תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גולזהבי
הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אפשר להבין איך כשהשחקנים שלנו רוצים אנחנו הקבוצה הטובה בארץ?
מרכז ההגנה של חיפה יציב יותר משלנו(למרות שמסתמן שפאצ'לקה הבלם הטוב מבין הארבעה)
שני המגנים ביתרון עצום של חיפה
בקישור האחורי יש פחות או יותר שוויון
רפאלוב וקטן מול זהבי ושבחון/כהן/טועמה זה יתרון ברור לחיפה לא יודע אם ברור, אבל נו מילא
חמד לא סופר בכלל את בן סהר אתה בטוח? חוץ מלנגוח השחקן האפור הזה עושה עוד משהו למשחק של חיפה?
על דבאלשווילי ותמוז אפשר להתווכח להתווכח? אפשר להתווכח אם תמוז לא רואה אותו, או סתם לא סופר אותו
וכשהפועל ממשיכה ב4-4-2 המביך שלה זה נראה כמו שזה נראה.

כשגילי בכושר ואיתי כשיר הם שני שחקנים מעל הליגה ויוצרים יתרון לטובתך. כרגע? חיפה עולה עליך בכמה מספרים. ראו את זה היום במשחק שלהם מול נתניה, ראו את זה במשחק העונה, ובגדול אם תסתכל על משחקים מלאים שלנו ושלהם תראה שאנחנו נראים כמו פח אשפה והם עם כמה ירדו עליהם כאן, קבוצה הרבה יותר שלמה, בנויה נכון ועמוקה.
אני מחכה לרגע בו גוטמן יתעשת, אבל לא באמת מאמין שזה יקרה.

ההבדל היחיד הוא בגישה של השחקנים. פשוט חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
היום, לתדהמתי, פעם ראשונה שמעתי את אבא שלי מתבטא במשהו כמו "יש לי תחושה שהם עושים בכוונה".
קשה לי להאמין לדבר כזה, אבל זה לא הגיוני שחצי עונה (פלוס מינוס) שיחקנו טוב ובחצי השני משחקים ברמה של ליגה לאומית. משהו פה יותר מדי מסריח.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:43 
אדום נחמד כתב:
Red or Dead כתב:
רפאלוב וקטן מול זהבי ושבחון/כהן/טועמה זה יתרון ברור לחיפה לא יודע אם ברור, אבל נו מילא
חמד לא סופר בכלל את בן סהר אתה בטוח? חוץ מלנגוח השחקן האפור הזה עושה עוד משהו למשחק של חיפה?
על דבאלשווילי ותמוז אפשר להתווכח להתווכח? אפשר להתווכח אם תמוז לא רואה אותו, או סתם לא סופר אותו

כשגילי בכושר ואיתי כשיר הם שני שחקנים מעל הליגה ויוצרים יתרון לטובתך. כרגע? חיפה עולה עליך בכמה מספרים. ראו את זה היום במשחק שלהם מול נתניה, ראו את זה במשחק העונה, ובגדול אם תסתכל על משחקים מלאים שלנו ושלהם תראה שאנחנו נראים כמו פח אשפה והם עם כמה ירדו עליהם כאן, קבוצה הרבה יותר שלמה, בנויה נכון ועמוקה.

ההבדל הוא לא רק בגישה
לא מסכים עם התיקונים שלך, תנסה להיות אובייקטיבי או פשוט לשבת ולראות קצת משחקים של חיפה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
רפאלוב וקטן מול זהבי ושבחון/כהן/טועמה זה יתרון ברור לחיפה
חמד לא סופר בכלל את בן סהר
על דבאלשווילי ותמוז אפשר להתווכח

חוץ ממה שאדום נחמד אמר, תראה שוב את הדרבי הראשון העונה ואת המשחק מול שאלקה בארץ ותבין איך אנחנו הקבוצה הטובה בארץ.
פשוט מאז שנגמרה ליגת האלופות כל הכוכבים החליטו שזה הזמן לפדות את הצ'קים, העזיבה של דגלאס רק העצימה את התחושב של נטישת הספינה, וכשהשחקנים שאמורים להוביל את הקבוצה לאליפות מתעסקים רק בעונה הבאה, זה מחלחל לכל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
סליחה? רפאלוב וקטן טובים מזהבי וטועמה)או גילי, ברוב העונה)? מאיפה הבאת את זה? שחקן העונה+שחקן ליגה טוב לעומת בלוף העונה(בישול או שניים אם אני לא טועה) וזקן שכשנפצע ב4-1 כל אוהדי חיפה שמחו? איפה היתרון הברור?
חמד טוב יותר מבן סהר? למה מה הוא יודע לעשות חוץ מלשים רגל? אין לו את המהירות והכניסה של סהר(שאגב, כבש יותר ממנו העונה, וזה מדד די נחשב לחלוץ)
דבאלשוילי, שכבש 10 שערים יותר טוב מתמוז, מלך השערים?(כמו שאמרתי מדד חשוב לחלוצים, חוץ מזה שטוטו פשוט חלוץ מעולה)
ומה עם מרכז ההגנה, פרנסמן את פצ'אלקה? לא יותר טובים מהזקן והאוקראיני?
ואפילו לא ניכנס לשוער, שהוא גם עמדה חשובה מאוד.
אני חושב שאתה קצת מושפע מהתקופה האחרונה ושוכח את הפועל בכושר טוב.
כשאנחנו רוצים, אנחנו כמה רמות מעל חיפה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
זהבי התאמץ ולא רק נתן גול.
זהבי נלחם ולא רק העלה את הפועל לגמר.
בלי זהבי העונה הפועל לא הייתה מגיעה לליגת האירופית והיינו מזמן עם שמשייה ובגד ים אי שם בפליאוף האמצעי.
הביקורת של האוהדים צריכה להיות כלפי זה שמרשה לזהבי לשבת 12 שעות עם הסוכן שלו ופלארמו לפני סיום הליגה.
מבחינתי יש הבדל בין נלחם ויורק דם לבין זה שזורק זין : יש ימים שלא הולך.
דוגמא טובה היא המשחק עם קריית שמונה (4-2 בבלומפילד) בו כמעט כל השחקנים של הפועל זרקו זין ואז הרשימה של שאקו יותר מנכונה.
במשחק מול נתניה או אתמול לא איתי אחד שזרק זין.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
טוטו שחקן מצויין,
נלחם בכל משחק !!
דווקא בן שהר נראה קצת הרבה חלוד, למרות השער השני אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:00 
Red or Dead כתב:
אדום נחמד כתב:
Red or Dead כתב:

ההבדל הוא לא רק בגישה
לא מסכים עם התיקונים שלך, תנסה להיות אובייקטיבי או פשוט לשבת ולראות קצת משחקים של חיפה

כולל משחקים שלהם עד לפני חודש? כי ברוב העונה הם נראו פח אשפה, בקושי ניצחו משחקים, ולא נתנו משחק אחד טוב. בחודש האחרון הם התחברו ונראים יותר טוב, ועדיין הייתה להם נפילה נגד נתניה, ואם נתניה אתמול לא היו מפספסים את ההזדמנויות שלהם היו יכולים לעוף גם אתמול. כי אכן, ההגנה שלהם חדירה לחלוטין, וברגע שדילגת על האמצע, אתה יכול לעשות נגדם מה שאתה רוצה, אם יש לך קבוצה שיודעת מה לעשות כמובן. וזו הבעיה שלנו, לא המוטיבציה. אם הפועל הייתה רצה יותר זה לא היה משנה את העובדה שאין לנו כלום באמצע כי גוטמן מתעקש לשחק עם שי שם והוא הורס את עקרונות המשחק שהוא עצמו הנחיל ומדבר עליהם, כי הוא בקושי זז קדימה ומשחק על כדורים ארוכים, ולא היה משנה את העובדה שדדי שחקן גמור, שלזהבי אין מה לחפש בצד ושאין מי שישחק עם קנדה על הקו, ושטוטו ובן אנוכיים והורסים התקפות. הדיבורים על מוטיבציה בלבד הם מגוחכים, כאילו אם היה בא לכאן מוטיבטור כמו שייע היינו מנצחים ולוקחים אליפות. להפועל יש בעיות מקצועיות קשות. הדרך היחידה בה היא מסוגלת כרגע להגיע למצבים היא כשזהבי וורמוט עושים תנועה לאמצע והחלוצים מרווחים, אבל גם ארז שי וידין לא תמיד מצליחים להעביר להם את הכדור כי קבוצות למדו שצריך ללחוץ אותם ואז אין לנו משחק . עם מוטיבציה בלבד לא ננצח את מכבי חיפה, אלא בהעמדה נכונה על המגרש, והרכב שלא כולל את שבחון ובונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:35 
אופיסר,
זהבי וטועמה הם שחקן העונה ושחקן ליגה טוב ורפאלוב וקטן הם בלוף העונה ושחקן זקן
נו טוב
משחק הגנה הוא לא אינדיבידואלי אלא קבוצתי ובזה חיפה עולה עלינו(קישור+מרכז הגנה), גם אם פאצ'לקה עדיף על פילאבסקי או בנאדו.
חמד שחקן הרבה יותר טוב מבן סהר ואני מחליף ביניהם בכיף.
גולים זה מדד חשוב אבל לא היחיד(ארבייטמן כבש יותר משכטר בעונה שעברה ולכולם ברור מי חלוץ יותר טוב)
לטוטו ודבאלשווילי יש כל אחד את היתרונות שלו וקשה לי להחליט מי עדיף, מה שכן טוטו ובן תוקעים לך את המשחק וזה חלק מהעניין מעבר ליכולת האישית של כל אחד מהם.

ג'ושסוס,
מסכים איתך שברוב העונה חיפה הייתה פחות טובה מאשר בתקופה האחרונה
אבל דווקא כשרואים שעכשיו הם מתחברים ונראים מעולה, לעומת הפועל שממשיכה להראות זוועה עם כל כך הרבה נקודות תורפה בהרכב והמאמן שלה לא עושה כלום על מנת לשנות את זה, אז כנראה שצריך להודות שמכבי חיפה יותר טובה מהפועל כרגע.
גם ב4-1 ברגעים שהם שיחקו(בעיקר במחצית הראשונה), אתה לא נגעת בכדור חוץ מלהעיף כדורים לעבר החלוצים שלך ובלי פאול מפגר של קולמה גם לא היית מנצח את המשחק ובטח לא גונב 4-1 במתפרצות.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 08:56 
סבבה, זה מה שאמרתי, השתמע מדברייך כאילו הם נראים ככה כל הזמן, ולא בחודש האחרון. רוב העונה, כולל ב4-1 הם אותה קבוצה שבלונית שלוחצת על כל המגרש, בעיקר עם האמצע הקשוח שלה, ומשחקת על תנועה מהירה. אלא שרק בשבועות האחרונים זה גם יוצא להם כמו שצריך, כי בכל זאת צריך גם שחקני כדורגל טובים, וכשלאמצע שלך אין כדורגל, בצדדים רפאלוב הבלוף וקטן הגמור, יחד עם חלוצים שלא שווים יותר מדי ( מי זוכר עכשיו שחמד לא קיבל בכלל צ'אנסים בחצי הראשון של העונה והיה על סף חתימה בפגרה בהפועל חיפה, כמה חבל שזה לא יצא לפועל... ) התוצאה היא חרא של כדורגל, שמביא תוצאות בכח. בחודש האחרון רפאלוב טוב, חמד בשיאו, ורד מעולה וגולסה מניע כשצריך, אז הם נראים טוב.
על הפועל יש לנו ויכוח רק עם גוטמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:21 
אתמול בעשר דקות, ונגד נתניה ברבע שעה, הפועל הראתה שהיא הקבוצה הכי טובה בארץ ב5 דרגות לפחות.
מכאן כל התסכול והעצבים.
אני אישית הבטחתי אחרי עונה שעברה שלא משנה מה קורה העונה אני לא מתעצבן, ומה שצריך לקרות זה בונוס,
כמובן ששיקרתי ולא עמדתי בזה והתעצבנתי אינספור פעמים העונה.
וגם כולם בני זונות ונבלות ושכירי חרב, לפני המספרות ושערי האליפות, הם שכירי חרב.
לערן זהבי אני לא אשכח בחיים את טדי, גם אם הוא יחתום במכבי בחצי סכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 09:29 
לשחקנים האלה מגיע שיחגגו להם דאבל על הפנים. אם הייתה להם גישה וכוח להתאמץ, הם אלה שהיו חוגגים.
ובקשר לזהבי, שרמוטה מי שיגיד עליו מילה רעה. הבנאדם עשה את שלו בחיים. מבחינתי, אחרי טדי הוא יכול היה לפרוש מכדורגל.
:HEART2: ערן זהבי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה איך האווירה הזאת נגד שחקנים מסויימים תתפוצץ במלוא עוצמתה אם נפסיד בדרבי.
הראש שלכם באירופה/מכרתם אותנו/שמרתם את עצמכם לגמר וכו'.
אחרי המשחק, לא בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:39 
גוטמן על השער של זהבי " עוד שער לקלטת"
יפה , תיארת בדיוק את המטרות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 11:59 
שאקו- וואלה אכזבת, לא האמנתי עלייך שאתה תדבר ככה על השחקנים של הפועל, נראה לי קצת הגזמת.
אני מכיר אותך ולכן אני יודע שאתה לא איזה טרמפיסט(אבל בקלות אפשר לחשוב ככה ממה שאתה כותב).
מבחינת שזהבי יישן כל המשחק אבל שיבקיע את השערים שהוא צריך להבקיע, כל עוד הפועל מנצחת כל עוד זהבי כובש שערים חשובים, שימשיך לישון.
למרות שאני חושב שהוא לישן אתמול ודווקא ניסה לעשות מהלכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
לשחקנים האלה מגיע שיחגגו להם דאבל על הפנים. אם הייתה להם גישה וכוח להתאמץ, הם אלה שהיו חוגגים.
ובקשר לזהבי, שרמוטה מי שיגיד עליו מילה רעה. הבנאדם עשה את שלו בחיים. מבחינתי, אחרי טדי הוא יכול היה לפרוש מכדורגל.

עוד פעם אחת אני רואה מישהו כותב את זה כאן אני שובר את המסך.
אם יום אחד יתברר שערן זהבי מכר משחקים של הפועל, לא יהיה אכפת לך בגלל טדי?
אם נגלה שערן זהבי הסית את השחקנים נגד הקבוצה(ועם היכולת והרצון של השחקנים אני לא אתפלא שיש מישהו שגורם להם לצאת נגד המועדון מבפנים) אתה תסלח לו בגלל טדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

אחד המשפטים הכי מעצבנים ומטומטמים שקראתי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
במקומות אחרים בעולם השחקנים האלה היו מקבלים איומים ו"ביקורים".
אם זה בסדר? כל אחד והדעה שלו

אבל ככה זה.

אז כל אלה שבהלם ממה ששאקו אומר, אני מציע להירגע קצת, קשה מאוד (עבורי) שלא להבין ולהזדהות.

קצת יותר מלחמה, בייצים ורגש והיינו מוציאים הרבה יותר מהעונה הזו, חבל שרובם (לא כולם!) פשוט שכירי חרב

ולנושא- גולאסו. זה מה שיש לי להגיד וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 14:22 
שאקו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 14:27 
Red or Dead כתב:
רפאלוב וקטן מול זהבי ושבחון/כהן/טועמה זה יתרון ברור לחיפה
חמד לא סופר בכלל את בן סהר
על דבאלשווילי ותמוז אפשר להתווכח

רק לחשוב מה היה קורה אם היה לנו את מסיללה בתור מגן... הבחור הזה יש מי שיגיד שהוא לא ידוע להגביה אבל מי צריך הגבהות כשיש לך מגן שמסוגל לחדור לגמרי את כל ההגנות ולשחרר פס עומק לחלוץ.מי שרוצה לדעת למה בזמן האחרון רפאלוב נראה טוב יותר מבדרך כלל זה גם כי הוא די מוכשר וגם כי הוא קיבל לצידו את מסיללה שאם כל הכבוד אני חושב שלא סופר את טוואטחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שמגלים שהשחקנים בני זונות רק כשהאליפות כבר לא רלוונטית.
והנה הגענו למצב שאם ננצח בדרבי הם גדולים, ואם נפסיד הם בני זונות שחושבים רק על עצמם באירופה וכו'.

והכל בגלל שבניתם לכם עולם דמיוני.
השחקנים באים להפועל רק בשביל אירופה והאפשרות לקבל חוזה טוב בקבוצה מאירופה.
כל אלה שמקבלים כאן לבבות, בניגוד לזהבי,שכטר והשאר, אלה שחקנים לא מוכשרים מספיק לאירופה והפועל זה הטופ בשבילם.
או שחקן שלא קיבל בחודשיים האחרונים הצעה קונקרטית מפתה מקבוצה באירופה.
בנוסף, כשהבעלים מעודדים שחקנים ללכת לחתום בקבוצה באירופה, אין פלא שזה המצב.

השחקנים הם זונות בהגדרה, לא מאתמול ולא רק כשלא הולך מבחינת היכולת והתוצאות.
אבל מה אכפת להם אם במילא הקהל מוחא להם כפיים כשהם נוטשים את הקבוצה, ועוד באמצע העונה, עיין ערך דה סילבה.
רק שבעיתוי הזה להתחיל לקלל אותם, נגיד אם נפסיד בדרבי, יהיה בזה יותר נזק מאשר תועלת לקראת גמר הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
העניין הוא שמגלים שהשחקנים בני זונות רק כשהאליפות כבר לא רלוונטית.
והנה הגענו למצב שאם ננצח בדרבי הם גדולים, ואם נפסיד הם בני זונות שחושבים רק על עצמם באירופה וכו'.

והכל בגלל שבניתם לכם עולם דמיוני.
השחקנים באים להפועל רק בשביל אירופה והאפשרות לקבל חוזה טוב בקבוצה מאירופה.
כל אלה שמקבלים כאן לבבות, בניגוד לזהבי,שכטר והשאר, אלה שחקנים לא מוכשרים מספיק לאירופה והפועל זה הטופ בשבילם.
או שחקן שלא קיבל בחודשיים האחרונים הצעה קונקרטית מפתה מקבוצה באירופה.
בנוסף, כשהבעלים מעודדים שחקנים ללכת לחתום בקבוצה באירופה, אין פלא שזה המצב.

השחקנים הם זונות בהגדרה, לא מאתמול ולא רק כשלא הולך מבחינת היכולת והתוצאות.
אבל מה אכפת להם אם במילא הקהל מוחא להם כפיים כשהם נוטשים את הקבוצה, ועוד באמצע העונה, עיין ערך דה סילבה.
רק שבעיתוי הזה להתחיל לקלל אותם, נגיד אם נפסיד בדרבי, יהיה בזה יותר נזק מאשר תועלת לקראת גמר הגביע.

ורגע, לחיפה הם לא מגיעים בשביל לקבל הצעות מאירופה? למה שם אף אחד לא פתח את יוני עוד לפני שינואר נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
בחיפה גם הבעלים פועל אחרת,
אבל גם לא ראיתי שהם קיבלו הצעות קונקרטיות כמו שכטר וזהבי, ושמאז ליגת האלופות הרבה סוכנים עוקבים אחרי השחקנים שלנו.
גם יותר חשיפה וגם קל יותר וזול יותר להביא שחקנים מהפועל עם סעיפי השחרור אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:

אבל ככה זה.

אז כל אלה שבהלם ממה ששאקו אומר, אני מציע להירגע קצת, קשה מאוד (עבורי) שלא להבין ולהזדהות.

קצת יותר מלחמה, בייצים ורגש והיינו מוציאים הרבה יותר מהעונה הזו, חבל שרובם (לא כולם!) פשוט שכירי חרב

במקומות אחרים שני הכלבים שמחרבים לנו את הקבוצה כבר כמה חודשים לא היו נהנים מכזה שקט.
שם מתחילה כל הבעיה שלנו השנה (ונגמרת בשחקנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אסף ראסינג כתב:

אבל ככה זה.

במקומות אחרים שני הכלבים שמחרבים לנו את הקבוצה כבר כמה חודשים לא היו נהנים מכזה שקט.
שם מתחילה כל הבעיה שלנו השנה (ונגמרת בשחקנים)

מסכים ומחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אבל גם לא ראיתי שהם קיבלו הצעות קונקרטיות כמו שכטר וזהבי, ושמאז ליגת האלופות הרבה סוכנים עוקבים אחרי השחקנים שלנו.

אז למה שנה שעבר ארביטמן ודקל קינן לא דיברו על אירופה לפני שנגמרה העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 18:59 
החתול של שרדינגר כתב:
אנטיגונה כתב:

ממש לא מדוייק.
ארביטמן דיבר בכל במה אפשרית תוך כדי עונה שרוצה לעזוב , כנ"ל דקל קינן.
קולמה העונה קיבל הודעה על סיום ההתקשרות מראש.
מסילאלה בדיבורי חו"ל לא מהיום.
הדשא של השכן ירוק יותר? לא תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 19:01 
moshiko כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אנטיגונה כתב:

ממש לא מדוייק.

הדשא של השכן הולך לחגוג אליפות שביעית ב-11 שנים בזמן שבדשא שלך הולכים לעזוב השחקנים המשמעותיים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
moshiko כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אנטיגונה כתב:

ממש לא מדוייק.

הדשא של השכן הולך לחגוג אליפות שביעית ב-11 שנים בזמן שבדשא שלך הולכים לעזוב השחקנים המשמעותיים בקבוצה.

בשבועות האחרונים יש פירסומים שחמד (מסיים חוזה) יעבור לחו"ל, מענין מה היו אומרים אצלינו אם לא היו מאריכים
לשחקן כזה את החוזה, וגם נפוצו כבר שמועות שרפאלוב לא יהיה כאן בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג מתי הם קיבלו את ההצעות שלהם.
ובכל מקרה, כשלנו יהיה בעלים עם מדיניות ברורה, אפשר יהיה להשוות לחיפה.
אצלנו החשיבה היא שאירופה מעל הכל.
גם המפעלים וגם שחרור השחקנים לאירופה.
אצלנו מנסים למשוך שחקנים להפועל באמירות בסגנון של "בוא אלינו, נדאג לקדם אותך מקצועית בהפועל, ועם החשיפה במפעלים האירופיים תוכל להתקדם לקבוצה בחו"ל".

ואגב, אל תקחו את זה קשה, אבל אם שחקנים לא היו מאמינים שמהפועל הסיכויים הגבוהים ביותר להתקדם לחו"ל בזמן הקצר ביותר, אז האופציה הראשונה של כל שחקן טוב כאן היתה מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: