבס הייתי מציע להוסיף טקטיקת התקפות מתפרצות, אחת שתוכל להביא לקבוצה נקודות חשובות במשחקי ההכרעה של העונה (ומצד שני, כזו שתאפשר מעבר חלק ומהיר לטקטיקה הגנתית).

חשוב תמיד לזכור שתחום ה"הכנה למשחק" ב-FM 2011 פועל בצורה מסוימת שמותאמת למשחק ולא תמיד תואמת למציאות. בעולם אידיאלי, שבו לא צריך לתכנת את כל המקרים הספציפיים, המשחק היה מתנהג כפי שהיינו מצפים, אך זה לא המצב.
עד שלא יהיה עדכון משמעותי לתחום ה"הכנה למשחק" באחת הגרסאות הבאות של FM, עדכון שיגרום לו לעבוד בצורה שיותר קרובה למציאות, הטיפים שפירטנו במדריך הזה יהיו תקפים.

ראיתי עכשיו שהם פירסמו את הפוסט בפייסבוק.
לא אוהב כל כך להשתמש בזה,אני מדלג על החלק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 21:13 
גם אני לא כל כך נוגע בקטע של ההכנה למשחק , נותן לעוזר לנהל ולפעמים בודק שהעומס לא עובר את הבינוני,חבל שהלך לי המסך בלפטופ ועכשיו אין לי מנג'ר לעוד שבועיים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
להשתמש בזה ? זה בסה"כ עוזר לך להבין מה זה עושה
לי זה עזר אישית כי לא הייתי מתייחס לזה יותר מדי, הייתי עושה טקטיקה אחת ומשאיר "כימיה בין שחקנים"
עכשיו הבנתי את זה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:47 
azran כתב:
מהפכת ינואר בסגל!
עזבו 5 שחקנים בסכום כולל של 28 מיליון אירו ובסך הכל כל העונה עזבו שחקנים בסכום כולל של 46 מיליון אירו
הגיעו בינואר 3 שחקנים.
רוסיזקי 3 מיליון אירו

תשמע, אתה זורק פה סכומים די מופרעים על שחקנים שאתה יכול להביא הרבה יותר טובים מהם בסכומים האלה
המנג'ר החסכן זה לא בדיוק אתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
azran כתב:
מהפכת ינואר בסגל!
הגיעו בינואר 3 שחקנים.
רוסיזקי 3 מיליון אירו

תשמע, אתה זורק פה סכומים די מופרעים על שחקנים שאתה יכול להביא הרבה יותר טובים מהם בסכומים האלה

זרקתי כסף בינואר בעיקר על שני בלמים.
לא מצאתי שני בלמים שיגיעו בטווח של שבוע במחיר זול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
תמיד השתמשתי בהכנה לפני משחק
בעונה הראשונה עם סט.פאולי היו לי 3 טקטיקות:
* * * *
---*---
*----*
-*--*-
---*---

*-*-*-*
-*--*-
*----*
---*---
---*---

*-*-*-*
---*---
*-----*
---*---
-*---*-

הייתי כל פעם מחליף בין עמדות הגנתיות, מצבים נייחים בהגנה ובהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:41 
azran כתב:
Noam כתב:
azran כתב:
מהפכת ינואר בסגל!
הגיעו בינואר 3 שחקנים.
רוסיזקי 3 מיליון אירו

ואותו דבר קרה גם עם שכטר... לא עדיף פשוט להתחיל לחפש שחקנים חודש קודם?
אגב, רוזיצקי זה שחקן שאם מביאים אותו בשלב הזה של המשחק זה חייב להיות בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
azran כתב:
Noam כתב:
azran כתב:
מהפכת ינואר בסגל!
הגיעו בינואר 3 שחקנים.
רוסיזקי 3 מיליון אירו

ואותו דבר קרה גם עם שכטר... לא עדיף פשוט להתחיל לחפש שחקנים חודש קודם?
אגב, רוזיצקי זה שחקן שאם מביאים אותו בשלב הזה של המשחק זה חייב להיות בחינם

כולה ינואר אל תגזים.
ולא ידעתי את מי אני מוכר עד אמצע ינואר בערך ככה שלא ידעתי מה לחזזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
איזה מחזור סיום מטורף
הטבלה
באריין 67
וולספבורג 62
שטטוגרט 57
שאלקה 53
הופנהיים 52
לברקוזן 52
ברמן 51

משחקים
אני מארח את שטטוגרט ומנצח 2-1 (שכטר כבש את השני)
שאלקה עושה 0-0 עם ברמן ואני מסיים במקום ה4
עונה חלומית !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
סיימתי עם פיורנטינה במקום השני, 3 נקודות מאינטר.. יש ליגת אלופות, אבל הבעיה שההנהלה הזונה מכרה לי את פריי למנצ'סטר תמורת 15M... טוב כנראה שאני ישחק עם Neto כי לפי מה ששמעתי יש לו התפתחות מעולה... אני מחפש מחליף לג'ילארדינו(27 שערי ליגה!).. יש הצעות? שיהיה חלוץ מהיר... בנוסף אני צריך קשר אחורי טוב.. יותר לכיוון של הגרזן אבל שידע למסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
סיימתי עם פיורנטינה במקום השני, 3 נקודות מאינטר.. יש ליגת אלופות, אבל הבעיה שההנהלה הזונה מכרה לי את פריי למנצ'סטר תמורת 15M... טוב כנראה שאני ישחק עם Neto כי לפי מה ששמעתי יש לו התפתחות מעולה... אני מחפש מחליף לג'ילארדינו(27 שערי ליגה!).. יש הצעות? שיהיה חלוץ מהיר... בנוסף אני צריך קשר אחורי טוב.. יותר לכיוון של הגרזן אבל שידע למסור.

מיגל ולוסו?נורי שהאין גם יכול להיות נחמד
חלוץ...מאקדה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
מאקדה הושאל לבירמינגהאם.. איך פאלושי? ובינתיים הבאתי שני העברות גדולות - הזארד ב12M, סאקהו ב15M, את ורגאס(המדהים!!!) אני כנראה אמכור ב20M ליונייטד ובכסף הזה אני יביא חלוץ, שעוד לא חשבתי עליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
חייב חלוץ עונה 2 !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
תקציב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תקציב ?

12 מיליון אירו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:47 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
באמת שיש לי אימפריה עם שאלקה
משהו מטורף, ניצחתי את באיירן (שעושה כל שנה רכש ענקי) בסופר-קאפ 3-0 עם איזה 25 בעיטות לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 15:51 
azran כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תקציב ?

12 מיליון אירו

נגרדו, פלקאו, דייגו טרדלי, קלבר ג'גומצי, אדוריז, קרדוסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 16:38 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תקציב ?

12 מיליון אירו

לאיזה קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
פתיחת עונה שניה ויש לי סגל מפחיד!
בקיץ הלכו שניים לא חשובים ב10.2 מיליון אירו ביחד
נגיעו
ורנוק (אסטון וילה) 9 מיליון אירו
ואן בומל בחינם על מנת להשלים סגל
פאביו השאלה 800K אירו
קרלוס ולה 800K אירו השאלה עם אופציה לקניה 11 מיליון אירו
גונזאלו רודריגז (ויאריאל) 7Mאירו אחלה בלם,הגיע כדי לשחק בהרכב\רוטציה
גובאני דוס אנטוס השאלה 700K אירו
פינאר 100K השאלה
סביולה 7M מיליון אירו-זאת ההחתמה שהכי לא אהבתי בקיץ אבל לא הייתה לי ברירה.

יש לי סגל באמת מפחיד.
נשארו לי7 מיליון אירו לקניות,המלצות?חלוצים בעיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
איכס סביולה
איכס
החלוץ הכי גרוע אי פעם
כנ"ל קרלוס ולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
איכס סביולה
איכס
החלוץ הכי גרוע אי פעם
כנ"ל קרלוס ולה

את ולה אני מאוד אוהב.
לגבי סביולה לא היה שום חלוץ נורמלי במחיר סביר שרצה לבוא אליי,הוא האופציה היחידה שהייתה לי.
אה וכן גם אניימה הגיע אליי בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 21:24 
כנארה שהלפטופ שלי לא יחזור לפחות שבוע, למי שיש הורדה של המשחק (גרסה רגילה בלבד! לא רוצה את הגרסה הרוסית) שיפנה אליי בפרטי כי אסור פה (ולמי שמתכנן להביא לי רק קראק- אני לא צריך קראק כי אני משתמש בדימון טולס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:08 
אם אני מנסה לפתוח שמירה שעד לפני כמה ימים עבדה פיקס,
מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר לפתוח אותה, זה אבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 73  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: